NUCOMAT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NUCOMAT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.685.792

Publication

28/07/2014
ÿþ(kinir

Voor-

behoude

aan het

Belgisch

Staatsbia

Mod POP 11.1

Ondemerningsnr : 0435.685.792

Benaming (voluit) : Nucomat

(verkort):

Rechtsvorm: Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Spieveldstraat 45- 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Ontslag en benoeming bestuurders

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 30/06/2014

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om met ingang vanaf 14/05/2014 te ontslaan ais

bestuurders :

- Dhr. Michael Van De Steene, wonende te Spieveldstraat 45 te 9160 Lokeren

- Dhr. Laurence Van De Steene, wonende te Spieveldstraat 45 te 9160 Lokeren

Er wordt hen kwijting verleend voor het gevoerde beleid.

Als nieuwe bestuurder wordt benoemd: de CVBA Topserv, met maatschappelijke zetel te 9160 Lokeren, Spieveldstraat 45, vast vertegenwoordigd door Dhr. Noël Van De Steene, wonende te 9160 Lokeren Spieveldstraat 45.

Noël Van De Steene

Gedelegeerd bestuurder

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\

------inEl-reE{A'Ec

GRKIFOOPHANDEL. GENT

16 1111 Mit

AFDELIN,ERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bu van Luik B vermelden: kecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

I

02/01/2015
ÿþmod 11.1

':~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

G

YIIIIIVIIIIIVII i

*15000689^' ~

Ondememingsnr: 0435.685.792

i; Benaming (voluit) : NUCOMAT ,

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Spieveldstraat 45, Industrieterrein E17/3265

9160 Lokeren

Onderwerp akte : BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATSING  DOELSWIJZIGING -

OMZETTING KAPITAAL IN EURO  KAPITAALVERHOGING  CREATIE CATEGORIEËN AANDELEN - WIJZIGING VAN DE PROCEDURE EN REGELS INZAKE OVERDRACHT VAN AANDELEN  WIJZIGING VAN DE REGELING INZAKE TERUGTREKKING VAN VENNOTEN  INVOEGEN VAN EEN PROCEDURE TOT UITSLUITING VAN VENNOTEN  WIJZIGING SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR EN INVOEGING BEPALINGEN BENOEMING VOORZITTER  BENOEMING STATUTAIR BESTUURDER -- WIJZIGING EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT BESTUURDERS  WIJZIGING REGELS BIJEENROEPING ALGEMENE VERGADERING -WIJZiGING VAN DE BEPALINGEN INZAKE STEMRECHT OP DE ALGEMENE VERGADERING  AANNEMING NIEUWE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 9 december 2014, blijkt? hetgeen volgt :

1. De vergadering besliste de verplaatsing van de zetel van 9100 Sint-Niklaas, Mercatorstraat 206 naar 9160 Lokeren, Spieveldstraat 45, Industrieterrein E1713265 te bekrachtigen zoals beslist door de raad van bestuur op;

twaalf oktober tweeduizend en acht. "

2. Het doel van de vennootschap werd gewijzigd als volgt: "De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden, het verwezenlijken van automatisatieprojecten, aile mogelijke advies-; ; en/of dienstenfuncties op vlak van automatisatie en informatica, consultancy, opleiding, technische expertise eni bijstand, de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van computers hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elk informatica en elektronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot (i) persona! computers, bedienings- en controlepanelen, computerwerkstations, processors, (iii) digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals, en (iv) onderdelen, uitrusting toebehoren en randapparatuur.

De vennootschap mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle! computersoftware en -hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen,i huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen! handelszaak.

De vennootschap Kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere,

vennootschappen of ondernemingen. "

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende; handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van; aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken_"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

u

u

i

KOOPHANDEL GENT ,

12 DEC, 2014

AFDELING DENDERMOND

Griffie

MONITEUF ' BELGE

2 3 -i2- 2014 LGlSCH 57 AATSBLAD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

3, De vergadering besliste het kapitaal om te zetten van Belgische frank in euro zodat het vast gedeelte van het kapitaal op basis van de koersverhouding "veertig komma drie drie negen negen frank is gelijk aan één euro" thans negentienduizend driehonderd vijfendertig euro en negenenzestig cent (¬ 19.335,69) bedraagt verdeeld in driehonderd negentig (390) aandelen van negenenveertig euro en achtenvijftig cent (¬ 49,58),

4. De vergadering besliste het vast kapitaal te verhogen met negenhonderd vierenveertig euro en éénendertig cent (944,31), om het vast kapitaal te brengen van negentienduizend driehonderd vijfendertig euro en negenenzestig cent (¬ 19.335,69) op twintig duizend tweehonderd tachtig euro (¬ 20.280,00). Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt zonder nieuwe inbrengen doch door incorporatie bij het kapitaal van een opname van de beschikbare reserves voor een bedrag van negenhonderd vierenveertig euro en éénendertig cent (944,31), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de nominale waarde van aile aandelen met twee euro tweeënveertig cent (¬ 2,42) zodat de nominale waarde per aandeel tweeënvijftig euro (¬ 52,00) bedraagt.

5, De vergadering besliste twee categorieën aandelen te creëren: aandelen A en B.

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen A. Een aandeel A heeft een nominale waarde van tweeënvijftig euro (¬ 52,00).

Het veranderlijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen B. Een aandeel B heeft een nominale waarde van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00).

6.De vergadering besliste de procedure en de regels inzake de overdracht van de aandelen te wijzigen.

7. De vergadering besliste de regeling inzake de terugtrekking van de vennoten te wijzigen zodat de vennoten zich uit de vennootschap kunnen terugtrekken, mits het akkoord van de raad van bestuur met gewone meerderheid van stemmen.

8. De vergadering besliste een procedure in te voegen tot uitsluiting van de vennoten.

9. De vergadering besliste de samenstelling van de raad van bestuur te wijzigen zodat deze samengesteld is uit ten minste twee leden, allen vennoten, benoemd door de algemene vergadering en gekozen onder de kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen A, voor onbepaalde duur en de vergadering besliste bepalingen in te voegen inzake de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur.

10.De vergadering besliste de heer Noël Van de Steene, wonende te 9160 Lokeren, Spieveldstraat 45, te benoemen als statutair bestuurder van de vennootschap.

11. De vergadering besliste de externe vertegenwoordigingsmacht van de bestuurders te wijzigen, zodat de vennootschap geldig zal vertegenwoordigd zijn door hetzij de gedelegeerd bestuurder die alleen kan handelen, hetzij door twee bestuurders die gezamenlijk dienen te handelen,

12. De vergadering besliste de regels inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering te wijzigen. 13.De vergadering besliste de bepalingen inzake het stemrecht op de algemene vergadering te wijzigen met een onderscheid tussen de houders van aandelen A en B,

14. Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met hogergemelde beslissingen en met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, werden nieuwe statuten aangenomen, bevattende onder meer het volgende:

1) Vorm - Naam : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NUCOMAT.

2) Zetel : 9160 Lokeren, Spieveldstraat 45, Industrieterrein EI 7/3265.

3)Duur z De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

4) Maatschappelijk kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintig duizend tweehonderd tachtig euro (¬ 20.280,00), vertegenwoordigd door driehonderd negentig aandelen A (390) met een nominale waarde van tweeënvijftig euro (¬ 52,00) ieder.

Het bedrag van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt minimum twintig duizend tweehonderd tachtig euro (¬ 20.280,00),

Het vaste gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering op de wijze als vereist voor een statutenwijziging.

Het veranderlijke gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden.

Het veranderlijk kapitaal kan worden onderschreven in ruil voor aandelen B. Een aandeel B heeft een nominale waarde van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00).

5) Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna.

6) Reserves - winstverdeling

Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang als, en in de mate waarin, dit wettelijk verplicht Is.

De algemene vergadering besliste over de uitkering en de verdeling van de winst. De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de raad van bestuur aanduidt. Er mogen door de raad van bestuur tussentijdse dividenden worden uitbetaald,

7) Bestuur ;

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste twee leden, allen vennoten, benoemd door de algemene vergadering en gekozen onder de kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen A, voor onbepaalde duur. De bestuurder is na verstrijken van het mandaat herkiesbaar.

Wordt aangesteld tot statutair bestuurder van de vennootschap, voor onbepaalde duur, de heer Noël Van de Steene, wonende te 9160 Lokeren, Spieveldstraat 45.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In geval van vacature van een plaats van bestuurder, mag door de raad van bestuur voorlopig in de' vervanging worden voorzien, in afwachting dat de volgende algemene vergadering er definitief over beslist. De bestuurder die een andere vervangt, voleindigt het mandaat van zijn voorganger.

De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen één van zijn leden tot voorzitter, dewelke steeds een houder van aandelen A dient te zijn, en een ondervoorzitter.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur mag zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden. Zo mag hij onder meer het dagelijks bestuur van de vennootschap in zijn geheel toevertrouwen aan een gedelegeerd bestuurder.

De raad van bestuur bepaalt desgevallend de vergoeding verbonden aan deze opgedragen bevoegdheid.

Voor alle akten en handelingen zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door hetzij de gedelegeerd bestuurder die alleen kan handelen, hetzij door twee (2) bestuurders die gezamenlijk dienen te handelen.

8) Commissarissen : -

9) Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden, het verwezenlijken van automatisatieprojecten, alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op vlak van automatisatie en informatica, consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand, de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van computers, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elk informatica en elektronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot (i) personal computers, bedienings- en controlepanelen, (ii) computerwerkstations, processors, (iii) digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals, en (iv) onderdelen, uitrusting toebehoren en randapparatuur.

De vennootschap mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computersoftware en -hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap Kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap Kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

10) Jaarvergadering ; De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand mei om 20.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering.

De stemrechten op de algemene vergadering zullen als volgt uitgeoefend worden;

-de vennoten, houders van aandelen A beschikken elk over één gelijke stem per onderschreven aandeel op de algemene vergadering van welke aard ook;

-de vennoten, houders van aandelen B beschikken per volle schijf van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00) onderschreven en volstort aandeel over één stem gelijkwaardig aan de aandelen A. Het aantal stemmen verbonden aan de aandelen B is per vennoot beperkt tot vijf stemmen. Zij kunnen niet stemmen per volmacht.

Voor beredeneerd uittreksel

Notaris Raf Van der Veken.

Tegelijk met deze neergelegd : expeditie van de akte houdende statutenwijziging en de gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

t

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 28.05.2013 13132-0204-016
29/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 25.05.2012 12125-0359-015
10/06/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



pHIFFTE t-tEt.1-1T6ANK

I VAN KOOPHANDEL

lTEJt-

lrt:T CTION

1 -1S- 2011 1 20. 05. 2011

rCH STAATSBLAD BIF.;,-TUUP



D geffe R MON D E









Ondememingsnr : 0435.685.792

Benaming

(voluit) : Nucomat

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spieveldstraat 45 9160 Lokeren

Onderwerp akte : (Her)benoeming bestuurder

Tekst

Uittreksel uit het verslag van de jaarvergadering van 09/05/2011

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om:

- Mevrouw Valeriya Ivanova, wonende te 9160 Lokeren, Spieveldstraat 45 te

herbenoemen als bestuurder voor onbepaalde duur

- Dhr. Laurence Van De Steene, wonende te 9160 Lokeren, Spieveldstraat

45 te benoemen als bestuurder voor onbepaalde duur.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Van de Steene Noël

afgevaardigd bestuurder

*11087300*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.05.2011, NGL 23.05.2011 11119-0588-015
26/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 21.05.2010 10123-0315-015
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.05.2009, NGL 20.05.2009 09152-0194-014
26/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 12.05.2008, NGL 23.05.2008 08152-0135-015
29/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 14.05.2007, NGL 24.05.2007 07154-0270-017
08/06/2005 : SN046394
14/06/2004 : SN046394
17/06/2003 : SN046394
13/06/2002 : SN046394
18/08/1998 : SN46394
30/09/1993 : SN46394
01/01/1993 : SN46394
01/01/1992 : SN46394
30/01/1991 : SN46394
14/12/1988 : SN46394
07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.02.2016, NGL 03.03.2016 16055-0563-015

Coordonnées
NUCOMAT

Adresse
SPIEVELDSTRAAT 45, INDUSTRIETERREIN E 17/3265 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande