MVM SPORTS, AFGEKORT : MVM SPORTS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MVM SPORTS, AFGEKORT : MVM SPORTS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 544.750.515

Publication

05/02/2014
ÿþVoc behoi aan Belg Staat:

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1903A 8*



GRtFF1E REGF) i BANK

VAN KOOPHANDEL



~Y

z T JAN, 2014



DENDERM ONDE

Griffie







Ondememingsnr: Say, So , S45

Benaming

(voluit) : MVM SPORTS VOF

(verkort) : MVM SPORTS

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : OLIESLAGERSTRAAT 33, 9200 DENDERMONDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op heden 27101(2014 zijn de partijen:

1.MERTENS LODE , geboren te DENDERMONDE op 29/05/1979, wonende te 9200 DENDERMONDE,

OLIESLSAGERSTRAAT 33.

2.VAN MALDEREN HANS, geboren te AALST op 181411980, wonende te 9255 BUGGENHOUT, BEUKENSTRAAT 8.

Overeengekomen om via een onderhandse akte de statuten op te stellen van een vennootschap onder firma die zij verklaren als volgt op te richten:

Artikel 1

De comparanten richten een vennootschap onderfirma op. De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma, Zij wordt opgericht onder de benaming "MVM

SPORTS", De maatschappelijke benaming wordt steeds gevolgd door de woorden vennootschap onder firma of afgekort V.O.F. Deze benaming moet steeds voorkomen in alle stukken uitgaande van vennootschap.

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9200 Dendermonde, Olieslagerstraat 33, De zaakvoerder zijn

gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen op te richten, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buiteland, zowel voor eigen rekening als voor derden, en dit zoverre de hierna vermelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen: groothandel in fietsen; groothandel in kleding, met uitzondering van werk- en onderkleding ; groothandel in kledingaccessoires; groothandel in schoeisel; groothandel in andere consumentenartikelen, n.e.g.; niet-gespecialiseerde groothandel; detailhandel in dames-, heren-, baby- en kind erboven- en onderkleding en kledingaccessoires in gespecialiseerde winkels (algemeen assortiment); kleinhandel in bovenkleding (inclusief werk-,sport- en ceremoniekleding) van ongeacht welk materiaal (textielstoffen, breigoed, leer, bont, enz.) voor heren, dames en kinderen (algem. assortiment); kleinhandel in schoeisel; kleinhandel in fietsen; overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, n.e.g.; overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering, - verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.; verhuur van fietsen; verhuur van sport- en kampeerartikelen; diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren;

de aan-en verkoop, in-en uitvoer van goederen; commissiehandel; optreden als tussenpersoon en vertegenwoordiger; het verlenen van adviezen van technische en commerciële aard; bijstand en dienstverlening, rechtsreeks of onrechtstreeks op vlak van aankoop, verkoop, productie en expertises of op eender welk ander vlak binnen het maatschappelijk doel.

Artikel 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van de statuten ter griffie van de rechtbank van koophandel. Zijn kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering.

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweeduizend (2.000,00) EUR en voor het volledige bedrag volstort. Het kapitaal is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen. Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot de hierna gemelde inbreng. De oprichter Mertens Lode heeft ingetekend op 100 aandelen en betaalde hierop duizend ( 1000,00 ) EUR. De oprichter Van Malderen Hans heeft ingetekend op 100 aandelen en betaalde hierop duizend ( 1000) EUR.

Artikel 6

Het bestuur van de vennootschap word toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend,

die ln naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van

het maatschappelijk doel,

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

Mertens Lode, voornoemd,

Van Malderen Hans, voornoemd.

De mandaten van de zaakvoerder zijn onbezoldigd,

Artikel 7

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden om zijn aandeel in de vennootschap over te nemen. Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het voorkeurrecht kunnen uitoefenen , ieder naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij op dat ogenblik bezitten i de vennootschap. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot in voorkomend geval zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen. De eventuele overdracht van aandelen zal het voorwerp uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 8

Het boekjaar vangt telkens aan op 01 januari en eindigt op 31 decembervan eider jaar. Het eerste boekjaar

vangt evenwel aan op 1 februari 2014 om te eindigen op 31 december 2015.

Artikel 9

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand december om 18.00uur te maatschappelijke zetel. Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Iedere vennoot beschikt over evenveel stemmen als hij aandelen bezit. Elk aandeel heeft recht op één stem. De beslissingen worden genomen bij meerderheid der stemmen. Van iedere vergadering worden notulen gehouden welke bewaard worden op de maatschappelijke zetel en door alle vennoten kunnen worden geconsulteerd.

Artikel 10

Op het resultaat van het boekjaar, zoals blijkt uit de resultatenrekening, wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve, Deze voorafname is niet meer verplicht, zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het onderschreven kapitaal bedraagt . De resterende nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot de inkomsten die elke vennoot heeft verwezenlijkt.

Artikel 11

De vennootschap word ontbonden

-ten gevolge van een rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft verkregen;

-ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering;

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam verklaart is of verklaart is of verhinderd, kan de algemene

vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij vocrziet in zijn

vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

Artikel 12

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen vanaf 27 januari 2014 worden door de vennootschap overgenomen en bekrachtigd, De vennoten kunnen bij bijzondere algemene vergadering volmacht verlenen aan derden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde bepaalde administratieve of wettelijke formaliteiten in naam van de vennootschap te vervullen.

s

Aldus opgemaakt te Dendermonde op 27 januari 2014 in 5 exemplaren waarvan er één bewaard wordt op de matschappelijke zetel van de vennootschap en waarvan de overige dienen voor verschillende administratieve en wettelijke doeleinden.

Mertens Lode, zaakvoerder,

Van Malderen Hans, zaakvoerder,

%'00T-behouden

aan het Belgisch LStaatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

4,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naamyen handtekening

Coordonnées
MVM SPORTS, AFGEKORT : MVM SPORTS

Adresse
OLIESLAGERSTRAAT 33 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande