NEW ELECTRICAL NATIONAL SERVICES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NEW ELECTRICAL NATIONAL SERVICES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 420.300.505

Publication

06/01/2014
ÿþ mod 11.f

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





uiuIWVNI~I~IBVWV

*190 6 70*

VAN KOOPHANDEL

2 II DEC. 2013

DENDERMONDE

rifle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0420.300.505

Benaming (voluit) : New Electrical National Services

(verkort) : N.E.N.S.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Schaarbeekstraat 23 b

9120 Beveren (Melsele)

Onderwerp akte : NV: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats te, Beveren op zestien december tweeduizenddertien, nog ter registratie aan te bieden, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "New Electric National Services" met zetel te 9120 Beveren (Melsele), Schaarbeekstraat 23 b (de vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Johan Lesseliers te Beveren op vierentwintig maart negentienhonderd tachtig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf april daarna, onder nummer 766-20; de statuten werden voor het laatste gewijzigd

bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld door notaris Vincent " Lesseliers te Beveren op achtentwintig december tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen tot ; het Belgisch Staatsblad op een februari tweeduizend en twaalf onder nummer 12028499), RPR Dendermonde - BTW BE0420.300.505, met éénparigheid van stemmen, ondermeer volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLISSING: Vaststelling van de belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap, twee miljoen honderdeenenveertigduizend negenhonderdvijfenzeventig euro (2.141.975,00 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 2011.

TWEEDE BESLISSING: Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering stelt vast het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen twee miljoen honderdduizend (2.100.000,00 EUR) bedraagt.

DERDE BESLISSING: Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van twee miljoen honderdduizend euro (2.100.000,00 EUR). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de Vennootschap ten betope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 s WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

VIERDE BESLISSING: Verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 9 december 2012 opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

aansprakelijkheid °RSM lnterAudir, te Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Gert Van Leemput, luiden letterlijk als volgt:

"Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, verklaren wij, de cvba RSM lnterAudit, hier vertegenwoordigd door de heer Gert Van Leemput, dat:

-de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de NV N.E.N.S. middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van EUR 2.100.000,00 onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag zal EUR 1.890.000, 00 bedragen;

-de raad van bestuur verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door de raad van bestuur weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR 1.890.000, 00 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

-indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 579 nieuwe aandelen van de NV N.E.N.S., zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van EUR 1.890.000,00 worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

-288 nieuwe aandelen aan de heer Van Gysel Joris, voornoemd;

-288 nieuwe aandelen aan de heer Van Gysel Renaat, voornoemd,

-3 nieuwe aandelen aan mevrouw Brijs Rita, voornoemd.

-door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met EUR 1.890.000 teneinde het te brengen van EUR 61.500, 00 op EUR 1.951.500,00;

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle aandeelhouders van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren en hiertoe het recht hebben rekening houdende met de eventueel geldende huwelijksstelsels of equivalente overeenkomsten. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere aandeelhouders niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de aandeelhouders welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen fairness opinion" is."

Het verslag van de bedrijfsrevisor zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLISSING: Verslag van het bestuursorgaan

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging.

De vennoten, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Het verslag van het bestuursorgaan zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLISSING: Beslissing tot kapitaalverhoging

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde een miljoen achthonderdnegentigduizend euro (1.890.000,00_ EUR) om...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-. Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

het van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) te brengen op een miljoen negenhonderdeenenvijftigduizend vijfhonderd euro (1.951.500,00 EUR) door de uitgifte van vijfhonderdnegenenzeventig (579) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

ZEVENDE BESLISSING: Verwezenliikinq van de kapitaalverhociinq a) Tussenkomst Inschriivinq ot en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren aile vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van een miljoen achthonderdnegentigduizend euro (1.890.000,00 EUR) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

bj Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, wordt aan alle vennoten, die aanvaarden, de vijfhonderdnegenenzeventig (579) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend in verhouding tot hun actueel aandelenbezit en wel als volgt:

aan de heer Van Gysel Joris, vennoot sub 1 : tweehonderdachtentachtig (288) aandelen; aan de heer Van Gysel Renaat, vennoot sub 2 : tweehonderdachtentachtig (288) aandelen; - aan mevrouw Brijs Rita, vennoot sub 3: drie (3) aandelen;

c) Dividendennolitiek in de toekomst

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

ACHTSTE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van een miljoen achthonderdnegentigduizend euro (1.890.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op een miljoen negenhonderdeenenvijftigduizend vijfhonderd euro (1.951.500,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend driehonderdnegenenzeventig (1.379) aandelen zonder vermelding van waarde.

NEGENDE BESLISSING: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op een miljoen negenhonderdeenenvijftigduizend euro (1.951.000,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend driehonderdnegenenzeventig (1.379) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/duizenddriehonderdnegenenzeventigste deel (111379 ) van het maatschappelijk kapitaal."

TIENDE BESLISSING: Volmacht coordinatie

De algemene vergadering geeft opdracht aan de ondergetekende notaris om de coördinatie van de statuten uit te werken en te ondertekenen in overeenstemming met wat voorgaat.

ELFDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

Alle besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Vincent Lesseliers,

Notaris te Bevaren.

Neergelegde stukken: - de expeditie van de akte

- verslag bedrijfsrevisor

- verslag van de raad van bestuur

- gecoordineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.05.2013, NGL 16.07.2013 13312-0011-014
01/02/2012
ÿþVo beho aan

Beld

Staat

I1I IIII If I IiIIIM

*12028499*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

mal 11.1

Ondernemingsnr : 6E0420.300.505

Benaming (voluit) : New Electrical National Services

(verkort) : N.E.N.S.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Grote Kouterstraat 155

9120 Beveren (Vrasene)

Onderwerp akte :Statutenwijziging -omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats Beveren op achtentwintig december tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "New Electrical National Services", afgekort N.V. "N.E.N.S." met zetel te 9120 Beveren (Vrasene), Kouterstraat 155, RPR Dendermonde, BTW BE 0420.300.505 (Opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor het ambt van notaris Johan Lesseliers te Beveren op vierentwintig maart negentienhonderd tachtig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf april daarna, onder nummer 766-20, verschillende keren gewijzigd en voor het laatst blijkens proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld door notaris Johan Lesseliers op negenentwintig maart tweeduizend en twee, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 20020419-184, waarbij de rechtsvorm werd gewijzigd naar een naamloze vennootschap), ondermeer volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit - Wijziging zetel

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel vanaf heden te over te brengen naar het volgende adres: 9120 Beveren (Melsele), Schaarbeekstraat 23 b.

Artikel twee van de statuten luidt voortaan als volgt:

"ARTIKEL 2. - ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren (Melsele), Schaarbeekstraat 23 b.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België, krachtens eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur mits inachtname van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, agentschappen, filialen en depots vestigen in België of in het buitenland."

Tweede besluit - W jziging aard aandelen

De vergadering besluit de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Alle aandelen zijn aan toonder en alle aandelen zijn gedrukt. Ze worden neergelegd bij het bureau. De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen in uitvoering van voorgaand besluit deze aandelen aan toonder te vernietigen en deze in te schrijven in een aandelenregister, welk register vervolgens zal bewaard worden op de zetel van de vennootschap.

In uitvoering van voorgaand besluit wordt artikel 7.1 van de statuten aangepast als volgt:

"ARTIKEL 7. - AANDELEN

7.1. De aandelen zijn op naam.

ln de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend:

a) Nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

b) De gedane stortingen;

c) De overdrachten en de overgangen van aandelen, met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer, in geval van overdracht onder de levenden en door de

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de insta,menterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

voorzitter van de raad van bestuur en door de rechtverkrijgenden, in geval van overgang wegens overlijden.

Er dient eveneens een register te worden gehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties.

Bij de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Alle effecten dragen een volgnummer.".

Derde besluit - Schrapping artikel 9.5

De vergadering beslist artikel 9.5 te schrappen uit de statuten, dat luidt als volgt:

"5. De obligaties of andere effecten aan toonder worden om geldig te zijn, ondertekend door twee bestuurders. Deze handtekeningen mogen vervangen worden door naamstempels."

Vierde besluit - Schrapping verplichting deponering aandelen

De vergadering beslist de verplichting te schrappen tot deponering van de aandelen aan toonder om aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen; artikel 18 luidt voortaan als volgt:

"ARTIKEL 18 - ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt jaarlijks gehouden op één mei van ieder jaar om elf uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid.

De algemene vergadering is samengesteld uit al de aandeelhouders. De rechtsgeldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders, ook diegenen die afwezig waren of die niet of tegenstemden.

De algemene vergadering wordt gehouden, onder het voorzitterschap van de voorzitter van de raad van bestuur en bij diens afwezigheid, van de gedelegeerd-bestuurder of de oudste bestuurder in die volgorde.

De algemene vergadering kan door elke bestuurder en in voorkomend geval door elke commissaris bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit eist.

De bijeenroeping van de algemene vergadering dient te gebeuren overeenkomstig artikel 532 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Vertegenwoordiging is geoorloofd, doch enkel door een andere aandeelhouder, voorzien van een schriftelijke volmacht. De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden neergelegd vijf vrije dagen voor de vergadering op de zetel van de vennootschap of op de andere in de uitnodiging vermelde plaatsen. Sterkmaking, zaakwaarneming of naamlening is niet geoorloofd.

ieder aandeel heeft recht op één stem, onder voorbehoud van de bepalingen van artikel 541 Wetboek van Vennootschappen.

Onverminderd de wettelijke en statutaire beschikkingen worden al de beslissingen met eenvoudige meerderheid van stemmen genomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Behalve in de gevallen waarin hen stemrecht is toegekend, wordt voor de vaststelling van de voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, geen rekening gehouden met de preferente aandelen zonder stemrecht. Voor de vaststelling van die voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, wordt geen rekening gehouden met de geschorste aandelen. De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. De beslissingen der algemene vergadering worden opgetekend in notulen. Zij worden ondertekend door de voorzitter en de aandeelhouders die erom verzoeken. Afschriften worden geldig ondertekend door de gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders."

Vijfde besluit - Herbenoemingen

De algemene vergadering herbenoemt tot BESTUURDER, voor een duur van zes jaar met ingang van heden:

1) De heer VAN GYSEL Joris Firmin Agnes, geboren te Beveren op twee december negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 9120 Beveren, Klaasdekkerstraat 18.

2) De heer VAN GYSEL Renaat Willy Christiane, geboren te Beveren op tweeëntwintig oktober negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 9120 Beveren, Heirbaan 98.

3) Mevrouw BRIJS Rita Leonza Georgine, geboren te Beveren op 0910811954, wonende te 9120 Beveren, Grote Kouterstraat 155, die deze benoeming aanvaarden en verklaren dat er tegen hen geen beroepsverbod werd uitgesproken.

BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

En onmiddellijk zijn alle bestuurders bijeengekomen in vergadering en met éénparigheid van stemmen worden volgende besluiten genomen.

Voorbehouden maart ho Belgisch Staatsblad

\)7

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.,

A) Als voorzitter van de raad van bestuur wordt aangesteld: Mevrouw Rita Brijs, voornoemd, die deze functie aanvaardt;

B) Als gedelegeerd bestuurder wordt aangesteld: De heer Renaat Van Gysel, voornoemd, die deze

functie aanvaardt.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Vincent Lesseliers

Te 9120 Beveren

Neergelegde stukken : expeditie van de akte en coi5rdinatie statuten.

Voorbehouder aan hef Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

4

Op de laatste blz van Luik B vermelden recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.05.2011, NGL 30.05.2011 11139-0420-014
28/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.05.2010, NGL 20.05.2010 10125-0386-014
02/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.05.2009, NGL 27.05.2009 09166-0387-014
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.05.2008, NGL 09.06.2008 08191-0175-018
20/09/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.05.2007, NGL 13.09.2007 07720-0047-018
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.05.2007, NGL 15.06.2007 07224-0026-018
11/08/2006 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2005, GGK 03.05.2006, NGL 08.08.2006 06621-3174-015
08/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 04.05.2005, NGL 02.06.2005 05207-0955-015
26/05/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 01.05.2004, NGL 18.05.2004 04160-0306-015
06/06/2003 : SN037885
24/05/2002 : SN037885
19/05/2001 : SN037885
30/05/2000 : SN037885
03/06/1999 : SN037885
01/01/1989 : SN37885
01/01/1988 : SN37885
25/07/1987 : SN37885
01/01/1986 : SN37885

Coordonnées
NEW ELECTRICAL NATIONAL SERVICES

Adresse
SCHAARBEEKSTRAAT 23B 9120 MELSELE

Code postal : 9120
Localité : Melsele
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande