NOVENTUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOVENTUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.333.732

Publication

18/10/2013 : ME. - JAARREKENING 28.02.2013, GGK 02.08.2013, NGL 14.10.2013 13630-0335-010
11/06/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wortl 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0822.333.732

Benaming

(voluit) : NOVENTUS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vendoornstraat 88 te 9120 MELSELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: DOELUITBREIDING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren met standplaats te Beveren op 22 mei 2013,; geregistreerd, blijkt dat;

IS BIJEENGEKOMEN;

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "NOVENTUS", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren (Melsele), Vendoornstraat 88.: Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendermonde met BTW-nummer BE : 0822.333.732.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Joost Vercouteren met standplaats te Beveren op 14 januari 2010, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 januari 2010 onder, nummer 20100119-03003356 en waarvan de statuten niet werden gewijzigd tot op heden.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen; genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist de activiteiten van het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden,` welke nieuwe opportuniteiten bieden om nieuwe markten te betreden, wat op zich een gunstige invloed op het resultaat van de vennootsohap kan betekenen; Deze doeluitbreiding is van kracht vanaf 01 februari 2013, te. weten :

Het bezitten, beheren en verhuren van pleziervaartuigen. Het organiseren van activiteiten met pleziervaartuigen, zoals teambuilding, tochten, meetings, klantenbinding, incentives, marketing activiteiten, events, ... .

De vergadering neemt kennis van het verslag van het bestuursorgaan opgemaakt op 11 maart 2013 met het: oog op de uitbreiding van het doel en van de staat van actief en passief afgesloten op 28 februari 2013.

Tweede beslissing

De vergadering beslist in navolging van het hiervoor genomen besluit, de toevoeging van de bijkomende activiteiten van artikel 3 van de statuten, waardoor artikel 3 voortaan zal luiden als volgt :

De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden :

- Het verschaffen van dienstprestaties en adviezen van bedrijfseconomische, logistieke, commerciële, juridische, financiële, technische, informatica-technische of administratieve aard ter ondersteuning en: ontwikkeling van het beleid en activiteiten van binnen- of buitenlandse ondernemingen en particulieren.: Daartoe kan de vennootschap bestuurs- en/of zaakvoerdersmandaten opnemen in andere ondernemingen. en/of participaties nemen in bestaande en nog op te richten vennootschappen in België en In het buitenland. Het verlenen van consultancy, opleiding en ontwikkeling, technische expertise, en bijstand, het organiseren' van ontmoetingen en trainingen voor bedrijven, ondernemingen en vennootschappen in binnen- en buitenland', en particulieren.

v

bel

Be

Sta.



1t11311J11

IR

GRIFFIE

KÓÓ~HIÁNDEL

31 MEI 2013

DENDERMONDE

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- Het verlenen van management, advies, richtlijnen en bijstand met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven, ondernemingen en vennootschappen. Meer specifiek op vlak van innovatie, strategie en visie, technologie, coaching, management, milieu en energie, veiligheid en kwaliteit.

- Het ontwikkelen, beheren en verkopen van technische, organisatorische en artistieke concepten, ook indien, naar aanleiding vare creatie en/of innovatie een intellectuele eigendom zou ontstaan.

- Het verrichten van veiligheidscoördinatie en -audits in de bouw en de industriële sector;

Het verrichten van studie, ontwerp, toezicht, opvolging en controle met betrekking tot kwaliteitsbeh eersystemen;

Het bezitten, beheren en verhuren van pleziervaartuigen, Het organiseren van activiteiten met pleziervaartuigen, zoals teambuilding, tochten, meetings, klantenbinding, incentives, marketing activiteiten,

events, .

- De aankoop, verkoop, de verhuring, de ontwikkeling, de handel, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de import, de export van standaard software pakketten, software op maat, computers en andere randapparatuur, ais ook elektriciteitsmateriaal in de ruimste zin.

- Het uitvoeren van alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en ' andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot, De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en ; manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan wordt neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde

samen met de uitgifte van deze akte, overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

Derde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de ' statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde , rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vierde beslissing De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend; Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van het bestuursorgaan en de tekst van de , gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r V0or+-

behouden

aan het

} Belgisch

Staatsblad

}

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/09/2012 : ME. - JAARREKENING 29.02.2012, GGK 03.08.2012, NGL 07.09.2012 12560-0500-010
18/11/2011 : ME. - JAARREKENING 28.02.2011, GGK 05.08.2011, NGL 09.11.2011 11606-0529-009
05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 28.02.2015, GGK 07.08.2015, NGL 27.10.2015 15661-0263-010

Coordonnées
NOVENTUS

Adresse
VENDOORNSTRAAT 88 9120 MELSELE

Code postal : 9120
Localité : Melsele
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande