NATHALIE HOMBROUCKX, GEASSOCIEERD NOTARIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NATHALIE HOMBROUCKX, GEASSOCIEERD NOTARIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.398.336

Publication

17/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 26.09.2014, NGL 15.10.2014 14647-0080-012
27/10/2014
ÿþHum

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

,k Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vandaakt



CERGELEG

AONII CEUR GP



-e OKT. 2014

20 'LM LGISCH STAATSB

AD

RECHTBANK VAN

KOOPHAUEiBleTE GENT

BE



..... -----

Ondernemingshr 0836.398.336

Benaming

(voluit) : Nathalie HOMBROUCKX, geassocieerd notaris (verkort):

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Sint-Dionysiusstraat 46 9051 Gent (Sint-Denijs-Westreml (volledig adres)

onderwem akte Zetelverplaatsing

De zaakvoerder heeft bij beslissing van 27 september 2014 besloten de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 9700 Oudenaarde, Gentstraat 88 vanaf 27 september 2014.

Nathalie HOMBROUCKX

zaakverder

*14196430*

----- - ..... ......... .... ................ ...... ....

Op de laatste blz. van Luik vermelden:il Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 07.11.2013 13658-0459-013
04/03/2013
ÿþMod Word 11.1

I~>El ly =.gij In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0836.398.336

Benaming

(voluit} : NAFCONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Dionysiusstraat 46, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem) (volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal de dato negentien februari tweeduizend dertien, opgesteld door Meester Lucie VANDERMEERSCH, notaris met standplaats te Oudenaarde, in vervanging van Meester Nathalie HOMBROUCKX, notaris te Oudenaarde (Eine), wettelijk belet, dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm: van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NAFCONSULT', met maatschappelijke zetel; te 9051 Gent (Sint Denijs-Westrem), Sint-Dionysiusstraat 46, ingeschreven in het rechtspersonenregister te; Gent, onder het nummer 0836.398.336. Opgericht blijkens akte verleden voor notaris TOYE André te; Oudenaarde op 17 mei 2011, gepubliceerd In de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 31 mei 2011 onder. nummer 0081960, met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen :

LI De huidige naam van de vennootschap, zijnde "NAFCONSULT', wordt gewijzigd in "Nathalie; Hombrouckx, geassocieerd notaris".

IIJA.1 De ondergetekende ontslaat de notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag dat door de zaakvoerder op 13 februari 2013 werd opgesteld met het oog op de hierna vermelde wijziging van het doel. Aan, dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief, afgesloten op 31 december 2012, gehecht.

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de bedoelde stukken.

B./ De algemene vergadering beslist vervolgens het bestaande doel van de vennootschap te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel: het uitoefenen van het bestuur ais zaakvoerder van een professionele! notarisvennootschap, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarvan zij zaakvoerder is,

De vennootschap mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer zal de vennootschap, voor eigen rekening in de vorm van beleggingen, alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet ln het gedrang komt.

Haar vermogen mag geen onlichamelijke roerende bestanddelen bevatten die verband houden met de; organisatie van het notariskantoor.

De vennootschap zal haar activiteiten uitoefenen met eerbiediging van de wettelijke en deontologische; bepalingen die het notariaat beheersen."

III./ Mevrouw HOMBROUCKX Nathalie Julie Gustave Jeanne, geboren te Gent op 21 november 1975,' wonende te 9051 Gent (Sint Denijs Westrem), Sint-Dionysiusstraat 46, biedt op haar verzoek op 19 februari, 2013 haar ontslag aan ais gewone zaakvoerder van de vennootschap.

De algemene vergadering heeft beslist Mevrouw Hombrouckx met ingang van 19 februari 2013 te benoemen tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap, die verklaart de opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

IV./De integrale tekst van de statuten wordt, rekening

houdende met voormelde besluiten, vervangen. De nieuwe statuten luiden (bij uittreksel) als volgt :

"De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "Nathalie Hombrouckx, geassocieerd notaris".

De zetel bevindt zich te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Sint-Dionysiusstraat, 46.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

NEERGEL.EGIID

21 FEB. 2013

RECHTBANKVAN

KOOPHANDElr3ENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel: het uitoefenen van het bestuur als zaakvoerder van een professionele notarisvennootschap, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarvan zij zaakvoerder is.

De vennootschap mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer zal de vennootschap, voor eigen rekening in de vorm van beleggingen, alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt.

Haar vermogen mag geen onlichamelijke roerende bestanddelen bevatten die verband houden met de organisatie van het notariskantoor.

De vennootschap zal haar activiteiten uitoefenen met eerbiediging van de wettelijke en deontologische bepalingen die het notariaat beheersen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen zijn steeds op naam van de enige vennoot, die notaris-titularis of geassocieerd-notaris is. De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, die tevens de enige vennoot is.

De zaakvoerder is bevoegd voor aile handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdeel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Indien de zaakvoerder geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen, zowel in geval van ontslag of afzetting als notaris, als in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing, kan de vennootschap geen activiteiten meer uitoefenen die verband houden met het nota risambt, en dient de zaakvoerder zich te beperken tot het beheer van het vermogen van de vennootschap.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden en in rechte ais eiser af als verweerder:

a)Daar haar zaakvoerder, die bevoegd is de vennootschap te verbinden;

b)Door haar volmachtdrager(s)

Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen, en mag het uitoefenen van het beroep van notaris niet tot voorwerp hebben.

Tot statutaire zaakvoerder werd benoemd voor de duur van de vennootschap: mevrouw Nathalie HOMBROUCKX, voornoemd, die verklaard heeft het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, heeft plaats op de laatste vrijdag van september om 14 uur op de zetel van de vennootschap of op de plaats zoals in de oproepingsbrief wordt vermeld.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen kunnen warden gehouden telkens als het belang van de vennootschap het vereist.

De enige vennoot oefent de rechten uit die aan de algemene vergadering toebehoren, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het boekjaar loopt telkens van 1 april tot en met 31 maart van het daarop volgend jaar.

Elk jaar maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap islzijn de zaakvoerder(s) van rechtswege vereffenaar(s), tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid anders besluit; dit alles onder voorbehoud van homologatie door de Rechtbank van Koophandel.

De vereffenaars hebben de ruimste wettelijke bevoegdheden.

Indien er meer dan één vereffenaar is, oefenen zij hun bevoegdheden gezamenlijk uit.

De vennootschap in vereffening kan slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door haar vereffenaars, gezamenlijk optredend of door een volmachtdrager.

Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen. In geen geval mag de vennootschap in vereffening de beroepsactiviteiten van de notaris voortzetten."

VJ SLOTBEPALINGEN :

- Tot vaste vertegenwoordiger werd benoemd ter vertegenwoordiging van onderhavige vennootschap in de professionele notarisvennootschap in oprichting met naam "Nathalie HOMBROUCKX & Johan DE BLAUWE, geassocieerde notarissen" en zetel te 9700 Oudenaarde, Fietelstraat 54: mevrouw Nathalie HOMBROUCKX, voornoemd.

Bijzondere volmacht werd door de comparant verleend met recht van indeplaatsstelling aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bo.fi,ba ", met zetel te 9700 Oudenaarde Natendries 23 en kantoor te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 26, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder nummer 0439.350.909, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige verrichtingen uit te voeren bij de Kruispunt) ank, het Ondernemingsloket, het register der burgerlijke vennootschappen en eventuele andere administraties, hiertoe alle pleegvormen en documenten te ondertekenen.

Het ontwerp van onderhavige akte werd voorgelegd aan de Kamer van Notarissen van de Provincie Oost-

Vlaanderen.

De voorzitter van deze Kamer heeft bij brief van 17 januari 2013 meegedeeld dat de Kamer, overeenkomstig

artikel 27 § 2 van het Reglement voor de vennootschappen van notarissen, goedgekeurd door de algemene

vergadering van de Nationale Kamer van notarissen op 26 april 2011, haar goedkeuring heeft verleend over de

naam, het doel, het aandeelhouderschap en het zaakvoerderschap van de vennootschap.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

AFGELEVERD VOOR REGISTRATIE

Conform artikel 173 Wetboek Registratierechten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

f V 1.~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging voor registratie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/05/2011
ÿþ...-- --- --

o ~3~ 394' 3X

NAFCONSULT

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Dionysiusstraat 46, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem) Onderwerp akte : OPRICHTING-STATUTEN

Uit een akte verleden voor Notaris André TOYE te Oudenaarde, de dato zeventien mei tweeduizend en elf, met als relaas der registratie: "Geregistreerd te Oudenaarde, op 18 mei 2011, 5 blad(en), 0 verzending(en), boek 755, blad 33, vak 14; Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). Fiscaal Deskundige, (get.). Veerle De Rouck."

bijkt dat door Mevrouw HOMBROUCKX, Nathalie Julie Gustave Jeanne, geboren te Gent op 21 november 1975, wonende te Gent (Sint-Denijs-Westrem), Sint-Dionysiusstraat, 46,

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "NAFCONSULT", met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Sint-Dionysiusstraat 46

Doel : De vennootschap heeft tot doel

Het uitoefenen van het beroep van zelfstandige kandidaat notaris, onder eerbiediging van de wettelijke en deontologische bepalingen die het notariaat beheersen.

Indien mogelijk, mag de vennootschap alle handelingen, zowel roerende als onroerende, verrichten die de verwezenlijking van haar doel beogen.

Duur : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Comparante verklaart dat de vennootschap bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 mei 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Kapitaal : Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal is gedeeltelijk volgestort in speciën. Het saldo dient te worden volgestort op beslissing van de zaakvoerder(s).

Het openstaande saldo beloopt op ¬ 6.200,00 en is verschuldigd door Mevrouw Nathalie HOMBROUCKX, voornoemd.

Boekjaar : Het boekjaar gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder daarop volgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 maart 2013.

Bestemming winst : Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vereffening : De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter dan wel bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naani en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

eaod 2,0

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+11081960*

Vc behc aar Bels Staa-

NEERGELEGD

L~~..R........~... 1 MEI 2011

l"<FC'i-GgffÎ@i" _ VA'.'

h(~ÇPti.a~üt:._ TC (11= \;-F

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2011- Annexes du Moniteur belge

De bevoegdheid om één of meer vereffenaars aan te duiden berust bij de algemene vergadering. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Het batig saldo van de vereffening zal, na de betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij bezitten.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel. De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Jaarvergadering : De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand september, om 14.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Ten alle tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van statuten inhoudt.

Ten alle tijde kan ook een buitengewone algemene vergaderingen worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Evenwel kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand september 2013. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder is evenwel noodzakelijkerwijze een kandidaat-notaris zolang het doel van de vennootschap niet is aangepast.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De functie van zaakvoerder wordt kosteloos vervuld zolang de algemene vergadering niet uitdrukkelijk aan de zaakvoerder een vergoeding heeft toegekend en het bedrag en de wijze ervan heeft vastgesteld.

Een zaakvoerder, zo hij vrijwillig ontslag neemt, zal zijn voornemen tenminste drie maanden vooraf per aangetekende brief kenbaar moeten maken aan de algemene vergadering.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

Bepalingen die van toepassing zijn ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt :

+ Algemeen :

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

+ Zaakvoerder benoeming :

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde, kandidaat-notaris, kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De benoeming van een statutair zaakvoerder opvolger is mogelijk.

+ Beperkingen van de bevoegdheden van de externe zaakvoerder :

Indien een externe zaakvoerder benoemd werd, is een besluit van de algemene vergadering vereist in de hiema volgende gevallen :

1. voor elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel;

2. voor de opvraging van bijstorting of volstorting op aandelen.

+ Algemene vergadering :

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem

°

°

worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een reg ister dat op de zetel van de vennootschap wordLi bewaard.

Is de nige vennoot tevens zaakvoerder,dan dienen d formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nagoleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken an, in voorkomend geval, openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene voqgededngon, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgave van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wm,dn! melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

Overgangsbepalingen :

+ Terstond hierna verklaart de comparant bijeen te kornen in algemene vergaderingbeslist zij, onderda opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel : zichzelf, de genoemde Mevrouw Nathalie Hombrouckx, te benoemen tot niet-statutaire zoakvoandor, die verklaart de opdracht te aanvaarden. Haar opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zÜn, en wordt individueel en kosteloos u|tgeoafend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

+ Terstond hierna verklaart de comparante-zaakvoerder bijeen te komen in vergadering en beslist zij, onder de opschorten de voorwaarde van neerlegging an het uittreksel van de opnchtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophande|, de burgerlijke vennootschap onderde vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HET ACCOUNTANTSKANTOOR, SOENEN & PARTNERS", waarvan de zetel gevestigd is te De Pinte, Baron de Gieylaan, 55, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde, !aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te' ondertekenen, ten einde de toekenning van een ondernemingsnummer te bekomen, en alles te doen wat nodig is voor de formaliteiten naar aanleiding van deze ophohUnQ, alsmede voor eventuele wijzigingen en/of! verbeteringen en/of schrappingen, met recht van in de plaatsstelling.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH AFSCHRIFT.

Tegelijk hiermede neergelegd:

' expeditie oprichtingsakte.

André TOYE, Notaris te Oudenaarde

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

>11

iret tkià

Op de laatste b z van Luik B vermelden;8ecto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/04/2015
ÿþ`MF Mod Won111.1

Ji In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 111J1 j1i1111.11j11.1111111

..' duit

Máertg .o1xdexxaarae

. .0 2: i7FRriffie 2015

, Gr

Ondernemingsnr : 0836.398.336

Benaming

(voluit) : Nathalie Hombrouckx, geassocieerd notaris

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gentstraat 88, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Roseline MICHELS, geassocieerd notaris te Oudenaarde, vervangende haar ambtgenoot, Meester Nathalie HOMBROUCKX, geassocieerd notaris te Oudenaarde, wettelijk belet, op 31 maart 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nathalie Hombrouckx geassocieerd notaris", waarvan de zetel gevestigd is te 9700 Oudenaarde, Gentstraat 88, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde, onder het nummer 0836.398.336, en bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, onder het nummer BE0836.398.336, opgericht ingevolge een akte verleden vóór Meester André Toye, destijds notaris te Oudenaarde, op 17 mei 2011, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 31 mei 2011 onder nummer 0081960, waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge het proces-verbaal verleden voor Meester Lucie Vandermeersch, geassocieerd notaris te Oudenaarde, op 19 februari 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 maart daarna, onder het nummer 20130304/0036976; met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen

L/ Het boekjaar, dat aanvangt op 1 april en eindigt op 31 maart van het daarop volgende jaar, zal voortaan aanvangen op 1 oktober en eindigen op 30 september van ieder daaropvolgend jaar.

Bijgevolg zal het huidige boekjaar verlengd worden tot 30 september 2015.

II.1 De algemene vergadering, thans gehouden op de laatste vrijdag van september om 14 uur, zal voortaan gehouden worden de laatste vrijdag van maart, eveneens om 14 uur.

Bijgevolg zal de eerstvolgende jaarvergadering gehouden warden op de laatste vrijdag van maart 2016, om 14.00 uur,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóór de formaliteit van Registratie

overeenkomstig het artikel 3.12.3.0.5, §2

Vlaamse Codex Fiscaliteit

Tegelijk hiermee neergelegd

1. Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten,

2. Gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

24/06/2015
ÿþti

6

111 1111.111j 111111.

Mooi Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Gent

Aaeï 5e _Urie

Griffie

Ondernemingsnr : 0836.398.336

Benaming

(voluit) : Nathalie Hombrouckx, geassocieerd notaris

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gentstraat 88, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Roseline MICHELS, geassocieerd notaris te Oudenaarde, vervangende haar ambtgenoot, Meester Nathalie HOMBROUCKX, geassocieerd notaris te Oudenaarde, wettelijk belet, op 5 juni 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke. vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nathalie Hombrouckx, geassocieerd notaris", waarvan de zetel gevestigd is te 9700 Oudenaarde, Gentstraat 88, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde, onder het nummer 0836.398.336, en bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, onder het nummer BE0836.398.336, opgericht ingevolge een akte verleden vóór Meester André Toye, destijds notaris te Oudenaarde, op 17 mei 2011, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 31 mei 2011 onder nummer 0081960, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd ingevolge het proces-verbaal verleden voor Meester Roseline Michels, geassocieerd notaris te Oudenaarde, op 31 maart 2015, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 april daarna, onder het nummer 20150415/0054812; met éénparigheid van stemmen volgende beslissing heeft genomen

Het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met eenendertigduizend vierhonderd euro (¬ 31.400,00), door geldinbreng, om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), door uitgifte van honderd achtenzestig aandelen zonder nominale waarde. Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en zullen in de winsten delen vanaf heden.

Deze honderd achtenzestig (168) aandelen worden integraal onderschreven en volgestort door voornoemde Mevrouw Nathalie Hombrouckx. De algemene vergadering beslist de oude en nieuwe aandelen volledig gelijk te schakelen va de rechten en verplichtingen betreft.

Het bedrag van eenendertigduizend vierhonderd euro (¬ 31.400,00) bevindt zich van nu af aan ter beschikking van de vennootschap en werd gestort op geblokkeerde een rekening op naam van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nathalie Hombrouckx, geassocieerd notaris", zoals blijkt uit een attest dat werd afgeleverd door de bedoelde bankinstelling op 2 juni 2015.

Dit attest zal bewaard worden in het dossier van de notaris.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóór de formaliteit van Registratie

overeenkomstig het artikel 3.12.3.0.5, §2

Vlaamse Codex Fiscaliteit

Tegelijk hiermee neergelegd :

1. Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten.

2. Gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
NATHALIE HOMBROUCKX, GEASSOCIEERD NOTARIS

Adresse
GENTSTRAAT 88 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande