NACHTERGAELE WILLY

Société en commandite simple


Dénomination : NACHTERGAELE WILLY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 534.509.887

Publication

28/05/2013
ÿþMotl Wortl 91.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOO

i 6 MEI 2013

DENDERMONDE

Griffie

1111,11111111),*1111111

Vo beho I III

aan

Belg Staat

Ondernemingsnr : 5 1(.1 S o3 . $ 8 -

Benaming

(voluit) : Nachtergaele Willy

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Mosstraat 51A 9260 Wichelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de onderhandse akte van 08 mei 2013 tot oprichting van een Gewone Commanditaire Vennootschap.

1.Oprichters: De heer Nachtergaele Willy wonende te Mosstraat 51A 9260 Wichelen en Mevrouw Van Der Heyden Martine wonende te Mosstraat 51A 9260 Wichelen.

2.Maatschappelijke naam: Nachtergaele Willy.

3.Rechtsvorm; Gewone Commanditaire Vennootschap.

4.Maatschappelijke zetel: Mosstraat 51A 9260 Wichelen.

5.Duur van de vennootschap: onbepaalde duur,

6.Doel van de vennootschap: De vennootschap heeft als doel :

zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon ;

het zelf uitvoeren van alle openbare of private werken, meer bepaald in bouwwerken en alle voltoolingswerken bestaande uit x loodgieterswerk; installatie in gebouwen en andere bouwwerken van : loodgieterswerk en sanitaire apparaten; gasleidingen en aansluitingen m.u.v. gasleidingen voor verwarmingssystemen, waterleidingen; installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie; plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal; plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen; waterdicht maken van daken en dakterrassen; aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van : thermische isolatiemateriaal - isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen; reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden; plaatsen van tussenwanden van gipsplaten; overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen n.e.g.; installatie van stores en zonneschermen; handelsbemiddeling in sanitaire artikelen; handelsbemiddeling in loodgietersmateriaal, elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik en verwarmingsinstallaties; onderneming voor het monteren van niet-zelf vervaardigde metalen constructiewerken. De vennootschap mag zich bij wijze van inbreng, samensmelting, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins betrekken in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel aanverwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. In het algemeen mag de vennootschap alle handelingen stellen, onder welke vorm ook, die haar het meest geschikt blijken, zowel, roerende als onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken en die haar door de wet niet verboden zijn. De vennootschap kan zich ten gunste van derden borgstellen, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andëre zekerheden verstrekken.

7.ldentiteit van de hoofdelijk aansprakelijke vennoot: de heer Nachtergaele Willy, beherende vennoot. 8.Vermelding van de bij wijze van geldschieting ingebrachte of in te brengen waarden: Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.250,00 euro en is verdeeld in 100 aandelen van 12,50 euro elk. Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld. De stille vennoot heeft al zijn verplichtingen nagekomen bij de oprichting van de vennootschap.

9.Boekjaar: Het boekjaar gaat telkens in op Oloktober en eindigt op 30 september van het volgende jaar. 10.Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De algemene vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van dit saldo aan de winst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De winst verdeling zal gebeuren in functie van de deelname in het vermogen van de vennootschap. 11.Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn om de vennootschap te besturen en te verbinden: De heer Nachtergaele Willy is aangesteld als zaakvoerder. De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt.

12.Tijdelijke bepaling: Het eerste boekjaar begint op het moment van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid en eindigt op 30 september 2014. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015, 13.Volmacht werd verleend aan Boekhoudkantoor Vervaet J. BV oW BVBA, Houte 137, 9860 Oosterzele, vertegenwoordigd door mevrouw Jessica Vervaet, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op het aanvragen en/of wijzigen of schrappen van het ondernemingsnummer en de gegevens van de kruispuntbank van ondernemingen en met het oog op het indienen en rechtvaardigen van alle fiscale aangiften en het verrichten van alle overige formaliteiten bij de betrokken administraties.

Zaakvoerder

Nachtergaele Willy

Vooqq,,

behou&n aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NACHTERGAELE WILLY

Adresse
MOSSTRAAT 51A 9260 WICHELEN

Code postal : 9260
Localité : WICHELEN
Commune : WICHELEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande