NEWKO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEWKO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.638.253

Publication

26/02/2014
ÿþMM Mit 11.1

I L iefi { ` ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

I~N~I~NN~IIY~GMII~I~VI'~'~N

*19051321

Ondememingsnr ; 059 6 6 3 8 .2.S 3

Benaming (voluit) : NEWKO

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Weststraat 105/A - 9950 Waarschoot

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Lieven Demolder te Eeklo op 14 februari 2014, nog niet geregistreerd dat de echtgenoten VAN HOOREBEKE Frank René Marie-Jeanne Henri, geboren te Waarschoot op 18 september 1966 - CLAEYS Greetje Giselle, geboren te Waarschoot op 11 augustus 1969, samenwonende te 9950 Waarschoot, Weststraat 1051A een vennootschap hebben opgericht met als:.

Artikel 7  Rechtsvorm en Naam: de vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en zal als naam dragen "NEWKO".

Artikel 2 - Zetel. De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9950 Waarschoot, Weststraat 105/A, met gevolg dat het vennootschapdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Hij mag elders overgebracht worden in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mits inachtname van de taalwetgeving en bekendmaking in de E3ijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders bijkantoren en agentschappen vestigen in België of in het buitenland, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels.

Artikel 3 - Doel. De vennootschap heeft tot doel:

1/ VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle'. verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten; alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst te bevorderen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook.

C. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

2/ VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

A. Fabricatie, garnering en verkoop van meubelen, keukeninrichtingen en toebehoren

B. Plaatsing en verkoop van sanitaire en elektrische apparaten met betrekking tot bovenvermelde activiteiten

C. Aannemingen voor timmer- en schrijnwerk

D. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

E. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

In het algemeen zal de vennootschap alle handelingen mogen verrichten in verband met haar maatschappelijke doe[, of handelingen die van aard zijn de verwezenlijking van dit doel te vergemakkelijken.

Artikel 4 - Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

NEERGELEGD

t 7 FEB, 2011i

RECHTBANK VAN

KOOPHANtfilieOGENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel,

De artikels 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de beëindiging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Onverminderd de gerechtelijke ontbinding kan zij slechts ontbonden worden door de Buitengewone Algemene Vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging,

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal.

Het geplaatst kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/1001 van het kapitaal vertegenwoordigen.

Dit bedrag werd volledig volgestort op rekening bij de cvba BKCP, waarvan bankattest..

Artikel 9 - Bestuur van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, vennoten of niet. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college.

Artikel 10 - Machten van de zaakvoerder(s).

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de Algemene Vergadering der vennoten bevoegd is.

Artikel 11 - Vertegenwoordiging der vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen.

Artikel 12 - Delegatie van machten.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid aan een of meerdere directeurs of gevolmachtigden, vennoten of niet, hun machten gedeeltelijk overdragen.

Artikel 14 - Controle.

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening, de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten en van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening zal worden uitgeoefend door ieder vennoot, die individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid bezit van een commissaris.

Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant..

Indien de vennootschap niet meer voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen (kleine vennootschappen), zal de controle worden toevertrouwd aan een commissaris te benoemen door de Algemene Vergadering overeenkomstig artikel 130 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 15 - Algemene Vergadering.

De Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) zal gehouden worden elke 28 e februari volgend op het afsluiten van het boekjaar om 20.00 u.

De Gewone Algemene Vergaderingen (jaarvergaderingen) en de Bijzondere Algemene Vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de bijeenroepingen.

Artikel 16 - Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op één (1) stem.

Artikel 20 - Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Artikel 22 - Winstverdeling.

Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf (5) procent voorafgenamen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1/10de) van het kapitaal bereikt. Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten, voorafnemingen gedaan worden op de wettelijke reserve, die aldus deze reserve op minder zouden brengen dan tien (10) procent van het kapitaal, dan zouden de jaarlijkse

~~.

Voorbehouden aan het Belgisch Staaatsbllod

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

voorafnemingen van vijf (5) procent op de nettowinst opnieuw dienen gedaan totdat de wettelijke reserve terug tien (10) procent van het kapitaal bedraagt.

De Algemene Vergadering beslist over de aanwending van het saldo.

Het deel van de winst dat volgens beslissing van de Algemene Vergadering zal uitgekeerd worden, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht

Artikel 25 - Vereffening.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Tenzij de Algemene Vergadering volgens de regels die zijn gesteld voor een wijziging aan de statuten de vereffeningswijze op een andere manier geregeld heeft, wordt de opbrengst van de vereffening in de eerste plaats aangewend om, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, inbegrepen de vereffeningskosten, het regelmatig betaalde en nog niet uitbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de aandelen verdeeld.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort werden, wordt voor de verdeling rekening gehouden met deze ongelijkheid en worden alle aandelen op gelijke voet geplaatst, hetzij door bij voorrang de aandelen die voor een groter deel volgestort werden, terug te betalen, hetzij door aanvullende stortingen ten laste van de aandelen die in mindere mate volgestort werden op te vragen

OVERGANGSBEPALINGEN.

1/ De partijen stelden vast dat aan de vereisten van artikel 214, 216 en 223 van het Wetboek van vennootschappen (vereisten inzake oprichting) werd voldaan.

21 Als overgangsmaatregel:

vangt het eerste boekjaar aan op 14 februari 2014 en een einde nemen op 30 september 2015; - de jaarvergadering zal voor de eerste maal bijeenkomen in het jaar 2016.

BENOEMING.

En onmiddellijk in Bijzondere Algemene Vergadering samengekomen, verklaarden de verschijnenden, die de geheelheid van het kapitaal vertegenwoordigen:

- aan te stellen als niet-statutaire zaakvoerder

De Heer Frank Van Hoorebeke, voornoemd, die verklaarde te aanvaarden.

Deze opdracht wordt verleend voor onbepaalde duur.

Zijn opdracht is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

- Geen commissaris te benoemen.

- De Heer Frank Van Hoorebeke, voornoemd, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger van huidige vennootschap in het kader van al haar toekomstige bestuursmandaten in andere vennootschappen, conform artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Benoeming lasthebber: De zaakvoerder stelde de hierna genoemde persoon aan als bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om aile inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, met name de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Commanditaire Vennootschap "Fiscaal Kantoor Van Hootegem", vertegenwoordigd door één van haar aangestelden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóár de formaliteit van registratie van de akte-oprichting overeenkomstig artikel 173-1°bis van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

(getekend)

Geassocieerd notaris Lieven Demolder.

Tegelijk hiermee neergelegd voor de rechtbank.

- Een expeditie van de akte-oprichting de dato 14 februari 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NEWKO

Adresse
WESTSTRAAT 105/A 9950 WAARSCHOOT

Code postal : 9950
Localité : WAARSCHOOT
Commune : WAARSCHOOT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande