NEWSON

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NEWSON
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 536.806.908

Publication

30/07/2013
ÿþ Mod Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

u1II1~w~i

iu~~A~u~~uuAd

"13119072'

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

i 9 iilL1 2013

DENDEadFi~4 ~~~P

Ondernemingsnr : 536 806 2'

Benaming

(voluit) : NEWSON

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9290 Berlare, Burgemeester De Lausnaystraat 63

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Joost Eeman te Gent op 18 juli 2013, ter registratie aangeboden, blijkt

dat:

1. De naamloze vennootschap "NEWSON ENGINEERING", met maatschappelijke zetel te 9290 Beriare,

Burgemeester De Lausnaystraat 63 en ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer

0453,739.571,vertegenwoordigd door haar twee bestuurders overeenkomstig haar statuten, met name door:

- De Heer VAN BIESEN Marc, wonende te 9280 Lebbeke, Kapittelstraat 8,

Mevrouw DELAEY Katrien, wonende te 9280 Lebbeke, Kapittelstraat 8 en

2, De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Newson Drive', met maatschappelijke zetel te 9280 Lebbeke, Kapittelstraat 8. Ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 534.474.057, vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder overeenkomstig haar statuten, met name door: Mevrouw DELAEY Katrien, wonende te 9280 Lebbeke, Kapittelstraat 8, de Naamloze Vennootschap "NEWSON" opgericht hebben als volgt:

A. INBRENG IN GELD

Op het ene kapitaalaandeel wordt door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Newson Drive" ingeschreven in geld via inbreng in speciën ten bedrage van ¬ 4,34 (vier komma vierendertig euro).

B, INBRENG BEDRIJFSTAK

Op 99.999 (negenennegentig duizend negenhonderd negenennegentig) aandelen wordt ingeschreven als volgt:

Door de Naamloze Vennootschap "NEWSON ENGINEERING", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld die verklaart in te brengen in de vennootschap de "bedrijfstak met betrekking tot de operationele engineering activiteiten"

Deze inbreng wordt vastgesteld en gewaardeerd  ingevolge hierna vermeld revisoraal verslag  op ¬ 434.501,00 (vierhonderd vierendertig duizend vijfhonderd en een euro).

Inbrengstaat

Hier wordt uitdrukkelijk verwezen naar het hierna gemeld revisoraal verslag van de heer Peter Leyns, bedrijfsrevisor, gevestigd te 9940 Evergem, Wippelgem Eindeken 54B,

Algemene voorwaarden:

1. De inbrengende vennootschap "NEWSON ENGINEERING" verklaart dat de ingebrachte bedrijfstak, vrij is van enige inschrijving, of beslag.

2. De verkrijgende vennootschap verkrijgt de eigendom van de ingebrachte goederen en rechten vanaf heden op last vanaf dezelfde datum alle belastingen, taksen en andere genotlasten van te dragen.

De roerende goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich bevinden op gezegde datum, met de wijzigingen er sindsdien aangebracht, zonder waarborg wat betreft de zichtbare of onzichtbare gebreken, slijtagefouten of constructiefouten,

3, Onderhavige vennootschap wordt in de plaats gesteld van de inbrenger, te rekenen vanaf 1 januari 2013 wat betreft het overgenomen passief, en zat vanaf dezelfde datum alle verplichtingen en verbintenissen met de eraan verbcnden intresten en lasten dragen.

4, De netto-inbrengwaarde van de bedrijfstak wordt geschat op ¬ 434.501,00 (vierhonderd vierendertig duizend vijfhonderd en één euro) te vergoeden door 99,999 (negenennegentig duizend negenhonderd negenennegentig) aandelen.

Besluiten van de bedrijfsrevisor;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

a) Het verslag opgesteld door de heer Peter Leyns, bedrijfsrevisor, gevestigd te 9940 Evergem, Wippelgem Eindeken 54B, overeenkomstig artikel 444 van het wetboek der Vennootschappen door de oprichters aangesteld,

De conclusies van het verslag, worden hierna letterlijk weergegeven:

"Besluiten

Ondergetekende werd aangesteld overeenkomstig artikel 679 juncto 760 en artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op de stellen over de beschrijving van de inbreng in natura en over de toegepaste methoden van waardering, waarbij de bedrijfstak 'operationele engineering activiteiten" van de NV Newson Engineering, alsmede aile rechten en verplichtingen met betrekking tot deze activiteit, overgaan op een nieuwe op te richten vennootschap, namelijk de NV Newson voor een nettowaarde van ¬ 434.501.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

e) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering vastgesteld op basis van de netto-boekwaarde zoals blijkt uit de staat per 31.12.2012 van de NV Newson Engineering, verantwoord is door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenstemmen met het aantal en met de fractiewaarde van de inbrengen die tenminste overeenstemmen met het aantal en met de fractiewaarde van de inbrengen uit te geven aandelen, vermeerder met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbrengwaarde van de activa  en passivabestandelen wordt overeenkomstig de wettelijke bepalingen in artikel 81 van het KB van 30 januari 2001 aangaande de verwerking van een inbreng van een bedrijfstak vastgesteld tegen de waarde waarvoor zij op het tijdstip van de inbreng in de boekhouding van de inbrengende vennootschap voorkwamen en bedraagt ¬ 434.501, Ondergetekende maakt melding dat de hiervoor vermelde boekwaarde niet noodzakelijk overeenstemt met de bedrijfseconomische waarde. Er dient echter gesteld te worden dat in het kader van de operatie "inbreng van een bedrijfstak" deze waardering beantwoordt aan de vennootschapsrechterlijke en boekhoudkundige reglementeringen ter zake,

o) de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura van welbepaalde activa-en passivabestanddelen voortvloeiende uit de inbreng van een bedrijfstak van de NV Newson Engineering, namelijk de toekenning van 99.999 aandelen in de NV Newson, als redelijk kan aanzien worden zodat de wederzijdse rechten der betrokken partijen volkomen gevrijwaard zijn en hun verplichtingen volledig vastgelegd.

In dit verslag moet om principiële redenen voorbehoud worden gemaakt met betrekking tot de toepassing van het Koninklijk besluit van 12/12/1996 ingeval van Art 442bis WIB/ het Koninklijk besluit van 27/7/1967 ingeval van RSZ, zoals nader besproken onder punt 3.3.6 van dit verslag, en enkel voor het geval dat er in hoofde van de overlaters nog openstaande fiscale en sociale schulden bestaan, die in mede- aansprakelijkheid van de verkrijgende vennootschap tot gevolg zou kunnen hebben. Dit voorbehoud is zonder voorwerp indien er geen openstaande fiscale en sociale schulden zijn, zoals bedoeld in voormeld Koninklijke Besluiten en Wetten.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag opgenomen aandelen. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Aldus opgesteld en beëindigd te Evergem op 16 juli 2013,

Leyns Peter -

Bedrijfsrevisor".

b) Het verstag opgesteld door de oprichter, overeenkomstig artikel 444 van genoemde vennootschappen

wetboek.

OPRICHTERSAANSPRAKELIJKHEID.

Nadat ondergetekende notaris de oprichters gewezen heeft op de wettelijke bepalingen inzake

oprichtersaansprakelijkheid, hebben deze verklaard gebruik te willen maken van de mogelijkheid geboden door

artikel 450, tweede alinea van het Wetboek van vennootschappen en verklaren dat de Besloten Vennootschap

met Beperkte Aansprakelijkheid "Newson Drive" dient beschouwd te warden als een gewone inschrijver.

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming

"NEWSON".

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9290 Berlare, Burgemeester De Lausnaystraat 63.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agent- schappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

-Engineering (studie, raadgeving, ontwikkeling, organisatie), van toepassingen in de mechanica, elektronica, elektromechanica, automatisatie, elektriciteit en informatica.

-Ontwikkeling en verkoop van software voor handel, nijverheid en industrie.

-Ontwerp, fabricage, verkoop van elektrische, mechanische, elektromechanische en elektronische onderdelen voor handel, nijverheid en industrie.

-Ontwerp, fabricage, verkoop van elektrisch, mechanisch, elektromechanisch en elektronisch materieel voor handel, nijverheid en industrie.

-Ontwerp, fabricage, verkoop van machines voor handel, nijverheid en industrie.

-Werkplaats voor het herstellen van elektrisch, mechanisch, elektromechanisch en elektronisch materieel. -Groot- en kleinhandel van alle materiële en immateriële producten in verband met de mechanica, elektronica, elektromechanica, automatisatie, elektriciteit en informatica.

-Verhuur van divers materieel.

-Het verstrekken van diensten die tot op heden nog niet zijn gereglementeerd.

Zij mag alle roerende of onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

Artikel 5,- KAPITAAL,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 434.505,34 (vierhonderd vierendertig duizend vijfhonderd en vijf euro en vierendertig cent) en wordt vertegenwoordigd door 100.000 (honderd duizend) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk 11100.000ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Artikel 9; AARD VAN DE EFFECTEN,

De effecten (aandelen en andere) zijn op naam.

HOOFDSTUK iII.- BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel 14.- SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie (3) leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen, Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee (2) leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee (2) leden telt, houdt de clausule krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Hun mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de gedelegeerd bestuurder door zijn collega's aangeduid.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en

is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 15.- BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of één (1) bestuurder, tenminste drie (3) dagen voor de datum voorzien voor de vergadering,

De oproeping geschiedt geldig per gewone of aangetekende brief, luchtpost telegram, telex, telefax, e-mail of via enig ander telecommunicatiemiddel zoals vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek,

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop iaat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Iedere bestuurder kan, hetzij per gewone of aangetekende brief, luchtpost telegram, telex, telefax, e-mail of via enig ander telecommunicatiemiddel zoals vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek , volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag niet meer dan één van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, een bijkomende stem uitbrengen ais hij hiervoor volmacht heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de meerderheid van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Eike beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde bestuurders. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders,

Artikel 16.- BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan haar bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité in de zin van artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, Is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die ai dan niet bestuurder zijn. Zij vormen samen een college. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging en de duur van hun opdracht, worden bepaald door de raad van bestuur, De raad van bestuur stelt in samenspraak met het directiecomité een huishoudelijk reglement op dat de regels betreffende de werkwijze en de wijze van rapportering van het directiecomité aan de raad van bestuur vastlegt.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 17.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders, gezamenlijk handelend, of door het afzonderlijk optreden van de gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur,

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 20.- JAARVERGADERING - BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand juni om 11 uur,

Artikel 29.- STEMRECHT,

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven ze elk recht op één stem.

Artikel 33.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boel<jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

Artikel 34.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

A Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Overeenkomstig artikel 518 § 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot' eerste bestuurders benoemd:

1.De NV NEWSON ENGINEERING, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Marc Van Biesen, voornoemd.

2.De BVBA "Newson Drive", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Katrien Delaey, voornoemd.

De eventuele bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

Alle benoemde bestuurders verklaren hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en negentien,

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tof benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

De comparanten verklaren dat de ondergetekende Notaris hun aandacht gevestigd heeft op

a) de beschikkingen van de wet van negentien februari negentienhonderd vijfenzestig met betrekking tot de uitoefening door vreemdelingen van onafhankelijke beroepsactiviteiten, zoals gewijzigd door de wet van tien januari negentienhonderd zevenenzeventig,

b) de bepalingen van artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, zoals gewijzigd door de wetten van veertien maart negentienhonderd tweeënzestig en vier augustus negentienhonderd achtenzeventig op het verbod bepaalde ambten uit de oefenen.

c) de verschillende onverenigbaarheden met de uitoefening van opdrachten in handelsvennootschappen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóár de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van verwerving van de rechtspersoonlijkheid, en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014,

AANSTELLING EXTERNE VERTEGENWOORDIGER

De Algemene Vergadering besluit om de heer Marc Van Biesen, voornoemd aan te stellen als externe vertegenwoordiger ingeval de vennootschap een bestuursmandaat in andere vennootschappen zou opnemen.

Voor eensluidend afschrift, notaris Joost Eervan te Gent, mede-neergelegd: expeditie, oprichtersverslag, verslag revisor.

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.08.2016, NGL 31.08.2016 16573-0566-017

Coordonnées
NEWSON

Adresse
DIJKSTRAAT 82-86 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande