MYPHARLD-BELGIUM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MYPHARLD-BELGIUM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.855.816

Publication

26/11/2014
ÿþRechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gaston Crommenlaan 4 bus 501, 9050 Gent, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte gesloten voor notaris Yves Vanden Eycken, te Idegem (Geraardsbergen), op 7 november 2014 blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

1° rechtsvorm en naam: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MyPharlD-Belgium". 2° zetel: Gaston Crommenlaan 4 bus 501, 9050 Gent, België.

3° onbepaalde duur

4° identiteit oprichter: 1. De heer ROKEGEM Marcel Jozef (IK 591-2603845-79, NN 49.02.22-265.21), geboren te Geraardsbergen op 22 februari 1949, echtgenoot van mevrouw BASTIEN Eve Jeannette Karina' Celeste Georgette, wonende te 9500 Geraardsbergen, Lessensestraat 60,

2. De heer HELLINCKX Patrick Julia Maria Louis (IK 591-1119221-40, NN 60,0623-469.46), geboren te Brussel op 23 juni 1960, ongehuwd, wonende te 9320 Aalst (Nieuwerkerken), Achtermaal 37.

3. De naamloze vennootschap "MedPharTec S.A.", met maatschappelijke zetel te L-8437 Steinfort (Groothertogdom-Luxemburg), rue de Koerich 52, ingeschreven in het Handels- en Rechtspersonenregister te Luxemburg onder sectie B met nummer 186.027, met BTW-nummer LU26800627. Opgericht op 31 maart 2014 bij akte verleden voor meester Paul Bettingen, notaris te Niederanven (Groothertogdom Luxemburg). De statuten werden éénmaal gewijzigd bij akte de dato 23 september 2014, verleden voor meester Paul Bettingen, notaris te Niederanven (Groothertogdom Luxemburg).

5° kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizendhonderd (2100) aandelen op naam, verdeeld in twee categorieën:

- Categorie A omvat honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, en vertegenwoordigt het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal;

- Categorie B omvat tweeduizend (2000) aandelen op naam, met een nominale waarde van duizend euro (¬ 1.000) per aandeel, en vertegenwoordigt het variabel gedeelte van het maatschap-pelijk kapitaal.

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd-ste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Comparanten verklaren dat op deze honderd (100) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van honderdvijfentachtig euro en vijftig cent (¬ 185,50) per stuk, als volgt:

- door de heer ROKEGEM Marcel, voornoemd sub 1.: één (1) aandeel, hetzij voor honderdvijfentachtig euro en vijftig cent (¬ 185,50);

- door de heer HELLINCKX Patrick, voornoemd sub 2.: één (1) aandeel, hetzij voor honderdvijfentachtig' euro en vijftig cent (¬ 185,50);

- door de naamloze vennootschap "MedPharTec S.A.", voornoemd sub 3.: achtennegentig (98) aandelen, hetzij voor achttien-duizend honderdnegenenzeventig euro (¬ 18.179,00).

Hetzij in totaal: honderd (100) aandelen of de totaliteit van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal.

Het vast gedeelte van het kapitaal moet gehandhaafd blijven. Het kan worden verhoogd of verminderd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Het veranderlijke gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding,; respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze: verrichtingen geschieden zonder dat de statuten ge-iwijzigd hoeven te worden.

6°samenstelling van het kapitaal: Elk aandeel waarop werd ingetekend werd volstort ten belope van één/derde (1/3de) door storting in speciën, hetzij zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

Ilq

111

11

Voorbehouden aan het Belgisch staatsbiac

*14213177*

Onderriiemingsnr Benaming

(voluit) : MyPharlD-Belgium (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

7° Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de akte en wordt afgesloten op 31 december 2015.

8° aanleggen reserves -- winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

De betaling van de dividenden en tantièmes geschiedt op de datum en op de wijze vastgesteld door de algemene vergadering.

9° bestuursorgaan: De vennootschap wordt bestuurd door minstens drie bestuur-ders, benoemd als volgt;

- twee bestuurders door de aandeelhouders van categorie A;

- één bestuurder door de aandeelhouders van categorie B,

voor een duur bepaald door de algemene vergadering.

Zolang er geen aandeelhouders zijn van categorie B, wordt de vennootschap bestuurd door twee bestuurders.

De bestuurder is na verstrijken van het mandaat herkiesbaar.

Binnen acht dagen na de benoeming of de ambtsbeëindiging van de bestuurders moet een door hen ondertekend uittreksel uit de akte die hun bevoegdheid of de beëindiging van hun ambt vaststelt, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd.

Eenieder kan kosteloos inzage nemen van deze akten en er een afschrift van krijgen, tegen betaling van de griffiekosten.

bestuursbevoegdheid: De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stel-'len die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar ver-delen.

vertegenwoordigingsbevoegdheid: De vennootschap is verbonden door de handelingen van het bestuursorgaan, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Het bestuursorgaan vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, in en buiten rechte, door de gedelegeerd bestuurder.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Jan De Smet Van Damme (FISCAAL CONSULT), te 9500 Geraardsbergen, Astridlaan 140, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BWW, Ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Werden benoemd tot bestuurders;

1/ de heer ROKEGEM Marcel Jozef, wonende te 9500 Geraardsbergen, Lessensestraat 60;

2/ de heer HELLINCKX Patrick Julia Maria Louis, wonende te 9320 Aalst (Nieuwerkerken), Achtermaal 37. Werd benoemd tot gedelegeerd bestuurder: de heer ROKEGEM Marcel Jozef, wonende te 9500 Geraardsbergen, Lessensestraat 60.

10° geen commissaris benoemd.

11° doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belee als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- de werving van coöperatief kapitaal voor de verhoging van het kapitaal - in samenwerking met de oprichters - onder de fysieke apothekers in België;

- technische, wetenschappelijke en commerciële ondersteuning verlenen aan de apothekersleden en het bouwen aan de apotheek van de toekomst;

- een betere gezondheidszorg nastreven ten bate van de Belgische bevolking en het redden van mensenlevens door het aanbieden van een gratis farmaceutisch paspoort met interactie, controle, het voorkomen van foutieve medicatie en het aanbieden van een veilig e-' en m-commerce platform voor de gebruiker waarop enkel hoogwaardige en veilige producten worden aangeboden. Hiertoe worden de nieuwste technologische middelen aangewend en waarbij de gebruiker advies wordt verstrekt om tot een betere gezondheid te komen;

- het (doen) kopen of verkopen van farmaceutische, parafarmaceutische, chemische en hygiënische producten, halffabricaten, grondstoffen, medische en hygiënische hulpmiddelen, medisch technische apparatuur en in het algemeen alle benodigdheden voor de gezondheidszorg, waaronder het opzetten van gezondheidsprogramma's, opvolgen van de fysieke toestand van de gebruiker door gebruik van technologische middelen waarbij de privacy van de gebruiker gewaarborgd wordt;

- logistieke dienstverlening en andere diensten ten behoeve van de apotheker;

- het exploiteren en verhandelen van patenten, merkrechten, vergunningen, knowhow en andere industriële en intellectuele eigendomsrechten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met gezondheidszorg in het algemeen.

Y ~ v

Voor, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbin-tenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handels-zaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrecht-streeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlij-king ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

12° jaarvergadering: de laatste vrijdag van de maand april om 14.00 uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Stemrecht: Elke vennoot is stemgerechtigd op de algemene vergadering.

De aandelen van categorie A geven elk recht op twintig stemmen, de aandelen van categorie B geven elk recht op één stem.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtig-de die zelf vennoot moet zijn. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaameming of naamlening zijn niet geoorloofd.

Niemand kan aan de stemming deelnemen met meer dan één tiende van het aantal stemmen verbonden aan de vertegenwoordigde aandelen.

13°-

14° Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering (bij de Axa Bank) heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Gelijktijdig neergelegd: gelijkvormig afschrift van de oprichtingsakte.

Notaris Yves Vanden Eycken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/08/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
29/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MYPHARLD-BELGIUM

Adresse
GERAARDSBERGENSTRAAT 68 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande