NARIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NARIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.919.571

Publication

11/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111g101191

Oudenaarde

3 1 JAN. 2014

Griffie

Ondernemingsnr . cjaq .5 A

Benaming (voluit): Narin

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9600 Ronse, Ossestraat 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte:

Bij akte verleden voor het ambt van Notaris PASCAL DENYS te Zwevegem de dato 28/01/2014 blijkt dat een BVBA werd opgericht als volgt :

Vennoten:

1° De Heer PEERS, Henri Ronny, geboren te Kortrijk op vierentwintig maart duizend negenhonderdnegenenvijftig, Belgische met woonplaats te 9600 Ronse, Ossestraat 2, BELGIË, RR 59.03.24-381.62.

2° Mevrouw VERDUYN, Nancy Jeannine Marcella, geboren te Kortrijk op vier maart duizend negenhonderdvijfenzestig, Belgische met woonplaats te 9600 Ronse, Ossestraat 2, BELGIË, RR 65.03.04-358.35.

NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

Naam

De vennootschap is opgericht als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam : «Narin».

Duur

onbeperkt

Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te te Ossestraat 2, 9600 Ronse.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitbaten van alle drank- en eetaangelegenheden, in al haar vormen, inbegrepen restaurant, inclusief het verschaffen van spijzen en dranken in de eigen lokalen, als op andere plaatsen, het inrichten van allerhande feestelijkheden en vermakelijkheden, het verhuren van gebouwen en zalen, de bereiding van alle eetwaren, en koude en warme dranken, de aankoop en verkoop, invoer en uitvoer van voormelde producten, alsook het laten bereiden door derden, alsook de aan- en verkoop van alle aanverwante producten, welke normaal in voormelde aangelegenheden aangeboden.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden kunnen zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog, of samenhangend doel of die van aard zijn de ontwikkeling van haar eigen onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen, of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs door met hen te fusioneren.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan,_bypothecaire e _andere

Op de laatste biz, van Luik e vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bi1_het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur h

c

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het beheer van een eigen onroerend of eigen roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en roerende goederen (met inbegrip van gites, vakantiewoningen en  appartementen), alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de (on)roerende goederen te bevorderen.

Zij kan leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren toestaan, onder om het even welke vorm; in de mate toegelaten door de wet.

Het kan tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de handelszaak.

Het verlenen van alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Daartoe behoren ondermeer het stellen van borgstelling voor rekening van derden, financieel, administratief, commercieel, technisch en sociaal beheer en advies.

Het ter beschikking stellen van eigen personeel tegen vergoeding aan private en rechtspersonen.

In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zes en tachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal, onderschreven in geld, volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Het bankattest inzake de deponering der gelden werd aan de notaris overhandigd teneinde bewaring in het vennootschapsdossier.

De aandelen zijn steeds op naam.

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars voor een aandeel, dan heeft de zaakvoerder(s) het recht de uitoefening van de daarbij behorende rechten te schorsen tot dat één enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

Is de eigendom ervan gesplitst tussen een blote eigenaar en een vruchtgebruiker, dan zal de blote eigenaar van het aandeel ten opzichte van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker, behoudens ingeval van uitoefening van het voorkeurrecht.

Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste

vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge 0 û De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Bestuur.

De zaakvoerder zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd.

Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand juni om 10.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, vennoot. Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar, behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst

Stemmen per brief.

In afwijking van het Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat vennoten hun stem niet schriftelijk of per brief mogen uitbrengen.

Boekjaar - Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Bestemming van de winst - Reserve.



p t e<

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Benoeming van vereffenaars.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Verdeling van het netto-actief.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld. Woonstkeuze.

Voor de uitvoering van deze statuten, kiest elke in het buitenland wonende vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of obligatiehouder, woonplaats op de maatschappelijke zetel waar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan als hij geen andere woonplaats heeft gekozen in België voor alle betrekkingen met de vennootschap. OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten zijn bijeengekomen in een eerste vergadering, doch alles onder schorsende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de handelsrechtbank te Oudenaarde

Met éénparigheid van stemmen worden volgende beslissingen genomen:

Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 31 december 2014.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Overname van verbintenissen

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter sedert 1 januari 2014 tot heden, onder de opschortende voorwaarde van verkrijging van rechtspersoonlijkheid door neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschapen.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan.

Ondergetekende Notaris wijst erop dat verbintenissen aangegaan vanaf heden tot op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, achteraf nog door het bestuursorgaan dienen bekrachtigd te worden.

Commissaris.

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Op de laats e blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

2, BELGIË.

Volmacht administratie.

Er wordt volmacht gegeven aan de aangestelden van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Flamée & Partners Accountants & Belastingsconsulenten", kantoorhoudende te 8530 Harelbeke, Overleiestraat 100, voor het vervullen van alle administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en schrapping in de kruispuntenbank voor ondernemingen en activering BTW nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de rechtbank van koophandel te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van de akte oprichting de dato 28/01/2014

Notaris PASCAL DENYS

Avelgemstraat, 59)B

i 8550 ZWEVEGEM

Luik B - Vervolg

J~ gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

Benoeming zaakvoerder.

De comparanten benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap de Heer PEERS, Henri, geboren te Kortrijk op vierentwintig maart duizend negenhonderdnegenenvijftig, Belgische met woonplaats te 9600 Ronse, l Ossestraat 2, BELGIË en mevrouw VERDUYN, Nancy, geboren te Kortrijk op vier I maart duizend negenhonderdvijfenzestig, Belgische met woonplaats te 9600

Ronse, Ossestraat

F r>

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur h

151 lIP

Voor- ' behouden

aan het Belgisch

___J\syStaatabiad

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 07.07.2015 15283-0596-015

Coordonnées
NARIN

Adresse
OSSESTRAAT 2 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande