N60 CLASSICS

Société en commandite simple


Dénomination : N60 CLASSICS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 598.734.280

Publication

27/02/2015
ÿþArtikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden,

voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van nieuwe wagens, tweedehandswagens, ceremoniewagens, oldtimers, moto's en vrachtwagens.

-De aan- en verkoop in- en uitvoer, commissiehandel " en vertegenwoordiging in alle onderdelen, bijhorigheden en nevenproducten van voormelde wagens

-De verhuring van wagens, met of zonder chauffeur van zowel ceremoniewagens, gewone wagens, oldtimers als andere

-Het gebruik van de wagens voor publicitaire doeleinden en reportages

-Verhuur en ter beschikkingstelling van stockageruirnten

-De aan- en verkoop, verhuur alsmede in en uitvoer van antieke meubelen en tweedehandsgoederen. Inbegrepen hierbij zijn de verkoop van tweedehandsrneubelen, brocante, boeken, schilderijen, ornamenten, beelden keramiek, brons-, zilver-, en koperwerk, sculpturen, smeedijzer,...,

-Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten

- De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder alsook vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen. De vennootschap mag op gelijk welke wijze deelnemen aan ondernemingen of vennootschappen, met hetzelfde of een gelijkaardig doel of die haar doel kunnen bevorderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks door middel van fusie, afstand, deelneming of financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

1 7 FEB. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

Gewone commanditaire vennootschap Rijksweg (ETHK) 2 - 9680 Maarkedal

Oprichting

Statuten van de vennootschap

Artikel 1 -- Rechtsvorm  naam - identificatie

Bij deze wordt tussen de verschijners een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de

benaming "N 60 Classics".

Artikel 2 - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Rijksweg (ETKH) 2  9680 Maarkedal en kan bij eenvoudige

beslissing van de werkende vennoten of zaakvoerders worden verzet.

N60 Classics

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap zal in het algemeen aile burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest brede zin. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmacht drager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

De vennootschap zal eveneens alle financiële, onroerende en roerende handelingen mogen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met één of meerdere van haar activiteiten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, Kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen .handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in. oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5 - Kapitaal

Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door inbrengen in speciën ten belope van 25.000,00

euro verdeeld in 100 aandelen

Artikel 7 - Bestuur

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Nochtans mogen de de verbintenissen boven de 10.000 EUR enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee zaakvoerders.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doe, evenwel reking houdend met de beperking van 10.000 EUR, waarvan hiervoor sprake.

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

-Fruyt Dirk (NN 62.02.09-257.13)

-Van Hoecke Bernard (NN 49.08.24-141.30).

De zaakvoerders kunnen worden bezoldigd en deze bezoldiging dient jaarlijks goedgekeurd te werden door de algemene vergadering. Er wordt beslist dat het mandaat van de heer Van Hoecke Bernard onbezoldigd is.

Artikel 10 - Boekjaar

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op 01/0212015 en zal eindigen op 31 decem ber 2016. Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

~ '

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

t Staatsblad

Artikel 13  Algemene vergadering van de vennoten

De algemene vergadering der aandeelhouders vindt plaats op de derde vrijdag van juni om 14 uur op de maatschappelijke zetel, Indien deze dag een feestdag is, dan op de eerst volgende werkdag.

ledere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vóór de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vernielden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de oudste van de aanwezige zaakvoerders-vennoten. Zij zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen. Wanneer op de eerste vergadering de méerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten weck ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Titel III

Overgangsbepalingen :

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op 01/02/2015 en eindigt op 31 december 2017.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni van het jaar 2016.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Van Colle & Partners CVBA, Boelenaar 1  9031 Drongen, evenals aan haar bedienden, aangestelde en lasthebber, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, ondernemingsioket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale verzekeringskas en de Directe belastingen.

Gedaan te Maarkedal op 1 februari 2015 in 4 exemplaren, waarvan 3 exemplaren bestemd zijn voor de respectieve ondergetekenden, en één voor registratie.

Zaakvoerder

Dhr. Fruyt Dirk

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

gtaatsliiad - 27/0272815 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
N60 CLASSICS

Adresse
RIJKSWEG 2 9680 MAARKEDAL

Code postal : 9680
Localité : Etikhove
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande