NC SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NC SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.645.693

Publication

10/12/2012
ÿþ'~~~~~ 5~ ~~,~

i

mad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V+ behi aai

Staa

NEERGELEGD

2 9 neV, 2012

r

RECHTBANK VAN

KOOPHANCe.ifeGENT

111111111!III1j11111111

Ondeínenlingsní

Benaming (voluit) : NC SOLUTIONS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Langestraat 171

9050 Gent (Ledeberg)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Delbaere te Gent (Ledeberg), op 26 november 2012, neergelegd ter:: registratie, blijkt dat door:

1, De Heer CHR STIAEN Nicolas Lucien Lut" ardis, geboren te Torhout op tweeëntwintig november negentienhonderd zesentachtig, echtgenoot van Mevrouw Vanspeybrouck Elise Daphné, nationaal nummer 86,11.22-155.01, elD kaartnummer 591-4866032-32, wonende te 9050 Gent' (Ledeberg), Langestraat 171.

2. Mevrouw VANSPEYBROUCK, Elise Daphné, geboren te Brugge op dertig april;; negentienhonderd zevenentachtig, echtgenote van De Heer Christiaan Nicolas Lucien Lutgardis,;: nationaal nummer 87.04.30-360.13, elD kaartnummer 591-6271204-62, wonende te 9050 Gent,: (Ledeberg), Langestraat 171.

Voornoemde echtgenoten Christiaen-Vanspeybrouck zijn gehuwd te Gent op zeventien augustus tweeduizend en twaalf, onder het stelsel van de zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Dirk Delbaere, voornoemd, op dertien augustus tweeduizend en twaalf, niet gewijzigd, zo verklaard.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met als:

NAAM: "NC SOLUTIONS",

ZETEL: 9050 Gent (Ledeberg), Langestraat 171,

DUUR: De vennootschap bestaat vanaf haar oprichting voor onbepaalde duur,

DOEL: De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of'. uitbreiding van het doel te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk doel mag verwezenlijkt worden in België en in het buitenland volgens de' modaliteiten die haar het best voorkomen. De vennootschap mag door middel van inbreng,, versmelting of inschrijving, of op om het even welke andere wijze deelnemen aan ondernemingen,' verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde of aanverwant doel nastreven, of nuttig zijn tot het': geheel of gedeeltelijk verwezenlijken of uitbreiden van dit doel.

De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met:

derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

- Het uitvoeren van studies, het verlenen van diensten en adviezen op vlak van telecommunicatie;

- Computerconsultancy en aanverwante activiteiten;

- Detailhandel en reparatie in computers, randapparatuur en software in gespecialiseerde

winkels;

Detailhandel en reparaties in audio-en videoapparatuur in gespecialiseerde winkels;

Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's;

Beheer van computerfaciliteiten;

Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten;

Webportalen;

- Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ânàgënïënt:

ª% Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureaus op gebied van bedrijfsvoering;

ª% Diensten uitvoeren op het vlak van algemene management advies, marktonderzoek, kantoorsystemen, efficiëntie onderzoek en verbetering, economische en financiële studies;

ª% Realisatie van een beter algemeen bedrijfsbeheer;

" Realisatie van een beter beheer in productie, onderhoud, expeditie, distributie;

ª% Invoeren of verbeteren van een beleid inzake inkoop, informatica, kwaliteitsbeheersing, verkoopadministratie, algemene diensten;

ª% Technische haalbaarheidsstudies, investeringsanalyses en begeleiding bij definitie en uitvoering van projecten;

ª% Kostprijsanalyse, beheerssystemen, kostenbewaking;

ª% Vorming en opleiding;

De aankoop, verkoop, import en export, groothandel en kleinhandel van hardware en software;

Management en consultancy adviezen in de meest ruime zin;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het doel te interpreteren, zoals hij noodzakelijk acht voor de meest gunstige uitbating van de onderneming.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vernriogensbeheer en het beleggingsadvies. Bovendien zal de vennootschap zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen. Dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen of voorwaarden voldoet.

KAPITAAL: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/honderdzesentachtigste (1/186°) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigend.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht,

Op de aandelen zonder stemrecht en hun houders zijn de artikelen 238, 240, 241 en 331 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

INBRENG IN GELD: De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat de aandelen voor één/derde (1/3), zijnde jesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR) in geld zijn volgestort:

- De Heer CHRISTIAEN Nicólas Lucien Lutgardis, voornoemd, schrijft in op honderd vijfentachtig (185) aandelen, genummerd .van 1 tot en met 185,

die hij voor één/derde afbetaalt, zijnde vooreen bedrag van zesduizend honderd zesenzestig euro zevenenzestig eurocent (¬ 6.166,67);

- Mevrouw VANSPEYBROUCK Elise Daphné, voornoemd, schrijft in op één (1) aandeel, genummerd 186, die zij voor één/derde afbetaalt, zijnde voor een bedrag van drieëndertig euro drieëndertig eurocent (¬ 33,33).

De genoemde bedragen zijn bij storting gedeponeerd op de bijzondere rekening nummer BE43 0688 9626 3354 bij BELFIUS BANK op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NC SOLUTIONS" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde bank op datum van vierentwintig november laatst dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd en in ons dossier zal bewaard blijven.

BOEKJAAR: Het boekjaar der vennootschap gaat in op één Januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

RESERVES WINSTVERDELING: Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

VEREFFENING: Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van , de ontbinding in functie is van rechtswege vereffenaar.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Iseïoor-ioucren aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen,

" tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

BESTUUR: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet

aandeel bezittende zaakvoerders (natuurlijke of rechtspersonen), aangesteld door de algemene

vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald in het benoemingsbesluit is hun mandaat van onbepaalde duurt

" Ais statutair zaakvoerder wordt aangesteld voor de duur van de vennootschap, de heer CHRISTIAEN Nicolas, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en dat de uitoefening van dit mandaat hem niet verboden is,

Wanneer de vennootschap zou bestuurd worden door meerdere zaakvoerders, dienen zij te handelen als een college.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Onverminderd de vergoeding van zijn kosten, kent de algemene vergadering aan de zaakvoerder een vergoeding toe, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zef voor aile handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

De handtekening van de zaakvoerder(s) moet in elk geschrift dat de verantwoordelijkheid van de vennootschap engageert, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid van de ondertekenende zaakvoerder, alsmede door de vermelding "voor de BVBA NC SOLUTIONS".

Het bedrag van de eventuele bezoldigingen van de zaakvoerder wordt vastgesteld door de algemene vergadering en is te boeken bij de algemene kosten.

ALGEMENE VERGADERING: De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Ze beraadslaagt en beslist over alle zaken die de vennootschap aarsbelangen. Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegen stemmen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden de eerste vrijdag van de maand juni om veertien uur op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats, telkens om negen uur.

De oproepingen voor de algemene vergadering gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN: Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien. De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds EEN JULI tweeduizend en twaalf tot de dag van de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overneemt. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Alle verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan gezegd artikel 60 en dienen, van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT: De algemene vergadering verleent bijzondere volmacht aan ACERTA te 9000 Gent, Opgeëlstenlaan 8 evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de bevoegde federale en regionale overheidsdiensten financiën, waaronder de B.T.W. en de registratiecommissie, alsook ten aanzien van de diensten van het Ondernemingsloket, ten einde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen, en aile nodige administratieve verrichtingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen in naam en voor rekening van de vennootschap te kunnen uitvoeren, alsmede ten aanzien van alle verplichtingen inzake het Sociaal Statuut der Zelfstandigen met betrekking tot de jaarlijkse bijdrage van vennootschappen bij een sociale kas voor zelfstandigen.

Voor eensluidend afschrift

Te Gent (Ledeberg)

Tegelijk hiermee neergelegd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

1^bèhoutien

aan het

Belgisch

Staatsblad

- Een expeditie van de oprichtingsakte voor neerlegging op de Rechtbank vanKoophandeÏ te

Gent

Notaris Dirk Detbaere

A

yoor5 behouden aart hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.07.2015, NGL 13.08.2015 15421-0427-011

Coordonnées
NC SOLUTIONS

Adresse
LANGESTRAAT 171 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande