NUTRIPOL BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NUTRIPOL BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.941.907

Publication

16/09/2013
ÿþ11111111111M0 111111

mu! 'Ki

NEERGELEGD

0 5 SEP, 2613

12ECHT13AN4á. VAN

KOOPHAG.Te, TE GENT

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 5

Benaming (voluit) : Nutripol Belgium

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Belgicastraat 3

9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit de oprichtingsakte verleden op 4 september 2013 voor Christophe Blindeman, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, eerstdaags neer te leggen ter registratie, blijkt dat

- de besloten vennootschap naar het recht van Nederland "Arka Capital", met maatschappelijke zetel te 4104AE Culemborg (Nederland), Anthonie van Diemenstraat 36, ingeschreven in " het handelsregister van de Kamer van Koophandel van Midden-Nederland onder het nummer 30235943, opgericht bij akte verleden voor notaris Peter Klaas Jan van den Broecke te Culemborg (Nederland) op 22 december 2008 en

- de besloten vennootschap naar Luxemburgs recht "Nutripol Capital", met maatschappelijke zetel te 2347 Groot-Hertogdom Luxemburg, Rue du Potager 1, ingeschreven in het handelsregister te Luxemburg onder het nummer B 144641, opgericht bij akte verleden voor notaris Martine Schaeffer: te Luxemburg op 29 januari 2009, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; oprichten onder de naam "Nutripol Belgium", met maatschappelijke zetel te 9042 Gent (Sint-Kruis-, Winkel), Belgicastraat 3, waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend; vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) bedraagt, vertegenwoordigd door achttienduizend. vijfhonderdvijftig (18.550) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze achttienduizend vijfhonderdvijftig (18.550) aandelen wordt ingeschreven in geld als volgt:

- door de vennootschap "Arka Capital", voornoemde oprichter, op honderdvijfentachtig; aandelen;

- door de vennootschap "Nutripol Capital", voornoemde oprichter, op achttienduizend driehonderdvijfenzestig aandelen.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en draagt de naam "Nutripol Belgium".

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel), Belgicastraat 3. Maatschappelijk doei

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden,; voor eigen rekening of voor rekening van derden:

a) Onderzoek en ontwikkeling, productie, distributie, verkoop en commercialisatie in de ruimste

zin van het woord van chemische producten.

° b) Het oprichten van, het op enigerlei wijze deelnemen in, beheren van, toezicht houden op en

samenwerken met vennootschappen en andere ondernemingen, het .verkrijgen, behouden, vervreemden of op enigerlei andere wijze beheren van alle soorten van deelnemingen en belangen in andere vennootschappen en ondernemingen, alsmede het aangaan van joint ventures met andere vennootschappen en ondernemingen.

c) Het financieren van vennootschappen en andere ondernemingen, het lenen, uitlenen en

bijeenbrengen van, gelden, het deelnemen. in alle soorten van financiële transacties, daaronder.

Op de watste blz. van Link ó ,leimelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

" Verso . Naarri'an handtekenisig

r x mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Betgrsch

Staatsblad

begrepen het uitgeven van obligaties, schuldbekentenissen of andere waardepapieren, het beleggen in effecten en daarvan afgeleide financiële instrumenten alsmede het aangaan van daarmee samenhangende overeenkomsten, in de ruimste zin van het woord, behoudens datgene wat is voorbehouden aan financiële instellingen. De vennootschap kan eveneens kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak/het volledig eigen vermogen.

d) Het verstrekken van garanties en zekerheden, het verbinden van de vennootschap en het bezwaren van activa van de vennootschap ten behoeve van vennootschappen en andere ondernemingen waarmee de vennootschap in een groep is verbonden en ten behoeve van derden,

e) Het investeren van de hiervoor onder c)" genoemde gelden in zekerheden en deposito's of het verstrekken van leningen aan vennootschappen en andere ondernemingen waarmee de vennootschap in een groep is verbonden of aan derden.

f) Het verstrekken van adviezen en het verlenen van diensten aan vennootschappen en andere ondernemingen waarmee de vennootschap in een groep is verbonden en aan derden.

g) Het aangaan van managementovereenkomsten en het voeren van management over vennootschappen en andere ondernemingen.

h) Het verkrijgen, beheren, exploiteren, bezwaren en vervreemden van auteursrechten, octrooien, modellen, geheime procedés, broncodes, handelsmerken, vergunningen en andere rechten van intellectuele of industriële eigendom;

en het verrichten van al hetgeen met het bovenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur of vereffenaar in " andere vennootschappen, verenigingen, instellingen en rechtspersonen waarnemen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht,

Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00). Het is verdeeld in achttienduizend vijfhonderdvijftig (18.550) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, vormen de zaakvoerders een college en mogen zij slechts geldig beraadslagen wanneer ten minste de meerderheid van de leden aanwezig is,

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid,

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Oc de iaa"sâ,,a" bz. van Luire á:rermaiden Recto : Naam an hoedanigneld van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(an) bevoegd de reçhtspersocn ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

r , mod 11.1



Voor«

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op 15 juni om 11 uur.

Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen. Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien e'''nde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering. .

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

in afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva ais bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen;

3° aile vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan vcor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 15 juni 2015 om 11 uur.

Zaakvoerders

Worden benoemd tot zaakvoerders van de vennootschap, voor,onbeperkte duur, vanaf heden:

Op da !zatste sla, Ivan Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

" ' bevoegd de rephtspersocn tan zanzten van derden te vertegenwoordigen ,

Verso : Naam én handtekening

>

r

Voor.

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11,1

- de besióten ven, otschap naar het recht van Nederland "Aquiia Participaties", met

maatschappelijke zetel te 4104AE Culemborg (Nederland), Anthonie van Diemenstraat 36, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel van Midden-Nederland onder het nummer 11013275, vast vertegenwoordigd door de heer van Arnhem René Pieter Christoffel, geboren te Culemborg (Nederland) op 19 april 1967, gedomicilieerd en verblijvende 4112 RA Beusichem (Nederland), Ganzenhof 4;

- de heer Kaya Mustafa, geboren te Sincan (Turkije) op 23 december 1969, gedomicilieerd en verblijvende te 1221 Groot-Hertogdom Luxemburg, Rue de Beggen 57, die beiden hun opdracht aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd.

Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 15 januari 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Machtiging voor administratieve formaliteiten

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan mevrouw Véronique Ryckaert, de heer Roeiend Vereecken, mevrouw Catherine Wailly of enige andere medewerker van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mazars Legal Services", met maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5 bus 1001, ondernemingsnummer 0454.253.374, RPR Gent en afzonderlijk bevoegd en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van bovenvermelde beslissingen nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle hoegenaamde documenten stukken en akten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

- de expeditie van de akte, inclusief twee onderhandse volmachten.

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Cr e aa[ate blz. van Luik ó `eermelden ' Recto Naarn an" 1" :" _.=.7ig'neld gun de instrumenterende notaris, n'atzii van de nerao(cin(ar

" ' bevoe" e da ; schiler,con ten aanzien van derden te vellegenwcordigen ,

Verso Naam an handt'Aening"

27/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.09.2015, NGL 21.10.2015 15653-0204-013

Coordonnées
NUTRIPOL BELGIUM

Adresse
BELGICASTRAAT 3 9042 SINT-KRUIS-WINKEL

Code postal : 9042
Localité : Sint-Kruis-Winkel
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande