N.L.C.

Société en commandite simple


Dénomination : N.L.C.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 542.886.927

Publication

23/12/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111

13 2849*

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

j

1 DEC 2013

DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 5 4 9 tg$ G 2:9-

Benaming

(voluit) : N.L.C.

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : August Van De Veldestraat 23 - 9220 Hamme

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden,

Van den Broeck Nadine, geboren te Hamme op 8 augustus 1972 en wonende te Hamme, August Van De Veldestraat 23 en

Van Haver Victoire, geboren te Kastel te op 24 september 1939 en wonende te Hamme, Jules Vincartpark 89

wordt bij deze akte vanaf 2 december 2013 een gewone commanditaire vennootschap opgericht.

De vennootschapsovereenkomst wordt aangegaan onder de volgende voorwaarden, welke als statuten

der vennootschap gelden :

1, Benaming

De vennootschap neemt de benaming "N.LC." aan.

In alle akten, facturen, aankondigingen, brieven, orders, en andere documenten van de vennootschap

dient deze benaming te worden gevolgd door de vermelding "Gewone Commanditaire Vennootschap"

of verkort "GCV".

2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9220 Hamme, August Van De Veldestraat 23

Deze kan verplaatst worden naar om het even welke andere plaats door een eenvoudige beslissing van-

wege het beheer en mits publicatie in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

3. Doel

De vennootschap heeft als doel en dit zowel in eigen naam als voor rekening van derden, zowel in

het binnenland als in het buitenland

Administratie en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen; - het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar; - studie , organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren,

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan zijn.

- Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, het verlenen en verwerven van onroerende zakelijke rechten, het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen van onroerende goederen evenals alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies en aan syndici.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval ven enen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen doen die nodig zijn om haar doel te realiseren of nuttig kunnen zijn voor de realisatie van haar doel of kunnen nuttig zijn als belegging voor de vennootschap.

Facilitaire dienstverlening in de breedste zin van het woord. Management in de breedste zin van het woord. Niet gespecialiseerde handelsbemiddeling, Consulting en diensten aan privé en ondernemingen, dit alles in de meest ruimste zin van het woord. De aankoop, de verkoop, de vervaardiging, de verwerking, de uitvoer, de invoer, de verdeling, de vertegenwoordiging, de makelarij, de commissie, de uitwisseling, en de handel in al zijn vormen. Tele secretariaat, prospectie in het algemeen, administratie voor derden.

Tijdelijke vervanging van personeel voor administratieve of commerciële opdrachten ook voor ambulante handel

Import en export, vervaardiging, verwerking, uitvoer, invoer, verdeling, vertegenwoordiging, makelarij, commissie, uitwisseling, en de handel in al zijn vormen, Prospectie in het algemeen, administratie voor erden in de ruimste zin van het woord.

Aankoop en verkoop van materialen, adviesverlening in de ruimste zin van het woord met betrekking tot binnenhuisdecoratie.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel,

4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Het overlijden, het ontslag, de faling of de onbekwaam verklaring van de gecommanditeerde vennoot/vennoten of van één van hen of van de zaakvoerder, stelt geen einde aan de vennootschap, welke wordt voortgezet onder het bestuur, hetzij van de in de statuten aangewezen opvolgerzaakvoerder, hetzij van de overblijvende zaakvoerder, hetzij van een nieuwe zaakvoerder, aangesteld door de algemene vergadering.

5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.000 euro en is volstort. Het is vertegenwoordigd door

100 aandelen, die ieder 11100 van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is als volgt samengesteld :

Van den Broeck Nadine brengt de som in van 990,00 euro waarvoor hij ter compensatie recht heeft op 99 aandelen. Zij neemt deel als beherend vennoot voor de vennootschap voor de duur van de vennootschap. Van Haver Victoire brengt de som in van10,00 euro waarvoor zij ter compensatie recht heeft op 1 aandeel. Zij neemt deel ais stille vennoot voor de duur van de vennootschap.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

6. Bestuur

Het bestuur wordt uitgevoerd door de beherende vennoten voormeld, onder voorbehoud van elke delegatie en met uitsluiting van stilte vennoten. De benoeming van de zaakvoerders wordt beslist door de Algemene Vergadering voor een onbepaalde duur of zonder beperking van duur, De opdracht van de zaakvoerders kan vergoed worden,

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

De Algemene Vergadering keurt de benoeming van mevrouw Van den Broeck Nadine tot zaakvoerder met algemeenheid van stemmen goed met ingang vanaf datum oprichting.

7. Boekjaar - rekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op datum oprichting 2 december 2013 en eindigt op 30 november

van elk jaar.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en wordt de inventaris

opgemaakt alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 tem 96 van het wetboek

van vennootschappen.

8. Rekeningen en verdeling winst

De vennoten zullen delen in de winst en in het verlies volgens eigen inbreng.

ln geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten of hun erfgenamen of rechtsopvolgers de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.

9. Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste

zaterdag van de maand mei om 10uur. Indien die dag een wettlijke feestdag is, wordt de vergadering

op de eerstvolgende werkdag gehouden om 10uur.

10. Tijdelijke bepalingen.

Afsluiting van het eerste boekjaar. Het eerste boekjaar begint op datum van oprichting en zal worden

afgesloten op 30 november 2015.

De comparanten-oprichters verklaren, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap,

dat alle rechten en verbintenissen door hen aangegaan in naam van de vennootschap voor de

oprichtingsdatum sinds 2 december 2013, door de bij deze opgerichte vennootschap

worden overgenomen.

11Ten alle tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De oproeping geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

Aldus opgemaakt te Hamme 2 december 2013 in evenveel exemplaren als oprichters. Elke partij erkent één exemplaar te hebben ontvangen.

Van den Broeck Nadine Van Haver Victoire

Werkend Vennoot - Zaakvoerder Stille Vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
N.L.C.

Adresse
AUGUST VAN DE VELDESTRAAT 23 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande