NSALES

Société en commandite simple


Dénomination : NSALES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 500.863.854

Publication

27/11/2012
ÿþ r bdwad 1 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be

a

B.

st, *12192011*

NE E

16 00I 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDelieGENT

Ondernemingsnr : O 5 % G Sg

Benaming

(voluit) : Nsales

(verkort):

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Koningin Fabiolapark 53 - 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Wordt tussen de heer Dirk Nys, wonende te Koningin Fabiolapark 53, 9820 Merelbeke en mevrouw Marinka; Van Holsbeke, wonende te Koningin Fabiolapark 53, 9820 Merelbeke, een gewone commanditaire vennootschap opgericht, waarbij de heer Dirk Nys zal optreden ais beherend vennoot en mevrouw Marinka Van Holsbeke slechts als stille vennoot

A. STATUTEN

x

ARTIKEL 1: NAAM

De naam van de gewone commanditaire vennootschap, met handelsaard, luidt als volgt: "Nsales". De

benaming zal steeds worden voorafgegaan of worden gevolgd door de woorden "gewone commanditaire

vennootschap" of de afkorting "Comm,V".

Deze naam zal in beide landstalen gebruikt worden.

ARTIKEL 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Koningin Fabialapark 53, 9820 Merelbeke.

Deze mag bij gewoon besluit van de beherende vennoten of zaakvoerders overgebracht worden naar een

, andere plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

Iedere verplaatsing van de vennootschapszetel zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad, door de zorgen van de beherende vennoten of zaakvoerders.

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de beherende vennoten of zaakvoerders bestuurszetels,

bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

ARTIKEL 3: DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf de datum van neerlegging.

Nochtans zal elke vennoot een einde mogen maken aan de ven-rmootschap mits zes maanden vooraf zijn

medevennoten te verwittigen bij aangetekend schrijven.

ARTIKEL 4: DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, in aanneming of in onderaanneming, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1.Advies, bijstand en know how verlenen, en het uitvoeren van alle onderzoeken en studies in aile domeinen waarin zij competent is, zoals opleiding, onderzoek, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, administratieve organisatie, inrichting, planning en bestuur van ondernemingen, management, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

2.Het in de ruimste zin van het woord verlenen van diensten  zowel consultancy als implementatie -, advies en bijstand aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheid hieronder begrepen het verlenen van adviezen van financiële, technische, (bedrijfs)economische, sociale, organisatorische, commerciële of administratieve

aard, adviesverlening rond conceptontwikkeling, strategiebepaling, marketing ep marketing communicatie. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

3.Bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

4.Het adviseren van bedrijven omtrent het verbeteren van commerciële performantie in sales en marketing en uitvoeren van doorlichtingen van commerciële performantie.

5.H et plannen, opzetten en doorvoeren van veranderingsprogramma's.

6.Het in kaart brengen en realiseren van nieuwe verkoopsopportuniteiten en uitbouwen van klantenbestanden.

7.Marketing, commerciële vertegenwoordiging, prospectie, onderzoek en ontwikkeling alsook de organisatie van alle publicitaire en commerciële activiteiten.

8.De kleinhandel, groothandel, import, export en verkoop van schoeisel, kledij, artikelen en materialen voor de uitoefening van sport, dans, hobby en vrijetijd. Daar horen ook bij: benodigdheden inclusief elektronische apparatuur, software en bijhorende dienstverlening aan handelaars, overheden, associaties, sportverenigingen en particulieren.

9.Ontwikkelen, opzetten, uitbouwen, beheren en uitbaten van online distributiekanalen voor sportmateriaal voor sporten: bije. online winkels voor sportgerief o.a. fietsschoenen, triathlonkledij, turnkledij, ....Het leveren van diensten rond online verkoop en distributie : adviseren van bedrijven bij het uitbouwen van online distributiekanalen, verkoop van software en bijhorende dienstverlening (installatie, consultancy, onderhoud), uitwerken en uitvoeren van marketing campagnes en concepten.

10.Organicatie van initiaties, seminaries en lessen in sporten en outdoor zowel theoretisch als praktisch (bijv. mountainbike initiatie), ook in het kader van team building.

11.Alle activiteiten die verband houden met informatica, zowel hard- ais softwarematig, webdesign, grafisch design, ontwerp van drukwerk en publicaties, het schrijven van software.

12.Detailhandel in computers, randapparatuur en software in gespecialiseerde winkels. 13.Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, computerconsultancy-activiteiten,

14.Beheer van computerfaciliteiten en overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer.

15.Alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, expert, commissionair, adviseur, financier op aile domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en betreffen ondermeer:

t .Atle verrichtingen die rechtstreeks et onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

-onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

-beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

-landbouwgronden verpachten of zelf landbouwbedrijven uitbaten.

2.Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service flats, rusthuizen, winkels horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren en exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

3.De coordinatie van aile aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studie werk, en alle inrichtingen.

4.Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin; het exploiteren van handelszaken, aile bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; verzekeringen; leasing; financieringen en leningen; verhuring van woningen, appartementen studentenhomes, staanplaatsen garages, ea.; verwerven, bouwen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkenning- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe géén erkenning en inschrijving werd bekomen.

5.Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van aile bestuursmandaten, dit alles in de meest ruime zin. De planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroeps-verenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voet derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op de som van duizend euro (1.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door

honderd (100) aandelen van tien euro (10,00 ¬ ) elk.

De heer Dirk Nys brengt in de vennootschap negenhonderd negentig euro (990,00 ¬ ), wat negenennegentig

(99) aandelen vertegenwoordigt.

Mevrouw Marinka Van Holsbeke brengt in de vennootschap: tien euro (10,00 ¬ ), wat één (1) aandeel

vertegenwoordigt.

Mevrouw Marinka Van Holsbeke treedt bij de oprichting op als stille vennoot en is aldus slechts gehouden

tot haar inbreng.

De maatschappelijke inbrengen brengen geen intrest op.

ARTIKEL 6 : FINANCIERING VAN DE VENNOOTSCHAP

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting in rekening-courant nodig maken, zal deze

storting door ieder der vennoten in verhouding tot zijn of haar aandeel in het kapitaal gedaan worden, tenzij er

anders beslist wordt.

De terugtrekking der gedeponeerde fondsen kan enkel geschieden bij gemeen overleg.

ARTIKEL 7 : OVERDRAAGBAARHEID AANDELEN

Tijdens de duur van de onderhavige vennootschap mag geen van de vennoten zijn rechten in de

vennootschap afstaan aan wie dan ook, zonder de toestemming van zijn medevennoot.

ARTIKEL 8 : BESTUUR

Ieder van de beherende vennoten of zaakvoerders maakt afzonderlijk gebruik van de maatschappelijke

handtekening met de meest uitgebreide bevoegdheden : hij mag namelijk, zonder dat deze opsomming

Vdor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

beperkend weze, dadingen aangaan en compromissen, alle afstanden en opheffingen geven, vo6r zoals na betaling. De maatschappelijke handtekening verbindt slechts de vennootschap wanneer zij zaken als voorwerp heeft die haar aanbelangen. Derhalve zullen alle verbintenissen de oorzaak aanduiden voor dewelke zij zijn aangegaan.

ARTIKEL 9 : JAARVERGADERING

De boeken worden gehouden ten maatschappelijke zetel

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar, Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en de bescheiden afgesloten en maken de beherende vennoten of zaakvoerder een inventaris, balans en resultatenrekening op met betrekking tot het verstreken boekjaar, Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 30 september 2014 (30/0912014). De algemene vergadering wordt jaarlijks in de zetel van de vennootschap gehouden op de 3de vrijdag van maart om 21.00 uur,

ARTIKEL 10 : WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke kosten en de nodig

geachte afschrijvingen, vormt de nettowinst.

Deze nettowinst komt toe aan de beide vennoten in verhouding tot hun aandeel in het kapitaal. Zo er

verliezen zijn worden deze in dezelfde verhouding gedragen.

ARTIKEL 11 : ONTBINDING

Ingeval van ontbinding der vennootschap wordt overgegaan tot de vereffening door de zorgen van de

beherende vennoten, bij diens ontstentenis door de stille vennoten,

ARTIKEL 12 : RECHTSPERSOONLIJKHEID

Gedurende het bestaan van onderhavige vennootschap en na haar ontbinding, tot aan haar volledige vereffening zullen de goederen en de waarden van de gezegde vennootschap steeds aan de vennootschap toebehoren. Ze vormen een vermogen onderscheiden van dit der vennoten en ze mogen nooit worden beschouwd als de onverdeelde eigendom van de vennoten of van hun erfgenamen of vertegenwoordigers.

ARTIKEL 13 : STATUTENWIJZIGINGEN

De vennoten zullen, in gemeen overleg, aan de onder-ihavige statuten alle wijzigingen brengen die zij '

geschikt kunnen achten.

ARTIKEL 14 : TERRITORIALE BEVOEGDHEID

In geval van betwistingen, hetzij tussen de vennoten, hetzij met hun erfgenamen of rechtverkrijgenden,

aangaande onderhavige vennootschap zullen zij gevonnist worden door de rechtbank van koophandel te Gent.

ARTIKEL 15 : OVERGANGSBEPALINGEN

De onderhavige akte wordt overeenkomstig de wet bij uittreksel bekendgemaakt.

B. BENOEMING

De vennoten beslissen unaniem tot aanstelling van de heer Dirk Nys als beherend vennoot - zaakvoerder

voor onbepaalde duur.

Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij anders beslist door de algemene vergadering,

C. VOLMACHT

e

Volmacht wordt verleend aan Kantoor Pieters-Dick & C° BVBA, Triestlaan 37, 9820 Merelbeke en mevrouw Kathleen De Kuysscher, wonende te 9050 Gentbrugge, Oude Brusselseweg 144 elk met recht alleen op te treden en met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving/wijziging van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder meer BTW), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

Merelbeke, 14 november 2012

Dirk Nys

Zaakvoerder - Beherend vennoot

Tegelijk hierbij neergelegd: statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto,: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NSALES

Adresse
KONINGIN FABIOLAPARK 53 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande