NEW DIRECTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEW DIRECTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.820.578

Publication

25/11/2014
ÿþrr

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

E3elgisch

Staatsblad

111111111§111,e11111111

_a

I: Ondernemingsnr : o s 6 . g 2.0. 31« g Benaming (voluit) : NEW DIRECTION

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ZUIPSTATIONSTRAAT 44

9000 GENT

ii Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ludwig Vermeulen te Merelbeke op twaalf november tweeduizend veertien, dat mevrouw de Poorter Petronella Maria, geboren te

il Terneuzen op drieëntwintig november negentienhonderd zevenenzestig, ongehuwd, wonende te Havenstraat 27, 4541 CK Sluiskil (Terneuzen), Nederland, voorheen te 9000 Gent, Klein Turkije 20, van Nederlandse nationaliteit, paspoortnummer NP285PKP9 , nationaal nummer 67.11.23-500.03, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming "New

ij Direction", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Zuidstationstraat 44.

?! Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600)

euro, verdeeld in honderd zesentachtig aandelen op naam, zonder nominale waarde, elk fi aandeel één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigend.

Mevrouw de Poorter Petronella heeft inbreng gedaan van een som geld van ij achttienduizend zeshonderd euro, waarvoor haar honderd zesentachtig aandelen

toegekend werden; zij stort haar inbreng ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro. ij De vennootschap heeft als doel :

-de uitbating van café, taverne, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, fi zowel in binnen- als in buitenland ;

-het optreden als consultant inzake horeca, meer bepaald inzake drankgelegenheden ; -het verwerven, bezitten en beheren van zowel roerende als onroerende goederen, in eigen beheer, zowel in binnen- ais in buitenland, zowel bestemd voor de reguliere beroepsuitoefening als ter belegging van liquiditeitsoverschotten binnen de vennootschap.

fi Deze opsomming is enkel exemplatief en zeker niet limitatief, zodat ze gezien moet worden i in de meest uitgebreide zin der termen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders(s), al dan niet vennoten. i Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist, Er wordt geen statutaire zaakvoerder benoemd. Een niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd en ontslagen door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen. De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder, alsook de beëindiging van zijn mandaat wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekend uittreksel uit de akte, samen met een afschrift voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Iedere zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door de enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder de verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle akten en in rechte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

mod 11,1

Zijn er twee of meer zaakvoerders, dan zijn met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tienduizend euro overschrijdt, de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder(s), zelfs indien deze handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. De bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Er wordt geen commissaris benoemd.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op dertig juni om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de laatste werkdag aan deze datum voorafgaand.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden ter maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Op het einde van ieder maatschappelijk jaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening die uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting bestaat en een geheel vormt.

Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na afhouding van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap is (zijn) de zaakvoerder(s) die op dat tijdstip in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s), tenzij de algemene vergadering met gewcne meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, lasten en kosten van de vereffening.

Het eerste maatschappelijk jaar begint vanaf het neerleggen van een uitgifte van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie en eindigt op éénendertig december tweeduizend vijftien

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op dertig juni tweeduizend zestien om tien uur.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder: mevrouw de Poorter Petronella voornoemd. Haar mandaat is van onbeperkte duur en onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Een eensluidende uitgifte van de oprichtingsake.

Ludwig Vermeulen

Notaris te Merelbeke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoj.idtn aan het Belgisch Staatsblad

10/12/2014
ÿþVoor- behoudi aan he Belgisc Staatsbi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

gjt,1- 1~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELLGO

- 1 DEC, 20111

RECHTE VAN

KOOPHAN/" GENT

Ondernemingsnr : 0567.820.678

Benaming

(voluit) : NEW DIRECTION

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zuidstationstraat 44, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Tijdens de bijzondere algemene vergadering gehouden op het adres van de maatschappelijke zetel op 25/11/2014, werd besloten de heer Pacqué Aland, geboren te Assenede op 28/0612014, NN 67.06.28221,97, wonende te Nederland, 4541 CK Sluiskil, Havenstraat 27 te benoemen als zaakvoerder en dit met onmiddellijke ingang vanaf 25/1112014.

Zijn mandaat wordt onbezoldigd uitgevoerd.

Getekend,

De Poorter Petronella

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
NEW DIRECTION

Adresse
ZUIDSTATIONSTRAAT 44 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande