NANCY SCHUDDINCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NANCY SCHUDDINCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.966.694

Publication

15/10/2014 : ME. - JAARREKENING 30.04.2014, GGK 30.09.2014, NGL 08.10.2014 14642-0406-010
04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 30.09.2013, NGL 28.10.2013 13642-0031-010
23/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 01.10.2012, NGL 19.11.2012 12641-0333-010
11/04/2011
ÿþ*11054118

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE FtW Oi-iTRAfVK VAN vniIC:,IJ r p'yr-L

3 a 03. 2011

OENUAf¬ WuNDt

Ondernemingsnr :' 56(2. 5 Li

Ei

Benaming : NANCY SCHUDDINCK

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Weverstraat 15

9220 Hamme

Onderwerp akte :Oprichting-statuten-benoeming

!;Ten jare tweeduizend en elf, op 24 maart.

Is verschenen:

Mevrouw SCHUDDINCK Nancy Simonne Germaine, geboren te Aalst, op 25

:;april 1971 (Rijksregisternummer: 71.04.25-234-50), echtgenote van de Heer

;;VAN dEN DRIESSCHE Eric Jean Marie, wonende te 9220 Hamme, Weverstraat,

15.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebreke van

:jhuwelijkscontract waaraan wijzigingen werden aangebracht bij akte

;;verleden voor ondergetekende Notaris op 25 november 2005.

Welke verschijners ons hebben verzocht authenticiteit te verlenen

;,aan de statuten van de besloten vennootschap met beperkte

;aansprakelijkheid "Nancy Schuddinck" die zij verklaren tussen hen op te

:;richten.

I. OPRICHTING EN INBRENGEN. _

A. Verklaring van oprichting - financieel plan.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf heden.

:j Voor het verlijden van deze akte hebben de oprichters ons een ;financieel plan overhandigd, door hen ondertekend, waarin zij het bedrag :Han het kapitaal van de op te richten vennootschap, groot achttienduizend : ;zeshonderd euro, verantwoorden. Dit stuk wordt door ons, Notaris, in :j ontvangst genomen en voor ne varietur door partijen ondertekend om :;bewaard te worden overeenkomstig artikel 215 van het Wetboek van

;vennootschappen. :

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de ï

:neerlegging ter griffie van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter 1 publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

B. Plaatsing van het kapitaal en storting.

o De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal van ;achttienduizend zeshonderd euro volledig geplaatst is als volgt:

1

Inbreng in geld

;Mevrouw SCHUDDINCK Nancy, voornoemd, verklaart inbreng te doen van ;,achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E), waarvoor haar honderd : ;j (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde worden toegekend.

De comparanten verklaren dat zij de geldelijke

::inbreng hebben volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro :

1 i' (12.400, 00 E) .

II. STATUTEN

De oprichters verklaren dat de statuten van de ven-nootschap luiden :ais volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

mod2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

HOOFDSTUK I. RECHTSVORM  NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR.

Artikel 1. RECHTSVORM  NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming Nancy Schuddinck

BVBA.

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9220 Hamme, Weverstraat

15.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland,

uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1) Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

2) Het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

3) Het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

4) Het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

5) De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap; worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de'. vennootschap.

6) Het beheer van vennootschappen, ongeacht hun doel, het optreden, als vereffenaar, de uitoefening van bestuursmandaten;

7) Het geven van opleiding in deze domeinen, bij zowel publieke onderwijs instellingen als op privé-basis; het publiceren van artikels en boeken.

8) De organisatie van evenementen die samenhangen met het voorgaande.

9) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een, onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende, goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw,: de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de' ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4.- DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK II. KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 5. KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd

euro (18.600,00 E).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

HOOFDSTUK III. ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP.

AFDELING 1. Algemene vergadering.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op 30 september om 10.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag een zaterdag of een zondag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en

eventuele commissaris, worden vijftien dagen vóór de vergadering,

uitgenodigd. Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het ander communicatiemiddel vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen

vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De

voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 13.- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 14.- VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 15. AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 16. SAMENSTELLING VAN HET BUREAU - NOTULEN.

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan. en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel 17. ANTWOORDPLICHT ZAAKVOERDERS/COMMISSARISSEN

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

Artikel 18. VERDAGING VAN DE JAARVERGADERING

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing van de jaarvergadering zoals bedoeld in artikel 11 van deze statuten met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

Het bestuursorgaan moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen, met dezelfde agenda binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, blijven geldig voor de tweede vergadering. Nieuwe neerleggingen zullen toegestaan worden binnen de termijnen en op de voorwaarden vermeld in de statuten.

De verdaging kan slechts één keer gebeuren. De tweede algemene vergadering beslist definitief over de uitgestelde agendapunten.

Artikel 19. BERAADSLAGING - AANWEZIGHEIDSQUORUM.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 20. STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Artikel 21. MEERDERHEID.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

Artikel 22. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Wanneer de algemene aandeelhoudersvergadering moet beslissen over:

- een fusie of splitsing van de vennootschap;

- een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal;

- de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde;

- de afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot

inschrijving;

- de ontbinding van de vennootschap;

- enige wijziging van de statuten,

dan moet het voorwerp van de te nemen beslissing speciaal vermeld zijn in de oproepingen voor de vergadering en moet tenminste de helft van de aandelen die het gehele kapitaal vertegenwoordigen op de vergadering vertegenwoordigd zijn. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan moet een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

De beslissingen over bovengenoemde onderwerpen worden slechts geldig genomen met een meerderheid van drie vierden van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve

stem beschouwd. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de andere meerderheidsvereisten voorzien door het Wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de wijziging van het maatschappelijk doel, het verwerven, in pand nemen of vervreemden van eigen aandelen door de vennootschap, de omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere juridische vorm, en de ontbinding van de vennootschap in geval van verlies van drie kwart van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 23. - SCHRIFTELIJK BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Artikel 24. AFSCHRIFTEN EN UITTREKSELS VAN NOTULEN

De afschriften en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergaderingen bestemd voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders.

AFDELING 2: Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2. i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger. AFDELING 3: Controle.

Artikel 26. CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van liet Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2. van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de

wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere

vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK IV. BOEKJAAR  JAARREKENINGEN  WINSTVERDELING.

Artikel 29. BOEKJAAR  JAARREKENING  JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op 1 mei en eindigt op 30 april van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.



Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, le van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 30.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

III.OVERGANGSMkATREGELEN

Onmiddellijk hebben de vennoten zich verenigd en hebben zij

éénparig volgende beslissingen genomen.

1. Eerste maatschappelijk boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan vanaf het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid en eindigt op 30 april 2012.

2. Eerste iaarvergaderinq

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in

het jaar 2012.

3.Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders,

De oprichters beslissen tot zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde

duur:

Mevrouw SCHUDDINCK Nancy Simonne Germaine, geboren te Aalst, op 25 april

1971 (Rijksregisternummer: 71.04.25-234.50), echtgenote van de Heer VAN

dEN DRIESSCHE Eric Jean Marie, wonende te 9220 Hamme, Weverstraat, 15.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd tenzij de algemene

vergadering hierover naderhand anders beslist. De zaakvoerder wordt

benoemd tot herroeping en kan rechtsgeldig de vennootschap verbinden

zonder kwantitatieve beperking.

4 . Commissaris

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen vermits zij er

niet toe verplicht is.

WAARVAN AKTE.

Verleden te Dendermonde, datum als ten hoofde vermeld.

En na gedane voorlezing aan partijen, hebben deze met ons, Notaris,

genaamtekend.

(Get. N.Schuddinck; A. Vander Donckt, not.)

Geregistreerd negen bladen geen verzendingen te Dendermonde 1 op 25 maart

2011 boek 117 blad 44 vak 5. Ontvangen vijfentwintig euro (25 E).

Ondertekend voor E.A. Inspecteur- M.KINDERMANS - L.VERBEKE

Notaris Anne Vander Donckt

Dendermonde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.04.2015, GGK 30.09.2015, NGL 30.10.2015 15660-0594-010

Coordonnées
NANCY SCHUDDINCK

Adresse
WEVERSTRAAT 15 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande