NOVELLAS INTERNATIONAL SEMEA (SOUTHERN EUROPE, MIDDLE EAST, AFRICA)

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOVELLAS INTERNATIONAL SEMEA (SOUTHERN EUROPE, MIDDLE EAST, AFRICA)
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.649.530

Publication

28/03/2014
ÿþ-~~- -- - - Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



u

Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbh

*14069136*

GR(FF!F RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 7 NAM 20%

DENDERMONDE Griffie

Ondernemingsnr : 0827.649.530

Benaming

(voluit) : NOVELLAS INTERNATIONAL SEMEA (Southern Europe,

Middle East, Africa)

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9340 Lede, Keiberg 90

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende, Frédéric Bauwens, notaris te Haaltert, op dertien maart tweeduizend veertien, blijkt dat de buitengewone vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOVELLAS INTERNATIONAL SEMEA (Southern Europe, Middle East, Africa)", met zetel te 9340 Lede, Keiberg 90, opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Eekhaut: te Puurs op zes juli tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien juli tweeduizend en tien, onder nummer 10107310, waarvan de statuten laatst gewijzigd werden bij procesverbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten, opgesteld door ondergetekende notaris op vier juli tweeduizend en twaalf, gepubliceerd als voormeld op zeventien juli erna, onder nummer 2012-071710125794, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0827.649.530, ressorterend onder de bevoegdheid van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde, beslist heeft met algemene stemmen:

1, Kapitaalverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met dertigduizend euro (30.000,00 ¬ ), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van drieëndertigduizend zeshonderd zesenzestig euro (33,666,00 ¬ ) tot-drieënzestigduizend zeshonderd zesenzestig euro (63.666,00 ¬ ), door inbreng in geld, welke zal gepaard gaai.) met de uitgifte van honderd zestig (160) nieuwe kapitaalaandelen, allen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

2. Individuele afstand van het voorkeurrecht.

De vennoten verklaren individueel af te zien van hun voorkeurrecht.

3. Instemming met toetreding van mevrouw Timmermans Ingrid als nieuwe vennoot.

Overeenkomstig artikel 8 van de statuten verklaren de vennoten uitdrukkelijk hun instemming te geven tot

de toetreding van mevrouw Ingrid Timmermans als nieuwe vennoot van onderhavige vennootschap.

4. Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen.

Inschrijving op de honderd zestig nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van honderd zevenentachtig euro vijftig cent (187,50 ¬ ) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden.

De voorzitter verklaart en de vennoten op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd ten honderd (100 %).

5.Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

Vaststelling van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van in totaal dertigduizend euro (30.000,00 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op drieënzestigduizend zeshonderd zesenzestig euro (63.666,00 ¬ ), vertegenwoordigd door driehonderd eenenveertig (341) kapitaalaandelen, zonder nominale waarde.

6. Aanpassing van artikel vijf van de statuten.

De vergadering beslist om de tekst van artikel vijf van de statuten aan te passen aan voormelde beslissingen.

Artikel vijf van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt drieënzestigduizend zeshonderd zesenzestig euro (63.666,00 EUR), vertegenwoordigd door driehonderd eenenveertig (341) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van éénidriehonderd eenenveertigste van het geheel geplaatste kapitaal."

Op de laatste biz van Luik B vermeiden ° Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

7. Coördinatie van de statuten,

Volmacht aan notaris Frédéric Bauwens te dien einde woonstkeuze doende op het adres van de burgerlijke

vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frédéric Bauwens", om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

8. Machtiging aan de enige zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen. Bijzondere machtiging aan de enige zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

9. Volmacht voor de vervulling van administratieve formaliteiten.

Volmacht , aan cvba A & B Partners, kantoor houdend te 9300 Aalst, Dirk Martensstraat 67 om, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen die met

deze akte gepaard gaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd

1.Expeditie van de akte statutenwijziging.

2. Bankattest.

FREDERIC BAUWENS

NOTARIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

Op de laatste i~iz, van Luik B vermelden . Recta . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ntenj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 06.08.2013 13404-0059-016
17/07/2012
ÿþOndernemingsnr : 0827.649.530

Benaming

(voluit) : NOVELLAS INTERNATIONAL SEMEA (Southern Europe,

Middle East, Africa)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9340 Lede, Keiberg 90

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende, Frédéric Bauwens, notaris te Haaltert, op vier juli tweeduizend en twaalf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOVELLAS INTERNATIONAL SEMEA (Southem Europe, Middle East, Africa)", met zetel te 9340 Lede, Keiberg 90, opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Eekhaut te Puurs op zes juli tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien juli tweeduizend en tien, onder nummer 10107310, waarvan de statuten sedertdien niet gewijzigd werden,, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0827.649.530, ressorterend onder de bevoegdheid van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde, beslist heeft met algemene stemmen:

1. Kapitaalverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijftienduizend zesenzestig euro (15.066,00 ¬ ), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) tot drieëndertigduizend zeshonderd zesenzestig euro (33.666,00 ¬ ).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden daar inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van éénentachtig (81) nieuwe kapitaalaandelen, allen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

2. Individuele afstand van het voorkeurrecht.

Alle vennoten verklaren individueel af te zien van hun voorkeurrecht.

3. Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen.

Inschrijving op de éénentachtig nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van

honderd zesentachtig euro (186,00 ¬ ) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, als volgt:

" Door de heer Johan Denewet, voornoemd, ten belope van achtduizend zevenhonderd tweeënveertig euro (8.742,00 ¬ ), in ruil voor zevenenveertig (47) nieuwe kapitaalaandelen.

" Door mevrouw Hilde Nicasy, voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, ten belope van zesduizend driehonderd vierentwintig euro (6.324,00¬ ), in ruil voorvierendertig (34) nieuwe kapitaalaandelen.

De voorzitter verklaart en de vennoten op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd ten honderd (100 %).

4.Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van in totaal vijftienduizend zesenzestig euro (15.066,00 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op drieëndertigduizend zeshonderd zesenzestig euro (33.666,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd éénentachtig (181) kapitaalaandelen, zonder nominale waarde. ,

5. Aanpassing van artikel vijf van de statuten.

De vergadering beslist om de tekst van artikel vijf van de statuten aan te passen aan voormelde; beslissingen.

Artikel vijf van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt drieëndertigduizend zeshonderd zesenzestig euro (33.666,00 EUR), vertegenwoordigd door honderdeenentachtig (181) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van één/honderdeenentachtigste van het geheel geplaatste kapitaal."

6.Aanpassing van artikel 2 van de statuten (zetel).

De vergadering beslist om artikel 2 van de statuten aan te passen aan de zetelverplaatsing die heeft. plaatsgevonden en om dit artikel als volgt te vervangen.

Op de taatst+a blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa ; Naam en handtekening.

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uhII Illlllllflllllllll

*12125794*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

à Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge Artikel 2 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd in het Vlaamse Gewest, met name te 9340 Lede, Keiberg 90.

Deze kan ingevolge een beslissing van de zaakvoerders worden overgebracht naar iedere andere plaats in

België, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de zaakvoerders, administratieve- of uitbatingszetels, bijkantoren

of agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland."

7.Aanpassing van artikel 7 van de statuten (vruchtgebruik op aandelen).

De vergadering beslist om de laatste alinea van artikel 7 van de statuten inzake de regeling van

vruchtgebruik op aandelen te vervangen.

Artikel 7 laatste alinea van de statuten zal voortaan ais volgt luiden

"Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen

het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruikers."

B.Vervanging van artikel 10 van de statuten (overdracht van aandelen) en aanvulling van de titel,

De vergadering beslist om artikel 10 van de statuten inzake de overdracht van aandelen volledig te

vervangen en om haar titel aan te vullen.

9.Vervanging van artikel 11 van de statuten (overdracht van aandelen) en aanvulling van de titel.

De vergadering beslist om artikel 11 van de statuten inzake de overdracht van aandelen volledig te

vervangen en om haar titel aan te vullen,

10.Aanpassing van artikel 14 van de statuten ( bevoegdheid zaakvoerder).

De vergadering beslist om artikel 14 van de statuten aan te passen in functie van de mogelijkheid tot

benoeming van meerdere zaakvoerders.

Artikel 14 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig

zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is."

11.Aanpassing (inclusief titel) van artikel 16 van de statuten (dagelijks bestuur).

De vergadering beslist om artikel 16 van de statuten te vervangen en om haar titel aan te passen,

Artikel 16 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"ARTIKEL 16: INTERN BESTUUR

Indien er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk alle beslissingen nemen, doch kunnen zij de

bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen

worden.

indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Deze volmacht dient gegeven te worden

in overeenstemming met de voormelde interne beslissingsregels."

12.Aanpassing van artikel 17 van de statuten (vertegenwoordigingsbevoegdheid).

De vergadering beslist om artikel 17 van de statuten te vervangen.

Artikel 17 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Iedere zaakvoerder individueel, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zelfs indien er

meerdere zaakvoerders zijn.

De rechtsgedingen als eiser en als verweerder, evenals alle gerechtelijk of administratief verhaal worden

vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de

vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd warden door de vermelding van zijn

hoedanigheid als zaakvoerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger."

13.Aanpassing van artikel 32 van de statuten (ontbinding).

De vergadering beslist om artikel 32 van de statuten inzake ontbinding te vervangen ingevolge een

aanpassing aan nieuwe wetgeving.

Artikel 32 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering

beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening,

voor zover wettelijk vereist, verzorgd door de zaakvoerders in functie, onder voorbehoud van het recht van de

algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun

vergoeding te bepalen. Vereffenaars treden pas in functie na homologatie van hun benoeming door de

bevoegde rechtbank van koophandel.

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank van koophandel met betrekking tot het verdelingsplan (voor zover

wettelijk vereist) en na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van

de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het

evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte

aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere

verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld." 14, Coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent aan notaris Frédéric Bauwens te dien einde woonstkeuze doende op het adres van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frédéric Bauwens", voormeld, alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

15. Machtiging aan de enige zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de enige zaakvoerder om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

16. Volmacht voor de vervulling van administratieve formaliteiten.

De comparanten in deze, aanwezig enfof vertegenwoordigd, geven bij deze bijzondere volmacht aan Burg.

CVBA Baker Tilly Belgium Consultants, met zetel te 9300 Aalst, Kareelstraat 124, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen die met deze akte

gepaard gaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd

1. Expeditie van de akte statutenwijziging.

2. Bankattest.

3. Gecoördineerde statuten.

FREDERIC BAUWENS

NOTARIS

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor i behouden

aan het Belgisch Staatsblad

15/06/2012
ÿþMod Word 11.1

w ~ Î

.t I~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

i

1

A

II

I

wi

1011

VIII

*12106489*

Ondernemingsnr : 0827.649.530

Benaming

(voluit) : NOVELLAS INTERNATIONAL SEMEA (Southern Europe,

Middie East, Africa)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Steenweg 4, 9420 Erpe-Mere

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing - Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van vennoten van 27 februari 2012:

De vergadering beslist met unanimiteit om de maatschappelijke zetel met ingang van 27 februari 2012 van 9420 Erpe-Mere, Kleine Steenweg 4 te verplaatsen naar 9340 Lede, Keiberg 90.

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van vennoten van 31 mei 2012:

De vergadering beslist met unanimiteit en met afzonderlijke stem om Johan Denewet, wonende te Keiberg 90, 9340 Lede tot zaakvoerder te benoemen, met ingang van 31 mei 2012. Zijn mandaat zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016.

Hij zal niet bezoldigd worden voor de uitoefening van zijn mandaat. De zaakvoerder verklaart het mandaat te aanvaarden.

Johan Denewet

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 08.06.2012 12156-0304-012
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 02.10.2015 15639-0005-015

Coordonnées
SOUTHERN EUROPE, MIDDLE EAST, AFRICA

Adresse
KEIBERG 90 9340 LEDE

Code postal : 9340
Localité : LEDE
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande