NALO LABS

Société en commandite simple


Dénomination : NALO LABS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.143.373

Publication

14/04/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie

1111111J1111111111M111j1111!!1111

NEERSE.LEC-D



- 4 APR, 2011

FIECHTBANK VAN

KOOPHANOELlE GENT

----

Ondernemingsnr : O $ 3

Benaming

(voluit) : nalo labs

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap. Zetel : Fazantenstraat 48, 9080 - Lochristi Onderwerp akte : OPRICHTING :

Zijn verschenen:

1. Marc Van Giel, wonende te 9080 Lochristi, Fazantenstraat 48 (RR 68.05.02-483.47), voor onbepaalde tijd

hoofdelijk aansprakelijke vennoot, hierna de beherende vennoot genoemd,

en

Els Vermeiren, wonende te 9080 Lochristi, Fazantenstraat 48 (RR 79.05.14-404.94), hierna de stille vennoot genoemd,

Met als doel het oprichten van een vennootschap.

ARTIKEL 1

De vennootschap neemt de benaming 'nalo labs' aan. In alle akten, facturen, aankondigingen, brieven, orders, en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "Gewone Commanditaire Vennootschap" of door de initialen "Comm. V", en door de aanduiding van het vestigingsnummer en het ondernemingsnummer bij de kruispuntbank.

ARTIKEL 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9080 Lochristi, Fazantenstraat 48.

Hij kan worden verplaatst naar om het even welke andere plaats door een eenvoudige beslissing vanwege

het beheer en mits publicatie in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, rechtstreeks of via

onderaanneming, zowel in België als in het buitenland:

" Het verstrekken van advies en het maken van studies in alle mogelijke activiteiten die betrekking hebben op private en publieke instellingen, organisaties en bedrijven alsmede allerlei advies in informatiesystemen alsmede op de aankoop, verkoop en distributie van software en hardwareproducten.

" Het verstrekken van alle materiële middelen, de functionele inrichting en de algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

" Het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en verkoop, de invoer- en uitvoerhandel; het voeren van algemene tradingadiviteiten, met inbegrip van de groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel.

" Consulting op het gebied van beheer, management en marketing.

" Consulting op het gebied van publiciteit, public-relations en diverse manifestaties; het verzorgen van public-relations-activiteiten en het verzorgen en inrichten van manifestaties allerhande.

" Consulting op het gebied van reclamevoering, reclamecampagnes, communicatiestrategie en mediavoering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Consulting op het gebied van personeelsbeheer, met inbegrip van aanwervingen, selectie, training en vorming.

" Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstelling, avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen.

" Bureau voor consultancy, administratieve prestaties, ontwerp, expertises, marketing, service en advies (onder andere op het vlak van management, informatica, techniek, datacommunicatie, elektronische en/of interactieve communicatievormen, enzovoort).

" Het beheren, besturen en organiseren van informaticasystemen, computerconfiguraties en alle bijhorende netwerken. Het begeleiden en opvolgen in opdracht van derden van personeel op informaticagebied en het verstrekken van opleidingen in dit verband. Het organiseren en opvolgen van systemen, structuren en werkmethodes in verband met organisatie, structuren, informaticatoepassing en automatisering. Het invoeren van computerprogramma's, begeleiden en opvolgen van de toepassingen met het oog op de goede werking van data- en communicatiesystemen.

" Het ontwikkelen en het beheren van websites en internet applicaties.

" Het ontwikkelen en het beheren van mobiele applicaties.

" Het organiseren van audits, doorlichting van bedrijven en analyse met het oog op organisatie, bedrijfsstrategie en informaticatoepassing. Het ter beschikking stellen onder welke vorm ook , van soft- en hardware en diensten in verband ermee en van alle onderhoud ermee verband houdend.

" Het geven en organiseren van opleidingen; de verhuur van vergaderruimte en zalen voor seminaries.

" De handel in computers, computersystemen, randapparatuur en hun onderdelen en softwaretoepassingen.

" Alle activiteiten inzake het beheer en afsluiten van onderhoudscontracten.

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

" Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiingen, de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

" Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

" De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, het kort optreden als tussenpersoon in de handel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest brede zin.

ARTIKEL 4

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur, met ingang van heden.

ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1000 EUR en is volstort. Het is vertegenwoordigd door 100

aandelen, die ieder 1 / 100 van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is op de volgende wijze samengesteld :

1.Dhr. Marc Van Giel brengt de som in van 400 EUR waarvoor hij ter compensatie recht heeft op 40

aandelen.

2.Mevr. Els Vermeiren brengt de som in van 600 EUR waarvoor zij ter compensatie recht heeft op 60

aandelen

ARTIKEL 6

Het beheer wordt uitgeoefend door de beherende vennoot voormeld, onder voorbehoud van elke delegatie

en met uitsluiting van stille vennoten.

ARTIKEL7

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Op het einde van het boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en wordt de inventaris opgemaakt, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 tot en met 96 van het wetboek Vennootschapsrecht.

ARTIKEL 10

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap. Zij omvat alle vennoten. De besluiten worden genomen bij meerderheid van aanwezige stemmen, waarbij elk aandeel recht heeft op een stem. Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber door middel van een schriftelijke volmacht.

Jaarlijks, op de eerste vrijdag van juni te 17 uur wordt de Algemene Vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping. 1s de voorziene dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

ARTIKEL 15.

Tijdelijke bepalingen : Het eerste boekjaar zal aanvangen vanaf de oprichting om te eindigen op 31 december 2012. Op het einde van dit eerste boekjaar zal het bestuur voor de eerste maal een inventaris opmaken

Gedaan te Lochristi op 1 april 2011

Marc van Giel

Beherend vennoot

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
NALO LABS

Adresse
FAZANTENSTRAAT 48 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande