MVO DAKWERKEN, AFGEKORT : MVO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MVO DAKWERKEN, AFGEKORT : MVO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.598.537

Publication

24/09/2013
ÿþ5 mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







111111111111 11111111 h

*131 45413*

i



Oudenaarde

1 3 SEP, 2013

Griffie

Ondernemingsnr : * 05-3s. e °,? $ . 53

Benaming (voluit) : MVO Dakwerken

1. De heer VAN ONGEVALLE Maxim René John, zelfstandige, ongehuwd, geboren te Ronse op negen juni

negentienhonderdnegenenzeventig, [Identiteitskaart nummer : 591-0404639-57 / Rijksregister nummer :

79.06.09-329.35], wonende te 9660 Brakel (Everbeek), Hemelrijk 13, opgericht werd een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als:

- naam , "MVO dakwerken" of in het kort "MVO"

zetel : 9660 Brakel, Hemelrijk 13.

- doel : De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het

buitenland

- isolatiewerkzaamheden;

- aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van; -Thermische isolatiemateriaal-isolatiemateriaal tegen

geluid en trillingen;

- isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen

- Isolatie van koelkamers en  pakhuizen;

- Montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof of andere materialen: deuren, vensters,

kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort;

- Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds, enzovoort in hout

en/of kunststof en/of andere materialen;

"

- Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort, in hout of kunststof;

- Installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof;

- Montage van serres, veranda's, enzovoort, in hout of kunststof of andere materialen;

 Montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten,

inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort;

- installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort, in

ü metaal;

Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort, in metaal;

- Installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal;

- Montage van serres, veranda's enzovoort in metaal;

- Plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

:; - Plaatsen van vloerbekleding en wandbekleding van hout;

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen;

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, n.e.g.;"

;t

- Bouw van en herstelling van daken;

- Plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal;

- handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen; ?;

-Groothandel in bouwmaterialen, algemeen assortiment;

Groothandel in hout;

- Bouwmarkten en andere doe-het-zelf zaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment;

- Overige zakelijke dienstverleningen, n.e.g.;

- Overige persoonlijke diensten;

Op de laatste blz. van k nik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) : MVO

ii Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hemelrijk 13

9660 Brakel (Everbeek)

i~

ii Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Oprichting  Benoeming Zaakvoerders

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul De Man te Geraardsbergen op 9 september 2013, ter registratie, ', dat door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.3

i

het beheer van een eigen onroerend vermogen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling , de verfraaiing en de verhuur van deze goederen;

- het beheer van een eigen roerend vermogen, inclusief deelnemingen in ondernemingen en vennootschappen, aandelen, obligaties, en andere roerende waarden, dit alles voor eigen rekening.

Daartoe mag de vennootschap voor eigen rekening of voor rekening van derden alle roerende, onroerende, financiële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzonderingen te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde , gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

De vennootschap kan functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefen. ln geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handeling, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Deze opsomming is niet beperkend, alsmede alle activiteiten, aangaande de levering van om het even welk product of dienst, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend met voormelde activiteiten.

Zij zal dit doel kunnen verwezelijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op de wijze, die haar het meest geschikt lijkt.

De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden of waarborgen (persoonlijke en zakelijke) stellen voor derden.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele ongedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk, doel.

In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële als roerende of onroerende handelingen verrichten al of niet in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op aile manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van de vennootschap; derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerende én/of onroerende goederen kopen, bouwen, verkopen, verkavelen, leasen en in leasing geven, huren en verhuren.

Zij mag haar maatschappelijk doel uitoefenen zowel in het binnen- als in het buitenland.

Het geheet geplaatste kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

De oprichter verklaart dat alle aandelen waarop werd ingeschreven tegen inbrengen in speciën zijn gestort ten belope van twee derde en dat op ieder van deze aandelen honderdvierentwintig euro (¬ 124,00) gestort is. De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Derhalve dient door voornoemde de heer Van Ongevalle Maxim, nog zesduizend tweehonderd euro gestort te worden. Er zijn geen aandelen die overeenstemmen met inbrengen in natura.

De aandelen zijn genummerd van nummer één (1) tot en met nummer honderd (100).

-bestuur ; De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke personen en/of rechtspersonen al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun opdracht.

Voor de eerste maal wordt als statutair zaakvoerder aangesteld, die aanvaardt, voor een onbeperkte duur : De heer Maxim Van Ongevalle, oprichter voornoemd.

Er wordt van nu af uitdrukkelijk overeengekomen dat wanneer de opdracht van de heer Maxim Van Ongevalle als statutair zaakvoerder door zijn overlijden moest komen te vervallen alsook bij feitelijke onbekwaamheid langer dan 3 maand, hij onmiddellijk door Mevrouw Inge De Roeck, wonende te Everbeek, Hemelrijk 13, zal vervangen worden; zij zal dan van rechtswege statutaire zaakvoerder zijn zonder beperking van haar opdracht, mits aanvaarding van haar opdracht.

- Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

- Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

- indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen. Ieder zaakvoerder, zelfs alleenhandelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Ieder zaakvoerder, zelfs alleenhandelend, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

voor-

behouden aan het " Beigisoh

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mol 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

-De zaakvoerder mag bijzondere machten verlenen aan mandatarissen ; dit mag via een onderhands document.

-het maatschappelijk jaar :loopt van één januari tot eenendertig december daaropvolgend. Het eerste maatschappelijk jaar loopt vanaf 9 september 2013 tot 31 december 2014.

Ieder jaar wordt de JAARVERGADERING gehouden de derde donderdag van de maand juni om twintig uur in de namiddag, in de maatschappelijke zetel of iedere andere plaats der gemeente of agglomeratie waar de maatschappelijke zetel gevestigd is en die aangeduid worden in de bijeenroepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, zelfde plaats en uur. Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 20 bis van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen bijeengeroepen warden door de zaakvoerder(s), ze moeten warden bijeengeroepen, wanneer dit gevraagd wordt door de vennoten die samen tenminste eenlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met de opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder(s) is gericht. De vennoten worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekend schrijven, tenminste vijftien dagen voor de vergadering.

Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is.

De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmede akkoord gaan.

De wet regelt de gevallen waarin bij verlies van een deel van het kapitaal de algemene vergadering moet samengeroepen worden. Thans wordt dit geregeld door het Wetboek van Vennootschappen.

-De eerste jaarvergadering valt in het jaar tweeduizend vijftien.

Het batig overschot der balans, na aftrekking van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Deze wordt verdeeld als volgt:

-1 tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, maar ze moet opnieuw hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is.

-2 Over de aanwending van het overige zal de algemene vergadering met gewone meerderheid beslissen. De wettelijke beperkingen terzake zullen moeten nageleefd worden.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-aktief moet worden verstaan : het geheel van het actief zoals het blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen, schulden en overlopende rekeningen van het passief.

-Verdeling. Het batig saldo na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap of gerechtelijke toevertrouwing te dien einde, zal dienen om de maatschappelijke aandelen terug te betalen ten belope van het bedrag dat erop gestort werd.

Het saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot het aandeel van hun respectieve aandelen, ieder aandeel gevende een gelijk recht,

De oprichter verklaart dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter sedert één september tweeduizend dertien, De oprichter verklaart dat deze verbintenissen geen onroerende goederen tot voorwerp hebben.

Werd benoemd als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van bestuursmandaten door de vennootschap, de heer Maxim Van Ongevalle, oprichter voornoemd onder opschortende voorwaarde van aanstelling tot bestuurder van de vennootschap " MVO DAKWERKEN " door andere vennootschappen.

De heer Van Ongevalle Maxim, voornoemd, verklaart zijn benoeming te aanvaarden,

~



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte (Getekend) Paul DE MAN, notaris



Op de laatste biz, van luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Coordonnées
MVO DAKWERKEN, AFGEKORT : MVO

Adresse
HEMELRIJK 13 9660 EVERBEEK

Code postal : 9660
Localité : Everbeek
Commune : BRAKEL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande