NAPOLEON GAMES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NAPOLEON GAMES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 424.851.684

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 27.06.2014 14240-0092-016
18/07/2013
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla'

Mod w°m 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0424.851.684

Benaming

(voluit) : HEDO

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : STATIONSSTRAAT 162a - 9450 HAALTERT

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BENAMING WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL - STATUTENWIJZIGING

TEKST : Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt op één juli tweeduizend en dertien door Edgard Van Oudenhove, Notaris te Haaltert, met standplaats te Denderhoutem, optredend als zaakvoerder van de, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. ' "Notaris Edgard Van Oudenhove", met zetel te 9450 Haaltert-Denderhoutem, lddergemsesteenweg 8,; ondernemingsnummer 0870.946.964., dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de' ` naamloze vennootschap "HEDO", hebbende haar maatschappelijke zetel te 9450 Haaltert, Stationsstraat,: 162/A, volgende beslissingen heeft genomen :

1° De vergadering heeft beslist de huidige benaming te wijzigen in "NAPOLEON GAMES".

2° De vergadering ontslaat de voorzitter van de vergadering lezing te geven van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur de dato eenentwintig juni tweeduizend dertien overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel.

Aan dit verslag is gehecht een staat van activa en passiva gedateerd van eenendertig mei tweeduizend dertien.

Het voormelde verslag en de staat zal samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

b) De vergadering heeft nadien beslist het doel te wijzigen als volgt :

" De vennootschap heeft tot doel

" De handel, onder al zijn vormen, van café- en gezelschapsspelen, kansspelen en meer in het algemeen automatische ontspanningstoestellen, lunaparken, speelzalen, kansspelinrichtingen klasse Il, klasse III en klasse IV, muziekinstallaties, automaten in de horecasector en in het algemeen van alle daarmee verband houdende zaken en bedrijven, zoals het uitbaten van café, brasserie, en andere horecabedrijven.

" De verrichtingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met de aankoop, het plaatsen, de uitbating van kansspelen, en meer in het algemeen automatische ontspanningstoestellen, electronische spelen, caféspelen, biljarten, de herstelling en onderhoud van deze apparaten, de organisatie van alle onderhoudsdiensten, zonder dat hetgeen voorafgaat zou beperkend zijn.

" Alle aannemingen, onderaannemingen, uitvoeringen en herstellingen ervan, de studie, de fabricatie, het vormen, de in- en uit- en doorvoer van alle producten of artikelen.

" De vennootschap mag alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende bewerkingen doen; die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in betrekking staan met haar doel.

" De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op: gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar best voorkomen.

" Zij mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een' gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar: onderneming te bevorderen.".

3° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorafgaande beslissingen worden de artikels` 1 en 3 van de statuten als volgt gewijzigd :

Artikel 1 :

De tweede zin van artikel 1 wordt vervangen door volgende tekst :

" Haar benaming luidt : NAPOLEON GAMES". Artikel 3 :

De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



DEGN~DERrwIOi\1DE

VÁI QPH~Éáp~L\L

- 9 B4Ll 2013

1111

*13111450*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

" De vennootschap heeft tot doel :

De handel, onder al zijn vormen, van café- en gezelschapsspelen, kansspelen en meer in het algemeen automatische ontspanningstoestellen, lunaparken, speelzalen, kansspelinrichtingen klasse Il, klasse III en klasse IV, muziekinstallaties, automaten in de horecasector en in het algemeen van alle daarmee verband houdende zaken en bedrijven, zoals het uitbaten van café, brasserie, en andere horecabedrijven,

° De verrichtingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met de aankoop, het plaatsen, de uitbating van kansspelen, en meer in het algemeen automatische ontspanningstoestellen, electronische spelen, caféspelen, , baljatten, de herstelling en onderhoud van deze apparaten, de organisatie van aile onderhoudsdiensten, zonder dat hetgeen voorafgaat zou beperkend zijn.

" Alle aannemingen, onderaannemingen, uitvoeringen en herstellingen ervan, de studie, de fabricatie, het vormen, de in- en uit- en doorvoer van alle producten of artikelen.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende bewerkingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in betrekking staan met haar doel.

° De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar best voorkomen.

" Zij mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen,".

4° De vergadering heeft beslist alle machten te verlenen aan de raad van bestuur voor de uitvoering van è huidige statutenwijziging.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Edgard VAN OUDENHOVE

 ' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd terzelfdertijd :

- uitgifte van het PV dd 1-7-2013

- verslag raad van bestuur en staat actief-passief

- coördinatie van de statuten

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 13.06.2013 13190-0135-014
17/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.08.2012, NGL 12.09.2012 12563-0043-014
07/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

z 5 JAN 2012

DEt+1D@YiV1oNDE

*12032842*

Voorbehoud( aan he" Belgisc Staatsbli

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0424.851.684

Benaming

(voluit) : HEDO

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9450 HAALTERT - STATIONSSTRAAT 162A

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM.

Tekst :Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt op dertig december tweeduizend en elf door Edgard Van Oudenhove, Notaris te Haaltert, met standplaats te Denderhoutem, optredend als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Edgard Van Oudenhove", met zetel te 9450 Haaltert-Denderhoutem, Iddergemsesteenweg 8, ondernemingsnummer 0570.946.964., dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de: naamloze vennootschap "HEDO", hebbende haar maatschappelijke zetel te 9450 Haaltert, Stationsstraat,; 162/A, heeft :

1° bevestigd dat de zetel van de vennootschap werd verplaatst naar huidig adres bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 11 mei 2010 , bekendgemaakt in gezegde bijlage van 26 mei daarna, onder nummer 10075846.

2° vastgesteld dat alle aandelen reeds op naam zijn en werden ingeschreven in het aandelenregister op zevenentwintig december tweeduizend en elf, hetgeen door ondergetekende notaris wordt bevestigd na inzage van het aandelenregister .

3° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorafgaande bevestiging en vaststelling, beslist de vergadering de statuten als volgt te wijzigen:

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorafgaande vaststelling, beslist de vergadering de statuten te wijzigen als volgt

a) artikel 2 :

De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst :

" De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9450 Haaltert, Stationsstraat, 162/A.

" Hij mag overgebracht worden naar iedere andere plaats in het Vlaams Gewest en/of het Brussels

Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur die gemachtigd is bij notariële akte de

statutenwijziging die er uit voortvloeit te laten vaststellen.

" De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten"

b) artikel 6 :

De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst :

"Alle aandelen zijn en blijven op naam.

" De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam.' Van die inschrijving worden certificaten afgegeven; aan de houders van aandelen op naam. Elke; aandelenoverdracht zal slechts effect sorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring; van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na? het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voorde overdracht van schuldvorderingen."

4° beslist alle machten te verlenen aan de raad van bestuur voor de uitvoering van huidige statutenwijziging. VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL (getekend) notaris Edgard VAN OUDENHOVE

Neergelegd terzelfdertijd':

-uitgifte van het PV dd 30.12.2011

-coördinatie van statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

09/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.07.2011, NGL 29.07.2011 11378-0474-014
15/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 09.06.2010 10165-0590-014
26/05/2010 : TG072809
22/06/2009 : TG072809
16/02/2009 : TG072809
11/12/2008 : TG072809
12/06/2008 : TG072809
13/06/2007 : TG072809
14/07/2015
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

~4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

CRI FIE REC TL3ANk: VAN

KOOPHANDEL GENT

- 3 1111 2015

AFDELING DENDERMONDE

--Griffie

fl111111~u~u~iu1w~1uu~u

151 1163

Ondernemingsnr : 0424.851.684 Benaming

(voluit) : Napoleon Games (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Stationsstraat 162A, 9450 Haaltert

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van controle

Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van de enige aandeelhouder dd. 30 juni 2015 houdende de wijziging van controle overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Susana Gonzalez Melon

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

13/06/2005 : TG072809
25/06/2004 : TG072809
07/06/2004 : TG072809
16/06/2003 : TG072809
13/05/2003 : TG072809
12/01/2002 : TG072809
28/05/1999 : KO104297
04/05/1999 : KO104297
17/09/1994 : KO104297
01/01/1993 : KO104297
01/01/1992 : KO104297
28/12/1989 : KO104297
18/04/1987 : KO104297
01/01/1986 : KO104297
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 23.08.2016 16463-0380-043

Coordonnées
NAPOLEON GAMES

Adresse
KORTE KEPPESTRAAT 23, BUS 6 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande