NAMEGNI TRIANGLE BUSINESS & PROCESS OPTIMALISATION, AFGEKORT : TBPO

Société en commandite simple


Dénomination : NAMEGNI TRIANGLE BUSINESS & PROCESS OPTIMALISATION, AFGEKORT : TBPO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 521.695.494

Publication

10/07/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 27.06.2014, DPT 03.07.2014 14278-0051-008
13/03/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0 4 Mlai 2013 DENDERMONDE

Griffie

lifoawo,aTrx

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

. - GR FIE RECHTBANK

VFF.i`ll" :O

II

i

Ondernemingsnr : Benaming 52-A 695 1194

(voluit) : (verkort) : Namegni Triangle Business & Process Optimalisation

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Filip de Pillecynstraat 9 - 9150 Kruibeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Op 20/02/2013, de ondergetekenden:

de heer Roblain Namegni Ntemdieu, rijksregisternummer 800316 30939, gescheiden, woonachtig te Filip

de Pillecynstraat 9 - 9150 Kruibeke;

en

mevrouw Elke Engels, rijksregisternummer: 841130 18676, woonachtig te Molenstraat 210, 9150

Kruibeke,

mevrouw Nkonguep Namegni Virginie Lize, rijksregisternummer 850921 38656, woonachtig te Rue de la

fontaine 31 B, 7301 Boussu,

Zijn overeengekomen om een gewone commanditaire vennootschap op te richten met de volgende statuten: STATUTEN

Art 1 - Vorm en naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een gewone commanditaire vennootschap. Ze krijgt de naam

"Namegni Triangle Business & Process Optimalisation gov"

Afgekort, "TBPO gcv"

Art 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Filip de Pillecynstraat 9 - 9150 Kruibeke,

Art 3-Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor zover de gereglementeerde

activiteiten vooraf hun noodzakelijke goedkeuring ontvangen hebben;

1.voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in samenwerking met hen:

business analyse,

project management

business management

process management

analyse en financiële optimalisatie,

management consultancy,

de evaluatie van projecten en ontwikkelingsprogramma's en financiële optimalisatie ervan,

internationale ontwikkelingssamenwerking,

project/programma management consultancy,

IT consulting en business management van IT-projecten (informatietechnologie)

communicatie, studies en statistische analyse

2.voor eigen rekening:

het beheer van een portefeuille van effecten en onroerend goed, met inbegrip van maar niet beperkt tot Belgische of buitenlandse aandelen en rechten van deelneming, al dan niet beursgenoteerd, tijdelijk of permanent; obligaties, kasbons, warrants, opties en soortgelijke effecten, edele metalen, kunstwerken,

BïjTagen bij-lief Bélgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

schilderijen, meubels en ornamenten; terreinen en gebouwen; in het algemeen alle roerende en onroerende waarden.

De Vennootschap kan ook beperkte rechten in een onroerend goed verwerven en heel of een deel van een onroerend goed ter beschikking stelten van haar personeel en/of van de bedrijfsleiders.

De vennootschap kan alle industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende, handelingen verrichten die verband kunnen houden met het maatschappelijk doel en met ieder soortgelijk of aanverwant maatschappelijk doel.

De vennootschap kan in het bijzonder bij wijze van inbreng, inschrijving, fusie een belang nemen en zich zelfs bezig houden met het beheer en/of de functie van bestuurder uitoefenen in andere rechtspersonen met een soortgelijk doel, op voorwaarde dat er geen belangenconflict is tegenover derden.

Art 4 - Vennoten en verantwoordelijkheden

De heer Roblain Namegni Ntemdieu is de enige verantwoordelijke beherende vennoot en zaakvoerder van de vennootschap. Hij mag als enige voor de vennootschap tekenen, maar mag dit slechts doen voor de behoeften van de vennootschap. Hij zal de volledige bevoegdheid krijgen om, in alle omstandigheden, namens de vennootschap op te treden en om alle handelingen en daden van beheer en beschikking te stellen en toe te staan die verband houden met het maatschappelijk doel.

De beherende vennoot is onbeperkt en hoofdelijk op zijn vermogen aansprakelijk voor de schulden en verliezen van de onderneming.

Mevrouw Elke Engels en mevrouw Nkonguep Namegni Virginie Lize zijn gewone commanditaire vennoten en gaan geen enkele andere verbintenis aan dan het storten van het bedrag van de commanditaire vennootschap. Hij kan zich niet bemoeien met de zaken van de vennootschap maar hij heeft het recht om op ieder ogenblik kennis te nemen, hetzij persoonlijk, hetzij via een gemachtigde, van de maatschappelijke registers en documenten en van de kassituatie en van de bankrekeningen.

De commanditaire vennoten zijn alleen garant voor de bedragen die zij beloofd hebben in te brengen tenzij ze betrokken zijn bij het beheer van de vennootschap.

Art 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ¬ 1.000,00. Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen. Het kapitaal van de beherende vennoot is vastgelegd op ¬ 910,00 - contant betaalbaar. Als compensatie voor zijn inbreng krijgt hij 91 aandelen, die een waarde vertegenwoordigen van ¬ 910,00.

Het kapitaal van de commanditaire vennoot, mevrouw Elke Engels, is vastgelegd op ¬ 80,00 - contant betaalbaar. Als compensatie voor haar inbreng krijgt zij 8 aandelen, die een waarde vertegenwoordigen van ¬ 80,00.

Het kapitaal van de commanditaire vennoot, mevrouw Nkonguep Namegni Virginie Lize, is vastgelegd op ¬ 10,00 - contant betaalbaar. Als compensatie voor haar inbreng krijgt zij 1 aandeel, dat een waarde vertegenwoordigt van ¬ 10,00.

De inbrengen in speciën worden op een bankrekening van de vennootschap gestort in functie van de noden van de vennootschap en op verzoek van de beherende vennoot.

Art 6 - Bestemming en verdeling van de resultaten

De verdeling van het maatschappelijk kapitaal bij de ontbinding van de vennootschap vindt plaats tussen de vennoten ln verhouding tot de hierboven vermelde aandelen.

De winst (exclusief reserves) zal in dezelfde verhouding worden verdeeld. Hetzelfde geldt voor de verliezen, afgezien van het feit dat de commanditaire vennoot hiervoor slechts aansprakelijk gesteld zal worden ten belope van zijn inbreng.

Art 7 - Boekjaar, duur

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar begint op 20

februari 2013 en eindigt op 31 december 2013.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Art 8 - Algemene Vergadering

Er zal een gewone algemene vergadering gehouden worden op de laatste vrijdag van juni, om 17 uur, en voor de eerste maal op 2710612014. De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel.

De gewone of buitengewone algemene vergadering kan op een andere plaats of ander ogenblik in België plaatsvinden. in dat geval zal zij aan iedere vennoot aangekondigd worden via een oproeping die minstens 15 dagen vóór de datum van de vergadering verstuurd dient te worden. De oproeping gebeurt per aangetekende brief of per brief met ontvangstbevestiging.

Artikel 9 - Overdracht van aandelen onder levenden of bij overlijden

r

" L-^"'1.>

St tsliïád -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De aandelen mogen slechts overgedragen worden, zelfs tussen vennoten, met instemming van aile vennoten,

Bij overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder hebben de overige vennoten het recht om in zijn definitieve vervanging te voorzien bij eenvoudige meerderheid van stemmen, of om de vennootschap te ontbinden.

Bij overlijden of verhindering van een commanditaire vennoot hebben de overige vennoten het recht om in zijn vervanging te voorzien bij een 2/3 meerderheid van de stemmen.

Het overlijden van een vennoot leidt niet tot de ontbinding van de vennootschap. De erfgenamen van de overledene mogen in geen geval de goede werking van de vennootschap belemmeren. Zij zullen slechts het recht hebben om hun deel op te eisen volgens de op het ogenblik van het overlijden gepubliceerde recentste balans.

Art 10 -- Ontbinding

Elke vennoot kan om de ontbinding van de vennootschap verzoeken, maar deze ontbinding kan slechts worden uitgesproken met een meerderheid van twee derden van de aandelen.

Bij een ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door één of meerdere vereffenaars aangewezen door de buitengewone algemene vergadering van de vennoten die hun bevoegdheden en emolumenten zal vaststellen.

Een ontbinding en vereffening in één akte zonder aanwijzing van vereffenaar kan overwogen worden als er geen passief is en als alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, en als zij het eens zijn over de verdeling van het actief in overeenstemming met artikel 6.

Art 11 - Wijziging van de statuten

De vennoten kunnen, via een stemming bij meerderheid, in de statuten de wijzigingen aanbrengen die zij passend achten. Zij kunnen met name beslissen, zonder dat deze opsomming limitatief is, over alle wijzigingen in de maatschappelijke naam en handtekening, de verhoging of verlaging van het maatschappelijk kapitaal, de toevoeging van nieuwe vennoten, de vervroegde ontbinding van de vennootschap en haar omvorming tot een vennootschap van enigerlei andere vorm. De wijziging van de statuten is onderworpen aan de publicatieplicht als bedoeld in artikel 14. Bij elke wijziging van de statuten zal de conformiteit met het wettelijke kader gecontroleerd worden, in het bijzonder wat de wettelijke en administratieve verplichtingen betreft.

Art 12 - Kapitaalsverhoging

De beslissing om het kapitaal te verhogen wordt genomen door de algemene vergadering onder de

voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten.

Art 13 - Juridische en administratieve verplichtingen

Voor alles wat niet uitdrukkelijk wordt voorzien in de statuten verwijzen de ondertekenaars naar het Wetboek van vennootschappen.

Zij zullen in het bijzonder zorgen voor de naleving van de publicatieplicht door neerlegging van een uittreksel van de akte op de griffie van de rechtbank van koophandel, voor de inschrijving in het rechtspersonenregister op dezelfde griffie en, tot slot, voor haar inschrijving als handelaar in de Kruispuntbank van Ondernemingen via een Ondernemingsloket, op basis van de commerciële activiteiten die zij wenst uit te oefenen.

Art 14  Slotbepalingen

Op grond van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen moet deze vennootschap niet over een

commissaris beschikken.

Deze akte wordt onderhands opgesteld.

Opgesteld te Kruibeke op 2010212013.

Handtekening van de beherende vennoot

De heer Roblain Namegni Ntemdieu

Handtekening van de commanditaire vennoten

Mevr. Elke Engels,

Mevr. Nkonguep Namegni Virginie L.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2015
ÿþ Mod POP 11,1

Pi { In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 6 JUNI 2015

AFDELING 90S%RMONDE

Ondememingsnr : 0521.695.494

Benaming (voluit) : Namegni Triangle Business & Process Optimalisation

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Filip De Pillecynstraat 9 - 9150 Kruibeke

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst:

De zaakvoerder beslist de verplaatsing van maatschappelijke zetel per 25/08/2014 naar Broekdam Zuid 5812 - 9150 Kruibeke.

Ntemdieu Namegni Roblaïn

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid var; de instrïimenterehdî notaris, hetzij van ié perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bit het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteux_bclge

Coordonnées
NAMEGNI TRIANGLE BUSINESS & PROCESS OPTIMALI…

Adresse
FILIP DE PILLECYNSTRAAT 9 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande