NIKOFIEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NIKOFIEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.736.342

Publication

03/03/2014
ÿþVo beho

aan Belg Staab

Moi Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I lIllL 11I 1111111111 III 1llI 1LI 11111 1111 1fL

>14059386*

Oudenaarde

2 r0 FEB.

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : NIKOFIEN

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Herenveld 12 - 9500 Geraardsbergen

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Het jaar tweeduizend veertien;

Op zeventien februari;

Te Geraardsbergen;

Voor mij, LAURENT RENS, Notaris met standplaats te Geraardsbergen;

VERSCHEEN:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Groep De Pril", waarvan de zetel gevestigd is te 9500 Geraardsbergen, Herenveld 12, arrondissement Oudenaarde, met ondernemingsnummer 0543.919.283, opgericht bij akte verleden door notaris Laurent Rens te Geraardsbergen op 24 december 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 januari 2014, onder nummer 14018132;

Hier vertegenwoordigd door De heer De Pril Pascal Firmin Germain, wonende te Geraardsbergen, Zavelstraat 68;

Optredend als zaakvoerder benoemd in voormelde oprichtingsakte;, Die mij verzocht bij authentieke akte de statuten vast te stellen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die zij opricht voor onbepaalde duur, onder de benaming van "NIKOFIEN", met eerste maatschappelijke zetel' te 9500 Geraardsbergen, Herenveld 12.

Voordien heeft de oprichter een financieel plan opgemaakt, dat zij mij, notaris, heden overhandigt, om door mij te worden bewaard en waarbij zij het bedrag van het maatschappelijk ,kapitaal groot ZEVENHONDERD VIJFTIG DUIZEND euro heeft verantwoord.

!De comparant verklaart dat dit kapitaal volledig geplaatst is en dat het verdeeld is in HONDERD aandelen, waarop zij inschrijft.

'De comparant verklaart dat elke inschrijving ten belope van: ,één-derde, hetzij samen voor tweehonderd vijftig duizend euro: in geld is gestort, zoals blijkt uit een attest van deponering, ,op een bijzondere rekening bij de KBC Bank te Geraardsbergen, 'onder nummer BEI]. 7370 4136 1348 geopend op naam van de !vennootschap in oprichting, welk attest aan de instrumenterende notaris terstond werd overhandigd.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

oSy~.~3~.3y~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De comparant verklaart de statuten van de vennootschap als volgt vast te stellen:

De vennootschap wordt opgericht onder de benaming "NIKOFIEN".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9500 Geraardsbergen, Herenveld 12.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

1.0nderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

2.Het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, verkoop, personeelsbeleid, productie en algemeen bestuur.

3.De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, de ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische en of buitenlandse, handels, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van

participatie, inbreng, onderschrijving, aankoopoptie,

verhandeling of op iedere andere wijze.

4.Het patrimonium van de vennootschap te beheren en oordeelkundige uit te breiden.

5.De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

6.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte

termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en

kapitalisatie-ondernemingen.

7.Het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland.

e.Zij mag functies uitoefenen van bestuurder, commissaris of vereffenaar in alle andere vennootschappen.

9.De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen (inclusief het ter beschikking stellen van activa (en dragen van erop betrekking hebbende kosten) aan

zaakvoerders en/of werknemers als manier om hen te verlonen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

De voormelde bedingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zevenhonderd vijftig duizend euro (750.000), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere deelhebbende zaakvoerders. De handtekening van de zaakvoerder moet melding maken van de hoedanigheid waarin hij optreedt.

Iedere zaakvoerder kan, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, alle daden van bestuur en beschikking stellen, welke nodig of dienstig zijn om het maatschappelijke doel te bereiken, behoudens deze welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; en iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

In alle akten die een vennootschap verbinden, moet onmiddellijk voor of na de handtekening van de persoon die de vennootschap vertegenwoordigt, vermeld worden in welke hoedanigheid hij optreedt.

De jaarvergadering van de vennootschap wordt elk jaar gehouden de eerste woensdag van de maand juni te 21 uur, op de zetel of 1n elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar begint de eerste januari en eindigt de eenendertigste december. Bij uitzondering loopt het eerste jaar vanaf de oprichting van de vennootschap tot 31 december 2015.

Op deze winst wordt jaarlijks genomen:

1. Vijf procent voor de wettelijke reserve.

Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds een-tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

2. Voor het overblijvend saldo, kan de algemene vergadering beslissen bij gewone meerderheid van stemmen.

Dat de algemene vergadering van de vennootschap de BVBA "Groep De Pril" voornoemd, heeft benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur, die zal vertegenwoordigd worden door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Pascal Firmin Germain De Pril, RR. 560925.245.50, wonende te 9500 Geraardsbergen, Zavelstraat 68;

Dat de eerste jaarvergadering zal doorgaan op de eerste woensdag van de maand juni 2016 om 21 uur.

Waarvan akte.

Na voorlezing en integrale toelichting, hebbende comparanten met mij, notaris, ondertekend.

Volgen de handtekeningen.

Geboekt zes bladen geen verzending te Geraardsbergen op 18 februari 2014 boek 5/515 blad 15 vak 12 Ontvangen Vijftig euro (50,00 euro). De ea. inspecteur get . Dirk Adriaensens,

adviseur.

Voor beredeneerd uittreksel.

Bestemd tot bekendmaking in de bijlagen tot het belgisch

staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte oprichting

en bankattest.

Notaris Laurent Rens.

Voor- bglloudep aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) .. bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

t

Voor-be41oudeD aan het Belgisch Staatsblad

adviseur.

Voor beredeneerd uittreksel.

,Bestemd tot bekendmaking in de bijlagen tot het belgisch

staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte oprichting

en bankattest.

Notaris Laurent Rens.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
NIKOFIEN

Adresse
HERENVELD 12 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande