NATHAN VILAR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NATHAN VILAR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.934.077

Publication

04/10/2013
ÿþ mad 11.1



in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0 5 3$ 3 3`i ô V1-

Benaming (voluit) : NATHAN VILAR

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jan Yoensstraat 2

9800 Deinze

Onderwerp akte : BV ow BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Proft te Deinze op 18 september 2013 dat:

's 1. De heer FREITAS MARTINS VILAR Nathan, geboren te Roeselare op 18 oktober 1983, wonende te 9800 Deinze, Jan Yoensstraat 2 een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, heeft opgericht onder de naam "NATHAN VILAR", met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Jan Yoensstraat 2.

2. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde. De voornoemde oprichter heeft ingeschreven als volgt:

De heer FREITAS MARTINS VILAR Nathan, comparant voornoemd, voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) en waarvoor hem honderdzesentachtig (186) aandelen worden toegekend.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE36 0689 0006 8481 bij de bank Belfius, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NATHAN VILAR" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 16 september 2013 dat aan ondergetekende notaris is overhandigd.

3. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening.

Het uitoefenen van het ambt van gerechtsdeurwaarder en /of kandidaat-gerechtsdeurwaarder en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van gerechtsdeurwaarder en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarder door de vennoten-zaakvoerder(s), met dien verstande dat aile professionele activiteiten van de gerechtsdeurwaarders en lof kandidaat-gerechtsdeurwaarders in gemeenschap worden gebracht en aile daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden in naam en voor rekening van de vennootschap. Dit alles evenwel zonder afbreuk te doen aan de persoonlijke aansprakelijkheid van de gerechtsdeurwaarder.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium, alsook van een roerend patrimonium doch dit slechts voor eigen rekening.

Zij mag alle verrichtingen en alle roerend en onroerend goed verhandelingen uivoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in andere professionele vennootschappen van beoefenaars van zelfstandige beroepen met een aanvullend karakter aan haar doel en deelnemen in interprofessionele vennootschappen van beoefenaars van zulke beroepen, in de mate dat het voorgaande strookt met de wetgeving en de toepasselijke deontologische normen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in

Op de leatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



N EE RG E LE GD

Z 5 SEP, 2013

B~CH ~ ~t,'y3'~ÿ~~.;~1

KOOPH.~~cs.17i_ G::':T

M

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13151 3*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

België als in het buitenland die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

4. De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, te rekenen vanaf 1 oktober 2013.

5. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen. Wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder met een onbezoldigd mandaat: de heer Freitas Martins Vilar Nathan, voornoemd en zijn mandaat aanvaardend.

6. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de derde vrijdag van de maand maart om 15 uur.

7. Elk aandeel geeft recht op één stem.

8. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september.

9. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt. Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen.

TIJDELIJKE BEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf 1 oktober 2013 en eindigt op 30 september 2014.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand maart in het jaar 2015

om 15.00 uur.

3. Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert 17 april 2013 aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Notaris Peter De Proft te Deinze.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
NATHAN VILAR

Adresse
JAN YOENSSTRAAT 2 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande