NEPTUNUS CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEPTUNUS CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.614.757

Publication

03/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ui

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla(

*19 73190*

NEERGELEGD

2 4 MAO 2014

RECHT VAN

KOOPHANi GENT

Ondernemingsnr : 0895.614.757

Benaming

(voluit) : Neptunus Consult

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A ~~

Zetel : S y-aQ.Ann., í j LQ ~Jt Q CL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bijzonder algemene vergadering - sluiting vereffening

De bijzonder algemene vergadering dd 28/02/2014 heeft unaniem besloten:

Na beraadslaging neemt de vergadering, met eenparigheid van stemmen, de volgende besluiten:

Eerste besluit

De vergadering treedt de besluiten en de voorstellen door de vereffenaar gedaan bij en keurt het verslag.

van de vereffenaar en de rekeningen van de liquidatie goed.

Tweede besluit

" De vergadering besluit de vereffenaar, voor zijn beheer als vereffenaar, algehele en volledige décharge te verlenen en dit zonder enig voorbehoud. Zij besluit geen commissaris-verificateur aan te duiden ter onderzoek van het hierboven vermelde verslag en de liquidatierekeningen, aangezien deze volledig, duidelijk en correct zijn.

De aanwezige of vertegenwoordigde vennoten bevestigen het liquidatie overschot.

De vennoten verklaren uitdrukkelijk volmacht te geven aan de vereffenaar om in naam en voor rekening van de vereffende vennootschap alle bedragen in ontvangst te nemen uit hoofde van belastingkredieten en teruggaven van belastingen nog toekomende aan de vereffende vennootschap, alsook om daartoe alle hoegenaamde stukken en documenten te ondertekenen, daarover kwijting te geven en al het nodige te doen.

De vennoten verklaren tevens dat de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening " NEPTUNUS CONSULT" geen onroerende goederen bezat of nog bezit.

Derde besluit

Vervolgens stelt de vergadering vast dat er geen gelden of waarden nog dienen toe te komen aan schuldeisers of vennoten die hen niet in hun handen konden worden afgegeven, zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

De vergadering verklaart de vereffening voor gesloten met ingang vanaf 31/03/2014 en stelt dienaangaande vast dat de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening " NEPTUNUS CONSULT" definitief opgehouden heeft te bestaan,

Zij stellen tevens het einde van het mandaat van de vereffenaar vast,

De boeken en bescheiden van de vénnootschap zullen gedurende ten minste vijf jaar bewaard worden te Schoordam 69, 9820 Lovendegem

tegelijk hiermede neergelegd: copy vonnis van 26 februari 2014 goedkeuring verdelingsplan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

30/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0895.614.757

Benaming

(voluit) : NEPTUNUS CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm ; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9920 LOVENDEGEM - SCHOORDAM 69

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Erika Redel te Lovendegem op 26 juni 2012, geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Aalter op 6 juli 2012, Boek 54440, blad 72, vak 05, Ontvangen: 25,00 EUR, Getekend de e.a. Inspecteur. Jean Matton, rechtgezet bij akte verleden voor Notaris Erika Redel te Lovendegem op 13 augustus 2012, geregistreerd één blad zonder verzendingen te Aalter op 21 augustus 2012, boek 5/440 folio 87 vak 12. Ontvangen: 25,00 E. Getekend de e.a. inspecteur Jean Matton, hetgeen volgt. Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid NEPTUNUS CONSULT met zetel te 9920 Lovendegem, Schoordam 69, waarbij volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering krijgt lezing van het bijzonder verslag van de enige zaakvoerder van 1 juni 2012, samen met

de staat van activa en passiva van 31 mei 2012 en keurt deze goed.

Tweede besluit

De vergadering krijgt lezing van het verslag van de bedrijfsrevisor, Paul Deroose, de dato 17 juni 2012.

Het besluit van het verslag luidt ais volgt:

" Dit verslag werd opgesteld in het kader van de procedure die voorzien wordt door het Wetboek van

Vennootschappen, artikel 181, bij vereffening van een vennootschap.

- De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de norm van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

- De boekhoudkundige staat van activa en passiva op datum van (datum) , die ons door het bestuursorgaan werd overhandigd was niet ouder dan drie maanden voor de datum van de geplande buitengewone algemene vergadering, die wordt bijeengeroepen om zich uit te spreken over de beslissing om de vennootschap al dan niet te ontbinden. Het balanstotaal van de staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan, bedraagt 296.100,03 EUR en geeft een eigen vermogen van 254.112,12 EUR.

- Op grond van de controlewerkzaamheden die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ondergetekende bevestigen, dat deze boekhoudkundige staat volledig en getrouw op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Volgens het bijzonder verslag van de zaakvoerder zuilen de aandeelhouders het door hen biij.de oprichting gestort kapitaal terugkrijgen, alsook hun proportioneel aandeel in de reserves.

- Er zijn geen gebeurtenissen na de opstelling van de boekhoudkundige staat gemeld of er werden er ook geen waargenomen,

- Er zijn geen inlichtingen die ondergetekende onontbeerlijk acht, om de buitengewone algemene vergadering voor te lichten en die niet in het verslag van de raad van bestuur of in dit besluit zijn opgenomen.

- De waarderingsregels, die door de raad van bestuur zijn opgesteld in discontinuïteits- of liquidatiewaarden, zijn aangepast aan de omstandigheden van de vereffening van deze vennootschap. Het bestuursorgaan heeft getracht de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen n.a.v. de vereffening te voorzien,

_ Zonder voorbehoud Op basis van hetgeen voorafgaat en het volkomen nazicht dat wij uitvoerden op de staat van activa en passiva, per 31/05/2012, van de BVBA Neptunus Consult kunnen wij besluiten, dat deze staat, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, een volledige, getrouwe en juiste wijze weergave is van de vennootschap op die datum.

Lovendegem, opgesteld op 17/06/2012,

Paul Deroose"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I'iI 1111 liII i III IIi ilI~~I

*iai~es3s"



NEERGELEGD

1 9 OKT. 2012

RE H ANK VAN

KOO ttEL TE GENT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

-0~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aaniet Belgisch' 5niaatsblad

Derde beslissing

De vergadering beslist de vennootschap in vereffening te stellen met ingang van heden.

Vierde beslissing

De vergadering beslist te benoemen tot vereffenaar: de Heer De Schepper Walter, wonend te 9920 Lovendegem, Schoordam 69.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd,

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat. Meer bepaald kan de vereffenaar de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontstaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor aile rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren, en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, zijn macht overdragen aan iedere persoon die hij zal aanduiden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Alle akten van de vennodtschap in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar verbindt zich de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen na te leven en meer in het bijzonder deze vermeld in de artikelen 183 tot en met 195bis, ondermeer het indienen van vereffeningstaten en het voorleggen van het plan van verdeling van de activa

De algemene vergadering verleent bovendien aan de vereffenaar de bevoegdheid om een verzoekschrift in te dienen bij de rechtbank van koophandel met het oog op het verkrijgen van de bevestiging van zijn aanstelling.

VOLMACHT

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister en de Belasting over de Toegevoegde Waarde aan Bofis Boekhoudkantoor BVBA te 9920 Lovendegem, Bilksken 6, alsook aan haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Erika Redel. Hierbij neergelegd: de expeditie der akten, verslag van de bedrijfsrevisor dd 17 juni 2012, staat van activa en passiva dd 31 mei 2012, verslag van de zaakvoerder dd 1 juni 2012, vonnis van de Rechtbank van Koophandel te Gent dd 10 september 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 03.07.2012 12254-0366-011
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 21.06.2011 11210-0057-011
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 22.06.2010 10205-0400-008
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 29.06.2009 09318-0378-010
02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 27.05.2015 15134-0285-009

Coordonnées
NEPTUNUS CONSULT

Adresse
SCHOORDAM 69 9920 LOVENDEGEM

Code postal : 9920
Localité : LOVENDEGEM
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande