NU CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NU CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.571.525

Publication

02/09/2013
ÿþMod Wmd 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

G ANKÓRECHTBANK

21 AUG, 2013

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : S 3 t 5 À 52.5

Benaming

(voluit) : NU CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 9472 Denderleeuw (Iddergem), Bakergemveldbaan 84 (volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Iris De Brakeleer, te Ninove, de dato 19 augustus 2013,

blijkt

1/ Dat tussen:

A. De heer UYTTERSPROT Neil, geboren te Aalst op 30 augustus 1975, echtgenoot van mevrouw Ghijsels Marijke, wonende te 9472 Denderleeuw (Iddergem), Bakergemveldbaan 84, en

B. Mevrouw GHiJSELS Marijke, geboren te Ninove op 10 januari 1976, echtgenote van de heer Uyttersprot Neil, wonende te 9472 Denderleeuw (Iddergem), Bakergemveldbaan 84.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam NU CONSULT, en niet zetel te 9472 Denderleeuw (Iddergem), Bakergemveldbaan 84;.

2/ Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk als volgt wordt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel: .

- Het beheren van bedrijven, ondermeer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en consultancy in het algemeen, zodat alles kan gedaan wordan dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

- Het beheren van eigen onroerend en roerend vermogen, ondermeer door het verwerven en valoriseren van aile patrimoniumbestanddelen, zo roerende als onroerende, materiële en immateriële; het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat

het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen. "

- Het aangaan van leasing-overeenkomsten met betrekking tot onroerende goederen en duurzame bedrijfsgoederen en het leveren en verrichten van de hiermee verbandhoudende goederen en diensten.

- Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en in het bijzonder: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkcpen zowel in volte eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

- Het verstrekken van zekerheden, zakelijke of andere, zelfs ten behoeve van derden,

De vennootschap mag zelf of door tussenkomst van derden, aile mogelijke handels-, nijverheids financiële, roerende en onroerende handelingen en verrichtingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel, of welke dit doel op welke wijze ook kunnen bevorderen.

Zij zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, opslorping, fusie of deelneming op elke andere wijze in ondernemingen, vennootschappen of instellingen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel', nastreven of wiens doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

3/ Dat het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op 18.600 euro, vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen zonder nominale waarde, volstort ten belope van één/derde door inbreng in geld,

4/ Dat zij opgericht werd voor onbepaalde duur, aanvangende op datum van de neerlegging van de

.oprichtingsakte de griffie _van .de_rechtbankvan_koophandel

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- 1 11111IAI11AIWI111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

i NI







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

~. ~

5/ Dat de vennootschap intern wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, dewelke collegiaal beschikken, aan wie volledige bestuursbevoegdheid is toegekend.

61 Dat extern iedere zaakvoerder de vennootschap individueel vertegenwoordigt jegens derden en namens haar optreedt in en buiten rechte.

7/ Dat als niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur, is aangesteld: de heer Uyttersprot Neil, voornoemd.

8/ Dat het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar; Dat het eerste boekjaar is beginnen te lopen op de dag van de oprichting en zal eindigen op 31 december 2014.

9/ Dat de jaarvergadering ieder jaar wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om 10.00 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld; Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

10/ Dat de algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het resultaat. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

11/ Dat als bijzondere lasthebber wordt aangesteld: Fiduciaire Beeckman-Vernaillen, Ninove (Okegem), Leopoldstraat 1, aan wie de macht wordt verleend om het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank en voor de registratie van de vennootschap als BTW-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd notaris Iris De Brakeleer, te Ninove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

de expeditie van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

II, Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

5taatsbtad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NU CONSULT

Adresse
BAKERGEMVELDBAAN 84 9472 IDDERGEM

Code postal : 9472
Localité : Iddergem
Commune : DENDERLEEUW
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande