MURIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MURIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.396.633

Publication

03/03/2014
ÿþ18

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mad Wam 11.1

NEERi.~E~s É~.

d

2 0 FEB, 2014

RECHi'¬ ~itit.l: `J.=.íF'

KOOPHANpa,

Ondernemingsnr : 0849396633

Benaming

(voluit) : Kristof Callebaut

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Godshuizenlaan 15 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerders hebben beslist om de maatschappelijke zetel vanaf heden te verplaatsen naar Sint-Bernadettestraat 130 te 9000 Gent.

Gent, 15/01/2014

Kristof Callebaut

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/11/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz, van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

i 11,11,11111» i ii

NEERGELEGD 2 ' OKT, 2014

REaariffàNK VAN

Ke" -..IL %

Ondernemingsnr : 0849.396.633

Benaming (voluit) : KRISTOF CALLEBAUT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Bernadettestraat, 130

9000 Gent

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Jan MYNCKE, notaris te Gent, op 24 oktober 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid= "KRISTOF CALLEBAUT", waarvan de zetel gevestigd is te 9000 Gent, Sint-Bernadettestraat, 130, onder-; nemingsnummer BTW BE 0849.396.633 RPR Gent, afdeling Gent, opgericht ingevolge een akte die werd'' verleden voor de ondergetekende notaris op 4 oktober 2012 en bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 17 oktober daarna, onder het nummer 20121017/171563 met unanimiteit van stemmen volgende,, beslissingen heeft genomen :

I.1 De huidige naam van de vennootschap, zijnde "KRISTOF CALLEBAUT', wordt gewijzigd in "MURIS".

II. De algemene vergadering beslist de Heer CALLEBAUT, Filip Christian Jules, geboren te Roeselare op 5 maart 1958, echtgenoot van Mevrouw Caroline Van Waeyenberghe, wonende te 9000 Gent, Jan-Baptist Guinardstraat, 13, te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap. Zijn opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn, en wordt individueel en kosteloos uitgeoefend.

De genoemde Heer Filip Callebaut verklaart de opdracht te aanvaarden.

Ill./ De tekst van het artikel 1 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt als naam' "MURIS"."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

neergelegd vóór de formaliteiten van het artikel 173 van het registratie-

wetboek, aangezien uitsluitend bestemd voor administratieve doeleinden.

Getekend door Notaris Jan MYNCKE.

Tegelijk hiermee neergelegd :

1. Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten.

2. Gecoördineerde statuten.

17/10/2012
ÿþModwort! 11.1

Ondernemingsnr : fleî %-9 4 o 33

Benaming

(voluit) : Kristof Callebaut

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Godshuizenlaan, 15 te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden vóór Meester Jan MYNCKE, notaris met standplaats te Gent, op 4 oktober 2012 en dragende de volgende vermelding : "Geregistreerd te Gent 6 de 4 oktober 2012, Boek 194, blad 99, vak 11, vijf rollen, geen verz. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanwezend Inspecteur a.i., (getekend) L. MAESSCHALCK ", dat ertussen :

1) de heer CALLEBAUT, Kristof Jacqueline Peter, geboren te Gent op 21 december 1984, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Godshuizenlaan, 15, en

2) mevrouw VAN WAEYENBERGHE, Caroline An Michèle Nadine Carine Sigrid, geboren te Sint-Amandsberg op 3 februari 1962, echtgenote van de heer Filip Christian Jules Callebaut, samenwonende te 9890 Gavere, Steenberglos, 7, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "Kristof Callebaut".

De vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Godshuizenlaan, 15.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in Vlaanderen of tweetalig Brussel, met inachtneming van de taalwetgeving, bij besluit van de zaakvoerders.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel :

1) Het verlenen van advies en van dienstprestaties en het uitvoeren van studies en expertises van alle aard, zowel in België als in het buitenland, en dit op administratief, technisch en commercieel vlak als raadgever, bemiddelaar, technisch adviseur of als tussenpersoon.

2) Het promoten en leveren van handelsinformatie, uitvoeren van marktonderzoek, inrichten van seminaries, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

3) Bijstand verlenen op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer.

4) Het organiseren van bijeenkomsten, evenementen en vergaderingen van welke aard en omvang.

5) Het aan- en verkopen, verhuren, onderhouden, ontwerpen, ontwikkelen, begeleiden, informeren, adviseren en analyseren van hard- en software.

6) Het uitbaten van een grafisch bureau met aanwending van aile daartoe vereiste middelen, het beheren van een drukkerij, foto- en filmstudio daaronder vervat het verhuren van een studio voor fotografie; het uitbaten van een video- en filmbedrijf; het uitbaten van een ontwerp- en publiciteitsbureau; het ontwerpen, begeleiden en voeren van reclamecampagnes, daaronder begrepen alles wat met marktcommunicatie te maken heeft. Het ontwerpen, verbeteren, installeren, verkopen van websites, logo's en grafisch materiaal.

7) De productie, ontwerp, groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer van meubelen, decoratiegoederen, stoffen en verlichtingsapparatuur; ontwerpbureau in de meest ruime zin van het woord, dat aan industriële productontwikkeling doet;

8) Het aanleggen en oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of weder beleggen van alle beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende en onroerende waarden. De vennootschap mag, in België en in het buitenland, aile industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen aanvullen, uitbreiden of bevorderen. Zij mag aile roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan aile facetten van koop en verkoop, huur, leasing, bouw, verbouwing, restauratie, onderhoud en afbraak verrichten en alle handelingen die noodzakelijk zijn tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

Mal

I V~II~VI~IWII~I~IINV~VM

*iai~ssss=

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

9) Het uitoefenen van de functie of het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen.

10) Het uitvoeren van studies en opdrachten, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan.

11) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele eigendomsrechten.

12) Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen.

13) De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap Kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onwetend van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

14) De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het beste geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer en dit zowel in België als in het buitenland.

15) De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd twintig aandelen zonder nominale waarde. Op de aandelen wordt in geld ingeschreven en zij zijn volgestort ten belope van één derde, hetzij voor zesduizend tweehonderd euro (6.200,00), zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door de NV "KBC Bank", te 1080 Brussel, te weten door

1) de genoemde heer Kristof Callebaut op honderd negentien (119) aandelen, hetzij voor zesduizend honderd achtenveertig euro en drieëndertig cent (¬ 6.148,33), en

2) de genoemde mevrouw Caroline Van Waeyenberghe op één (1) aandeel, hetzij voor éénenvijftig euro en

zevenenzestig cent (¬ 51,67).

Blijft er aldus nog te volstorten :

1) door de genoemde heer Kristof Callebaut op honderd negentien (119) aandelen, een bedrag van twaalfduizend tweehonderd zesennengentig euro en zevenenzestig cent (¬ 12.296,67), en

2) door de genoemde mevrouw Caroline Van Waeyenberghe op één (1) aandeel, een bedrag van honderd en drie euro en drieëndertig cent (¬ 103,33).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 1 maart, om 9 uur.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 1 maart 2015.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste (1120ste) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, ver-meerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: naam en handtekening

Het boekjaar gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder daarop volgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 30 september 2014.

Bij de onmiddellijk gehouden algemene vergadering werd er beslist, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel ;

- zichzelf, de hoger genoemde heer Kristof Callebaut en mevrouw Caroline Van Waeyenberghe te benoemen tot zaakvoerders, die beiden verklaren de opdracht te aanvaarden. Hun opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn, en wordt individueel uitgeoefend.

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ghysel en De Lombaerde", met zetel te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg, 1099, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, onder het nummer BE 0433.284.251, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, ten einde de toekenning van een ondernemingsnummer te bekomen, en alles te doen wat nodig is voor de formaliteiten naar aanleiding van deze oprichting, alsmede voor eventuele wijzigingen en/of verbeteringen en/of schrappingen, met recht van in de plaatsstelling.

~L~sun 3 Nu), de- vide_

(\mr.r9.a...

e_z\-e.1.14 rt ,...%-struckg-9,1-`"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 01.03.2016, NGL 04.03.2016 16056-0521-014
08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 01.03.2017, NGL 28.04.2017 17109-0233-015

Coordonnées
MURIS

Adresse
SINT-BERNADETTESTRAAT 130 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande