NOTARIS ALEX DE WULF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIS ALEX DE WULF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 480.357.955

Publication

20/09/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.08.2011, NGL 19.09.2011 11546-0228-015
28/02/2011
ÿþRechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9041 Oostakker  Christiaan Van der I-leydenlaan 2

Onderwerp akte : BESLUIT TOT DE MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE: VERRICHTING VAN DE BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID NOTARIS ALEX DE WULF DOOR DE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN C & LM

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 9 februari 2011, door Meester Annick DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent (Sint-Amandsberg), zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "Dehaene Annick en Luc  geassocieerde notarissen" met zetel te Gent: (Sint- Amandsberg), Schoolstraat, 26, 0480.131.984 RPR Gent, vervangende zijn, ambtsgenoot Meester Alex DE WULF, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent,: zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE WULF & VERBIST GEASSOCIEERDE. NOTARISSEN", met zetel te 9041 Gent (Oostakker), Christiaan van der Heydenlaan 2,; 0825,268.377 RPR Gent, wettelijk belet, ter registratie neergelegd,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "NOTARIS ALEX DE WULF", met zetel te 9041 Oostakker, Christiaan Van der Heydenlaan 2, 0480.357.955 RPR Gent, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME VAN WIJZIGINGEN IN DE VERMOGENSTOESTAND

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van de mededeling van het' bestuursorgaan van de overgedragen vennootschap dat er zich geen belangrijke wijzigingen, in de activa en passiva van het vermogen van de overgedragen vennootschap hebben voorgedaan sinds de datum van het opstellen van het voorstel tot fusie door middel van: opslorping en de datum van de huidige buitengewone algemene vergadering behoudens: hetgeen hierna vermeld.

TWEEDE BESLUIT: KENNISNAME EN BESPREKING VAN HET VOORSTEL INZAKE OVERNAME.

De vergadering neemt kennis en bespreekt het fusievoorstel in het kader van de met: fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, en wenst over te gaan tot de overname door de commanditaire vennootschap op aandelen "C & LM" van alle activa en passiva,: rechten en plichten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid '`NOTARIS ALEX DE WULF" zoals het door: de bestuursorganen van de bij deze operatie betrokken vennootschappen werd opgesteld op: 10 december 2010.

Oo de laatste blz. var, Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Mod 2 0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N EF RG ELErD

T-

~pB~I~NI~~tlIRtl~V~~

" 11031794*

1 6 FEB. 2011

RF;CtsTÏJANKVr`.:N KOOt°HANíEkit#iît: GENT

Ondernemingsnr : 0480.357.955

Benaming

(voluit) : NOTARIS ALEX DE WULF

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Het voorstel werd door de overnemende vennootschap en door de overgenomen vennootschap neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 10 december 2010, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering en bekendgemaakt in de Bij lagen bij het Belgisch Staatsblad op 21 december 2010 voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARIS ALEX DE WULF" onder het nummer 0184650 en voor de commanditaire vennootschap op aandelen "C & LM" onder het nummer 0184651.

De vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld voorstel.

DERDE BESLUIT : BESLUIT TOT FUSIE

De vergaderingen keuren met eenparigheid van stemmen de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat op de commanditaire vennootschap op aandelen "C & LM", overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARIS ALEX DE WULF", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer :

a) De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig gezien retroactief terugwerken en worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 oktober 2010.

b) Aan de zaakvoerders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

De over te nemen vennootschap "NOTARIS ALEX DE WULF" heeft geen aandelen uitgegeven met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen, zodat terzake geen maatregelen dienen te worden voorgesteld.

c) De met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal juridisch uitwerking hebben tussen partijen vanaf de datum waarop de buitengewone algemene vergaderingen van de bij de verrichting betrokken vennootschappen overeenstemmende besluiten zullen genomen hebben met dien verstande dat de verrichting pas tegenstelbaar zal zijn aan derden vanaf de publicatie van het besluit in het Belgisch Staatsblad.

d) De bestuursorganen van de beide bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren dan ook dat het de bedoeling is om de hierbij met fusie gelijkgestelde verrichting belastingneutraal te laten plaatsvinden. Derhalve zal de geplande fusie gerealiseerd worden bij toepassing van artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (1992).

VIERDE BESLUIT: OVERGANG VAN DE VERMOGENS

ingevolge voormelde besluiten gaat het gehele vermogen van de vennootschap "NOTARIS ALEX DE WULF" ten algemene titel over op de overnemende vennootschap "C & LM".

Uitreiking van de nieuwe aandelen - Ruilverhouding

Als gevolg van de overgang van het gehele vermogen, zowel rechten als verplichtingen, van de overgenomen vennootschap, zal het kapitaal van de overnemende vennootschap verhoogd worden met achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), om het van vijfhonderd tachtigduizend euro (¬ 580.000,00) op vijfhonderd achtennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 598.600,00) te brengen.

En onmiddellijk hebben alle vennoten van de overnemende vennootschap, elk individueel (de minderjarige vennoten sub 3., 4. en 5 voor dit agendapunt enkel vertegenwoordigd door de vennoot sub 2. alleen), verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op nieuwe kapitaalaandelen, die ingvogle de kapitaalsverhoging ontstaan, zoals voorzien door artikel 592 van het Wetboek van Vennootschappen.

De overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap in het kader van deze fusie en de kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap die eruit voortvloeit,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

zullen vergoed worden door de toekenning aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap van tweeduizend driehonderd en twee (2302) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen. Deze aandelen zullen delen in de resultaten van het gehele lopende boekjaar van de overnemende vennootschap vanaf I oktober 2010. Het kapitaal van vijfhonderd achtennegentigduizend zeshonderd euro (ê 598.600,00) zal dus vertegenwoordigd worden door tweeduizend achthonderd tweeëntachtig (2.882) aandelen, zonder nominale waarde.

De vergadering aanvaardt de voorgestelde ruilverhouding. Voor de berekening van de ruilverhouding sluit de vergadering zich aan bij het fusievoorstel en de verslagen waarvan sprake hierboven. De vergadering stelt vast uit de verslagen dat de rechten van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap gevrijwaard blijven.

Er zal geen opleg in geld betaald worden.

De toekenning van de nieuw uit te geven aandelen aan de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap zal geschieden door de inschrijving onder zijn naam van het aantal hem toekomende aandelen en de datum van het fusiebesluit in het register van aandelen op naam van de overnemende vennootschap.

Deze inschrijving zal ondertekend worden door een zaakvoerder of een gevolmachtigde namens de overnemende vennootschap en door de betrokken aandeelhouder van de overgenomen vennootschap of zijn gevolmachtigde.

Het register van aandelen op naam van de overgenomen vennootschap zal door de zorgen en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van de overnemende vennootschap vernietigd worden.

VIJFDE BESLUIT

Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, wordt met eenparigheid van stemmen besloten artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd achtennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 588.600, 00).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderd tweeëntachtig (2.882) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt een gelijke fractiewaarde van het maatschappelijk kapitaal."

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist opdracht en volmacht te geven aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering beslist alle machten, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, te verlenen aan de ondergetekende notaris, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, alle nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op de aanpassing van identificatiegegevens en basisinformatie van de vennootschap en zo nodig, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde

VI. SLOTVERKLARINGEN

1. Eenparigheid van stemmen

De voorzitter van de vergadering, samen met ondergetekende notaris, stellen vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover werd besloten met eenparigheid van stemmen binnen de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NOTARIS ALEX DE WULF door de commanditaire vennootschap "C & LM" verwezenlijkt is, en dat de vennootschap "NOTARIS ALEX DE WULF" ophoudt te bestaan.

i

Voor-beiioudenn aan het Belgisch Staatsblad j VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Annick Dehaene

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV dd. 9 februari 2011;







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/12/2010 : GEA029028
28/09/2010 : GEA029028
09/06/2010 : GEA029028
26/06/2009 : GEA029028
26/06/2008 : GEA029028
17/07/2007 : GEA029028
04/09/2006 : GEA029028
03/10/2005 : GEA029028
23/10/2003 : GEA029028
05/06/2003 : GEA029028

Coordonnées
NOTARIS ALEX DE WULF

Adresse
CHRISTIAAN VAN DER HEYDENLAAN 2 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande