MY KEBAB

Société en commandite simple


Dénomination : MY KEBAB
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 809.313.362

Publication

19/06/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

NEERGELEGD

lJ

i

*13092931

10 JONI 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHAN EL TE GENT

rf:

Vc behc aan Belç Staal

Ondernemingsnr : 0809.313.362

Benaming

(voluit) : My Kebab

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 61 9050 Gent (Ledeberg)

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING - AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 1 juni 2012 dat de vergadering, samengesteld uit alle vennoten, aanwezig of geldig vertegenwoordigd, met eenparigheid van stemmen als volgt heeft beslist:

- de gewone commanditaire vennootschap "My Kebab" vervroegd te ontbinden. De vennootschap bestaat vanaf heden 1 juni tweeduizend en twaalf nog slechts voor haar vereffening.

- de kennisneming van de beëindiging van rechtswege van het mandaat van de beherende vennoot (zaakvoerder), ten gevolge van de ontbinding, te weten de heer SAHIN METE, geboren te Yunak (Turkije) op tien augustus negentienhonderd negenentachtig, wonende te 9050 Gent, Moriaanstraat 63 aan wie zij kwijting verleent onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar.

- de vaststelling dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit.

- de onderhavige ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening na vaststelling dat de voorwaarden gesteld in artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen vervuld zijn.

De gestelde voorwaarden zijn:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva ais bedoeld in artikel 181;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De vergadering besluit uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen.

De vergadering stelt vast dat de vereffening van de vennootschap voltooid is; dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activabestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel: overgaan in het vermogen van de vennoten; dat er geen consignatiemaatregelen dienen genomen te worden.

Mocht er na heden toch nog een schuld van deze vennootschap ontstaan, verklaart de heer Sahin Mete, voormeld, uitdrukkelijk zich persoonlijk borg te stellen voor de betaling ervan, zodat de sluiting van deze vereffening in geen opzicht in het nadeel zou kunnen zijn van de eventuele derden-schuldeisers.

- de vereffening als afgesloten te verklaren; dat de gewone commanditaire vennootschap My Kebab op heden 1 juni tweeduizend en twaalf definitief opgehouden heeft te bestaan.

- dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende vijf jaar zulten bewaard worden ten huize van Sahin Mete heden wonende te 9050 Gent (Ledeberg), Moriaanstraat 63.

- dat de heer Decoster Jos, accountant, kantoor houdende te 9050 Gent (Ledeberg), August Van Bockxstaelestraat 27 wordt, met recht om afzonderlijk te handeten, gemachtigd wordt om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken en zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking.

Bovendien wordt bijzondere volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de griffies en/of ondernemingsloketten, bij de administratie van de BTW, bij de overiige, belastingdiensten en bij de sociale verzekeringsfondsen, inzake de inschrijving van de vennootschap, de wijzigingen daarvan en de schrapping, aan : de heer Decoster Jos, voornoemd.

In verband hiermee kan deze volmachthouder alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen; wat noodzakelijk of nuttig is.

Sahin Mete, beherende vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MY KEBAB

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 61 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande