NATHALIE HOMBROUCKX & JOHAN DE BLAUWE, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NATHALIE HOMBROUCKX & JOHAN DE BLAUWE, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 518.896.649

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 26.06.2014 14231-0538-015
04/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

26 AUG. 2014

Griffie

111111111t1111111),MIIIIIIll

V beh

aa:

Bel Staa

Billâgèii - bij Tüt" Mea- Stâàlàbiâd : 1471197'2U rel" :7,47iiiiëià â- Chi Moniteir belge

Ondernemingsnr : 0518.896.649

Benaming

(mut) : Nathalie HOMBROUCKX & Johan DE BLAUWE, geassocieerde notarissen

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Fietelstraat 54, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte Zetelverplaatsing

De zaakvoerders hebben bij beslissing van 18 augustus 2014 besloten de zetel van de vennootschap te, verplaatsen naar 9700 Oudenaarde, Gentstraat 88 vanaf 18 augustus 2014

burg.bvba " Nathalie HOMBROUCKX,

geassocieerd notaris"

met vaste vertegenwoordiger

Nathalie HOMBROUCKX

statutair zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

07/03/2013
ÿþMoa Word 11.1

é In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Q L!denaarde

2 6 FEB. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : O S k .% . c.tfeb

Benaming

(voluit) : Nathalie HOMBROUCKX & Johan DE BLAUWE, geassocieerde

notarissen

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fietelstraat 54, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte de dato zesentwintig februari tweeduizend dertien, verleden voor Meester Lucie VANDERMEERSCH, notaris met standplaats te Oudenaarde, in vervanging van Meester Nathalie HOMBROUCKX, geassocieerd notaris te Oudenaarde, wettelijk belet, dat door:

- Mevrouw HOMBROUCKX Nathalie Julie, geboren te Gent op eenentwintig november negentienhonderd vijfenzeventig, echtgenote van de heer BOUCKAERT Xavier, geboren te Wilrijk op tien februari negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Sint-Dionysiusstraat 46; en,

- de Heer IDE BLAUWE Johan Ida, geboren te Gent op een februari negentienhonderd vierenzeventig, echtgenoot van mevrouw Deschoenmaeker Karen, geboren te Roeselare op vierentwintig juni negentienhonderd vierenzeventig; wonende te 9810 Nazareth, Soeverijnstreat 6,

een burgerlijke vennootschap werd opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nathalie HOMBROUCKX & Johan DE BLAUWE, geassocieerde notarissen"

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Fietelstraat 54.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel: het uitoefenen van de beroepsactiviteit van notaris door de bestuursvennootschappen van de vennoten (of door de enige vennoot van een eenpersoonsvennootschap-vennoot) in naam en voor rekening van de vennootschap, mits naleving van alle wettelijke, reglementaire en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van dat beroep.

Zij mag alle lichamelijke en onlichamelijke goederen verwerven en bezitten die verband houden met haar professionele activiteit.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 E).

Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde.

Op de aandelen werd in geld ingeschreven en zij zijn volledig volstort, zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door de naamloze vennootschap Belfius Bank, te 1000 Brussel, de dato 15 februari 2013, te weten, door;

- Mevrouw Nathalie HOMBROUCKX, voornoemd, voor tienduizend euro;

- de heer Johan DE BLAUWE, voornoemd, voor tienduizend euro.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die bevoegd zijn voor alle handelingen die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Het verlies van de hoedanigheid van (geassocieerd) notaris betekent van rechtswege het ontslag als zaakvoerder.

Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder, maar ook in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris tijdens de duur van de schorsing.

De geassocieerde notarissen persoonlijk en/of de eenpersoonsvennootschappen van de geassocieerde notarissen zijn met de vennootschap hoofdelijk aansprakelijk voor de beroepsfouten die zijn begaan,: onverminderd verhaal van de vennootschap op de vennoten zelf.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden en in rechte ais etser of als verweerder: a)door haar zaakvoerder(s), die, als er meer dan één zaakvoerder is, ieder afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschap te verbinden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



Voor- b)door haar volmachtdrager(s).

iehouden Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen.

aan het Tot statutaire zaakvoerders worden benoemd voor de duur van de vennootschap:

Belgisch 1.De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nathalie Hombrouckx, geassocieerd notaris", met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Sint Dionysiusstraat 46, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, onder het nummer 0836.398.336; ; met als vaste vertegenwoordiger Mevrouw Nathalie Hombrouckx, voornoemd;

Staatsblad 2.De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Johan De Blauwe, geassocieerd notaris", met zetel gevestigd te 9810 Nazareth, Soeverijnstraat 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, onder het nummer 0511.970.156; met als vaste vertegenwoordiger de heer Johan De Blauwe, voornoemd;

Het mandaat van de statutaire zaakvoerders is bezoldigd.

Zolang de vennootschap wettelijk niet verplicht is het toezicht aan een commissaris toe te vertrouwen heeft elke vennoot de rechten van onderzoek en toezicht die de wet aan de commissaris toekent.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van juni om 17 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden,

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de bijeenroeping.

Het boekjaar valt samen met een kalenderjaar.

Elk jaar maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste 1/20ste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds 1/10de van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap zijn de zaakvoerder (s) van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid anders besluit; dit alles onder voorbehoud van homologatie door de Rechtbank van Koophandel.

De vereffenaars hebben de ruimste wettelijke bevoegdheden. Indien er meer dan één vereffenaar is, oefenen zij hun bevoegdheden gezamenlijk uit.

De vennootschap in vereffening kan slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door haar vereffenaars gezamenlijk optredend of door een volmachtdrager.

Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen.

In geen geval mag de vennootschap in vereffening de beroepsactiviteiten van de notaris verder zetten.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013. De vennootschap begint te werken op datum van de eedaflegging van voornoemde heer Johan De Blauwe, zijnde op heden, met dien verstande dat de inkomsten en uitgaven verbonden aan het kantoor voor rekening van de nieuwe vennootschap zijn vanaf 8 januari 2013.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 8 januari 2013.

Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Bijzondere volmacht wordt door de comparanten verleend met recht van indeplaatsstelling aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bo.fi.ba.", met zetel te 9700 Oudenaarde, Natendries 23 en kantoor te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 26, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder nummer 0439.350.909, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige verrichtingen uit te voeren bij de Kruispuntbank, het Ondernemingsloket, het register der burgerlijke vennootschappen en eventuele andere administraties, hiertoe aile pleegvormen en documenten te ondertekenen.

Een ontwerp van onderhavige akte werd voorgelegd aan de Kamer van Notarissen van de Provincie Oost-Vlaanderen.

De voorzitter van deze Kamer heeft bij brief van 17 januari 2013 meegedeeld dat de Kamer, overeenkomstig artikel 27 § 2 van het Reglement voor de vennootschappen van notarissen, goedgekeurd door de algemene vergadering van de Nationale Kamer van notarissen op 26 april 2011, haar goedkeuring heeft verleend over de naam, het doel, het aandeelhouderschap en het zaakvoerderschap van de vennootschap.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

0 5 JUNI 2015

Griffie

d~auiisiuuie

5085781+

~u

iu

i

"

r

Ondernemingsvr : 0518.89,6:64g'; f.

Benaming -'`" ''

(voluit) : Nathalie' HOMBROUCKX & Johan DE BLAUWE, geassocieerde

notarissen

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gentstraat 88, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Roseline MICHELS, geassocieerd notaris te Oudenaarde, vervangende haar ambtgenoot, Meester Nathalie HOMBROUCKX, geassocieerd notaris te Oudenaarde, wettelijk belet, op 05 juni 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nathalie HOMBROUCKX & Johan DE BLAUWE, geassocieerde notarissen", waarvan de zetel gevestigd is te 9700 Oudenaarde, Gentstraat 88, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde, onder het nummer 0516.896.649, en bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, onder het nummer BE0518.896.649 opgericht ingevolge een akte verleden vóór Meester Lucie Vandermeersch, te Oudenaarde, op 26 februari 2013, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 maart 2013 onder nummer, 2013-03-07/0039179, waarvan de statuten niet werden gewijzigd tot op heden; met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen

1.11.Weglaten van de laatste alinea van artikel 7:

"De geassocieerde notarissen persoonlijk en/of de eenpersoonsvennootschappen van de geassocieerde notarissen zijn met de vennootschap hoofdelijk aansprakelijk voor de beroepsfouten die zijn begaan, onverminderd verhaal van de vennootschap op de vennoten zelf.

2. Toevoegen van een nieuwe subtitel en een nieuw artikel 18, zijnde:

"H. BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Artikel 18

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng, De aansprakelijkheid van de notarisvennootschap is beperkt tot een bedrag van vijf miljoen euro (5.000.000,00 ¬ ), De notaris blijft hoofdelijk aansprakelijk met de vennootschap voor de overtredingen die hij begaan heeft met bedrieglijk oogmerk, of met het doel om schade te berokkenen, zonder afbreuk te doen aan het verhaalrecht van de vennootschap ten aanzien van de notaris. De notarisvennootschap is gehouden een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid aan te gaan via een door de Nationale Kamer van Notarissen goedgekeurde verzekeringsovereenkomst, die: 5.000.000,00 ¬ moet waarborgen."

Il./ De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen. besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en. neerleggen op de griffe van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóór de formaliteit van Registratie overeenkomstig het artikel 3.12.3.0.5, §2 Vlaamse Codex Fiscaliteit

Tegelijk hiermee neergelegd :

1, Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten.

2. Gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
NATHALIE HOMBROUCKX & JOHAN DE BLAUWE, GEA…

Adresse
GENTSTRAAT 88 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande