NANEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NANEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 604.991.671

Publication

19/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-03-2015

Griffie

*15304730*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0604991671

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Nanel

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Pierre De Brabander, notaris te Lokeren met standplaats te Eksaarde, op dertien maart tweeduizend vijftien, nog te registreren, blijkt dat:

1. De heer VAN CAUTER Christophe Ivette Alfons, geboren te Lokeren op zevenentwintig april negentienhonderd tweeëntachtig, rijksregisternummer 820427 009-58, echtgenoot van Mevrouw Weckx Kara, wonende te 9160 Lokeren, Waasmunsterbaan 36 en mevrouw WECKX Kara, geboren te Genk op zevenentwintig augustus negentienhonderd vierentachtig, rijksregisternummer 840827 064-73, wonende te 9160 Lokeren, Waasmunsterbaan 36, verzocht hebben authentieke akte te verlijden van de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in wording;

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als maatschappelijke naam heeft "NANEL ;

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 9160 Lokeren, Waasmunsterbaan 36;

4. de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur;

5. het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt. Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, allen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. het kapitaal werd onderschreven als volgt door :

- de heer Van Cauter Christophe, voor een som van negenduizend driehonderd euro (9.300,00

EUR), volgestort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR);

- mevrouw Weckx Kara voor een som van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR),

volgestort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR);

7. het maatschappelijk boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar, waarvan het eerste eindigt op éénendertig maart tweeduizend zestien;

8. het aanleggen van reserves alsook de verdeling van het overblijvend saldo na vereffening geschieden volgens de wet. De winst wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering;

9. de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De/Iedere zaakvoerder alleen handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders : de Heer Van Cauter Christophe en Mevrouw Weckx Kara, beiden voornoemd;

10. besloten werd geen commissaris te benoemen vermits de vennootschap uit te goeder trouw opgemaakte schattingen voor het eerste boekjaar niet aan de wettelijke criteria zal voldoen;

11. De vennootschap heeft tot doel :

Uitbating van een cultuurcafé, meer algemeen uitbating van een café / restaurant.

Het organiseren van evenementen.

Het uitoefenen van traiteur  en cateringactiviteiten.

De uitbating van een binnenspeeltuin.

Het verlenen van adviezen en hulp, in de meest ruime zin van het woord, aan het bedrijfsleven en de

Onderwerp akte :

Waasmunsterbaan 36 9160 Lokeren

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, risico-analyse, kwaliteitscontrole en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

Het uitvoeren en waarnemen van managementactiviteiten in de ruimste zin van het woord met inbegrip van het waarnemen van bestuurdersmandaten.

Het beheren en beleggingen en van participaties in (dochter)vennootschappen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- en immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij zal deelnemen of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag daarenboven alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en/of onroerende verrichtingen zowel in binnenland als in het buitenland doen, en die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of nuttig zijn tot begunstiging, ontwikkeling of verwezenlijking ervan, dit alles in de meest ruime zin van het woord bedoeld.

Bovendien mag de vennootschap, bij wijze van inbreng, deelneming, versmelting, inschrijving, geldschieting door een eenvoudige zaakvoering of anderszins, belangen nemen in elke onderneming van gelijke of aanverwante aard, wanneer zij daarmee hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel kan begunstigen, vergemakkelijken of ontwikkelen.

Zij mag ook nog voor het beveiligen of bevorderen van haar verrichtingen alle roerende en onroerende goederen verwerven en aankopen. Zij mag huurcelen afsluiten, bouwwerken verrichten, goederen verkopen en ruilen.

Zij kan leningen of voorschotten toestaan en zich borg stellen aan of ten behoeve van haar vennoten, evenals aan of ten behoeve van derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Zij mag zich voor derden borg stellen door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen.

Zij mag tevens alle financiële, handels- en industriële, roerende en onroerende handelingen en bewerkingen evenals rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

12. de jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping op de laatste donderdag van de maand september om elf uur, en voor het eerst in het jaar tweeduizend zestien;

13. Het stemrecht wordt uitgeoefend zoals in de wet is bepaald. De statuten bevatten geen bijzondere voorwaarden voor de aandeelhouders inzake de toelating tot de algemene vergadering. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden. De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van 6.200,00 euro voorafgaand aan de oprichting, in overeenstemming met artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE49 0689 0212 3871 bij Belfius Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 11 maart 2015 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal bewaard blijven.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get.)

Pierre De Brabander

Notaris

Tegelijk hiermee werd neergelegd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

- uitgifte van de oprichtingsakte van 13 maart 2015.

Staatsblad

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 29.09.2016, NGL 30.09.2016 16638-0098-015

Coordonnées
NANEL

Adresse
WAASMUNSTERBAAN 36 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande