NANAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NANAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.053.860

Publication

03/04/2013
ÿþ(nni\ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V beh aa Se Sta,

1

Ondernemingsnr : 0882.053.860

Benaming

(voluit) : NANAS BVBA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : W ildelceekstraat 95, 9473 VVelle(Denderleeuw)

(volledig adres)

Onderwerp akte : afsluiting vereffening

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 30 december 2012 wordt met eenparigheid van stemmen beslist de vereffening te sluiten op datum van 30 december 2012, De boeken en stukken van de vennootschtap zullen worden toevertrouwd aan Van Den Bruele Erik, Wildebeekstraat 95, 9473 Welle, die ze moet bewaren gedurende een termijn van vijf jaar.

Er zijn geen sommen die bij de Deposito- en Consignatiekas moeten worden geconsigneerd.

Van De Bruele Erik,

Vereffenaar

tar.iº% i ti= CSF.i`iiS

VAN KOOPHAN DEL

2 2 MAART 2013

DENDERMONDE

Griffie

Bijlage-bij-het$etgisth Staatslnad - O3fWffZO113 - Ànnexes dü lV%niteur belge

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 29.06.2012 12237-0572-010
09/05/2012
ÿþ Mod wars 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0882.053.860

Benaming

(voluit) : NANAS

(verkort) :

2 G 202 ~4

G E. i `

LLIuI( Lflt(LI Ii (LLI LI LLI

*12086714*

1

bel a; Bc Sta

Staatsblad - 09/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9473 DENDERLEEUW-WELLE, WILDEBEEKSTRAAT 95 (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING

Tekst Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt op negenentwintig maart tweeduizend en twaalf door Edgard Van Oudenhove, Notaris te Haaltert, met standplaats te Denderhoutem, optredend als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Edgard Van Oudenhove", met zetel te 9450 Haaltert-Denderhoutem, Iddergemsesteenweg 8, ondernemingsnummer 0870.946.964., dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NANAS", met maat-'schappelijke zetel te 9473 Denderleeuw-Welle, Wildebeekstraat, 95, volgende beslissingen heeft genomen :

De vergadering heeft bevestigd dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd verplaatst naar huidig adres sedert twee augustus tweeduizend en elf.

De vergadering heeft bevestigd dat de heer DE SMET Guy Danny, wonende te 1790 Hekelgem, Kortestraat, 1, werd ontslagen als statutair zaakvoerder bij unanieme beslissing van de algemene vergadering de dato drie februari tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in gezegde bijlage van acht augustus daarna onder nummer 07118571.

Het controleverslag van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een codperatieve vennootschap MAZARS BEDRIJFSREVISOREN, met maatschappelijke zetel te 9050 Gent, Bellevue, 5, vertegenwoordigd door de heer Alain DE QUICK bedrijfsrevisor, hebbende zijn kantoor op zelfde adres, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven en gedateerd van zevenentwintig maart tweeduizend en twaalf, besluit als volgt:

" In het kader van de procedure tot ontbinding, zoals voorgeschreven door het Wetboek Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA NANAS. een boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 7.504,19 EUR en een netto-actief van 2.168,89 EUR.

Bij gebrek aan fiscale controle tot op datum van in vereffening stelling wordt een voorbehoud geformuleerd voor gebeurlijke fiscale latenties. Het bestuursorgaan heeft getracht de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien. Aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe. Gezien de onderneming geen orderrekeningen aanhoudt, kunnen wij ons ten aanzien van de volledigheid en beoordeling van de verplichtingen buiten balans slechts steunen op de bevestiging van de zaakvoerder terzake. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat, onder voorbehoud van hetgeen werd vermeld in voorgaande paragraaf en op voorwaarde dat de vooruitzichten van de zaakvoerder door de vereffenaar worden gerealiseerd, voornoemde staat de toestand van de vennootschap op 31 december 2011 op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft."

Oe vergadering heeft de ontbinding van de vennootschap beslist en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden (29-3-2012)

De algemene vergadering heeft vervolgens beslist als vereffenaar aan te stellen, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming van de Rechtbank van Koophandel : de heer VAN den BRUELE Erik Victor Irène Albert, NN 470102-377-72 -- identiteitskaartnummer 591-3476224-40, wonende te 9473 Denderleeuw-Welle, Wildebeekstraat, 95, en verleent hem alle machten tot het ondertekenen en indienen van het verzoekschrift hieraangaande.

Die verklaart dit mandaat te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Bevestigt of homologeert de Rechtbank de benoemde vereffenaar niet, dan zal zij toch ambtshalve in dezelfde beschikking overgaan tot het benoemen van een (advocaat-) vereffenaar en komt bijgevolg de beslissing van de ontbinding nooit in gevaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-t?ehoud n aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering heeft daarna beslist dat de vereffe-naar de meest uitgebreide machten zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien door artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar mag alle handelingen stellen voorzien in het artikel 186 en volgende van voormelde wet, zonder machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe vergadering in de gevallen waarin deze voorzien zijn in de wet.

De vereffenaar zal alle derden-Lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke macht toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve inschrijving, hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoor-rechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

Hij wordt er van vrijgesteld boedelbeschrijving te doen opmaken en kan verwijzen naar de boeken en registers van de vennootschap. Hij kan derden in zijn plaats stellen, maar slechts voor welbepaalde en bijzondere opdrachten.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar.

Ingevolge enerzijds de bevestiging van de verplaatsing van de maatschappelijke zetel en het ontslag van één van de statutaire zaakvoerders anderzijds de ontbinding van de vennootschap heeft de vergadering beslist de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

" a) artikel 1 :

De vennootschap bekleedt de vorm van een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening.

Haar naam luidt: "NANAS"

b) artikel 2 :

" De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9473 Denderleeuw-Welie, Wildebeekstraat 95.

c) artikel 4 :

" De vennootschap bestaat met ingang van negenentwintig maart tweeduizend en twaalf

enkel nog voor haar vereffening.".

d) artikel 11 :

Artikel 11.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer statutaire of niet statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoot, en in het geval van niet-statutair voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering te allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van de zaakvoerders vaststellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

" Is aangesteld tot statutaire zaakvoerder voor de ganse duur van de vennootschap de heer Erik VAN den BRUELE wonende te 9473, Denderleeuw-Welle, Wildebeekstraat, 95.

De statutair zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.".

Ten gevolge van de ontbinding, nee ti. de algemene vergadering tenslotte kennis genomen van het ontslag van de statutair zaakvoerder, de heer VAN den BRUELE Erik voornoemd te rekenen vanaf heden. Kwijting werd verleend.

De vergadering heeft beslist de machten te verlenen aan ATC & PARTNERS te 9320 Aalst-Erembodegem, Ille Industriezone Zuid, Watermolenstraat 20, voor de uitvoering van de statutenwijziging.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) notaris Edgard VAN OUDENHOVE

Neergelegd terzelfdertiijd

- uitgifte van het PV dd 29-3-2012

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de revisor

- vonnis iz homologatie van de vereffenaar

-

coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.06.2011, NGL 08.07.2011 11276-0004-010
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.06.2010, NGL 25.06.2010 10243-0405-009
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.07.2009 09534-0044-010
30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.06.2008, NGL 25.07.2008 08471-0011-011

Coordonnées
NANAS

Adresse
WILDEBEEKSTRAAT 95 9473 WELLE

Code postal : 9473
Localité : Welle
Commune : DENDERLEEUW
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande