NS CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NS CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.078.373

Publication

16/11/2012
ÿþ A1od PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" iaiesoes

NEERGELEGD

0.6 -11- 2012

RECHTBNAN

KOOPH GENT

Ondernemingsar : Benaming (voluit) : 0821.078.373

(verkort) : NS Consult in vereffening

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meirstraat 12

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Sluiting vereffening

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 01/11/2012

De vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de vereffenaar voor de door haar vervulde opdracht.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de vennootschap definitief zal ophouden te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

De vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de gewezen zaakvoerder voor de door haar vervulde opdracht gedurende begin van het boekjaar vóár ontbinding van de vennootschap tot op datum van ontbinding.

,De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende tenminste vijf jaar zullen bewaard blijven op inagemeld adres: IKona Heigths Appt 4D, 4521 Ayols Tychonas, Cyprus

Er wordt eveneens volmacht verleend aan de gewezen vereffenaar om het nodige te doen voor de neerlegging 'van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, op 'de griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de schrapping van de Inschrijving van de vennootschap in Kruispuntbank voor Ondernemingen. Tevens geeft de vergadering de opdracht aan de gewezen vereffenaar om de formaliteiten i.v.m. de fiscale aangiften te verrichten

;Tegelijk neergelegd: origineel PV dd 01/11/2012 + copie akkoord rechtbank

Standaert Natacha

Vereffenaar

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

9850 Nevele

04/06/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo 1111

behou *iao9stao*

aan h

BelgiB

Staatst





NEERGELEGD

23-05-2012

RECHTBANE VAN

KOOPHAN. . GENT

Ondernemingsnr: 0821.078.373

Benaming (voluit) : NS Consult

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meirstraat 12

9850 Nevele-Vosselare

Onderwerp akte :Wijziging boekjaar  Wijziging datum jaarvergadering  Ontbinding  Benoeming vereffenaar.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.16368) opgemaakt door Dirk Vanhaesebrouck, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 24 april 2012, dragende de melding : "le' kantoor der registratie te Kortrijk Geregistreerd op 03 MEI 2012 vier bladen geen renvooien Boek 958 Blad 49 Vak 05 Ontvangen ; Vijfentwintig euro (25 ¬ ), (getekend) Christelle DE GRAEVE e.a. inspecteur ai.", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de voornoemde vennootschap, onder meer besloten heeft :

1) het boekjaar van de vennootschap voor de toekomst te laten ingaan op 1 april van ieder jaar en te laten eindigen op 31 maart van het volgende jaar.

Daarbij aansluitend heeft de vergadering beslist het lopende boekjaar, aangevangen op 1 juli 2011, af te sluiten op 31 maart 2013.

2) aansluitend op voormelde wijziging van het boekjaar, de datum van de jaarvergadering van de vennootschap te wijzigen zodat deze in de toekomst moet bijeengeroepen worden op de laatste maandag van de maand september om 9.00 uur en voor het eerst op maandag 30 september 2013 om 9.00 uur.

3) de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

4) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NS CONSULT" te ontbinden, zodat zij vanaf 24 april 2012 enkel nog bestaat voor haar vereffening.

5) te benoemen tot vereffenaar voor een onbeperkte duur, mevrouw STANDAERT Natacha Nelly Micheline Yannick, geboren te Gent op 27 maart 1969, echtgenote van de heer Guy VANDERHAEGEN, wonende te 4521 Ayios Tychonas (Cyprus), Epipalou-Ikona Heights apt 4D 11, die haar opdracht heeft aanvaard.

Daarbij aansluitend heeft de vergadering vastgesteld dat door de benoeming van de vereffenaar een einde werd gesteld aan de bevoegdheden van de in functie zijnde zaakvoerder, mevrouw Natacha STANDAERT, voornoemd.

De rechtbank van koophandel van het rechtsgebied Gent, provincie Oost-Vlaanderen, tweede kamer, heeft bij beschikking van 7 mei 2012 de benoeming van de voornoemde vereffenaar bevestigd.

6) aan de enige vereffenaar de meest uitgebreide machten toe te kennen, voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zodat zij ook alle hande-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

lingen zal mogen verrichten voorzien in de artikelen 187 en 190 § 2 van het Wetboek van' vennootschappen, zonder dat hiervoor nog een machtiging van de algemene vergadering moet verleend worden.

De enige vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; verzaken, zelfs zonder betaling, aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende voorwaarden; handlichting verlenen met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of welkdanige andere beletselen ook.

De vereffenaar kan de vennootschap vertegenwoordigen in alle handelingen en in rechte, zowel als eiser als verweerder; een verzoek tot gerechtelijke reorganisatie neerleggen en bekentenis van faillissement doen.

De vereffenaar werd ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Zij mag, onder haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van haar machten dat zij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststelt alsook hun vergoeding bepalen.

Zij mag de gecoördineerde tekst van de statuten opmaken en alle handelingen stellen voor de afsluiting van de vereffening.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

7) als bijzonder gevolmachtigde aan te stellen, met recht van in de plaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten", met zetel te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0451.657.041, aan wie de macht verleend werd om alle administratieve formaliteiten te vervullen in verband met de ontbinding van de vennootschap en in het bijzonder de formaliteiten bij één of meer erkende ondernemingsloketten en/of bij de btw-administratie.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van ontbinding;

- verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor omtrent de ontbinding van de ven-

nootschap;

- de staat van activa en passiva;

een afschrift van de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de rechtbank

van koophandel te Gent;

- de gecoördineerde tekst van de statuten. Dirk Van Haesebrouck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

^i~

" ~x Voor-

behouden a aan het Belgisch Staatsblad

01/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 20.12.2011, NGL 24.01.2012 12016-0593-010
28/01/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

'11015498'

1VT E E R G iv {A. Cs D i

I JAN. 2011

l~ ...w....wew

I2F.Ci?'E~Sl~ií ~'a.:~

"1~LL ~

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meirstraat 12

9850 Nevele (Vosselare)

Onderwerp akte :Wijziging begin en einde boekjaar  Wijziging datum jaarvergadering - Wijziging statuten.

Uit een proces-verbaal (D16368) opgemaakt door Dirk Vanhaesebrouck, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 28 december 2010, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de voornoemde vennootschap onder meer besloten heeft :

P ° het boekjaar van de vennootschap te laten ingaan op 1 juli van ieder jaar en te laten eindigen op 30 juni van het volgende jaar.

2° het lopende boekjaar, aangevangen op 25 november 2009, af te sluiten op 30 juni 2011.

3° dientengevolge artikel 24 van de statuten te schrappen en te vervangen door :

"Artikel 24 : Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het

volgende jaar."

4° aansluitend op de voormelde wijziging van het boekjaar, de datum van de jaarvergadering van de vennootschap te wijzigen zodat deze in de toekomst moet bijeengeroepen worden op de laatste maandag van de maand november om 9.00 uur en voor het eerst op maandag 28 november 2011 om 9.00 uur.

5° dientengevolge de eerste zin van artikel 16 van de statuten te schrappen en te vervangen door : "De gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden de laatste maandag van de maand november om 9.00 uur."

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0821.078.373

Benaming : NS Consult (voluit)

Coordonnées
NS CONSULT

Adresse
MEIRSTRAAT 12 9850 VOSSELARE

Code postal : 9850
Localité : Vosselare
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande