NOTARIS FLORENCE DEFORCE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIS FLORENCE DEFORCE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.662.551

Publication

31/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-03-2015

Griffie

*15305429*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627662551

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

NOTARIS FLORENCE DEFORCE

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een proces-verbaal verleden op 27/03/2015, ter registratie, voor Notaris Annelies Vanquathem, geassocieerd Notaris te Brugge (Sint-Kruis), vervangende haar ambtsgenoot Notaris Florence Deforce, notaris te Lede, wettelijk belet, dat :

Mevrouw DEFORCE Florence Tineke Sofie Tillo, geboren te Roeselare op 20 augustus 1983,

echtgenote van de Heer Gert De Kesel, wonende te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Moerkerkse Steenweg 10.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen, ingevolge huwelijkscontract verleden voor Notaris Annelies Vanquathem, te Brugge (Sint-Kruis), op 21 maart 2014. Ongewijzigd tot op heden.

" Oprichter - een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming :  NOTARIS FLORENCE DEFORCE . De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9340 Lede, Kasteeldreef 11.

De vennootschap heeft tot doel :

Het uitoefenen van het beroep van notaris, onder eerbiediging van de wettelijke en deontologische bepalingen die het notariaat beheersen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, die ofwel de enige vennoot is, ofwel de notariële participatievennootschap, ofwel de notariële bestuursvennootschap van de enige vennoot is. De zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden als zaakvoerder zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder, maar ook in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, gedurende de periode van de schorsing.

In alle gevallen waar de enige zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een plaatsvervanger, zal deze laatste opvolgend zaakvoerder zijn voor de duur van de plaatsvervanging, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter. De zaakvoerder is bevoegd voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De aansprakelijkheid van de vennoot is beperkt tot zijn inbreng. De aansprakelijkheid van de notarisvennootschap is beperkt tot een bedrag van 5.000.000 ¬ . De notaris blijft hoofdelijk aansprakelijk met de vennootschap voor de overtredingen die hij heeft begaan met bedrieglijk oogmerk, of met het doel om schade te berokkenen, zonder afbreuk te doen aan het verhaalrecht van de vennootschap ten aanzien van de notaris.

De notarisvennootschap is gehouden een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid aan te gaan via een door de Nationale Kamer van Notarissen goedgekeurde verzekeringsovereenkomst, die

Onderwerp akte :

Kasteeldreef 11 9340 Lede

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

5.000.000 ¬ moet waarborgen.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden en in rechte als eiser of als

verweerder :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. door haar zaakvoerder.

2. door haar volmachtdrager(s).

Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen, en mag het uitoefenen van het beroep van notaris niet tot voorwerp hebben.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap : Florence Deforce, voornoemd.

Zolang de vennootschap wettelijk niet verplicht is het toezicht aan een commissaris toe te vertrouwen heeft de enige vennoot de rechten van onderzoek en toezicht die de wet aan de commissaris toekent.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om twaalf uur in de zetel van de vennootschap.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden telkens als het belang van de vennootschap het vereist.

De enige vennoot oefent de rechten uit die aan de algemene vergadering toebehoren, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het boekjaar loopt van 01 januari tot en met 31 december van ieder jaar.

Elk jaar maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, dienst burgerlijke vennootschappen, en eindigt op 31 december 2016, zodoende dat de eerste Algemene Vergadering van de Vennootschap zal plaatsvinden op de tweede vrijdag van de maand juni 2017.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 01 april 2015 . Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

2. Ondergetekende notaris heeft de comparant gewezen op de wettelijke verplichtingen voor elke verkrijging door de vennootschap binnen de twee jaar na de oprichting van een goed dat toebehoort aan de oprichter, vennoot of zaakvoerder en waarvan de vergoeding ten minste één/tiende (1/10) van het geplaatste kapitaal bedraagt.

3. Het mandaat van statutaire zaakvoerder is bezoldigd.

4. Bijzonder volmacht wordt door de comparant verleend met recht van indeplaatsstelling aan Accountantskantoor Decostere & C°, te 8580 Avelgem, Burchthof 10, in het bijzonder aan de Heer Jan Pison, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige verrichtingen uit te voeren bij de Kruispuntbank, het Ondernemingsloket, het register der burgerlijke vennootschappen en eventuele andere administraties, hiertoe alle pleegvormen te vervullen en documenten te ondertekenen. Voor ontledend uittreksel

Notaris Annelies Vanquathem, geassocieerd Notaris te Brugge (Sint-Kruis)

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 15.07.2016 16338-0114-017

Coordonnées
NOTARIS FLORENCE DEFORCE

Adresse
KASTEELDREEF 11 9340 LEDE

Code postal : 9340
Localité : LEDE
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande