NOTARIS LIESBETH MATTHYS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIS LIESBETH MATTHYS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.949.274

Publication

20/01/2014
ÿþ Mod woed 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : o ,  34.c). 13. t.

Benaming

(voluit) ; NOTARIS LIESBETH MATTHYS

(verkort)

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Wannegemdorp 31

9772 Kruishoutem (Wannegem-Lede)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Stein Binnemans, notaris ter standplaats Oudenaarde, vervangende zijn ambtgenoot notaris Liesbeth Matthys met standplaats Kruishoutem, wettelijk belet rationi personae, op 30 december 2013, neergelegd ter registratie, dat de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARIS LIESBETH MATTHYS", opgericht Is geworden met als vennoot

Mevrouw MATTHYS Liesbeth Hilde Johanna, geboren te Gent op 02 augustus 1981, nationaal nummer 810802 082 63, echtgenote van de heer MUYLLE Mathieu, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zandstraat 4 bus

12.

Vo beha aan Bete Staat:

Oudenaarde

11.9 J.N. 2014

Griffie

1.De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "NOTARIS LIESBETH MATTHYS"_

2.De zetel bevindt zich in het kantoor van de notaris-titularis, namelijk te 9772 Kruishoutem (Wannegem-Lede), Wannegemdorp 31.

De zaakvoerder kan de zetel verplaatsen mits naleving van de wettelijke en deontologische regels inzake de standplaats van de notaris.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

3.De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van het beroep van notaris, onder eerbiediging van de wettelijke en deontologische bepalingen die het notariaat beheersen,

4.De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur,

5.Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZENDZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.De comparant plaatst ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), integraal volstort. Als vergelding voor zijn inbreng worden aan de comparant honderdzesentachtig (186) aandelen toegekend.

Het volgestort gedeelte van de inbreng, ten belope van achttienduizendzeshonderd euro (¬ 18.600,00), werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE05 7310 3645 2975 geopend bij KBC Bank op naam van de vennootschap in oprichting.

6.De aandelen zijn steeds op naam. Zij dienen steeds op naam te zijn van de enige vennoot, die een notaris-titularis of de notariële participatievennootschap van een notaris-titularis moet zijn.

Indien de enige vennoot niet langer notaris-titularis is, dienen diens aandelen overgedragen te worden aan een nieuwe vennoot die notaris-titularis of de notariële participatievennootschap van een notaris-titularis is. Bij ontstentenis dient te worden overgegaan tot een wijziging van het doel of tot ontbinding van de vennootschap,

7.De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, die ofwel de enige vennoot is, ofwel de notariële participatievennootschap, ofwel de notariële bestuursvennootschap van de enige vennoot is. De zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden ais zaakvoerder zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder, maar ook in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, gedurende de periode van de schorsing.

In alle gevallen waar de enige zaakvoerder ais notaris vervangen wordt door een plaatsvervanger, zal deze laatste opvolgend zaakvoerder zijn voor de duur van de plaatsvervanging, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter. De zaakvoerder is bevoegd voor aile handelingen, die nuttig of

Op de laatste blz, van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Noor" biouclZ

aan hot Belgisch 5teatsbtad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden en in rechte als eiser of ais vermeerder: a)door haar zaakvoerder.

b)door haar volmachtdrager(s).

Een volmacht is beperkt In de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen, en mag het uitoefenen van het beroep van notaris niet tot voorwerp hebben.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap: mevrouw Liesbeth Matthys voornoemd,

8.De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om 16.00u van ieder jaar in de zetel van de vennootschap.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden telkens als het belang van de vennootschap het vereist.

De enige vennoot oefent de rechten uit die aan de algemene vergadering toebehoren, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

9.Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

1 o.Elk jaar maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

11.Ingeval van ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering anders besluit. Dit alles onder voorbehoud van goedkeuring door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De vereffenaars hebben de ruimste wettelijke bevoegdheden.

Indien er meer dan een vereffenaar is, oefenen zij hun bevoegdheden gezamenlijk uit.

De vennootschap in vereffening kan slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door haar vereffenaars gezamenlijk optredend of door een volmachtdrager.

Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen. In geen geval mag de vennootschap in vereffening de beroepsactiviteiten van de notaris voortzetten.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.1-let eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, dienst burgerlijke vennootschappen, en eindigt op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering vindt plaats in 2015.

2.De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 juli 2013. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

3.Het mandaat van statutaire zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getekend) Stein Binnemans

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie oprichtingsakte váár registratie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de Instrumente+ende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 16.09.2015 15593-0174-015

Coordonnées
NOTARIS LIESBETH MATTHYS

Adresse
WANNEGEMDORP 31 9772 WANNEGEM-LEDE

Code postal : 9772
Localité : Wannegem-Lede
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande