NOPA

Divers


Dénomination : NOPA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 544.517.121

Publication

07/11/2014
ÿþMod WoN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

B-ELGE

~k' I. ~RjM

ON ITEUR

U 3 _11..

2014

2 9 SE?. 2014

x1920 417*

BE GISCH STAATSSLA

r. . -;a~ ;.1.4," ~

Ondememingsnr : 0544.517.121 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Nopa

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Wittelinkstraat 25 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag vennootlzaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere Algemene Vergadering van Vennoten gehouden op 29 augustus 2014

"De vergadering ontslaat, met eenparigheid van stemmen, de heer Hiro Verbist ais vennootlzaakvoerder van de vennootschap vanaf heden, en bedankt hem voor bewezen diensten, en verleent hem een bijzondere kwijting voor de handelingen gesteld in de uitoefening van zijn mandaat. De vergadering gehouden In 2015 welke ziek zal uitspreken over de jaarrekening zal deze kwijting bevestigen, Voorlopig wordt er niet in zijn vervanging voorzien"

Guillaume Noë

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bid het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111!iiiIjI13111j31111



liNEERGELEGD

11 JAS. 2A14

RECHTBAN~ç~y,~~r

KOOPHANDEL `YN'Wram

17 .1A~1. ZD1~

RECHTBAN

1~OQf?FiA?~1DEI,~ ~~NT

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

d S'- "q ~a Pa.

Velum)

M

OPRICHTING

Ondergetekenden : fl~oer

9.De heer Guillaume Noë #âteljnbleltrf

En 2.De heer Hiro Verbist. 1 q,i t~ ) ~e~gi-t

Zijn overeengekomen tussen hen een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma op te richten met als naam Nopa

De statuten van de vennootschap worden als volgt vastgesteld :

Artikel 7 : rechtsvorm firma en naam

De handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma heeft als naam Nopa

Artikel 2 : zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Gent, 9000. Wittelinkstraat 25 en kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder.

Artikel 3 : doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden :

" Alle welkdanige studies, dienstverleningen en technische bijstand op financieel, commercieel en industrieel gebied of op het gebied van beheer van bedrijven..

" Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, administratieve en sociale aangelegenheden.

" De vennootschap kart alle roerende,onroerende, financiële, industriële, handels- of burgerlijke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

" De vennootschap heeft eveneens tot doel het plaatsen en herstellen van ramen, deuren, vensterluiken of  blinden,poorten, trappen, veranda's, keuken- en badkamermeubelen, glaswerken en alle andere duurzame doorzichtige materialen,

" De vennootschap heeft tot doel het uitvoeren van alle werkzaamheden met betrekking tot het optrekken,

herstellen, renoveren of slopen van gebouwen, hieronder inbegrepen aile werken in onroerende staat.

-De vennootschap heeft tot doel het fabriceren van meubelen evenals, de aankoop en verkoop ervan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Zetei :

(volledig adres) W i {

Onderwerp akte VENNOOTSCHAP ONDER FIR9'

C9c5etz5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

sr-

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Uitoefenen van het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen.

" Zij kan door inschrijving, overdracht, inbreng, fusie en alle andere middelen belangen nemen in elke vennootschap, onderneming of verrichting met een doel dat gelijkaardig of verwant is met het hare of dat van aard is de ontwikkeling ervan te bevorderen.

-De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar doel en zulks in de meest ruime zin.

Artikel 4 : duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op twintig januari tweeduizendenveertien,

Artikel 5 : kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal is vastgesteld op 1000,00 euro en verdeeld in 120 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één honderdtwintigste van het kapitaal,

De inbreng van de vennoten is als volgt bepaald

-De heer Guillaume Noë , voornoemd, brengt in speciën in 500,00 euro, waarvoor hem 60 aandelen worden toegekend.

" De heer Hiro Verbist , voornoemd, brengt in speciën in 500,00 euro, waarvoor haar 60 aandelen worden toegekend.

Artikel 6 : overdracht van aandelen onder levenden

A: de overdracht in eigendom van aandelen onder levenden aan om het even welke persoon kan op straffe van nietigheid niet geschieden dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

B: de overdracht In eigendom van aandelen onder levenden en onder bezwarende titel aan om het even welke persoon is bovendien op straffe van nietigheid onderworpen aan een recht van voorkoop ten voordele van de bestaande vennoten in verhouding tot het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. De vennoot, die aandelen in eigendom en onder bezwarende titel wil overdragen, moet de andere venno(o)t(en) hierover inlichten bij aangetekend schrijven met vermelding van de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde ovememer en het aantal aandelen dat hij wil overdragen, De andere venno(o)t(en) beschik(t)(ken) over één maand vanaf de postdatum van bovenvermeld aangetekend schrijven om aan de vennoot, die aandelen wil overdragen, bij aangetekend schrijven mee te delen of hij

(zij) al dan niet van dit recht van voorkoop gebruik wens(t)(en) te maken. Zij , die nalaten binnen deze termijn van één maand hun beslissing mee te delen, worden geacht van hun recht van voorkoop af te zien.

C: bij gebrek aan overeenkomst wordt de prijs van aandelen als volgt bepaald ; 50% van de laatste jaaromzet.

Artikel 7 : overdracht van aandelen bij overlijden

A: de vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één van de vennoten. De erfgenamen van de overledene of hun vertegenwoordigers-nemen als vennoot gezamenlijk en onverdeeld de plaats ln van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap onder één en dezelfde lasthebber laten vertegenwoordigen.

B: ieder van de vennoten kent voor het geval van zijn overlijden een optie tot aankoop van de hem alsdan toebehorende aandelen toe aan de andere vennoten in verhouding tot het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

C: de erfgenamen, legatarissen en rechtverkrijgenden moeten de andere vennoten binnen de vijf maand na het overlijden van de vennoot bij aangetekend schrijven inlichten hoe de nalatenschap vererfd is. Zij moeten eveneens de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectievelijke erfrechten meedelen.

De andere venno(o)t(en) heschik(t)(ken) over één maand vanaf de postdatum van bovenvermeld aangetekend schrijven om aan de rechtverkrijgenden bij aangetekend schrijven mee te delen of hij (zij) al dan niet van zijn (hun) optierecht wensen gebruik te maken. Zij, die nalaten binnen deze termijn van één maand hun beslissing mee te delen, worden geacht van hun optierecht af te zien.

"

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

D; wordt die optie door de andere venno(o)t(en) gelicht, dan zijn de bepalingen van artikel 6,c inzake prijs en voorwaarden van overeenkomstige toepassing.

Artikel 8: bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die tevens vennoot van de vennootschap moeten zijn; de zaakvoerder zal de vennootschap vertegenwoordigen tegenover derden.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, die tevens hun bezoldiging bepaalt,

ieder vennoot is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die voorbehouden zijn aan de algemene vergadering of aan de zaakvoerders.

Artikel 9: Samenwerking

De vennoten verdelen hun werkzaamheden in onderling overleg. Zij verbinden zich jegens elkaar om geen handelingen te verrichten waartegen één van hen zich uitdrukkelijk heeft verzet.

Artikel 10: Concurrentie .

Het is ieder der vennoten verboden tijdens de duur van de vennootschap bij een andere onderneming werkzaam te zijn of daarbij rechtstreeks of zijdelings betrokken te zijn, behoudens schriftelijke toestemming van de andere venno(o)t(en).

Bij uittreding uit de vennootschap door één der vennoten, terwijl de andere venno(o)t(en) de onderneming voortzet(ten), zal het aan de uitgetreden vennoot verboden zijn gedurende 1 jaar na uittreden en binnen een kring, met de vennootschap als middelpunt en met een straal van 25 km, een soortgelijke onderneming als die der vennootschap uit te oefenen of te doen uitoefenen, bij een zodanige onderneming werkzaam ofwel rechtstreeks of zijdelings betrokken te zijn.

De vennoot die deze bepalingen overtreedt verbeurt, nadat hij in gebreke is gesteld, op grond van het bovenstaande een boete van E 25000 ten behoeve van de andere vennoot voor elke overtreding; onverminderd aile verdere rechten van de andere vennoot ingevolge de onderhavige overeenkomst en ingevolge de wet.

Artikel 11: boekjaar en inventaris

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op de laatste dag van het jaar wordt de inventaris opgemaakt.

Artikel 12: jaarvergadering

De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur.

Artikel 13: winstverdeling

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

De winst wordt als bezoldiging verdeeld in verhouding tot het deel van het Kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigt, alhoewel de algemene vergadering kan besluiten dat dit saldo of een deel ervan gereserveerd zal worden.

Artikel 14: statutenwijziging

Onderhavige statuten kunnen slechts gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met drie vierde meerderheid van de stemmen.

Artikel 15; ontbinding en vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap is(zijn) de zaakvoerder(s) die op dat tijdstip in functie is(zijn), van rechtswege vereffenaar(s), tenzij de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Artikel 16; volmacht - overgangsbepalingen

Volmacht om inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen te vervullen alsmede alle verplichtingen Inzake het Sociaal statuut der zelfstandigen in toepassing van het KB 38 dd 27/07/1667 en de Wet van 26/06/1992 en 30/12/1992 i.v.m. de jaarlijkse bijdragen voor vennootschappen te vervullen wordt gegeven aan Guillaume Noë , met mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan Fiducial Accoutancy

het eerste boekjaar begint op 21/01/2014 en eindigt op 31/12/2014; de eerste jaarlijkse algemene

vergadering wordt gehouden in 2014. -

Opgemaakt en ondertekend in vier exemplaren, waarvan Ieder der partijen verklaart zijn exemplaar ontvangen te hebben, het derde exemplaar is bestemd om bewaard te blijven op de zetel van de vennootschap en het vierde exemplaar bestemd is voor de registratie,

Gedaan te Gent op 13/012014.

Guillaume Noë Verbist Hiro

Oprichter _3 Oprichter _tf_,4t JO

\--

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

.

. ~

Coordonnées
NOPA

Adresse
Zetel : Wittelinkstraat 25 - 9000 Gent

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande