NEW KSK BEVEREN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NEW KSK BEVEREN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 874.397.293

Publication

05/07/2012
ÿþOndernemingsnr : 0874,397.293.

Benaming

(voluit) : "NEW KSK BEVEREN"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap in vereffening

Zetel : 9120 Beveren, Klapperstraat 151 bus B

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uit de notulen opgemaakt door Meester Frederik VLAMINCK, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op tweeëntwintig juni tweeduizend en twaalf;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap in vereffening "NEW KSK BEVEREN", gevestigd te 9120 Beveren, Klapperstraat 151 bus B, in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0874.397.293 en niet geregistreerd als B.T.W: plichtige;

ONDI~RMEER BESLIST HEEFT:

1. Na vaststelling dat de vereffenaar na afloop van de vereffening en ten minste één maand voor deze algemene vergadering op de zetel van de vennootschap de rekeningen heeft neergelegd, samen met de stukken tot staving, worden door de voorzitter de volgende documenten gedeponeerd:

- het vereffeningsverslag, met aangehecht de vereffeningsbalans per 30 april 2012;

- het plan voor de verdeling van de activa;

- het akkoordvonnis over het plan voor de verdeling van de activa afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de genoemde documenten, verklaart geen opmerkingen te hebben en beslist om de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de voornoemde documentent

2. Zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag, met aangehecht de vereffeningsbalans per 30 april 2012, en het plan voor de verdeling van de activa goed te keuren.

Na 30 april 2012 werden er door de vennootschap geen handelingen of verrichtingen, van welke aard ook, meer gesteld, dit ingevolge de voltooiing van de vereffeningswerkzaamheden.

De vergadering neemt tegelijk kennis van de jaarrekening over het boekjaar 2012, dat afgesloten wordt op heden, 22 juni 2012, en beslist deze jaarrekening goed te keuren.

3. Om zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de door hem vervulde vereffeningsopdracht.

4. De vergadering verklaart de vereffening van de vennootschap gesloten en stelt vast dat de naamloze vennootschap in vereffening "NEW KSK BEVEREN" definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering beslist tenslotte dat alle boeken en bescheiden van deze vennootschap gedurende ten minste zeven (7) jaren zullen bewaard blijven op het adres van de woonplaats van de heer VAN HOOF François, geboren te Merksem op 13 juli 1941, wonend te 9120 Beveren, Levergem 56.

5. Vast te stellen dat er geen maatregelen werden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden

die toekomen aan schuldeisers en/of aandeelhouders en die hen niet konden worden afgegeven.

Volmacht te verlenen op de bankrekeningen van de vennootschap aan de heer VAN HOOF François,

voornoemd, teneinde na de sluiting van de vereffening

- het vereffeningssaldo uit te keren aan de aandeelhouders;

- de geprovisioneerde schulden verbonden aan de vereffening en de sluiting ervan te betalen;

- de eventueel thans nog niet gekende schulden te betalen;

- de eventueel thans nog niet gekende schuldvorderingen te innen.

6. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG Fiduciaire", kantoorhoudend te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 24d, teneinde alle formaliteiten te

Op de laatste blz. van Luikil vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mal Watt' 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I11III11]!111I~%IIWIWNN

be a B( sta

GVA N KDUh'NÁÎiDÉNK

2 6 JUNI 2012

DENDERMONDE

Griffie

-14;e`

'et) or-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van

de Kruispuntbank van Ondernemingen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan KIESOOMS, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd Afschrift van de notulen dd. 22 juni 2012, met in bijlage : aanwezigheidslijst, één volmacht, en uittreksel.



s Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.





Op de laatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 20.07.2011, NGL 08.02.2012 12029-0410-013
29/08/2011
ÿþ Mod 2.0

rLUb e] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ONI III III IIII II 111111 II

*11131524*

GRIFFIE RECHTBANK

1 7. 08. 2011

Criffie

Ondernemingsnr: 0874.397.293.

Benaming

(voluit) : "NEW KSK BEVEREN"

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9120 Beveren, Klapperstraat 151 bus B

Onderwerp akte : Ontbinding en invereffeningstelling  Benoeming van een vereffenaar - Bevoegdheden

Uit de notulen opgemaakt door Meester Frederik VLAMINCK, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op twintig

juli tweeduizend en elf;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "NEW KSK BEVEREN", gevestigd te 9120 Beveren, Klapperstraat 151 bus B, in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0874.397.293 en niet geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Om af te wijken van artikel 28 van de statuten en om bijgevolg de gewone algemene vergadering betreffende het boekjaar dat geëindigd is op 30 juni 201 I te houden op heden, 20 juli 2011.

2. De jaarrekening betreffende het boekjaar dat geëindigd is op 30 juni 2011 werd neergelegd en besproken. Nonderzoek, de voorgelegde jaarrekening goed te keuren.

3. Overeenkomstig het voorstel van de raad van bestuur, om het verlies van het boekjaar over te dragen naar de rekening "Overgedragen verlies".

4. Volledige en algehele kwijting te verlenen aan de bestuurders voor het vervullen van hun opdracht over het voorbije boekjaar.

5. De vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

Vanaf heden wordt de vennootschap geacht verder te bestaan voor haar vereffening.

6. Het aantal vereffenaars vast te stellen op één (1).

Tot vereffenaar werd benoemd: de heer VAN HOOF François, geboren te Merksem op 13 juli 1941,

wonend te 9120 Beveren, Levergem 56.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen, treedt de vereffenaar pas in functie

nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming.

De vereffenaar zal onverwijld een afschrift van deze beslissing tot bevestiging aan de instrumenterende

geassocieerd notaris ter beschikking stellen.

Vergoeding

De vereffenaar wordt niet vergoed.

7. Dat de vereffenaar bevoegd is tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit omvat bijgevolg de gewone bevoegdheden (artikel 186 van het Wetboek van vennootschappen) en de handelingen waarvoor de vereffenaar toestemming van de algemene vergadering nodig heeft.

Deze toestemming, vereist krachtens artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, werd uitdrukkelijk verleend.

Onverminderd de rapporteringsverplichtingen voorgeschreven door artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen, legt de vereffenaar elk jaar aan de algemene vergadering de jaarrekening voor met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

De vereffenaar maakt de inventaris en de jaarrekening op over het volledig thans lopend boekjaar.

Op de eerstvolgende gewone algemene vergadering zal tevens een door de vereffenaar op heden opgemaakte inventaris, exploitatierekening en staat van activa en passiva worden voorgelegd, zodat de algemene vergadering kan besluiten over de aan de bestuurders te verlenen kwijting voor hun opdracht tijdens het lopend boekjaar tot op heden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Onverminderd zijn verplichting om het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor te leggen aan de bevoegde rechtbank van koophandel, legt de vereffenaar, na afloop van de vereffening en ten minste één maand vóór de sluiting van de vereffening, op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer, samen met de stukken tot staving, dit overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

Vertegenwoordiging

De vennootschap in vereffening wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de vereffenaar.

8. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG Fiduciaire", kantoorhoudend te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 24d, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Frederik Vlaminck, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen

dd. 20 juli 2011, met in bijlage : aanwezigheidslijst, één

volmacht, bevestiging benoeming vereffenaar, en uittreksel.







BijTagen bij liët lièlgiscliStaatibTád -19/0872611- Annexes du Moniteur belge Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2011
ÿþMai 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0874.397.293

Benaming

(voluil) : NEW KSK BEVEREN

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Klapperstraat 151 bus B - 9120 Beveren

Onderwerp akte : BENOEMING/HERBENOEMING BESTUURDER - HERBENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering d.d. 14 februari 2011:

Tijdens de vergadering werden de hierna vermelde beslissingen, met éénparigheid van stemmen, genomen:

- Met ingang van 15 maart 2011 wordt de bvba Gefa Contracting Beveren, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Begijnenvest 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met als ondernemingsnummer 0455.203.083 en met ais vaste vertegenwoordiger de heer Christoffe De Colfmaeker, wonende te 9120 Beveren, Kruisstraat 240, aangesteld tot bestuurder binnen de vennootschap en dit voor een periode van 6 jaar.

- De heer François Van Hoof, wonende te 9120 Beveren, Levergem 56, wordt herbenoemd tot bestuurder binnen de vennootschap en dit voor een nieuwe periode van 6 jaar.

- Er wordt beslist om het ten einde lopende mandaat van de heer Jean Marc Guillou, als bestuurder binnen de vennootschap, niet te vernieuwen.

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur d.d. 14 februari 2011:

De Raad van Bestuur besist om de heer François Van Hoof, wonende te 9120 Beveren, Levergem 56, te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder binnen de vennootschapen dit voor een nieuwe periode van 6 jaar.

de heer François Van Hoof

Gedelegeerd bestuurder

GRIFFIÉ RIrTBANK

VAN KOOPHANDEL.

w 7, 06. 2011

DEI\fïJER~r~#~iDE

illit111,111.111j111(1111411111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 14.02.2011, NGL 17.02.2011 11039-0117-014
25/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 14.02.2011, NGL 17.02.2011 11039-0115-014
25/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 14.02.2011, NGL 17.02.2011 11039-0113-014

Coordonnées
NEW KSK BEVEREN

Adresse
KLAPPERSTRAAT 151B 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande