NOLLENS POULTRY RECYCLING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOLLENS POULTRY RECYCLING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.176.007

Publication

14/04/2014
ÿþ: .

Mod Ward 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ce_sez,(

Oudenaarde

0 2 APR. 2014

Griffie

III

1111111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1

,

Ondememingsnr : 0806.176.007

Benaming

(voluit) : "NOLLENS POULTRY RECYCLING "

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9770 Kruishoutem, Karreweg 147

(volledig adres)

Ondeieerp akte: ONTBINDING - SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door RONNY VAN EECKFIOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen', met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van achttien maart tweeduizend en veertien, dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOLLENS POULTRY RECYCLING", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9770 Kruishoutem, Karreweg 147, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft besloten af te wijken van de statutaire datum voor de jaarvergadering zoals voorzien in artikel 20 van de statuten op de derde vrijdag van juni om 18 uur en besluit de jaarvergadering vandaag te . houden.

: Alle vennoten en zaakvoerders zijn alhier aanwezig en hebben verzaakt aan de termijn en de formaliteiten van oproeping daartoe.

" n,n,rEDE BESLUIT- GOEDKEURING JAARREKENING

De algemene vergadering heeft kennis genomen van de jaarrekening afgesloten op éénendertig december

i tweeduizend en dertien.

' De algemene vergadering heeft besloten deze jaarrekening goed te keuren.

DERDE BESLUIT-KWIJTING ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders, voornoemd, hebben verslag uitgebracht over het afgelopen boekjaar 2013.

De vergadering heeft volledige kwijting gegeven aan de zaakvoerders voor het afgelopen boekjaar 2013. VIERDE BESLUIT VERSLAGEN

De voorzitter heeft de vergadering kennis gegeven van het verslag van de zaakvoerders de dato drie maart tweeduizend veertien, dat de voorgestelde ontbinding van de vennootschap toelicht, en van de bijgevoegde samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per éénendertig december tweeduizend en dertien.

De vergadering heeft vervolgens het verslag onderzocht van de bedrijfsrevisor de dato drie maart tweeduizend veertien opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BD° Bedrijfsrevisoren', vertegenwoordigd door de heer Peter vandewalle, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, over de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA NOLLENS POULTRY RECYCLING met zetel te 9770 Kruishoutem, Karreweg 147 een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 278.677,99 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 274,177,99 EUR. ln toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

De boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2013 bevat geen passiva tegenover derden, behoudens de kosten die verbonden zijn aan de ontbinding en vereffening (erelonen en kosten notaris, boekhouder/accountant en bedrijfsrevisor), zodat beroep kan worden gedaan op de vereenvoudigde procedure van ontbinding en sluiting vereffening in één akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2013 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van BVBA NOLLENS POULTRY RECYCLING en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Roeselare, 3 maart 2014.

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE."

De vergadering heeft vastgesteld dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt.

De vergadering heeft daarom besloten zich aan te sluiten bij de conclusies die in de verslagen vervat zijn. VIJFDE BESLUIT  ONTBINDING  IN VEREFFENINGSTELLING

De algemene vergadering heeft beslist tot de ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOLLENS POULTRY RECYCLING" en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden, zodat de vennootschap enkel nog bestaat voor haar vereffening.

ZESDE BESLUIT : VASTSTELLING DAT DE VENNOOTSCHAP GEEN SCHULDEN MEER HEEFT,

De vergadering heeft uitdrukkelijk verwezen naar artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen en heeft vastgesteld dat een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk is aangezien:

- elle vennoten op de vergadering aanwezig zijn;

alle beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen worden; en

- er na kennisname van voornoemde documenten en de uiteenzetting van de zaakvoerder blijkt dat de vennootschap op heden geen schulden meer heeft zodat er geen passiva meer zijn, met uitzondering van de schuld aan de aandeelhouders.

De vergadering heeft aldus besloten om in toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen geen vereffenaar aan te duiden en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Terstond heeft de ondergetekende Notaris de aandacht gevestigd van de zaakvoerders op de toepassing van het artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen dat voorziet dat bij afwezigheid van de benoeming van een vereffenaar, elke zaakvoerder tegenover derden zal beschouwd worden als vereffenaar.

Dientengevolge hebben de zaakvoerders, hier aanwezig, aanvaard om de wettelijke verantwoordelijkheid van vereffenaar op zich te nemen.

ZEVENDE BESLUIT KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER

Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten van artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de comparanten hebben verklaard voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de ontbinding-vereffening.

De zaakvoerders, voornoemd, hebben verslag uitgebracht over het beheer en gebruik van de : maatschappelijke activa.

De vergadering heet volledige kwijting gegeven aan de zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat. ACHTSTE BESLUIT: SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering heeft beslist om over te gaan tot de sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap definitief is opgehouden te bestaan.

De vergadering heeft vastgesteld dat de vennoten gemachtigd zijn het gehele vermogen van de vennootschap, zowel actief en passief, te ontvangen, wat zij uitdrukkelijk aanvaarden.

De vennoten hebben verklaard zich voor zoveel' als nodig persoonlijk borg te stellen voor de eventuele later opduikende passive.

De vergadering heeft verklaard dat de vereffening van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOLLENS POULTRY RECYCLING", hierbij onmiddellijk en definitief gesloten is.

NEGENDE BESLUIT: BEWARING VAN DE DOCUMENTEN

De vergadering heeft beslist dat de boeken en de sociale documenten van de vennootschap gedurende vijf jaar bewaard zullen worden ten huize van de heer Marc Nollens te 8720 Dentergem, Oosthoekstraat 1. TIENDE BESLUIT: VOLMACHT

De vergadering heeft de naamloze vennootschap DKF Fiduciaire, met zetel te 8600 Kortrijk, Kasteelstraat 29A, vertegenwoordigd door mevrouw Sofie Lannau tot bijzondere lasthebber van de vennootschap aangesteld, teneinde alle formaliteiten welke noodzakelijk zouden blijken uit hoofde van de genomen beslissingen, te vervullen bij aile privé- of publieke administraties en ondermeer bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de administratie van de belasting op de toegevoegde waarde.

Te dien einde, zal de voornoemde lasthebber, in naam van de vennootschap, aile akten en documenten mogen ondertekenen, aile verklaringen mogen afleggen, in de plaats stellen, en in het algemeen, al het nodige dcen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 18/03/2014;

- verslag van het bestuursorgaan d.d,. 03/03/2014 met balans activa & passiva;

- verslag van _de bedrijfrevisor d.d. 03/03/2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 15.07.2014 14308-0406-009
02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 27.09.2012 12584-0568-008
19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 14.07.2011 11297-0528-008
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 02.07.2010 10262-0506-008

Coordonnées
NOLLENS POULTRY RECYCLING

Adresse
KARREWEG 147 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande