NOI QUATTRO

Divers


Dénomination : NOI QUATTRO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 467.123.987

Publication

03/06/2014
ÿþIN

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i II







*14 10798*

Ondernemingsnr : 0467123987 Benaming

(voluit) : NOl QUATTRO in- uee-- (verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

NEERGELEGD

2 2 MEI 2014

Griffie

RECHTBANK VAN

, tGOI)NH/aHStjtt. I h :rLlq f

Zetel : Peene 5 bus c, 9185 Wachtebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening  kwijting vereffenaar 9.410414

Uit de notulen van een buitengewone algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op blijkt dat er op volgende manier beraadslaagd werd:

1. De vergadering keurt de balans en resultatenrekening, afgesloten op datum van 28/02/2014.

2. De vereffenaars geven aan de vergadering vervolgens kennis van de door hun vóór heden reeds vastgestelde toestand.

3. De vergadering beslist, na kennisname van het mondelinge vereffeningsverslag van de vereffenaars, voldoende op de hoogte te zijn van de vereffeningsactiviteiten van de vereffenaar, zij aanvaardt het door hun opgestelde verslag en zij besluiten het aanstellen van een commissaris-verificateur overbodig te vinden.

4. Na de beraadslaging keurt de algemene vergadering de rekeningen van de vereffening goed en geeft zonder enig voorbehoud kwijting aan DE KERPEL Erik voor het beheer als vereffenaar van de vennootschap.

5. De algemene vergadering stelt derhalve vast dat de vereffening van de vennootschap gesloten is en dat bijgevolg de BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID NOI QUATTRO definitief heeft opgehouden te bestaan per 21 april 2014.

6 De algemene vergadering besluit nog dat de boeken en de bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste 5 jaar bewaard zullen blijven bij DE KERPEL Erik, Dorp-West 34 Bus B000, 9080 Lochristi. Er zijn geen sommen of waarden die bij de Deposito-en Consignatiekas moeten geconsigneerd worden.

7. Alle voorstellen werden aanvaard met eenparigheid van stemmen, waarna de vergadering wordt gesloten

en waarvan onderhavig proces-verbaal wordt opgesteld en ondertekend door de voorzitter en de

aandeelhouders

Waarvan akte,

DE KERPEL Erik

Vereffenaar

Tegelijk hierbij neergelegd: akkoord verdelingsplan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/10/2013
ÿþ Mod Woed 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

pei ai Be ,ta I

I!111 11

*1315 35

NEERGELEGD 2g SEP. 2013

flLCIrTI3ANK VAN KOOPHMtIOÉL'r)L CENT

Ondernemingsnr : 0467.123.987

Benaming

(voluit) : "NOI QUATTRO"

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9185 Wachtebeke, Peene 5 bus C

(volledig adres)

Onderwerp akte : INVEREFFENINGSTELLING - AANSTELLING VAN VEREFFENAAR - MACHTEN - COORD1NATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Luc Roegiers, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARIS LUC ROEGIERS", met maatschappelijke zetel te Wachtebeke, Dorp 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0474,182.223 op 10 september 2013, geregistreerd te Zetzate op 12/09/2013, Boek 292 Blad 2 Vak 3, (get.) A. Blomme, e.a. inspecteur a.i, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "NO1 QUATTRO" met zetel te 9185 Wachtebeke, Peene 5 bus C is bijeengekomen en volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen waarvan het uittreksel, luidt als volgt:

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast

a) op 19 augustus 2013 hebben de zaakvoerders van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld: dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 19 augustus 2013 heeft de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BECKERS, LOENDERS & C°", te 3510 Kermt-Hasselt, Diestersteenweg 146, vertegenwoordigd door Mevrouw Els Loenders, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht hebben de zaakvoerders van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "NOI QUATTRO" een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2013, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van vijfhonderd negenentachtigduizend zevenhonderd en zeven Euro vijfenvijftig Eurocent (589.707,55) en een netto- actief van vierhonderd veertigduizend vierhonderd vierennegentig Euro twee en tachtig Eurocent (440.494,82). Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, waarbij wij een voorbehoud formuleren omtrent het niet aanrekenen van debet-intresten op de rekening courant van de zaakvoerders/ vennoten ten bedrage van geraamd honderd twee en zeventigduizend zevenhonderd vijfenveertig Euro drieëntwintig Eurocent en in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Kermt 19 augustus 2013.

(HANDTEKENING) ELS LOENDER

VOOR DE BV BVBA BECKERS LOENDERS & C°

Bedrijfsrevisoren

ELS LOENDERS

Zaakvoerder"

Neerlegging

De verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BESLUIT: verslaggeving

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerders, houdende voorste! tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerders is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 juni 2013, De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

NOTARIELE WETTIGHEIDSVERKLARING

Overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris,

na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe

onderhavige vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is. TWEEDE BESLUIT: ontbinding- in vereffening stellen van de vennootschap

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLUIT: kennisname ontslag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiernavolgende zaakvoerders van rechtswege ontslag nemend zijn:

-de Heer DE KERPEL, Jürgen, geboren te Eeklo op 10 april 1972, nationaal nummer 72.04.10.16-112, wonende te 9185 Wachtebeke, Stationsstraat 175.

-de Heer DE KERPEL, Jochem, geboren te Lokeren op 18 oktober 1976, nationaal nummer 76.10.18.18964, wonende te 9185 Wachtebeke, Smishoek 3 bus 0101,

VIERDE BESLUIT: benoeming vereffenaar

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen

De heer DE KERPEL, Erik August Hélène, geboren te Zelzate op 8 november 1949, nationaal nummer 49.11.08.277-07, wonende te 9080 Lochristi, Dorp West 34 Bus B000

De vergadering beslist een alternatieve kandidaat vereffenaar aan de duiden voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zij duiden hiervoor Mevrouw VAN LAERE, Marleen Maria, geboren te Zetzate op 13 juni 1952, nationaal nummer 52.06.13.298-58 wonende te 9080 Lochristi, Dorp West 34 Bus B000 aan als reservevereffenaar.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd,

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, de heer De Kerpel Erik hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLUIT - Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt, Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar,

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevoig vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLUIT: statutenwijziging

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge '~ 3N "Artikel 1.- De vennootschap, opgericht in de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt: " NOI QUATTRO" in vereffening",

Artikel 2.- De vennootschap bestaat enkel nog voor haar vereffening.

Artikel 3.- De vennootschap heeft tot doel :

- Handel in kranten, tijdschriften, periodieken (Belgische en buitenlandse), pocketboeken, stripverhalen, boeken, schoolboeken en technische boeken en alle andere werken van de boekhandel.

- Verkoop van suikergoed, roomijs niet bereid door de betrokkene.

- Verkoop van dranken, zoals mineraalwater in flessen, groente-en vruchtesappen, geestrijke dranken, wijnen, aperitieven, champagne, cider.

- Verkoop van papierwaren (schoolbehoeften, kantoorbehoeften, postpapier, enzovoort...); gewone schrijfbehoeften, prentbriefkaarten, wenskaarten en dergelijke; uurwerken, spellen en speelgoed; batterijen.

- Verkoop van reisartikelen, marokijn- en foedraalwerk: van Ieder tot kunstleder, vulcanfiber, kunstmatige plastische stoffen in vellen, karton of weefsel (inbegrepen vilt en gebonden textielvlies) of waarvan de buitenkant uit dit materiaal is vervaardigd.

- Verkoop van grammofoonplaten en magnetische banden (geluidscassettes, videocassettes, cd-rom's, geïnformatiseerde gegevensdragers); kartons, kaften, klasseermappen, drukwerken.

- Verkoop van dameskousen, zeep, scheercrème, mondverzorgingsmiddelen, en haarwasmiddelen. Alle rookbenodigdheden, parfumwaren, toiletartikelen en schoonheidsprodukten.

- Verkoop van fotografische of cinematografische films, foto's en diapositieven.

- Verkoop van electronische spellen en speelgoed.

- Verkoop van tabaksfabrikaten, dagbladen en weekbladen.

- Verkoop op commissie van lotto en dergelijke.

De vennootschap mag aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken.

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

Zij mag zich voor derden borgstellen door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4.- De zetel van de vennootschap wordt bij

eenvoudige beslissing van de vereffenaar gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5.- Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd twee en negentig euro één cent (18,592,01 EUR) vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen met een gelijke nominale waarde van vierentwintig Euro negenenzeventig Eurocent (24,79 EUR) ieder.

Artikel 6.- De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien ln artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

Artikel 7: Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december elk jaar..

Artikel 8.- De jaarlijkse algemene vergadering wordt

gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om twintig (20) uur op de zetel van de vennootschap.

Artikel 9.- Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaar.

Artike1l0.- De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaar, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften,

Artikel 11.- In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zendt de vereffenaar een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12: Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,

Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een bijzondere algemene vergadering van vennoten samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

`tenminste één maand voor deze algemene vergadering legt de vereffenaar de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Dezedocumenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaar décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard. ".

ZEVENDE BESLUIT --- Volmacht coördinatie en volmacht administratie

De vergadering verleent aan ondergetekende Notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent aan de Burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FISCAPLUS" met zetel te Professor Asnongstraat 2, 3570 Alken, ondernemingsnummer 0461,832.638, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Rudi Francart, en/of diens aangestelden de machten/de bevoegdheid om, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen welke noodzakelijk zijn ter uitvoering van dit proces-verbaal,

Al deze beslissingen worden met eenparigheid van stemmen genomen.

Bij beschikking van de rechtbank van Koophandel te Gent van 17 september 2013 werd de benoeming van de Heer De kerpel Erik, voornoemd, als vereffenaar bevestigd

(get.) Luc Roegiers, Notaris te Wachtebeke

Samen hierbij neergelegd; expeditie van de vergadering de dato 10 september 2013 met gecoördineerde statuten, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van het bestuursorgaan, staat van actief en passief en een kopie van de bevestiging of homologatie van de benoeming van de vereffenaar de Heer De Kerpel Erik door de rechtbank.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behouder aan het Belgisch Staatsb lai 111

iu 111!11!113113967*



,'.t`,t:.r<~~~~~.~-.~'`;~~

2 D AUG. 2013

=:.-



Is.:!' . :'L '''11'

r,~~~e VAN

fE GENT

Ondernemingsar : 0467123987

Benaming

(voluit) : NOI QUATTRO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAELIJKHEID

Zetel : Peene 5 bus C, 9185 Wachtebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van een buitengewone algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op

31/03/2013 blijkt dat volgende beslissing unaniem genomen werd:

De vergadering aanvaardt unaniem het ontvangen ontslag uit de functie van zaakvoerder van mevrouw VAN

LAERE Marleen (wonende te Peene 5 bus C, 9185 Wachtebeke) per 31/03/2013.

Waarvan akte,

DE KERPEL Jochem

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 30.07.2013 13390-0437-012
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 24.08.2012 12452-0413-011
31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 25.08.2011 11452-0053-011
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 31.08.2010 10519-0342-011
06/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 30.09.2009 09792-0105-013
27/04/2009 : GE194096
03/09/2008 : GE194096
30/08/2007 : GE194096
05/09/2006 : GE194096
05/10/2005 : GE194096
08/11/2004 : GE194096
17/11/2003 : GE194096
03/11/2003 : GE194096
01/08/2001 : GE194096

Coordonnées
NOI QUATTRO

Adresse
Zetel : Peene 5 bus c, 9185 Wachtebeke

Code postal : 9185
Localité : WACHTEBEKE
Commune : WACHTEBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande