MUYSHONDT-SMET ADVOCATEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MUYSHONDT-SMET ADVOCATEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.362.119

Publication

23/01/2014
ÿþ1_ K mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

--

[Luik Bi In de bijlagen bij het Belgiscb..taatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ÉRIFFiE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 4 JAN 2014

DENDgetilONDE

N

Ondernemingsnr 3 (, j( '[

Benaming (voluit) : Muyshondt-Smet advocaten

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennoot- ._ schap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 9150 Kruibeke, Louis Paul Boonstraat 29 Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op zes januari tweeduizend veertien, v66r registratie uitgereikt, met als enig doel te,. worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichters

1. de heer SMET Filip Eddy Louisette, wonende te 9150 Kruibeke, Louis Paul Boonstraat 29;

2. mevrouw MUYSHONDT Nancy, wonende te 9150 Kruibeke, Louis Paul Boonstraat 29.

2.a) Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten;"

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Is) Naam : "Muyshondt-Smet advocaten"

3. Zetel : te 9150 Kruibeke, Louis Paul Boonstraat 29

4. Doei De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat door een persoon ingeschreven op het;; tableau van de Orde van Advocaten van Antwerpen, op de lijst van de stagiairs, op de EU-lijst of op de B-lijst voor;; zover van toepassing, hetzij alleen, hetzij met anderen met wie zij zich mag associëren overeenkomstig de reglementen van de Orde van Vlaamse Balies en de eigen reglementen van de Orde van Advocaten te Antwerpen en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat, voor zover toegelaten door de deontologische beginselen, de reglementen van de Orde van Vlaamse Balies en de reglementen van de Orden' van Advocaten waarvan de zaakvoerders en de vennoten deel van uitmaken,

Zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, didactische en andere activiteiten die verband houden met het recht, zoals het geven van lessen en het houden van conferenties, seminaries, colloquia en academische cursussen in België en in het buitenland, de publicatie van artikels en boeken,',; met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven. Zij kan inr dergelijke vennootschap het mandaat van bestuurder of zaakvoerder waarnemen.

Zij mag, hetzij alleen, hetzij met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor haar rekening of voor rekening van:, :; derden, alle roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband 3i staan met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen, zonder dat dit evenwel een;' handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap mag eveneens middelen in natura ter beschikking stellen als bijkomende verloning voor de

;; bestuurders. " ._

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan het beroep van advocaat, zoals, bepaald door de bevoegde overheden, eerbiedigen.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6. Geplaatst kapitaal

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

L

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (£ 18.600,00), verdeeld in HONDERD ZESENTACHTIG (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door BNP PARIBAS FORTIS.

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenen- dertig december tweeduizend veertien.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging van de statuten.

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s) of door de zorgen van één of meerdere vereffenaars die worden aangeduid (minstens wiens aanstelling wordt goedgekeurd) door de stafhouder van de Orde van advocaten en die noodzakelijkerwijze advocaat moeten zijn.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen, Zij mogen de daden vermeld in de artikelen 186 en 187 van het wetboek van vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven,

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats op de laatste vrijdag van de maand mei om negentien uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien,

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders die advocaat moeten zijn.

Ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder, ook indien er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

: Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt, met uitsluiting van de andere bestuurder. Dienaangaande kan de vennootschap voor wat betreft de uitoefening van het mandaat als orgaan, van bestuur van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van 3 een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Huber & Crommen Advocaten", ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0807.318.132, enkel mevrouw MUYSHONDT Nancy, geboren te Sint-Niklaas op 11 juli 1979, aanstellen als vaste vertegenwoordiger. Het mandaat van de zaakvoerder is (kosteloos), tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dat geval kan de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, hem een wedde toekennen, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering is vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot de functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

Een statutair zaakvoerder kan enkel worden afgezet door een beslissing genomen met unanimiteit van de aandeelhouders.

Tot statutair zaakvoerder worden benoemd voor de duur van de vennootschap:

- de heer SMET Filip Eddy Louisette, advocaat, geboren te Bornem op 9 september 1982;

- mevrouw MUYSHONDT Nancy, advocaat, geboren te Sint-Niklaas op I1 juli 1979.

Niet-aanstelling v.1 commissaris

De oprichters verzoeken mij, notaris, nog te akteren dat zij op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te " benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodjge formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van de

btw en/of bij de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere

wijziging of aanpassing daarvan, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de burgerlijke

.-vennootschap --die " -de-- rechtsvorm --heeft --aangenomen. -van -_een-- besloten - -vennootschap. -met. -beperkte_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor- . behouden aan het Belgisch Staatsblad

aansprakelijkheid ABM Accountancy, te 9190 Stekene, Albrecht Rodenbachlaan 4, met recht van indeplaatsstelling.





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS





Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift vin de

oprichtingsakte







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 28.06.2016 16236-0332-009

Coordonnées
MUYSHONDT-SMET ADVOCATEN

Adresse
LOUIS PAUL BOONSTRAAT 29 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande