NAC-CANDY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NAC-CANDY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.774.087

Publication

23/06/2014
ÿþmoc111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE ER G-EITIG- D

12 net i014

REIT BANK VAN

K 0 0 PHANDEL TE GENT

Grittie

1111111j1q1011111111

Vc

bec aar seiç

Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : o -

Benaming (voluit) : NAC-CANDY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Trieststraat 38

9960 Assenede

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Kluyskens te Sint-Amandsberg op vier juni twee duizend veertien, ter registratie aangeboden, dat 1) de heer PLASSCHAERT Nico Robert. Josephine, geboren te Sint-Amandsberg op vijf september negentienhonderd vijf en zestig, en zijn echtgenote 2) mevrouw POPPE Caroline Isabelle Evelyne Sylvia Charlotte, geboren te Gent op negen december negentienhonderd negen en tachtig, samenwonend te 9080 Lochristi, Huringwegel 7 en 3) de heer DERUICK Geert Albert Paul, geboren te Gent op . vijf en twintig februari negentienhonderd zeven en zestig (ID 591/6512021-28 - NN 67.02.25-081.08),

ongehuwd, wonend te 1080 Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), Haeckstraat 62 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met volgende kenmerken:

De naam van de vennootschap luidt "NAC-CANDY . Zij bestaat onder de vorm van een Besloten:. Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De zetel is gevestigd te 9960 Assenede, Trieststraat 38.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

Markt- en straathandel in voedings- en genoterniddefen.

Aankoop en verkoop, import en export, fabricatie, verwerking, van aile mogelijke suikergoed, chocolade- en confiserie artikelen en aile aanverwante artikelen alsmede het uitbaten van aile bedrijven welke hiermee verband houden, zonder dat deze opsomming beschrijvend of beperkend is.

Alle activiteiten voor wat betreft restaurant, feestzaal, tearoom, drankgelegenheid en dancing, traiteurdienst voor bedrijven en particulieren, het huren en verhuren van gebouwen, terreinen en materiaal en dit in de ruimste zin van het woord en zonder dat deze opsomming beperkend is.

De vennootschap is tevens actief in het beheer van roerend en onroerend patrimonium, het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, ruiten, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, vestigen van recht van erfpacht en opstal, concessies aangaan, promotie van en makelaar in onroerende goederen, vruchtgebruik evenals aile weldadige onroerende verhandelingen in de meest brede zin met inbegrip van onroerende leasing. Dit alles voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming.

Om dit doel te bereiken zal zij aile industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn dit te begunstigen, zo kan zij ondermeer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijk,:: overeenkomstig of verwant is met het hare.

Zij kan zich ten gunste van deze vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als agent of: vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, ;

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere: vennootschappen uitoefenen.

Het doel kan worden gewijzigd bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris gehouden volgens de regels die in de Ven nootschappenwet gesteld zijn.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde pli, te rekenen vanaf vier juni twee duizend veertien.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600), verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde en deels volstort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten; zij worden, benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun maandaat bepaalt.

_

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

mod 11,1



De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerder genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd voor een beperkte of onbeperkte duur door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, en die de duurtijd van hun opdracht bepaalt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders heeft beslist.

Het aantal der zaakvoerder zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van alle handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Hetzelfde geldt ingeval de vennootschap wordt benoemd ais bestuurder of zaakvoerder bij een rechtspersoon.

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde woensdag van de maand juni om achttien uur. Het maatschappelijk boeklaar begint op één januari en wordt afgesloten op één en dertig december van het zelfde jaar.

Winstverdeling:

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekeningen van toepassing op de ondernemingen. Op de winst van het boekjaar zal minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds minstens tien maal het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto- actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder op een plaatselijke zetel van de Nationale Bank worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 100 wetboek van vennootschappen.

Verdeling van het netto  actief ( na vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, wordt het netto actief vooreerst aangewend om, in geld of in effecten, het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd afgeschreven terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen nieuw kapitaal ten leste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen

Het bestuur van de vennootschap wordt thans toegekend aan de heer PLASSCHAERT Nico, voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

E3ij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen worden aile in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd sedert vijftien april twee duizend veertien.

Bij wijze van overgangsmaatregel wordt het eerste boekjaar geacht te beginnen op de datum van de . neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal tot één en dertig december twee duizend vijftien lopen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie

Notaris Philippe Kluyskens

19'  V d o r-it

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

05/05/2015
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;

__~

2 2 Am, 2015 -Griffie--

Voor- behoud aan he Belgisc Staatsbi

~

Ondernemingsnr : 0553.774.087

Benaming

(voluit) : NAC - CANDY

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Trieststraat 38 te 9960 ASSENEDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERKOOP I OVERDRACHT AANDELEN

Uittreksel van de Bijzondere Algemene Vergadering DD.donderdag 19 Maart 2014,

Aanwezigen

1. Nico Plasschaert - 2. Geert Deruick.3.Caroline Poppe

De vergadering, bijeengekomen in het Centraal Station te Antwerpen, wordt geopend door Nico Plasschaert voorzitter van het bureau die als secretaris en stemopnemer Geert Deruick aanduidt.

Bij naamafroeping werd de lijst van de aanwezigen gecontroleerd en regelmatig bevonden,

De voorzitter deelt mee dat aile vennoten op de vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, zodat de oproepingsfaciliteiten niet moeten worden verantwoord.

De voorzitter geeft melding van de agenda van de vergadering te weten:

verkoop van de aandelen van GEERT DERUICK aan Nico Plasschaert in totaliteit 20 %

De vennoten, die allen aanwezig en/of vertegenwoordigd, stemmen met deze agenda in.

Bij goedkeuring van de voorgaande verklaringen door de vergadering, stelt deze laatste vast dat zij regelmatig is samengesteld en geldig kan beraadslagen over de punten op de agenda.

De bijzondere algemene vergadering stemt, met éénparigheid van stemmen, in met de verkoop van de aandelen,

de nieuwe aandelenstructuur na verkoop is de volgende:

Nico Plasschaert : 60 % van de totaliteit der aand

Caroline Poppe : 40 %

NAC-CANDY BVBA

TRIESTSTRAAT 38

B-9960 ASSENEDE

0475 94 19 99

Nico Plasschaert

ZAAKVOERDER Nac-Candy BVBA

Op de raatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/05/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
NAC-CANDY

Adresse
TRIETSTRAAT 38 9960 ASSENEDE

Code postal : 9960
Localité : ASSENEDE
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande