NOVA INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NOVA INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.027.740

Publication

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 29.01.2014 14018-0535-015
29/01/2014
ÿþ,ft

Mod word 11.1

Ila t 1= ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0439027740

Benaming

(voluit) : NOVA INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidslaan 29, 8580 Avelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kennismane vervanging vaste vertegenwoordiger

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 18 december 2013: "Na beraadslaging heeft de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen,

KENNISGENOMEN van het besluit van de bestuurder Particimmo CVBA om, met ingang van 6 november 2013, de heer Gert Schoofs als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van haar bestuurdersmandaat in Nova Invest NV te vervangen door de heer Alex De Witte, wonende te Schoonzichtraat 6, 9051 Gent,

BESLOTEN een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling en met bevoegdheid om zelfstandig op te treden, toe te kennen aan Lieven Peeters, Joseph Spinks en Esther Goldschmidt en iedere andere advocaat van het kantoor ALTIUS CVBA, Havenlaan 86C B.414, B-1000 Brussel, met het oog op het vervullen van de neerleggings- en publicatieformaliteiten ingevolge voormelde besluit. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van deze volmachtdragers bevoegd om namens de vennootschap alle vereiste publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen en om aan het ondememingsloket instructie te geven om de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank van ondernemingen bij te werken."

Voor eensluidend uittreksel,

Lieven Peeters

gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22 -0

'- 2014

14, 01. 2014

i

IN

MOr 1lTEL

R BELGE

NEERGELEGD

ELGISCFI S

TAATSBLAD

REGt NK KOOPHANDEL KORTRIJK

BO

IN

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/01/2015
ÿþOndernemingsnr : 439.027.740 Benaming (voluit) : Nova Invest

(verkort) ;

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidslaan, 29

8580 Avelgem Onderwerp akte : Kapitaalvermindering - Wijziging boekjaar

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 10 oktober 2014, die eerstdaags zal. ,geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap :;"Nova Invest" onder meer de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen met;( ;vierhonderdduizend euro (400.000,00 EUR) om het te herleiden van; ;vierhonderdnegentigduizend euro (490.000,00 EUR) op negentigduizend ;;euro (90.000,00 EUR), door terugbetaling aan de achttienduizend;. ;.negenenveertig (18.049) aandelen van een totale som in geld van; ;vierhonderdduizend euro (400.000,00 EUR) in verhouding tot hun; ;:aandelenbezit.

Deze kapitaalvermindering is integraal toe te rekenen op het(; fiscaal werkelijk gestort kapitaal.

Deze terugbetaling mag slechts plaatshebben mits inachtneming .;van de termijnen gesteld in artikel 613 van het wetboek vennootschappen.

TWEEDE BESLISSING. ;.

De vergadering beslist het boekjaar van de vennootschap te ';wijzigen dat voortaan zal aanvangen op één januari om te eindigen.; ;,op eenendertig december van ieder jaar.

Het lopend boekjaar dat begon op één juli tweeduizend veertien.; ';zal eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te, ;:wijzigen die voortaan zal gehouden worden op de eerste vrijdag

maand juni om vijftien uur en voor de eerstvolgende maal ter ;.goedkeuring van de jaarrekening af te sluiten op eenendertig ;;december tweeduizend vijftien.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te? ;;passen als volgt aan de hiervoor genomen beslissingen:

Artikel 5 : tekst van dit artikel wordt vervangen door de ;volgende tekst .

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op negentigduizend euro

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

b

CII

~

"1500062

III

MONTEUR BELG

23 -12- 2014 BELGISCH STAATSE

NEERGELEGD

2 0 UT. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

Grift

mod 11.1

,<. ln de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

(90.000,00 EUR), vertegenwoordigd door achttienduizend

negenenveertig (18.049) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, ieder aandeel één/achttienduizend negenenveertigste van het kapitaal vertegenwoordigend."

-- Artikel 23 de eerste alinea van dit artikel wordt

vervangen door de volgende tekst:

"De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste vrijdag van de maand juni om vijftien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping."

Artikel 33 : de tekst van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst :

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar."

In fine van de statuten wordt de volgende overgangsbepaling ingevoerd.

"Het boekjaar dat begon op één juli tweeduizend veertien zal eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien. De jaarvergadering met betrekking tot dit boekjaar zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om vijftien uur.

De jaarvergadering met betrekking tot het boekjaar dat afsloot op dertig juni tweeduizend veertien zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand december om veertien uur van het jaar tweeduizend veertien".

Volmacht de aandeelhouders, te weten de naamloze

;vennootschap "Baltissimmo" en de coöperatieve vennootschap met Ábeperkte aansprakelijkheid "i?articimmo", werden vertegenwoordigd door de heer de heer Ysenbaert Didier krachtens een onderhandse volmacht die aan dit proces-verbaal gehecht is gebleven

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 10 oktober 2014; gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

. voor- ~.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

19/04/2013
ÿþuIH

Ondernemingsnr : 0439.027.740

Benaming

(voluit) : NOVA INVEST

(verkort) :

maa Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-- 0. 04, 2013

RECHTB d kOOPHANDEL

IJK

IlI

[a.-De_ =

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidslaan 29, B-8580 Avelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders en gedelegeerd bestuurders. Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 29 maart 2013:

"Eerste besluit

De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag, met onmiddellijke ingang, van (i) de heer Didier Ysenbaert en (ii) de heer Gert Schoofs als bestuurders van de Vennootschap.

Tweede besluit

De aandeelhouders besluiten,' met onmiddellijke ingang, als bestuurders van de Vennootschap te: benoemen:

1.Baltissimmo NV, met maatschappelijke zetel te Nijverheidslaan 29, 8580 Avelgem en ingeschreven in het; Rechtspersonenregister (rechtsgebied Kortrijk) onder ondernemingsnummer 0888.682.528, vast= vertegenwoordigd door de heer Didier Ysenbaert; en

2.Particimmo CVBA, met maatschappelijke zetel te Nijverheidslaan 29, 8580 Avelgem en ingeschreven in het Rechtspersonenregister (rechtsgebied Kortrijk) onder ondernemingsnummer 0838.744.449, vasti vertegenwoordigd door de heer Gert Schoofs.

De opdracht van de bestuurders zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2018 die zal beraadslagen over de goedkeuring van de jaarrekening van het= boekjaar af te sluiten op 30 juni 2017.

Baltissimmo NV, vast vertegenwoordigd door de heer Didier Ysenbaert, zal, binnen het kader van haar; bestuursmandaat, niet alleen instaan voor het algemeen beleid van de Vennootschap, maar zal bovendien de; markt van het commercieel vastgoed in (hoofdzakelijk) Vlaanderen opvolgen en analyseren. Deze opvolging en: analyse zal erop gericht zijn beter inzicht te verschaffen inzake, onder meer, de waardering van de Vennootschap, de mogelijkheden tot opwaardering van de Vennootschap en de mogelijkheden tot verkoop van: de Vennootschap of enige andere transactionele opportuniteiten, dit alles ter ondersteuning en versterking van; het algemeen beleid van de Vennootschap.

Derde besluit

De aandeelhouders besluiten een bijzondere volmacht toe te kennen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan Kurt Grillet, Adriaan nauwe, Esther Goldschmidt en aan ledere andere advocaat van het; kantoor ALTIUS CVBA, Havenlaan 88C B.414, 1000 Brussel.

leder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen en om de Vennootschap te; vertegenwoordigen voor het vervullen van de wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieformaliteiten: ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachthouders: bevoegd om alle vereiste publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie van de bevoegde rechtbank van: koophandel neer te leggen."

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 29 maart 2013:

"Na beraadslaging heeft de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen,

KENNIS GENOMEN van het ontslag, met onmiddellijke ingang, van de heer Didier Ysenbaert als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IV,00r-

}-  behouden aan het Belgisch Staatsblad

BESLOTEN Baltissimmo NV, met maatschappelijke zetel te Nijverheidslaan 29, 8580 Avelgem en ingeschreven in het Rechtspersonenregister (rechtsgebied Kortrijk) onder ondernemingsnummer 0866.682.528, vertegenwoordigd door de heer Didier Ysenbaert, met onmiddellijke ingang en voor de duur van het bestuursmandaat van Baltissimmo NV, te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap,

BESLOTEN een bijzondere volmacht toe te kennen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan Kurt Grillet, Adriaan Dauwe, Esther Goldschmidt en aan iedere andere advocaat van het kantoor ALTZUS CVBA, Havenlaan 86C B.414, 1000 Brussel,

Ieder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen voor het vervullen van de wettelijk vereiste heerleggings- en publicatieformaliteiten ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachthouders bevoegd om alle vereiste publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen,"

Voor analytische uittreksels,

Kurt Grillet Lasthebber,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam on hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2013
ÿþHie !

mod 11 1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 439.027.740

MONITEUR BELGE

30L01-2013 BELGISCH STAATSBLAD

11111

1302 1 61

v

ber

aa Be Sta:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : Nova Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidslaan, 29

8580 Avelgem

Onderwerp akte :Benoeming gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 9 januari 2013 blijkt dat de heer Balcaen Filip, wonende te 8587 Spiere-Helkijn Jacquetbosstraat, 52, benoemd werd tot gedelegeerd bestuurder.

Artikel 21 van de statuten inzake de externe vertegenwoordiging luidt ais volgt:

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door twee bestuurders samen handelend of door een gedelegeerd-bestuurder.

2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde(n) voor dit bestuur.

3. De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Fifiep Balcaen,

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/01/2013
ÿþmod 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

"3

ELGF NEERGELEGD

. - ----

ül3 - 9, 01. 2013

LkL'l'

l S RECHTBANK KOOPHANDEL

Gr}l;{jEllTRIJK



NITEUR

I1111111111111111,111111111

2 3 -01-

ISCH STA

r..

Ondernemingsnr : 439.027,740

Benaming (voluit) : Nova Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidslaan, 29

8580 Avelgem

Onderwerp akte : Fusie - kapitaalverhoging - benoeming bestuurder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd' notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 26 december 2012, die; eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te'' Kortrijk, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Nova Invest" onder meer de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING : fusie.

De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van het

fusievoorstel.

a) De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op 23 oktober 2012 bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 november 2012 onder het nummer 12183892 en. betuigt haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "Expansion Immobilière Diestsestraat 115", voornoemd, bij wijze van fusie overgenomen wordt door de onderhavige. vennootschap "Nova Invest".

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene' titel over op de onderhavige vennootschap waarvan het kapitaal wordt gebracht van driehonderdvijfennegentig duizend euro (395.000,00 EUR) op vierhonderdnegentigduizend euro (490.000,00 EUR).

Tengevolge van deze kapitaalverhoging worden elfduizend, zeshonderdnegentien (11.619) nieuwe aandelen uitgegeven in de= onderhavige vennootschap, zonder aanduiding van nominale waarde.

b) de elfduizend zeshonderdnegentien (11.619) nieuwe aandelen zullen omgewisseld worden tegen de elfduizend en tien (11.010) aandelen van de overgenomen vennootschap als volgt: per aandeel van, de overgenomen vennootschap wordt 1,055313351 aandeel van de', onderhavige vennootschap toegekend, met dien verstande dat de vermenigvuldiging met bovenvermelde factor wordt toegepast op het: geheel van de aandelen dat elke aandeelhouder van de overgenomen!, vennootschap bezit, waarna het toe te kennen aantal aandelen van de overnemende vennootschap zal worden afgerond.

Er is geen opleg in geld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-.À

Voor,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

c) De 11.619 nieuwe aandelen van de overnemende venootschap zullen, middels inschrijving in het aandeelhoudersregister, overhandigd worden aan de naamloze vennootschap "Baltissimmo", voornoemd en de, coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid {"Particimmo", de huidige aandeelhouders van de over te nemen; vennootschap, ten laatste binnen de vijftien dagen na de publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de beslissing tot fusie van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

d) Deze nieuwe aandelen zullen winstgerechtigd zijn met ingang vanaf 1 juli 2012.

e) Vanaf 30 juni 2012 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

TWEEDE BESLISSING : vaststelling van de verwezenlijking van de fusie en de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

De vergadering verzoekt mij notaris vast te stellen dat, vermits de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap gehouden op heden, en onmiddellijk voorafgaand aan deze vergadering, samen met de algemene vergadering van deze vennootschap, waarvan onderhavig proces-verbaal het fusievoorstel heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap vanaf heden ophoudt te bestaan, gezien de opschortende voorwaarde werd vervuld.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het besluit genomen door deze vergadering inderdaad aansluit bij en conform is met de beslissingen over hetzelfde fusievoorstel genomen in de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap waarvan zij het procesverbaal eveneens heeft opgesteld, onmiddellijk voorafgaand aan deze akte, zodat de fusie tot stand gekomen is en de voornoemde overgenomen vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

DERDE BESLISSING : statutenwijziging die voortvloeit uit de fusie. De vergadering beslist tot aanpassing van de statuten met betrekking tot het kapitaal en het aantal aandelen ingevolge de fusie door vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op

vierhonderdnegentigduizend euro (490.000,00 EUR), vertegenwoordigd door achttienduizend negenenveertig (18.049) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel één/achttienduizend negenenveertigste van het kapitaal vertegenwoordigend."

De vergadering stelt aldus vast dat het voorschrift van artikel 724 van het wetboek van vennootschappen is gerespecteerd, zodat het besluit van de fusie gevolg zal hebben.

ACHTSTE BESLISSING: benoeming bijkomende bestuurder.

De vergadering beslist de heer Balcaen Filiep, wonende te 8587 Spiere-Helijk, Jacquetbosstraat, 52 te benoemen tot bestuurder van de vennootschap voor een periode van 6 jaar.

Volmacht: de aandeelhouders, te weten de coiperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Particimmo", met zetel te 8580 Avelgem, Nijverheidslaan, 29 (Belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0838.744.449, rechtspersonenregister Kortrijk.) en de naamloze vennootschap "Baltissimmo" met zetel te 8580 Avelgem, Nijverheidslaan, 29 (belasting op de toegevoegde waarde nummer BE

0866.682.528, rechtspersonenregister Kortrijk), werden

vertegenwoordigd door de heer Goedertier Christiaan Remi, wonende', te 9630 Zwalm, Noordlaan, 95, krachtens een onderhandse volmacht die aan de akte gehecht is gebleven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod i1,1

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 26 december: 2012;gecocrdineerde tekst van de statuten.

s

a Bijlagen bij hët BèTgisch StàïïsNâd = 31T0T72013 - Annexes du Moniteur belge



K biooi" - behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.11.2012, NGL 13.12.2012 12664-0497-013
19/11/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*12305967*

Neergelegd

14-11-2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0439.027.740

Benaming (voluit): NOVA INVEST

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8580 Avelgem, Nijverheidslaan 29

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 5 november 2012, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Nova Invest", met zetel te 8580 Avelgem, Nijverheidslaan, 29, onder meer de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING.

De vergadering stelt de verplaatsing van de zetel naar 8580

Avelgem, Nijverheidslaan 29 vast.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist volledig nieuwe Nederlandstalige statuten aan te nemen rekening houdend met de bestaande kenmerken en om deze aan te passen aan de genomen beslissing en aan de thans vigerende wetgeving houdende tevens:

- herformulering van de regels inzake werking, samenstelling, bijeenroeping en notulen van de raad van bestuur en de algemene vergadering;

- herformulering van de regels betreffende de ontbinding en vereffening van de vennootschap.

Artikel 1  Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm

van een Naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam: NOVA INVEST.

Artikel 2  Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8580 Avelgem, Nijverheidslaan, 29.

Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, die over alle machten beschikt om de wijziging van dit artikel die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij eenvoudig besluit van de raad van

bestuur, administratieve zetels, agentschappen, ateliers,

opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3  Doel.

De vennootschap heeft als doel de verwerving, en de verkoop, het huren en het verhuren van roerende en onroerende goederen waaronder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

kunstvoorwerpen, antiquiteiten en curiosa, het ontlenen en het uitlenen van geld met of zonder hypothecaire waarborg en het nemen van deelnemingen in andere ondernemingen of vennootschappen.

De vennootschap mag alle beheers- en bestuurshandelingen stellen en alle commerciële, productionele, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te verwezenlijken of te verzekeren, en dit zowel in België als in het buitenland. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel. De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland op om het even welke wijze deelnemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen die een overeenkomstig of gelijkaardig doel hebben en die de ontwikkeling van haar activiteiten kunnen bevorderen.

Het doel van de vennootschap kan worden gewijzigd door de algemene vergadering van aandeelhouders in overeenstemming met de bepalingen van artikel 559 van het Wetboek van Vennootschapen.

Artikel 4  Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5  Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op driehonderd vijfennegentig duizend euro (395.000,00 EUR), vertegenwoordigd door zesduizend vierhonderd dertig (6.430) aandelen zonder aanduiding van waarde, die elk één/zesduizend vierhonderd dertigste (1/6.430e) van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 9  Aard van de aandelen.

Alle aandelen zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Artikel 12  Samenstelling van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens drie bestuurders. Evenwel, indien bij de oprichting of op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden, tot op de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor hoogstens zes jaar en kunnen ten allen tijde door haar worden ontslagen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 18  Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 21  Vertegenwoordiging van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door twee bestuurders samen handelend of door een gedelegeerd-bestuurder.

2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde(n) voor dit bestuur.

3. De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Artikel 23  Bijeenkomst van de algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de tweede vrijdag van de maand december om veertien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping en gelegen in de gemeente waar de zetel gevestigd is. Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is, op hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan bijeengeroepen worden, telkens het belang van de vennootschap dit vereist en binnen de voorwaarden bepaald door de wet.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Artikel 24  Toelating tot de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, de eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

De obligatiehouders, de warranthouders en de houders van certificaten mogen aan de algemene vergadering deelnemen, doch slechts met raadgevende stem, desgevallend mits neerlegging van hun effecten op de zetel van de vennootschap vijf (5) werkdagen voor de vergadering indien dit geëist wordt door de raad van bestuur.

Artikel 30  Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 33  Boekjaar  Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Artikel 34 - Bestemming van de winst.

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De aanwending van het saldo van de winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Artikel 38  Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in

Luik B - Vervolg

effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Volmachten

De aandeelhouders, te weten De naamloze vennootschap "Baltissimmo", met zetel te 8580 Avelgem, Nijverheidslaan 29. Belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0866.682.528, rechtspersonenregister

Kortrijk; De coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Particimmo", met zetel te 8580 Avelgem, Nijverheidslaan 29. Belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0838.744.449, rechtspersonenregister Kortrijk, werden allen vertegenwoordigd door de heer Ysenbaert Didier Cyrille Joseph, wonende te 8200 Brugge, Diksmuidse Heerweg, 301, krachtens een onderhandse volmacht die gehecht is gebleven aan de akte.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 5 november 2012; gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

12/11/2012
ÿþOndernemingsnr : 0439.027.740

Benaming

(voluit) : NOVA INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidslaan 29, 8580 Avelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging en bekendmaking voorstel tot fusie door overneming

Neerlegging overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen van het voorstel tot fusie door overneming van Expansion Immobilière Diestsestraat 115 NV door Nova Invest NV van 22 oktober 2012. Hierna volgt een analytisch uittreksel uit dit voorstel:

"Afdeling 1 : Identificatie van de te fuseren vennootschappen

1.Overnemende Vennootschap

Naam: Nova Invest

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel: Nijverheidslaan 29, 8580 Avelgem

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft ais doel de verwerving en de verkoop, het huren en het verhuren van roerende en onroerende goederen waaronder kunstvoorwerpen, antiquiteiten en curiosa, het ontlenen en het uitlenen van geld met of zonder hypothecaire waarborg en het nemen van deelnemingen in andere ondernemingen of vennootschappen.

De vennootschap mag alle beheers- en bestuurshandelingen stellen en alle commerciële, productionele, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te verwezenlijken of te verzekeren, en dit zowel in België ais In het buitenland. De vennootschap mag aile verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel. De vennootschap mag; zowel in België als in het buitenland op om het even welke wijze deelnemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen die een overeenkomstig of gelijkaardig doel hebben en die de ontwikkeling van haan activiteiten kunnen bevorderen.

Het doel van de vennootschap kan worden gewijzigd door de algemene vergadering van aandeelhouders in. overeenstemming met de bepalingen van artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen."

2.Over te nemen Vennootschap

Naam: Expansion immobilière Diestsestraat 115

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel: Nijverheidslaan 29, 8580 Avelgem

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft als doel het huren en verhuren van onroerende goederen, het ontlenen en het

uitlenen, met of zonder hypothecaire waarborg; het nemen van deelnemingen in andere vennootschappen of

ondernemingen.

Te dien einde mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met haar doel verband houden of'

die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of te verwezenlijken.

De vennootschap mag participeren, zowel bij wijze van deelneming, inschrijving, inbreng, opslorping, gehele

of gedeeltelijke fusie of anderszins, in alle ondernemingen of vennootschappen die een overeenkomstig,

gelijkaardig of gerelateerd doel hebben.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L

lit

Voor-

behouder aan het Belgisch

5taatsblar

11111111111111111" iaie3 e9Aivauu

a*

ViONfTEf IR BELGE

~5 - 2012

.GISCH 4TAATSSLAD _1

leaBi

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

" na neerlegging ter griffie van de akte

î3. a zGf2

RECHTBANK KOOPHANDEL Grif RTRI,ih

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het doel van de vennootschap kan worden gewijzigd dor de algemene vergadering van aandeelhouders in overeenstemming met de bepalingen van artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen."

Afdeling 2 : Ruilverhouding van de aandelen

Het kapitaal van Nova Invest, de Overnemende Vennootschap, bedraagt EUR 395.000,00 en is vertegenwoordigd door 6.430 volstorte aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

De bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen stellen voor om de berekening van de ruilverhouding te baseren op het boekhoudkundig eigen vermogen van de respectievelijke vennootschappen op 30 juni 2012, zoals blijkt uit de jaarrekening die werd opgemaakt. Omwille van het feit dat Nova Invest en DS 115 tot dezelfde groep behoren, is geen enkele andere waarderingsmethode pertinent. Bijgevolg werd geen andere waarderingsmethode toegepast om de ruilverhouding te bepalen.

De waarde per aandeel van Nova Invest, bepaald op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen zoals blijkt uit de jaarrekening per 30 juni 2012, bedraagt EUR 53,23305287.

Het kapitaal van DS 115, de Over te nemen Vennootschap, bedraagt EUR 95.000,00 en is vertegenwoordigd door 11.010 volstorte aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

In totaal zullen naar aanleiding van de fusie door overneming 11.619 nieuwe aandelen van Nova Invest uitgegeven worden.

De ruilverhouding bedraagt 1,055313351.

Afdeling 3 :Wijze waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap warden uitgereikt

De 11.619 nieuwe aandelen van Nova Invest zullen, middels inschrijving in het aandeelhoudersregister, overhandigd worden aan de huidige aandeelhouders van de Over te nemen Vennootschap, ten laatste binnen de vijftien dagen na de publicatie in de Bijsagen bij het Belgisch Staatsblad van de beslissing tot fusie van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan Kurt Grillet, Adriaan Dauwe, Esther Goldschmidt, Kathelijne Beckers, evenals aan enige andere advocaat van het kantoor ALTIUS CVBA, Havenlaan 86C 6.414, 1000 Brussel, samen of afzonderlijk optredend en elk met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te verzorgen met het oog op (i) het actualiseren en ondertekenen van de inschrijvingen in het aandeelhoudersregister van Nova Invest en (ii) de vermelding in het aandeelhoudersregister van DS 115 dat deze naar aanleiding van de fusie heeft opgehouden te bestaan.

Afdeling 4:Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst en modaliteiten m.b.t. dit recht

De aandelen van Nova Invest die uitgegeven en toegekend worden tengevolge van deze fusie zullen dezelfde rechten en verplichtingen bezitten als de bestaande aandelen van Nova Invest. Deze aandelen zullen delen in de winst en zullen recht geven op dividend van Nova Invest over het boekjaar ingaand op 1 juli 2012 en volgende boekjaren, Verder zijn er geen bijzondere regelingen voorzien m.b.t. deelname in de winst.

Afdeling 5 : Datum van inwerkingtreding van de fusie op boekhoudkundig en fiscaal vlak

Op boekhoudkundig en fiscaal vlak zullen alle handelingen van de Over te nemen Vennootschap geacht worden te zijn verricht voor rekening van Nova Invest sinds 30 juni 2012.

Afdeling 6 : Bijzondere rechten

De Over te nemen Vennootschap heeft geen bevoorrechte aandelen of titels uitgegeven die bijzondere rechten toekennen. Bijgevolg moet op dat vlak geen bijzondere regeling voorzien worden.

Afdeling 7:Bezoldigingen van de externe accountant

De raden van bestuur van Nova Invest en DS 115 hebben aan Grant Thornton, Lippen & Rabaey opdracht gegeven om het schriftelijk verslag over het gezamenlijk fusievoorstel op te stellen overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen. De bezoldigingen die voor deze opdracht aan de externe accountant worden toebedeeld worden ingeschat op EUR 1.250, excl. BTW en worden integraal aangerekend aan de Overnemende Vennootschap, Nova Invest.

Afdeling 8 : Bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders van de Over te nemen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap.

M

~

~ e

Y

Veor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Afdeling 9 : Bodemattesten

In het kader van de voorgestelde fusie zal de Over te nemen vennootschap de volledige eigendom van al haar onroerende goederen gelegen in de Diestsestraat te 3000 Leuven overdragen aan de Overnemende vennootschap.

Het betreft alle eigendomsrechten in hoofde van de Over te nemen vennootschap nopens alle privatieven en de eraan verbonden aandelen in de gemeenschappelijke delen (zowel algemeen als bijzondere gemeenschappelijke delen) in een opbrengsteigendom gelegen te 3000 Leuven, Diestsestraat 115/119 en +115, gekadastreerd sectie A, nummers 848/Z en 858IL voor een oppervlakte volgens kadaster van respectievelijk 2 are 1 centiare en 7 are 26 centiare.

Ais bijlage bij dit fusievoorstel gaat een kopie van de bodemattesten van 27 september 2012 nopens beide voormelde kadastrale percelen.

Afdeling 10 :Geen statutenwijzigingen

Naar aanleiding van de fusie zal de statutaire doelomschrijving van Nova Invest niet worden aangepast.

Afdeling 11 : Volmachten

De raad van bestuur van Nova Invest en de raad van bestuur van DS 115 verlenen bij deze volmacht aan Kurt Grillet, Adriaan Dauwe, Esther Goldschmidt, Kathelijne Beckers, evenals aan enige andere advocaat van het kantoor ALTIUS CBVA, Havenlaan 86C B.414, 1000 Brussel, samen of afzonderlijk optredend en elk met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde het nodige te doen met het oog op de neerlegging van onderhavig fusievoorstel ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Kortrijk."

Voor analytisch uittreksel,

Kurt Grillet

Lasthebber

Tegelijk hiermee neergelegd: Voorstel tot fusie door overneming van Expansion Immobilière Diestsestraat 115 NV door Nova Invest NV van 22 oktober 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 18.05.2012, DPT 23.08.2012 12442-0245-014
25/07/2012
ÿþ MOD W ORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

1,6JUIL. 2012

BRUXELLES

Greffe

1l1~I~~NWV~I~I~I~~I

*12130666+

Réserva

au

Moniteu

belge

N° d'entreprise : Dénomination 0439.027,740

(en entier) : NOVA INVEST

(en abrégé):

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Val des Bécasses 24, 1150 Bruxelles, Belgique

(adresse complète)

Objet(s) de l'acte :Démission et nomination des administrateurs

Extrait des décisions prises par écrit par les actionnaires à l'unanimité du 4juillet 2012:

"A l'unanimité, les actionnaires prennent les décisions suivantes:

Première décision

Les actionnaires prennent acte des démissions de Monsieur Didier Toilet et Madame Carafe Tollet en tant qu'administrateurs et administrateurs délégués de la société avec effet immédiat et de la démission de Madame Muriel Toilet en tant qu'administrateur de la société avec effet immédiat. Les actionnaires confirment que ces démissions sont intervenues en temps utiles.

La décharge pour l'exercice de leurs mandats d'administrateur, pour la période écoulée depuis le début de l'exercice en cours jusqu'à la date d'effet de leur démission, sera soumise à l'assemblée générale ordinaire des actionnaires à tenir en 2013 qui délibérera sur l'approbation des comptes annuels de l'exercice social se clôturant le 30 juin 2013.

Deuxième décision

Les actionnaires décident d'appeler les personnes suivantes aux fonctions d'administrateur:

- Didier Ysenbaert domicilié Diksmuidse Heerweg 301 à 8200 Bruges; et

- Gert Schoofs domicilié Benedenstraat 9 à 3220 Holsbeek.

Les mandats de ces administrateurs expireront à l'issue de l'assemblée générale ordinaire des actionnaires à tenir en 2017 qui délibérera sur l'approbation des comptes annuels de l'exercice social se clôturant le 30 juin 2017.

Troisième décision

Les actionnaires décident de conférer tous pouvoirs à Lieven Peeters, Kurt Grillet, Joseph Spinks et Esther Goldschmidt ou tout autre avocat du cabinet Altius sis avenue du Port 86C, boîte 414 à 1000 Bruxelles, Belgique, Chaque mandataire a le pouvoir, agissant conjointement ou individuellement et chacun avec le pouvoir de substitution, d'assurer toutes les formalités nécessaires auprès du greffe compétent en vue de la publication des présentes décisions aux Annexes du Moniteur Belge et en vue de la modification de l'enregistrement de la société auprès de la Banque Carrefour des Entreprises."

Extrait du proces-verbal du conseil d'administration tenu le 4 juillet 2012:

"Après délibération, le conseil d'administration, à l'unanimité,

DECIDE de transférer le siège social de la société à l'adresse suivante:

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale á l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur fa dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Volet 13 - Suite

Nijverheidslaan 29

8580 Avelgem

Belgique

PREND ACTE des démissions présentées par Monsieur Didier Toilet et Madame Carole Tollet de leurs fonctions d'administrateur délégué, et ce, avec effet à dater de ce jour.

DECIDE de nommer la personne suivante en qualité d'administrateur délégué:

-Didier Ysenbaert domicilié Diksmuidse Heerweg 301, à 8200 Bruges,

et décide en outre que cet administrateur délégué est nommé pour une durée indéterminée.

DECIDE de révoquer, pour autant que de besoin, tous pouvoirs spéciaux et procurations qui ont été conférés par le conseil d'administration antérieurement à la date de ce conseil d'administration.

DECIDE de conférer tous pouvoirs à Lieven Peeters, Kurt Grillet, Joseph Spinks et Esther Goldschmidt, ou tout autre avocat du cabinet Aitius sis avenue du Port 86C, boite 414 à 1000 Bruxelles, Belgique. Chaque mandataire a le pouvoir, agissant conjointement ou individuellement et chacun avec le pouvoir de substitution, d'assurer toutes les formalités nécessaires auprès du greffe compétent en vue de la publication des présentes décisions aux Annexes du Moniteur Belge et en vue de la modification de l'enregistrement de la société auprès de la Banque Carrefour des Entreprises."

Pour extraits analytiques

Esther Goldschmidt

Mandataire

r Réservé

au

Monit;vr

'belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/07/2012
ÿþ(en entier) : NOVA INVEST

(en abrégé) :

Forme juridique : Société Anonyme

siège : Val des Bécasses, 24 à Woluwe-Saint-Pierre (1150 Bruxelles) (adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :MODIFICATION DE LA DATE D'OUVERTURE ET DE CLOTURE DE L'EXERCICE SOCIAL  MODIFICATION DE LA DATE DE L'ASSEMBLEE GENERALE ORDINAIRE - MODIFICATION DES STATUTS  COORDINATION DES STATUTS

D'un procès-verbal dressé par Maître Véronique BONEHILL, Notaire associé de résidence à Uccle, membre

de la société civile à forme de société privée à responsabilité limitée « Véronique BONEHILL et Laurent WETS,

Notaires Associés », inscrite au Registre des Personnes Morales de Bruxelles sous le numéro 0899.361.036, le

vingt-neuf juin deux mille douze, en cours d'enregistrement, il résulte que : S'est tenue l'assemblée générale

extraordinaire des actionnaires de la Société Anonyme Nova Invest, ayant son siège à Woluwé-Saint-Pierre

(1150 Bruxelles), Val des Bécasses, 24.

Inscrite au Registre des personnes morales sous le numéro 0439.027.740.

Assujettie à la taxe sur la valeur ajoutée sous le numéro 439.027.740.

Constituée sous la dénomination LOVA-INVEST, suivant acte passé par le notaire Jean-Luc lndekeu, à

Bruxelles, le vingt novembre mil neuf cent quatre-vingt-neuf, publié à l'annexe au Moniteur Belge, le vingt-et-un

décembre suivant, sous le numéro 891221.277.

Dont les statuts ont été modifiés suivant procès-verbal dressé par le notaire Jean-Luc lndekeu, prénommé,

le vingt-huit mars mil neuf cent nonante-sept, publié à l'annexe au Moniteur belge, le vingt-six avril suivant, sous

le numéro 970426.578, contenant également adoption de la dénomination actuelle, et pour la dernière fois aux

termes d'un procès-verbal dressé par le notaire Philippe Wets, à Uccle, le vingt-six juin deux mille huit, publiée

aux annexes du Moniteur belge du vingt-deux juillet suivant, sous le numéro 08121040 et dont le siège social a

été transféré en son siège actuel par décision de l'assemblée générale extraordinaire du trente mars deux mille

douze publié aux annexes du Moniteur belge du vingt-six avril suivant, sous le numéro 12080137.

Dont les statuts n'ont pas été modifiés depuis.

L'assemblée a pris notamment les résolutions suivantes:

PREMIERE RÉSOLUTION

L'assemblée a constaté qu'actuellement l'exercice social commence le premier janvier et se termine le

trente-et-un décembre de chaque année.

L'assemblée a décidé que dorénavant l'exercice social commencera le premier juillet et se terminera le

trente juin de chaque année.

L'assemblée a décidé en conséquence de modifier l'article 32 des statuts comme indiqué ci-après.

Ainsi, l'article 32 sera libellé comme suit :

« Article 32 : Écritures sociales

L'exercice social commence le premier juillet et se termine le trente juin de chaque année. »

DEUXIEME RÉSOLUTION

L'assemblée a décidé de modifier la date de l'assemblée générale ordinaire, actuellement fixée au troisième

vendredi du mois de mai à quatorze heures, et de fixer celle-ci désormais au deuxième vendredi du mois de

décembre à quatorze heures.

La prochaine assemblée générale crdinaire aura donc lieu au mois de décembre deux mille douze, à

quatorze heures,

L'assemblée a décidé en conséquence de modifier l'article 22 des statuts comme indiqué ci-après.

Ainsi, l'article 22 sera libellé comme suit

« Article 22 : Réunion

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

MOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

0 5 nit.. .2012

Greffe

N° d'entreprise : 0439.027.740

Dénomination

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Volet B - Suite

+ L'assemblée générale annuelle se réunit le deuxièmeWendredi du mois de décembre à quatorze heures.

S'il s'agit d'un jour férié légal, l'assemblée a lieu le premier jour ouvrable suivant, autre qu'un samedi, à la

même heure.

L'assemblée peut être convoquée extraordinairement chaque fois que l'intérêt de la société l'exige. Elle doit

l'être à la demande d'actionnaires représentant ensemble le cinquième du capital social.

Les assemblées générales ordinaires ou extraordinaires se tiennent au siège de la société ou à tout autre

endroit indiqué dans la convocation. »

TROISIEME RÉSOLUTION

Suite à la modification des dates d'ouverture et de clôture de l'exercice social, l'assemblée a décidé à titre

de mesure transitoire et exceptionnelle que l'exercice social en cours ayant débuté le premier janvier deux mille

douze cómpertera six mois et se clôturera le trente juin deux mille douze.

QUATRIEME RÉSOLUTION

L'assemblée a décidé de confirmer le transfert du siège social en son siège actuel par décision de

l'assemblée générale extraordinaire du trente mars deux mille douze.

L'assemblé a décidé en conséquence de modifier l'article 2 des statuts comme indiqué ci-après,

Ainsi, l'article 2 sera libellé comme suit

« Article 2 : Siège

Le siège social est établi à Waluwe-Saint-Pierre (1150 Bruxelles), Val des Bécasses, 24.

Il peut être transféré en tout endroit en Belgique de même régime linguistique, par simple décision du

conseil d'administration, qui a tcus pouvoirs aux fins de faire constater authentiquement la modification aux

statuts qui en résulte, Tout changement de siège social est publié aux Annexes au Moniteur Belge par les soins

du conseil d'administration.

La société peut, par simple décision du conseil d'administration, établir des sièges administratifs, agences et

cætera, tant en Belgique qu'à l'étranger, »

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

Déposée en même temps:

une expédition;

- la coordination des statuts.

Véronique BONI:HILL

Notaire associé - Geassocieerde Notaris Société Civile ti corme de SPRL " Burgedlike Vennoolsclup o.v.v. BVBA RPR Bruxelles - RPR Brussel 0899.361.038 Avenue Brugmannlaan,68717 " B-1180 Bruxelles-BiU55e1 Tel.*, 02 344 01 46 " Fax : 02 344 18 11

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Réservé

at

Moniteur

belge

03/07/2012
ÿþ MOD WORD 111

Volet B Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



~iaiisaos

N° d'entreprise ; 0439.027.740 Dénomination

(en entier): NOVA INVEST

Réserv

au

Monitet.

belge

22 JUN 201Z

ÎâILIXELLES Greffe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

(en abrégé) :

Forme juridique : Société anonyme

Siège ; Val des Bécasses 24 -1150 Bruxelles

(adresse complète)

Objet(s) de l'acte :REVOCATION DES DELEGATIONS DE POUVOIR.

Extrait du procès-verbal de l'Assemblée Générale Extraordinaire du 31/05/2012.

Après en avoir délibéré, l'assemblée décide à l'unanimité de révoquer tous les mandats et pouvoirs sous forme authentique ou sous seing privé accordés à des personnes autres que les administrateurs actuellement en fonction, et, entre autres, le mandat octroyé à Me. Olivier Mahieux l'autorisant à représenter la société dans le cadre de l'acquisition ou de la vente d'immeubles.

Par conséquent, sont seuls habilités à représenter valablement la société, dans le cadre de la loi et des statuts :

Monsieur Didier TOLLET, Administrateur et Administrateur-délégué Madame Carole TOLLET, Administrateur et Administrateur-délégué Madame Muriel TOLLET, Administrateur

Didier Tollet

Administrateur délégué

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

26/04/2012
ÿþ MOD WORD 11 1

Ucil.ain,' Copie à publier aux annexes du Moniteur beige après dépôt de l'acte au greffe



11i 1111 ~II~~IYlh~lllll ~ 11

" 12080139"

1 6 APR 2012

Greffe

N° d'entreprise : 0439.027.740

Dénomination

(en entier) : NOVA INVEST

(en abrégé):

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Avenue Van Bever 4 -1180 Bruxelles

(adresse complète)

Objets) de l'acte :TRANSFERT DU SIEGE SOCIAL.

Extrait du procès-verbal de l'Assemblée Générale Extraordinaire du 30/03/2012.

L'Assemblée générale décide, à l'unanimité, de transférer le siège social de la société vers le Val des Bécasses 24 à 1150 Bruxelles à partir du 0110412012.

Didier Tollet

Administrateur délégué

Bi jtxgent üfj llét BëtghtIï Stâáfsbled - Zb/d47ZQ'1Z "= ánnexes dû 1Vlónifeur Igé

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

04/01/2012
ÿþ óhcd 2.1

Volet B Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



Rés a Mon! bel iuru~niiwuuu~u~~umii~uu BRUXELLES

~iaooaoe3 22DEC. 2011

Greffe

N° d'entreprise : 0439.027.740

Dénomination

(en entier) : NOVA INVEST

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Avenue Van Bever, 4 - 1180 Bruxelles

Objet de l'acte : DEMISSION.

Extrait du procès-verbal de l'Assemblée Générale Extraordinaire du 02/12/2011.

L'Assemblée générale accepte à l'unanimité la démission en qualité d'administrateur de Monsieur Patrick Toilet à dater du 30 novembre 2011.

Didier Toilet

Administrateur délégué

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 25.05.2011, DPT 20.07.2011 11319-0577-015
26/08/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 21.05.2010, DPT 24.08.2010 10435-0380-015
25/08/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 15.05.2009, DPT 21.08.2009 09604-0185-015
09/04/2009 : BL653221
18/07/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 19.06.2008, DPT 11.07.2008 08389-0035-014
20/08/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 28.06.2007, DPT 09.08.2007 07541-0369-017
19/07/2006 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2005, APP 22.06.2006, DPT 11.07.2006 06427-0238-014
15/07/2005 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2004, APP 23.06.2005, DPT 08.07.2005 05438-0223-014
05/10/2004 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2003, APP 24.06.2004, DPT 28.09.2004 04664-0279-014
07/04/2004 : BL653221
08/12/2003 : BL653221
02/09/2015
ÿþi

,~

Moa word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1!111111,11. j1,21111 ui





Ondememingsnr : 0439.027.740 Benaming

(voluit) : NOVA INVEST (verkort):

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : NIJVERHEIDSLAAN 29 -- 8580 AVELGEM (voiiedig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGBENOEMING (GEDELEGEERD) BESTUURDER/ZETELVERPLAATSING

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 13/08/2015, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

-- De algemene vergadering neemt kennis en aanvaardt het vrijwillig ontslag van de voltallige Raad van Bestuur:

o Particimmo CVBA vertegenwoordigd door De Witte Alex

o Baltissimmo NV vertegenwoordigd door Ysenbaert Didier

o Balcaen Filiep

Benoeming van volgende bestuurders, met ingang vanaf heden voor een periode van 6 jaar:

o Taptoe Invest NV, met ondernemingsnummer 0422.859.919 en maatschappelijke zetel te Veldestraat 48, 9850 Merendree, vast vertegenwoordigd door de heer Pieter De Baets

o Luiz De Baets, wonende te Veldestraat 48, 9850 Merendree

o Emily De Baets, wonende te Veldestraat 48, 9850 Merendree

Zij aanvaarden hun mandaat.

Tevens heeft de Raad van Bestuur beslist:

 De maatschappelijke zetel met ingang vanaf heden te verplaatsen naar 9850 Merendree, Veldestraat 48;

- Taptoe Invest NV met ondememingsnummer 0422.859.919 en maatschappelijke zetel te Veldestraat 48, 9850 Merendree, vast vertegenwoordigd door de heer Pieter De Baets, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder met ingang vanaf 13/08/2015 en voor een periode van 6 jaar.

 Het ontslag van Baltissimmo NV vertegenwoordigd door Ysenbaert Didier, als gedelegeerd bestuurder te aanvaarden met ingang vanaf 13/08/2015

- Het ontslag van Balcaen Filiep als gedelegeerd bestuurder te aanvaarden met ingang vanaf 13/08/2015

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

1 4 AUG, 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, çelifit§ORTRIJK

De bestuurders verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, met zetel te -- 9051, Kortrijksesteenweg 1126A, of aan één van haar lasthebbers, met name de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Coipaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw Tiffany Sipii, wonende te Gereedstraat 5A, 9230 Wetteren, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerleggingen en/of publicaties die verband houden`met de oprichting, met beslissingen van de bestuurder(s) en van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten te vervullen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, een Sociaal Verzekeringsfonds en een Sociaal Secretariaat.

Taptoe Invest NV

Gedelegeerd bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

De heer Pieter De Baets

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

17/10/2002 : BL653221
07/11/2001 : BL653221
19/01/2001 : LE075844
18/08/1999 : LE075844
15/05/1997 : LE75844
03/04/1990 : LE75844
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 06.10.2016 16644-0508-012

Coordonnées
NOVA INVEST

Adresse
VELDESTRAAT 48 9850 MERENDREE

Code postal : 9850
Localité : Merendree
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande