NVDL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NVDL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.298.148

Publication

06/02/2014
ÿþMM 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON ITEL R BEL

1111111111j11,16111111111111111

EERGELEGD

30 -0!- 201/r--.

2 4 -01- 2014

ÏFFIE RECHTBANK van KOOPHANDgrIMECHELEN

ELG1SCH E TAAn-,ge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: 0849.298.148

Benaming

(vote NVDL

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Hendrik Consciencestraat 46 bus 304, 2800 MECHELEN

Onderwerp akte Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoeder, wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar Kuilstraat 124 te 9420 Erondegem en dit vanaf 8 januari 2014.

De zaakvoerder geeft volmacht aan de heer Yves Janssens, zaakvoerder van de vennootschap Fiduline BV ovv BVBA om, voor zover ais nodig, over te gaan tot de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW-administratie en het stellen van de nodige formaliteiten in dit. verband.

Niek VAN DER LAAK

Zaakvoerder

 " . , .  _ . 

Op de laatste biz, van Luik B vermelden: Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

22/05/2013
ÿþ(rAr Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V 111

beh

aa

t3e1

staa

Nearçe!Eu^ ter gre,e der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 10 MEI 2013 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0849.298.148

Benaming

(voluit) : NVDL

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eikenboslaan 47, 3120 Tremelo

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 29 april 2013.

De zaakvoerder besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen om deze te brengen van 3120; Tremelo, Eikenboslaan 47, naar 2800 Mechelen, Hendrik Consciencestraat 46, bus 304, en dit met ingang van 01/06/2013.

Voor éénsluidend uittreksel.

Niek Van Der Laak

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/10/2012
ÿþMod Word 11,1

Luik B In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergree ièr griffiC der

Rechtbank van iCoophandet

te Wuvvn, ~ 4 NT, 2012 De One !EF#,

Griffie

Ondernemingsnr : bom%-t<3 . 9._

Benaming (voluit) : NVDL

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel (volledig adres) : 3120 TREMELO, EIKENBOSLAAN 47

Onderwerp(en) akte Oprichting

*iaisse9o" i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de akte oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NVDL verleden voor notaris Erika lsenborghs te Heist-op-den-Berg op 28 september 2012, ter registratie neergelegd Opgericht door:

De heer VAN DER LAAK Niek, NN 81.03.29-319.48, met Nederlandse nationaliteit, geboren te Eindhoven(Nederland) op 29 maart 1981, ongehuwd, wonend te 3120 Tremelo, Eikenboslaan 47.

- onder de benaming NVDL, met zetel te 3120 Tremelo, Eikenboslaan 47 en met een onbepaalde duur;

- waarvan het kapitaal:

. achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en volledig geplaatst werd;

. ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) in geld gestort werd;

verdeeld is in honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven door De heer VAN DER LAAK Niek, die stortte ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), waarvoor hem 186 aandelen op naam ten belope van zevenenzestig ten honderd gestort worden toegekend;

zodat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00)

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE69 9793 3512 2978 op naam van de vennootschap in oprichting, bij de BNP Panbas Fortis Bank

Het bewijs van deponering, werd door voornoemde bank afgeleverd op 25 september 2012 en zal bewaard blijven in het vennootschapdossier van ondergetekende notaris.

- met boekjaar lopend van één juli tot dertig juni van ieder jaar (het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid tot 30 juni 2014);

- met jaarvergadering op de derde maandag van december om 18.00 uur, of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2014);

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per fax, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen warden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

- die wordt vertegenwoordigd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten die ieder afzonderlijk de meest uitgebreide macht hebben om namens de vennootschap op te treden.

Tot gewone zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur, de heer VAN DER LAAK Niek voormeld. - de vennootschap heeft tot doel:

Consultancy & advies in online campagnes en strategiëen van klanten. Levering van expertise in interaction design en usability. Interactive & digital project management (management van concept tot oplevering in overleg met klant en leveranciers). Acquisitie van nieuwe klanten en onderhouden van relaties met bestaande klanten, Technische realisatie, concept ontwikkeling en grafisch ontwerp van digitale-, interactieve en online projecten (websites, mobiele toepassingen, social media, etc.). Grafisch ontwerp en advies in huisstijl (logo, naamkaartjes, print advertenties, etc.) + advies in algemene reclame concepten en uitvoering, zowel B2B, interne communicatie, B2C en arbeidsmarktcommunicatie.

Alsmede het algemene management en holding activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap is gerechtigd alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven.

De vennootschap mag borg staan voor derden en bestuurder zijn in andere vennootschappen

- winstverdeling

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar.Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt heeft,Het overschot staat in beginset ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.Geen uitF ring zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto- 'ctief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

verdeling vereffeningsaldo

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

- Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld: de heer HEREMANS Nick, accountant, kantoorhoudend te 2220 Heist-op-den-berg, Herentalsesteenweg 7, aan wie macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij alle administraties, onder meer de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondememingsioket en de bevoegde B.T.W.-administratie, teneinde alle verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen, alles te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te zijn.

Voor Analytisch Uittreksel.

Samen hiermede neergelegd expeditie akte.

Notaris Erika Isenborghs.

r

Voor-ihoun

aan h t Belgisch Staatsb lad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2015
ÿþr Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RI I1I idl0iuigi M IA

Ondernemingsar : 0849.298.148

Benaming

(voluit) : NVDL

(verkort) :



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GFNT

- 3 JUNI 2015

Griffie

APflI I ING °ENDERMONDE

!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9420 Erpe-Mere (Erondegem), Kuilstraat 124

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN VEREFFENING IN 1 AKTE

Uit een proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende, Frédéric Bauwens, notaris te Haaltert, op één juni tweeduizend vijftien, blijkt dat de gewone en buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NVDL", met maatschappelijke zetel te 9420 Erpe-Mere (Erondegem), Kuilstraat 124, ingeschreven in het rechtspersonenregister Dendermonde met ondernemingsnummer 0849.298.148, opgericht blijkens akte verleden voor notaris lsenborghs Erika te Heist-; op-den-Berg op achtentwintig september tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch; Staatsblad van vijftien oktober tweeduizend en twaalf onder nummer 0169890, waarvan de statuten niet gewijzigd zijn, met uitzondering van de zetelverplaatsing, ingevolge beslissing van de zaakvoerder van acht januari tweeduizend veertien, gepubliceerd ais voormeld op zes februari erna, onder nummer 0036550, beslist heeft met algemene stemmen:

GEWONE ALGEMENE VERGADERING

EERSTE BESLISSING - Goedkeuring van de jaarrekening per één juni tweeduizend vijftien.

Voorstelling van de jaarrekening van de vennootschap tussentijds afgesloten per één juni tweeduizend vijftien.

Kennisname en goedkeuring van deze }aanrekening, inclusief de door de zaakvoerder voorgestelde bestemming van het resultaat.

TWEEDE BESLISSING -- Kwijting aan de zaakvoerder.

Kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tijdens het boekjaar dat beëindigd wordt . op heden.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

DERDE BESLISSING -- VOORAFGAANDE VERSLAGEN.

De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 21 mei 2015. Het revisoraal verslag besluit als volgt:

"Tot besluit van ons onderzoek met verwijzing naar artikel 181 § 1 van Wetboek van Vennootschappen, verklaart ondergetekende, Luc CALLAERT BV ovv BVBA, vertegenwoordigd door Luc Callaert dat de staat van activa en passiva, afgesloten per 21 mei 2015, van de BVBA NVDL waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 9420 Erpe-Mere, Kuilstraat 124, een balanstotaal vertoont van 2.911,73 Euro en een positief netto actief: van 2.911,73 Euro

Deze staat van activa en passiva werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening van de vennootschap, voorzien door het vennootschapsrecht, binnen de drie maanden voor de datum van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreen en rekening houdend met de realisatievooruitzichten van de vereffening van de vennootschap.

Wij begrijpen dat de vennoten uitdrukkelijk verzaken aan hun recht om het revisoraal verslag 15 dagen voor de buitengewone algemene vergadering der vennoten te ontvangen.

Wij begrijpen dat het de bedoeling is om een uitdrukkelijke verklaring te vragen aan de vennoten om de~ ontbinding en de vereffening onmiddellijk af te sluiten op voorwaarde dat hij afstand doet van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en dat zij zich zullen verbinden om het eventueel niet vereffend passief voor hun rekening te nemen.

Op basis van ons onderzoek dat werd uitgevoerd volgens de vigerende normen van het Instituut der, Bedrijfsrevisoren, geeft deze staat van activa en passiva, naar ons oordeel volledig, getrouw en juist de:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

" #.loof- behouden aan het Belgisch Staatsblad

toestand van de vennootschap weer op die datum, indien de door de zaakvoerder vooropgestelde' veronderstellingen met succes kunnen gerealiseerd worden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van de ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, die zou ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de vennoot toe te laten zich uit te spreken over het voorstel tot ontbinding. Onderhavig verslag mag en kan dan ook niet voor andere doeleinden worden aangewend. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van

de vennoot of derden onontbeerlijk achten. -

Opgesteld ter goeder trouw, Londerzeel, 21 mei 2015.

Luc CALLAERT Burg Vennootschap ovv BVBA

Vertegenwoordigd door Luc Callaert, Bedrijfsrevisor".

VIERDE BESLISSING -- ONTBINDING EN IN VEREFFENING STELLING VAN DE VENNOOTSCHAP

ZONDER BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR IN TOEPASSING VAN ARTIKEL 184 §5 VAN HET

WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

De vergadering beslist om toepassing te maken van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen

zijnde de ontbinding en vereffening in één akte.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva per 21 mei 2015

beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke

invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering beslist dat het resterend actief door de enige vennoot zal worden teruggenomen.

De vergadering beslist eveneens dat de vorderingen van de vennootschap teruggenomen en overgedragen

worden aan de enige vennoot, welke aldus gerechtigd zal zijn om gezegde vorderingen ten persoonlijke titel te

laten gelden.

VIJFDE BESLISSING  ONMIDDELLIJKE AFSLUITING VAN DE VEREFFENING.

De vergadering beslist over te gaan tot onmiddellijke afsluiting van de vereffening van de vennootschap,

aangezien alle passiva werden voldaan en activa gerealiseerd.

Vaststelling dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NVDL" definitief opgehouden

heeft te bestaan.

ZESDE BESLISSING  AANWIJZING VAN DE PLAATS WAAR DE BOEKEN EN DE BESCHEIDEN VAN

DE VENNOOTSCHAP ZULLEN WORDEN BEWAARD.

Beslissing dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard gedurende de bij

de wet verplichte termijn op het volgend adres: 9420 Erpe-Mere (Erondegem), Kuilstraat 124.

ZEVENDE BESLISSING - BIJZONDERE VOLMACHT VOOR ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN.

Bijzondere volmacht aan Fiduline BV ovv BVBA, met zetel te 1770 Liedekerke, Pamelsestraat 2 / bus 1, met

mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle administratieve formaliteiten - waaronder doch niet beperkt tot

ondernemingsloket en sociaal verzekeringsfonds - te vervullen die met deze akte gepaard gaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd

1.Expeditie van de akte statutenwijziging.

2.Verslag van de bedrijfsrevisor.

3.Verslag van de zaakvoerder-



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

FREDERIC BAUWENS

NOTARIS.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
NVDL

Adresse
KUILSTRAAT 124 9420 ERONDEGEM

Code postal : 9420
Localité : Erondegem
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande