NIKE-ENECO-SOLAR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NIKE-ENECO-SOLAR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 817.067.226

Publication

31/07/2013
ÿþ~ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 2 MI 2013

RI;GH`IMANK VAN

KOC3PWANteLeTE GENT

1

11

*13119974*

Ondernemingsnr : 0817.067.226

Benaming (voluit) : Nike-Eneco-Solar

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Poortakkerstraat 21 bus 1

9051 GENT (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "Eneco Solar Vlaanderen 1" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op acht juli tweeduizend dertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Nike-Eneco-Solar", waarvan de zetel gevestigd is te Poortakkerstraat 21 bus 1, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), hierna "de Vennootschap of "de Overgenomen vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 1 mei 2013 door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "Nike-Eneco-Solar", waarvan de zetel gevestigd is te Poortakkerstraat 21 bus 1, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), "de Overgenomen Vennootschap" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eneco Solar Vlaanderen 1", waarvan de zetel gevestigd is te Poortakkerstraat 21 bus 1, 9051 Gent (Sint-penijs-Westrem), "de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "Eneco Solar Vlaanderen 1 de Overgenomen Vennootschap "Nike-Eneco-Solar" bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering, noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Heidi Vanluchene, met kantoor te 1050 Brussel, Marsveldplein, 2, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Vermits aile aandelen op naam zijn, werden aile machten verleend aan Mevrouw Heidi Vanluchene, om het register van aandelen op naam van de Overgenomen Vennootschap te vernietigen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der',

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE Geassocieerd Notaris





Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 27.06.2013 13234-0267-028
21/05/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- mumlopl

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

-8 ~~~ 20I3

RECHTBA~KTV ANC.iES KOOP e41?

Ondernemingsnr : 0817.067.226

Benaming

(voluit) : Nike-Eneco-Solar

(verkort) :

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel : Poortakkerstraat 21 bus 1 -9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem) (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Uittreksel uit het fusievoorstel conform artikel 719 W. Venn, tussen enerzijds ENECO SOLAR VLAANDEREN 1 BVBA als Overnemende Vennootschap en anderzijds Nike-Eneco-Solar NV als Overgenomen Vennootschap:

(.,.)

].IDENTIFICATIE VAN DE BIJ DE FUSIE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

1.1.Identificatie van de Overnemende Vennootschap (ENECO SOLAR VLAANDEREN 1 BVBA)

Oprichting

ENECO SOLAR VLAANDEREN 1 BVBA werd opgericht op 29 december 2010 bij akte verleden voor notaris Denis DECKERS, kantoor houdend te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 11. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2011 onder het nummer 0005066; hierna genoemd de Overnemende Vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op 21 december 2012 (verhoging van het maatschappelijk kapitaal) bij akte verleden voor notaris Denis DECKERS, kantoor houdend te 1000 Brussel Lloyd Georgelaan 11 en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 januari 2013 onder het nummer 0018272.

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1,

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt heden 7.518.550 EUR. Het is verdeeld in 751.855 aandelen op

naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap is;

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekeningen en voor rekening van derden:

1.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut;

2.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met, de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of

statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. _ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

3.Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

4.De deelname aan (on)roerende investeringen, elke activiteit verbonden aan onroerende goederen bebouwd of onbebouwd, alsook alle willekeurige handelingen met betrekking tot onroerend recht en meer specifiek: het verwerven door aankoop of anders, de verkoop, de ruiling, de verbetering, de uitrusting, de wijziging, de leasing van onroerende goederen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken"

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door haar zaakvoerder: ENECO BV, met als vaste vertegenwoordiger de

heer Franciscus Cornelis Wilhelmus van de Noort,

Aandeelhouders / Vennoten

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn, volgens de ons verstrekte gegevens:

-ENECO SOLAR, BIO & HYDRO BV: 1.854 aandelen

- ENECO BV: 1 aandeel

1.2. Identificatie van de Overgenomen Vennootschap (Nike-Eneco-Solar NV)

Oprichting

Nike-Eneco-Solar NV werd opgericht op 9 juli 2009 bij akte verleden voor notaris Dick VAN LAERE, kantoor houdend te Antwerpen. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 juli 2009 onder het nummer 0106765; hierna genoemd de Overgenomen Vennootschap,

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden tot op heden niet gewijzigd.

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt heden 614.000 EUR, Het is verdeeld in 10.000

aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening

van derden, of in deelneming met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, hetzij

middels inschakeling van onderaannemers:

a.De productie van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie;

b.De aankoop, verkoop, installatie, uitbating en het onderhoud van elektriciteitsproductiemiddelen ten

behoeve van de sub a) genoemde produotie;

c.Oprichting en exploiteren van een photovoltaisch zonnepark op de daken van Nike Europe Holding.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of

onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

vennootschapsdoel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur die samengesteld is als volgt:

-ENECO BV, met als vaste vertegenwoordiger de heer Franciscus Cornelis Wilhelmus van de Noort;

-ENEVISION BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Christoph Degrez;

-De heer Peter Paul Weeda,

Aandeelhouders 1 Vennoten

De huidige aandeelhouder van de vennootschap is, volgens de ons verstrekte gegevens:

- ENECO SOLAR VLAANDEREN 1 BVBA: 10.000 aandelen

~ , t

º%-~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

11,DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP ' BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP (ART. 719, 2° W, VENN.)

Alle handelingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanuit boekhoudkundig (en vanuit fiscaal  directe belastingen) oogpunt geacht te zijn verricht en uitgevoerd voor naam en rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 januari 2013,

III.AANDEELHOUDERS HOUDENDE BIJZONDERE RECHTEN EN HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN (ART. 719, 3° W. VENN.)

Alle aandelen die het kapitaal van de Overgenomen Vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de Overnemende Vennootschap geen aandelen, die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Binnen de Overgenomen vennootschap bestaan er geen andere effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend en die behoren aan andere personen dan de Overnemende Vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden

IV.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN HET BESTUURSORGAAN (ART, 719,4° W, VENN.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de Overgenomen Vennootschap, noch aan de zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap.

Het bestuursorgaan van beide vennootschappen geeft volmacht aan Mr. Jannick Everaerdt en aan Mr. Heidi Vanluchene, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissing genomen door het desbetreffende bestuursorgaan te vervullen en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad alsook over te gaan tot neerlegging van het fusievoorstel ter griffie van de rechtbank van koophandel " te Gent,

Heidi Vanluchene

Lasthebber

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/12/2012
ÿþ I" ;fil;< Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



n

IN

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

28 _11.. 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANS MECHEt.EN

Ondernemingsnr : 0817.067.226

Benaming

(voluit) : Nike-Eneco-Solar

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2800 Mechelen - Zandvoortstraat C47 bus 11 (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Het jaar tweeduizend en twaalf, op 7 november, wordt er een raad van bestuur gehouden met de volgende agendapunten:

1. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap

2, Mandaat met betrekking tot de formaliteiten van wettelijke publicatie

Volgende beslissingen worden door de raad van bestuur genomen:

1. De raad van bestuur beslist om, conform artikel 3 van de statuten, de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2800 Mechelen, Zandvoortstraat C47 bus 11 naar 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1.

2. De raad van bestuur geeft volmacht aan Mr, Jannick EVERAERDT en aan Mr. Heidi VANLUCHENE, beiden advocaat te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor DE WOLF & PARTNERS, met kantoren op hetzelfde adres, om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze raad van bestuur te vervullen, en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, De volmachthouder dient, te dien einde, alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondememingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is.

Heidi Vanluchene

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.07.2012, NGL 30.08.2012 12511-0002-031
04/01/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes dü 1Vlóniteur belgé

r

IÏII.1111101,1,1161121J1 u

Ondernemingsnr : 0817.067.226 Benaming

(voluit) : Nike-Eneco-Solar

[EERGELE1

~...~A_w-_.._._ Z i -12- 2~11

_ .Griffie

~°,.-,iF~" ~i~9F

K~fÿt-iA?~d~J~~.-fi~-,vttr~~,èl.~`i" J~~ ,

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Zandvoortstraat C47 B11- 2800 Mechelen

Onderwerp akte : ontslag - benoeming - herbenoeming

Uit de notulen van de schriftelijke Gewone Algemene Vergadering der aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel op 17 juni 2011 blijkt:

- het ontslag van Dhr Konings Johan als bestuurder en voorzitter.

- de benoeming van Dhr Weeda Peter Paul als bestuurder en voorzitter voor een duurtijd van zes jaar.

- de herbenoeming van de besloten vennootschap naar Nederlands recht "ENECO B.V.", met maatschappelijke zetel te Nederland, Wilhelminakade 955, 3072AP Rotterdam, ingeschreven in het handelsregister van Rotterdam onder nummer 24433142, met ais vaste vertegenwoordiger, Dhr Franciscus Cornelis Wilhemus Van De Noort, voor een duurtijd van zes jaar.

- rte herbenoeming van Enevision BVBA, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel Louizalaan, 505 bus 2, met ondememingsnummer 0825-752.387, met als vaste vertegenwoordiger, Dhr Christophe Jean-Marie Philemon Degrez voor een duurtijd van zes jaar.

- de benoeming tot commissaris van de vennootschap: Deloitte Bedrijfsrevisoren BV ovve CVBA, met zetel: te Berkenlaan 1, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door dhr Gert Vanhees en dit voor een looptijd van drie jaren met ingang van 01 juni 2011.

Deze besluiten worden met eenparigheid van stemmen genomen.

Van De Noort Franciscus Degrez Christophe

Vaste vertegenwoordiger van Eneco BV Vaste vertegenwoordiger van Enevision BVBA

Bestuurder Bestuurder

19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 15.07.2011 11299-0020-031
30/06/2011
ÿþVoor-behoude aan het Belgiscl Staatsbls

h A II V IIIIN~I~IIAIIIIYIIII

*uosea3a*

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 0 -06- 2011

GRiFFI ~`i-i-f r.:

e~K van

KOOPHANDEL te MECHELEN

Ondernemingsnr : 0817.067.226

Benaming

(voluit) : Nike-Eneco-Solar

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Zandvoortstraat C47 B11- 2800 Mechelen

Onderwerp akte : ontslag en benoemingen

Tijdens de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel Zandvoortstraat C47/11, Mechelen op datum van 15/05/2011 wordt er beslist en unaniem aanvaard:

- ontslag van bestuurder Niko Van Goubergen, wonende te 2060 Antwerpen, Korte Dijkstraat 7 en dit met' ingang van 04 mei 2011;

- benoeming van bestuurder de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Eneco B.V.", met maatschappelijke zetel te Nederland, Wilhelminakade 955, 3072AP Rotterdam met vaste vertegenwoordiger de heer Franciscus Cornelis Wilhelmus Van de Noort, wonende te Nederland, 4623XW Bergen op Zoom, Schaepmantaan 63. Zijn mandaat neemt aanvang op 04 mei 2011 en zal eindigen bij de eerstvolgende Jaarvergadering;

- benoeming van bestuurder Enevision BVBA, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 505 bus 2, met als vaste vertegenwoordiger de heer Christophe Jean-Marie Philemon Degrez, wonende 3010 Kessel-Lo, Holsbeeksesteenweg 395. Zijn mandaat neemt aanvang op 04 mei 2011 en zal eindigen bij de eerstvolgende Jaarvergadering

Johan Konings

Bestuurder - Voorzitter Raad van Bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
NIKE-ENECO-SOLAR

Adresse
POORTAKKERSTRAAT 21, BUS 1 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande