NWL BELGIUM SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NWL BELGIUM SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.232.509

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.07.2014, NGL 05.08.2014 14403-0242-032
29/01/2014
ÿþte

Ondernemingsnr : 0840.232.509 :

Benaming (voluit) : NWL Belgium Services ,

(verkort) : :

1. Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

I.

Zetel : Industriepark-Noord 30

;

9100 Sint-Niklaas"

:.

ii Onderwerp akte :MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING -

VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 31 december; ii 2013, v6ôr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten:

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NWL Belgium Services" heeft besloten : :

li MET FUSIE DOOF? OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

!? De vergadering keurt het haar voorgelegde voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting: in de zin van artikel 676, 1` van het Wetboek van vennootschappen goed en besluit in te stemmen met de fusie:

; tussen enerzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NWL Belgium Services", met: maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-Noord 30, ingeschreven in de Kruispuntbank van: Ondernemingen met nummer 0840.232.509 (Rechtspersonenregister Dendermonde), overnemende;

:: vennootschap, en anderzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Newell", mets maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-Noord 30, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0463.890.424 (Rechtspersonenregister), overgenomen vennootschap, door de;

Il overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten ais de verplichtingen, naar de overnemende vennootschap, overeenkomstig het voornoemde voorstel tot een met fusie

il door overneming gelijkgestelde verrichting.

;; De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor; il rekening van de overnemende vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2014 om 00.00 uur. De fusie zalf ii juridisch voltrokken zijn met ingang vanaf 1 januari 2014 om 00.00 uur.

il Overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen worden geen aandelen toegekend in ruil voor de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, gezien de ovememende ;: vennootschap de enige vennoot is in de overgenomen vennootschap.

BIJZONDERE BEPALINGEN

overeenkomstig het fusievoorstel dat:

; " De datum vanaf dewelke de handelingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

It "Newell", overgenomen vennootschap, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NWL Belgium Services", ovememende vennootschap, vastgesteld is op 1 januari 2014 om 00.00 uur zoals vermeld in het voornoemd fusievoorstel.

" De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NWL Belgium Services", ovememende vennootschap, geen bijzondere rechten toekent aan de vennoten van de besloten vennootschap met

il beperkte aansprakelijkheid "Newell", overgenomen vennootschap. :

" Er geen bijzondere voordelen toegekend worden aan de leden van de bestuursorganen van de besloten

il vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NWL Belgium Services", ovememende vennootschap,

en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Newell", overgenomen vennootschap,

;; OVERGANG VAN HET VERMOGEN

de ondergetekende Notaris te verzoeken te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen;

vennootschap overgaat TE ALGEMENEN TITEL naar de ovememende vennootschap.

De vergadering verklaart dat de overgenomen vennootschap geen titularis is noch houder van enig onroerend:

zakelijk recht.

VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE overgenomen VENNOOTSCHAP

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~_.~`cB

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc

behc aar Belt Staa'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ , -4,

4

mad 11.1

de ondergetekende Notaris te verzoeken vast te stellen dat de vergadering van de overgenomen vennootschap,' in notulen opgesteld op heden voor zijn ambt, haar instemming heeft betuigd met deze fusie. Derhalve houdt de overgenomen vennootschap op te bestaan vanaf heden.

MACHTIGING AAN BESTUURSORGAAN

elke machtiging te verlenen aan elke zaakvoerder van de ovememende vennootschap om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VOLMACHT

een bijzondere volmacht te verlenen aan Meester Dirk Caestecker, Meester Kristof Slootmans, Meester Davy Smet, of enige andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, met kantoren te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en 2018 Antwerpen, Gateway House, Brusselstraat 59/5, lasthebber, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en bevoegdheid om afzonderlijk op te treden, om alle nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op het verrichten van alle formaliteiten die vereist zijn overeenkomstig de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waaronder de aanpassing van identificatiegegevens en basisinformatie van de Vennootschap bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Kruispuntbank voor ondernemingen en de overige administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris,

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen, volmachten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

r-

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/11/2013
ÿþOndernerningsnr : 0840.232.509

Benaming

(voluit) : NWL Belgium Services

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : lndustriepark-Noord 30, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen met het oog op de fusie door overneming van Newell BVBA door NWL Belgium Services BVBA en waarvan hieronder een uittreksel wordt weergegeven.

De enige zaakvoerder van Newell BVBA, met maatschappelijke zetel te Industriepark-Noord 30, 9100 Sint-Niklaas, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0463.890.424 (Rechtspersonenregister Dendermonde) (hierna "Newell" genoemd) en het college van zaakvoerders van NWL Belgium Services BVBA, met maatschappelijke zetel te Industriepark-Noord 30, 9100 Sint-Niklaas, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0840.232.509 (Rechtspersonenregister Dendermonde) (hierna "NWL" genoemd) verklaren dat ze dit fusievoorstel ter goedkeuring aan hun respectieve buitengewone algemene vergaderingen zullen voorleggen.

De voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is, overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen, de rechtshandeling, waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

Alle aandelen In Newell worden aangehouden door NWL. Dit fusievoorstel strekt er dan ook toe om, volgend op de vereniging van alle aandelen in Newell in handen van NWL, een fusie van Newell door overneming door NWL door te voeren.

De enige zaakvoerder van Newell en het.cotlege van zaakvoerders van NWL verbinden zich er wederzijds toe om binnen de grenzen van de toepasselijke wetgeving al het nodige te doen met het oog op de verwezenlijking van de hogervermelde voorgestelde fusie.

Dit fusievoorstel zal ten vroegste zes weken na de neerlegging ervan op de griffie van de rechtbank van koophandel van Dendermonde, aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van Newell en NWL ter goedkeuring worden voorgelegd. Indien het fusievoorstel geldig wordt goedgekeurd door deze buitengewone algemene vergaderingen, zal, overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen, het gehele vermogen van Newell, zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, op NWL overgaan.

1. RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN 1.1. De over te nemen vennootschap

Maatschappelijke benaming; Newell

" Rechtsvorm; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel: Industriepark-Noord 30, 9100 Sint-Niklaas

Ondernemingsnummer; 0463.890.424 (Rechtspersonenregister Dendermonde)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

VI

*131 6911*

-" ---y---~, ; 1 , i.<1I~i

L

I.Sod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

GRIFFIE REr:H--rAm .. ~ OUPp-1A111DEL

1 4 Nov 2013

DENDERMONDE

Gri

te

i

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

A

BTW-nummer: BE 0463.890.424

" Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het verstrekken van diensten en advies op organisatorisch vlak, evenals op het vlak van beheer en informatisering van bedrijven, vennootschappen, of van alle andere al dan niet handelsorganisaties, en het verstrekken van raad en adviezen met betrekking tot het bestuur en de controle van bedrijven, vennootschappen of organisaties.

Zij mag alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling."

1.2. De overnemende vennootschap

Maatschappelijke benaming: NWL Belgium Services

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maatschappelijke zetel: Industriepark-Noord 30, 9100 Sint-Niklaas Ondernemingsnummer: 0840.232.509 (Rechtspersonenregister Dendermonde)

Maatschappelijk doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge "De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, het uitoefenen van activiteiten op het vlak van onderzoek & ontwikkeling en het voeren van studies inzake metalen producten, thermoplastische of doorhardende plastic of ieder ander materiaal bestaande uit deze materialen of enig vervangend materiaal waarvan de productie gebruik maakt van technieken of expertise inzake producten die typerend zijn voor de metaal-, werktuigen- of elektrische constructiesector,

Met het oog daarop, kan de vennootschap samenwerken met, participeren in, of op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, deelnemen in andere vennootschappen en zonder enige beperking algemene administratieve, ondersteunende en warehousinggerelateerde diensten en advies verlenen aan andere vennootschappen van de groep.

De vennootschap kan leningen toestaan, ongeacht de aard, de omvang of de duur. Ze kan zowel haar eigen verbintenissen als verbintenissen van derden waarborgen, onder meer, door het stellen van een borg of het vestigen van een hypotheek of pand op haar goederen, daaronder begrepen de handelszaak.

De vennootschap kan de functies uitoefenen van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in vennootschapen en verenigingen. Ze kan over deze vennootschappen en verenigingen toezicht uitoefenen.

De vennootschap kan, in het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen die, rechtstreek of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van die aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken."

Gelet op het feit dat Newell momenteel geen activiteiten meer uitoefent, is het niet nodig de omschrijving van het maatschappelijk doél van NWL uit te breiden.

2. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE. OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf dewelke de handelingen van Newell boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor

" rekening van NWL is vastgesteld op 1 januari 2014 om 00.00 uur.

3 RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOOT VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEEFT, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De vennoot van de over te nemen vennootschap heeft geen bijzondere rechten. Er zijn bovendien geen houders van andere effecten dan aandelen.

4. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van Newell en NWL.

Toekenning van bijzondere machten

De enige zaakvoerder van Newell en het college van zaakvoerders van NWL beslissen tevens, met eenparigheid van stemmen, om bijzondere machten toe te kennen aan Meester Dirk Caestecker, Meester Kifstof Slootmans, en elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper UK LLP", ritet kantoren te Loulzalaan 106, 1050 Brussel en Gateway House, Brusselstraat 5915, 2018 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatststelling, om (i) over te gaan tot de neerlegging van het fusievoorstel bij de griffe van de Rechtbank van Koophandel te Dendermondeen de publicatie van een uittreksel van het fusievoorstel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, ais gevolmachtigde, van publicatieformulier ,I en (ii) alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen,

Verklaring pro fisco

De voorgestelde fusie zal beantwoorden aan de vereisten voor fiscale neutraliteit gesteld door de artikelen 211 (inzonderheid artikel 211, §1, vierde lid) en 212 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992, evenals door de artikelen 11 en 18, §3 van het Wetboek BTW en de artikelen 117, §1 of 2 en 120, derde lid, van het Wetboek Registratierechten.

Opgemaakt te Sint-Niklaas op 8 november 2013, in vier originele exemplaren. Newell en NWL verklaren elk twee originele exemplaren ontvangen te hebben.

In overeenstemming met artikel 719 in fine van het Wetboek van vennootschappen, zullen Newell en NWL elk één origineel exemplaar neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel van Dendermonde. De overige originele exemplaren zullen bewaard worden in de vennootschapsboeken van Newell en NWL,

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Kzlstof Slootmans

Gevolmachtigde

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.10.2013, NGL 19.11.2013 13663-0230-034
21/11/2012
ÿþ mod 11,1

rà 3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie





na neerlegging ter griffie van de akte

t

~iaiaaiaa*

GRIFFIE R'CHT,Ar:K VAN KOOPHANDEL

t

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in natura - wijziging van de statuten

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 26 oktober: ;; 2012, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NWL BELGIUM SERVICES" heeft besloten :

LEZING EN ONDERZOEK VAN DE VERSLAGEN "

a. Verslagvan de commissaris

De voorzitter overhandigt ondergetekende Notaris het rapport van de commissaris, de burgerlijke; vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst; & Young Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, vertegenwoordigd; door de Heer Dany Wuyts.

Dit verslag heeft inzonderheid betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste; ;: waarderingsmethodes, het resultaat van deze methodes en de vergoeding die ais tegenprestatie voor de;

inbreng wordt verstrekt. .

I.

Het rapport besluit als volgt: ;

il "5. Besluiten

De inbreng in natura door Dymo Holdings BVBA in NWL Belgium Services BVBA (de Vennootschap); bestaat uit aile 1.000 aandelen van de vennootschap Newell BVBA. Op basis van het netto eigen vermogen van; Newell BVBA per 31 december 2011 bedraagt de waarde van de inbreng ¬ 2.017.280,31.

De vergoeding van deze inbreng bestaat uit 44.423 aandelen van NWL Belgium Services, zonder; il vermelding van nominale waarde, Deze aandelen worden toegekend aan de enige vennoot van Newell BVBA, ;l de vennootschap naar Belgisch recht Dymo Holdings BVBA. De buitengewone algemene vergadering van NWL; Belgium Services zal moeten beslissen over een kapitaalverhoging van ¬ 2.017.280,31.

Ten gevolge van de door ons uitgevoerde controles, overeenkomstig de nonnen van het Instituut derf Bedrijfsrevisoren, kunnen volgende besluiten worden geformuleerd:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der; : Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, waarbij het bestuursorgaan van de Vennootschap verantwoordelijk is: il voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de Vennootschap:

uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; :

2. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en: duidelijkheid;

3. de voor de inbreng weerhouden methode bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een;

inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal aandelen en met de fractiewaarde van de aandelen,

die als tegenprestatie zullen worden uitgegeven, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de voorgestelde verrichting.

Diegem, 15 oktober 2012

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

Commissaris

Vertegenwoordigd door

,: Daniel Wuyts

Vennoot"

li b. Verslag van het bestuursorgaan

;: De voorzitter geeft lezing van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan waarin wordt uiteengezet; waarom zowel de inbreng als de kapitaalverhoging van belang zijn voor de Vennootschap.

c. Goedkeuring van de verslagen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0840.232.509

;;

Benaming (voluit) : NWL Belgium Services

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Industriepark-Noord 30, bus 85

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het "

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast dat de verslagen geen aanleiding geven tot enige opmerking vanwege de' venoten en besluit zich aan te sluiten bij de aldaar geformuleerde conclusies.

De originelen van deze twee rapporten worden "ne varietur" getekend door de Notaris en de comparanten.

Zij zullen worden neergelegd ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, samen met een uitgifte van dit proces-verbaal,

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen, door inbreng door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MID HOLDINGS", voornoemd, van de aandelen die zij bezit in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NEWELL", niet maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, industriepark-Noord 30, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0463.890.424 (Rechtspersonenregister Dendermonde), met twee miljoen zeventienduizend tweehonderdtachtig euro eenendertig cent (¬ 2.017.280,31) om het van zevenendertigduizend honderd euro negen cent (¬ 37.100,09) op twee miljoen vierenvijftigduizend driehonderdtachtig euro veertig cent (¬ 2.054.380,40) te brengen), en dit door het creëren van vierenveertigduizend vierhonderddrieëntwintig (44.423) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande achthonderd zeventien (817) aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden,.

VERW ZENLIJKING VAN DE INBRENG

Vervolgens komt tussen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DYMO HOLDINGS", voornoemd, die, vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd en na voorlezing van het voorafgaande, verklaart haar duizend aandelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NEWELL", voornoemd, in deze Vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten ais van de financiële toestand van de Vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Als vergoeding voor de inbreng, worden aan Dymo Holdings, voornoemd, vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, vierenveertigduizend vierhonderddrieëntwintig (44.423) nieuwe aandelen verstrekt. VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De ondergetekende Notaris te laten akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomst, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op twee miljoen vierenvijftigduizend driehonderdtachtig euro veertig cent (¬ 2.054.380,40) wordt gebracht, vertegenwoordigd door vijfenveertigduizend tweehonderdveertig (45.240) identieke aandelen, zonder nominale waarde. STATUTENWIJZIGING

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen: "Artikel 5.: Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt twee miljoen vierenvijftigduizend driehonderdtachtig euro veertig cent (¬ 2.054.380,40), vertegenwoordigd door vijfenveertigduizend tweehonderdveertig (45.240) aandelen, zonder nominale waarde.

De aandelen werden genummerd van één (1) tot vijfenveertigduizend tweehonderdveertig (45.240)." MACH IGING VAN HET BESTUURSORGAAN

machtiging te verlenen aan de zaakvoerders van de Vennootschap, elk van hen kan afzonderlijk en alleen optreden, om de voorgaande besluiten uit te voeren, en in het bijzonder teneinde het register van aandelen aan te vullen en te ondertekenen.

VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

een bijzondere volmacht te verlenen aan Meester CAESTECKER Dirk, Meester SLOOTMANS Kristof, of enig ander advocaat van het advocatenkantoor «DLA Piper UK LLP», met kantoren te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en 2018 Antwerpen, Brusselstreat 59, Gateway House, elk van hen kan afzonderlijk en alleen optreden en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om (i) de formaliteiten inzake wijziging van inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, te vervullen bij de erkende ondernemingsloketten, ter griffie van de rechtbank van koophandel, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de overige administraties voor zover als nodig en (ii) het register van aandelen aan te vullen en te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen, volmachten, verslagen

- de gecotrdineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2012
ÿþ" Mod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTEN,':

VAN KOOPHANDEL

*iaiiseoe* II

l 9 JUN 2012

DENDEPtl'1110W;]

Griffie

Ondernemingsnr - 0840.232.509

Benaming

walalt) NWL Belgium Services

(verkort) "

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriepark-Noord 30, bus 85, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van het college van zaakvoerders gehouden op 25 mei 2012

(...)

2. Het college van zaakvoerders stelt dat de vermelding "bus 85" in het adres van de maatschappelijke zetel niet langer relevant is en beslist bijgevolg, met eenparigheid van stemmen, om deze vermelding te schrappen.

3. (..)

Het college van zaakvoerders beslist, met eenparigheid van stemmen, bijzondere machten toe te kennen aan Meester Dirk Caestecker, Meester Kristof Siootmans en elke andere advocaat van de advocatenassociatie "DIA Piper UK LLP", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatststelling, teneinde (1) over te gaan tot de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il, (ii) de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stelren, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (iii) de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie aan te passen en (iv) alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Kristof Slootmans

Gevolmachtigde

(Tegelijk met dit uittreksel werden de officieuze gecoördineerde statuten per 25 mei 2012 neergelegd)

Op de laatste blz Aran Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende nc;rarts, hetzij van de Qersotoiníen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegon+.voordegen

Verso Naam en handtekening

23/04/2012
ÿþmod 11.1

1,11110109111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad i

A

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

G ek1í-+ á-41~-Ct-(atiemmtc

VAN XOLàP-e,NDIEt.

1 t OR 2012

DENC~~~~~

r ~e

Ondernemingsnr : 6E0840.232.509

Benaming (voluit) : NVVL Belgium Services

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriepartk-Noord 30 bus 85 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING of PARTIELE SPLITSING

DOOR OVERNAME DOOR EEN ANDERE VENNOOTSCHAP  KAP1TAALVERHOG1NG  STATUTENWIJZIGING Proces verbaal van de verkrijgende vennootschap ;

,j Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 30 maart 2012, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NWL BELGIUM SERVICES" heeft besloten PARTIËLE SPLITSING OVEREENKOMSTIG VOORMELD VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING

de partiële splitsing door overneming (in de zin van artikel 677 juncto 728 en volgende van het Wetboek van, vennootschappen) overeenkomstig de bepalingen van voornoemd voorstel tot partiële splitsing zoals goedgekeurd in bovenvermeld Eerste Besluit, waarbij de dienstverleningsactiviteiten, zoals omschreven in het; voornoemd voorstel tot partiële splitsing, in hun geheel als bedrijfstak, en bijhorende activa en passiva, zowel de rechten als de verplichtingen hierop volledig overgaan naar de verkrijgende vennootschap, de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NWL BELGIUM SERVICES", voornoemd, goed te keuren en uit: te voeren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen betreffende de procedure bij; splitsing door overneming.

Hierbij wordt verduidelijkt dat:

;; a) de overdracht gebeurt op basis van de boekhoudkundige staat van de partieel gesplitste vennootschap;

afgestoten per 31 december 2011, waarbij de bestanddelen van het actief en het passief en de bestanddelen van het eigen vermogen worden opgenomen in de boekhouding van de verkrijgende vennootschap, "NWL.; BELGIUM SERVICES", voornoemd, tegen de boekwaarde waartegen ze geboekt staan in de rekeningen van! de partieel te splitsen vennootschap, op heden;

b) de verrichtingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot het afgesplitste vermogen;

vanuit boekhoudkundig oogpunt beschouwd zullen worden als vervuld voor de rekening van de verkrijgende; i~ vennootschap, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NWL BELGIUM SERVICES",j voornoemd, op datum van 1 april 2012 om 00.00 uur, derwijze dat alle verrichtingen uitgevoerd op en na deze; datum ten voordele en/of ten nadele zijn van genoemde verkrijgende vennootschap onder last voor deze omj

alle verbintenissen en verplichtingen verbonden aan deze bestanddelen ten hare laste te nemen; j

e) het voorstel tot partiële splitsing tevens voorziet dat de productie-activiteiten, het onroerend goed,]

; machinepark en toebehoren zoals omschreven in het voornoemde voorstel tot partiële splitsing, in hun geheel] als bedrijfstak, en bijhorende activa en passiva, zowel de rechten ais de verplichtingen hierop volledig overgaan naar de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NWL BELGIUM PRODUCTION", voornoemd, Teneinde elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde ! delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hieronder omschreven verdeling niet voldoende; nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het: vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van toegekende vermogensdelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, gelet op de bepalingen van artikelen 729 en 744 van het: Wetboek van vennootschappen dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DYMO", ten: gevolge van deze partiële splitsing, enkel de intellectuele eigendomsrechten die op haar naam zijn: geregistreerd, behoudt, en dat aile activa en passiva andere dan voormelde intellectuele: : eigendomsrechten,waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, :; toekomen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NWL BELGIUM PRODUCTION"; :

d) de overdracht heeft plaats tegen de toekenning van 717 nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de!

verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NWL BELGIUM; SERVICES", voornoemd, zonder opleg. Deze nieuw uit te geven aandelen zijn identiek aan de bestaande;

-.gewp_ne-andeles,en.zullen_ erLef

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



De enige vennoot van de partieel gesplitste vennootschap, is tevens de enige vennoot van de' verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NWL BELGIUM SERVICES". Derhalve zullen de nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de verkrijgende vennootschap integraal aan de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "DYMO HOLDINGS", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-Noord 30, bus 85, ingeschreven in het rechtspersonenregister ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde met ondernemingsnummer 0877.244.838 worden toegekend, overeenkomstig het voorstel tot partiële splitsing.

e) De voorzitter deelt mee dat er peen mededeling is gedaan door het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DYMO", voornoemd, van enige belangrijke wijziging(en) die zich zou(den) hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de voornoemde partieel te splitsen vennootschap, in toepassing van artikel 732 van het Wetboek van vennootschappen. .

BESCHRIJVING VAN DE OVER TE DRAGEN ACTIVA EN PASSIVA VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat het afgesplitste vermogen dat wordt ingebracht in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NWL BELGIUM SERVICES", voornoemd, en dat werd vastgesteld op basis van de tussentijdse boekhoudkundige staat per 31 december 2011, uit de volgende activa en passiva en kapitalen bestaat.

A. Algemene beschrijving

Het afgesplitste vermogen omvat de dienstverleningsactiviteiten, zoals omschreven in het voornoemde voorstel tot partiële splitsing, in zijn geheel als bedrijfstak, en bijhorende activa en passiva, zowel de rechten als de verplichtingen.

B. Onroerende goederen/rechten

De vergadering bevestigt dat in het afgesplitste vermogen van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "DYMO", voornoemd, geen onroerend goed aanwezig is.

C. Algemene overdrachtsvoorwaarden voor de roerende goederentrechten die deel uitmaken van de voormelde beschreven bedrijfstak

1) De verkrijgende vennootschap verkrijgt de eigendom van alle materiële en immateriële bestanddelen van het afgesplitste vermogen, zoals omschreven in het voornoemde voorstel tot partiële splitsing en wordt vanaf de datum waarop de partiële splitsing daadwerkelijk wordt verwezenlijkt, in alle rechten, contracten, schuldvorderingen en schulden die door de partieel gesplitste vennootschap worden overgedragen, gesubrogeerd, zonder dat hieruit schuldhernieuwing tot stand kan komen. Zij krijgt het genotsrecht vanaf heden.

2) Met ingang van heden draagt de verkrijgende vennootschap alle belastingen, taksen, verzekeringspremies en  bijdragen alsook alle lasten van welke aard ook.

3) De verkrijgende vennootschap neemt de haar overgedragen goederen over in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder mogelijkheid van verhaal tegen de partieel gesplitste vennootschap uit welke hoofde ook, zoals bouwgebreken, slijtage of de slechte staat van het materieel, van de inrichtingen, van de uitrusting en van de roerende goederen, vergissingen in de aanduiding of de oppervlakte en insolvabiliteit van de schuldenaars.

4) De schulden van de partieel gesplitste vennootschap die deel uitmaken van het afgesplitste vermogen gaan van rechtswege over op de verkrijgende vennootschap, die in dit opzicht in alle rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat hieruit schuldhernieuwing tot stand kan komen.

Bijgevolg zal de verkrijgende vennootschap het volledige passief betreffende het deel van de inbreng in plaats van de partieel gesplitste vennootschap voldoen; zij zal met name de intresten betalen en aile aangegane schulden en leningen die door de partieel gesplitste vennootschap werden ingebracht, terugbetalen op de vervaldagen zoals overeengekomen tussen de partieel gesplitste vennootschap en haar schuldeisers.

5) De verkrijgende vennootschap moet, wat betreft het afgesplitste vermogen, aile akkoorden, aannemingen, overeenkomsten en verbintenissen van welke aard ook uitvoeren, aangezien alle overeenkomsten van de partieel gesplitste vennootschap werden overgedragen, met inbegrip van de contracten intuitu personae en aile contracten en verbintenissen aangegaan met het door de partieel gesplitste vennootschap tewerkgestelde personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag waarop de partiële splitsing daadwerkelijk wordt verwezenlijkt.

6) Alle geschillen en vorderingen betreffende het afgesplitste vermogen, al dan niet in rechte, hetzij als eiser, hetzij als verweerder, worden opgevolgd door de verkrijgende vennootschap, wat haar betreft, die de voordelen ervan zal genieten of de gevolgen ervan zal dragen tot volledige ontlasting van de partieel gesplitste vennootschap,

7) De overdracht van het afgesplitste vermogen omvat in het algemeen;

a, alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke of buitengerechtelijke vorderingen, administratieve beroepen, voordelen van eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke zekerheden en zekerheden, waarover de partieel gesplitste vennootschap, om welke reden ook, beschikt tegenover enige derde, met inbegrip van de overheidsbesturen;

b, de last van alle passiva van de partieel gesplitste vennootschap tegenover derden, met inbegrip van de passiva die later kunnen dienen als verbintenissen aangegaan vábr datum van deze notulen, alsook de uitvoering van alle verbintenissen die de partieel gesplitste vennootschap om welke reden ook tegenover derden heeft aangegaan;

c. de milieuvergunning betreffende het afgesplitste vermogen; en

d, de boekhoudkundige archieven en documenten betreffende het afgesplitste vermogen, onder de verplichting voor de verkrijgende vennootschap om deze archieven en documenten te bewaren.

8) Hypothecaire staat







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

L L



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r ,

e ~ 1

mad 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De partieel gesplitste vennootschap verklaart dat haar handelsfonds is ingeschreven onder het'

ondernemingsnummer 0405.025.280 in het rechtspersonenregister bij de griffie van de 'rechtbank van koophandel te Dendermonde en dat dit vrij en onbelast is van enige bevoorrechte schulden of lasten, noch belast is met enige bezwarende in- en/of overschrijving en dat haar handelsfonds niet in pand is gegeven noch er een mandaat tot het nemen van een inschrijving op de handelszaak heeft op toegestaan aan enig persoon om een inschrijving te nemen op het handelsfonds.

LEZING EN GOEDKEURING VERSLAGEN OPGESTELD DOOR DE COMMISSARIS EN DOOR DE ZAAKVOERDER BETREFFENDE DE INBRENG IN NATURA INGEVOLGE DE SPLITSING

De voorzitter overhandigt aan de ondergetekende notaris de volgende verslagen, beide opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen:

" het verslag opgesteld door de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door de Heer WUYTS Daniel, bedrijfsrevisor, voornoemd, op datum van 23 maart 2012, betreffende de inbreng in natura ingevolge de partiële splitsing.

Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, op de toegepaste methoden van waardering en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

"5. Besluiten

De kapitaalverhoging door middel van een inbreng in natura van activa en passiva bestanddelen gerelateerd aan de dienstverieningsactiviteit (Services) van Dymo BVBA, naar aanleiding van de partiële splitsing van Dymo BVBA in NWL Belgium Services wordt omschreven in het voorstel tot inbreng in natura per 14 februari 2012. De ingebrachte activa en passiva bestanddelen zijn gewaardeerd tegen hun netto boekwaarde op 31 december 2011. Deze netto boekwaarde van de dienstverleningsactiviteit Services bedraagt ¬ 133.017 per 31 december 2011.

Het aandelenkapitaal van NWL Belgium Services BVBA zal verhoogd worden met ¬ 18.550,09 en het resterende saldo za! worden toebedeeld aan de overige elementen van het eigen vermogen. De vergoeding van deze inbreng van Dymo BVBA in NWL Belgium Services BVBA bestaat uit 717 aandelen van NWL Belgium Services BVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

De waardering van de activa en passiva gebeurt op basis van de boekhoudkundige situatie op 31 december 2011. De datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap, wat de af te splitsen dienstverleningsactivifeit betreft, boekhoudkundig geacht fe zijn verricht voor rekening van de verkrijgend e vennootschap, is bepaald op 1 april 2012. De activa en passiva bestanddelen worden effectief overgedragen naar de Vennootschap op 31 maart 2012, aan de waarde op dat ogenblik.

De zaakvoerder van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Ten gevolge van de door ons uitgevoerde contrales, kunnen volgende besluiten worden geformuleerd.

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering is gebaseerd op de netto boekwaarde van de ingebrachte activa en passiva bestanddelen zonder rekening te houden met eventuele meerwaarden die niet op de balans zijn opgenomen. Aangezien er slechts één vennoot is en alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen eigendom zijn van dezelfde vennootschap, lijkt de weerhouden waarderingsmethode van het boekhoudkundig netto actief op datum van 31 december2011 ons gepast;

4. de voor de inbreng weerhouden methode leidt tot een inbrengwaarde die ten minste

overeenkomt met het aantal aandelen en met de fractiewaarde van de aandelen die als tegenprestatie

zullen worden uitgegeven, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

We willen er tenslotte specifiek aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te

doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de voorgestelde verrichting.

Diegem, 23 maart 2012

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

Commissaris

vertegenwoordigd door

Daniel Wuyts

Vennoo'

" het verslag opgesteld door de zaakvoerder betreffende de inbreng in natura ingevolge de partiële splitsing, waarin zowel de kapitaalverhoging ais het belang van de inbreng voor de vennootschap wordt uiteengezet en waarbij niet wordt afgeweken van de conclusies van het verslag van de commissaris,

De vergadering bevestigt dat de enige vennoot, de zaakvoerder en de commissaris hiervan een kopie konden

bekomen, dan wel hieraan verzaakt hebben,

De vergadering ontslaat de voorzitter ervan lezing te geven.

De vergadering stelt vast dat er op geen van de voornoemde verslagen opmerkingen worden geformuleerd door

de enige vennoot, die besluit zich aan te sluiten bij de besluiten erin vervat.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

}

L tl

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Een origineel van elk van beide verslagen, getekend 'ne varietur" door de Notaris en comparant, zal worden neerclelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde, samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal.

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA INGEVOLGE DE PARTIËLE SPLITSING en stelt vast dat als gevolg van de inbreng van het afgesplitste vermogen, het maatschappelijk kapitaal van de verkrijgende vennootschap verhoogd wordt met achttienduizend vijfhonderdvijftig euro negen cent (18.550,09 EUR) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550,00 EUR), op zevenendertigduizend honderd euro negen cent (37.100,09 EUR), met creatie van zevenhonderdzeventien (717) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en die dezelfde rechten en plichten zullen hebben als de bestaande aandelen en die zullen delen in de winsten vanaf heden, door voormelde inbreng in natura ingevolge de splitsing.

De 717 nieuwe aandelen zullen genummerd worden vanaf 101 tot 817.

VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING IS VERWEZENLIJKT

Vast te stellen en te verzoeken ons, Notaris, te akteren dat het kapitaal werd verhoogd tot zevenendertigduizend honderd euro negen cent (37.100,09 EUR), vertegenwoordigd door achthonderdzeventien (817) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

TOEKENNING VAN AANDELEN

om overeenkomstig het voormelde en de voormelde besluiten de 717 nieuwe aandelen, toe te kennen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DYMO HOLDINGS", voornoemd, die bij monde haar bijzondere lasthebber verklaart deze te aanvaarden,

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

dat ingevolge voormeld besluiten artikel 5 van de statuten voortaan zal luiden ais volgt:

"Artikel 5. : Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt zevenendertigduizend honderd euro negen cent (37.100,09 EUR) vertegenwoordigd door achthonderd zeventien (817) aandelen, zonder nominale waarde.

De aandelen werden genummerd van één (1) tot achthonderd zeventien (817)."

BENOEMING VAN EEN ZAAKVOERDER

De vergadering besluit de heer Robert HOEKX, van Belgische nationaliteit, [ldentiteitskaartnummer: 5906241174-26 - Rijksregistemummer: 61.05.04-051.781 geboren te Lommel op 4 mei 1961, wonend te Antonia Van Roesmaelelaan 13, 3001 Heverlee, als zaakvoerder te benoemen, en dit met ingang van 1 april 2012. UITVOERINGS- EN VASTSTELLINGSBEVOEGDHEDEN

Alle bevoegdheden die nodig zijn voor de uitvoering van voorgaande besluiten, worden, zoveel als mogelijk (met mogelijkheid tot indeplaatsstelling), verleend aan de zaakvoerder,

VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

een bijzondere volmacht te verlenen aan Meester CAESTECKER Dirk, Meester SLOOTMANS Kristof, of enig ander advocaat van het advocatenkantoor «DIA Piper UK LLP», met kantoren te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en 2600 Antwerpen, Uitbreidingstraat 2, elk van hen kan afzonderlijk en alleen optreden en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om (i) de formaliteiten inzake wijziging van inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, te vervullen bij de erkende ondernemingsloketten, ter griffie van de rechtbank van koophandel, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de overige administraties voor zover als nodig en (ii) het register van aandelen aan te vullen en te ondertekenen.

Rechtzetting aangaande de akte van 10 oktober 2012

Ingevolge een materiële vergissing in de akte verleden voor Notaris Paul Maselis dd, 10 oktober 2011, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad dd. 25 oktober 2011, onder het nummer 201110250161467 dient "...De Heer John Kenneth STIPANCICH, van Amerikaanse nationaliteit [Paspoortnummer: 017808378], geboren te New York (Verenigde Staten van Amerika) op 21 oktober 1968, wonend te 819 Foxhollow Run, Milton, Georgia 3000 (Verenigde Staten)..." gelezen te worden als "..,De Heer John Kenneth STIPANCICH, van Amerikaanse nationaliteit [Paspoortnummer: 017808378], geboren te New York (Verenigde Staten van Amerika) op 21 oktober 1968, wonend te 810 Foxhollow Run, Milton, 30004 Georgia, (Verenigde Staten van Amerika)..."









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen, volmacht, verslagen

- de gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/03/2012
ÿþi

Mod Wotd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE PEir-F fz ~-~NK

VAN KOOPHANDEL

1 4 MRT 2012

aENDER4feDL

*saoeaseo*

Ondernemingsnr : 0840.232.509 Benaming

(voluit) : (verkort) :

NWL Belgium Services

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriepark-Noord 30, bus 85, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot partiële splitsing - erratum

Op 15 februari 2012 werd, met het oog op de partiële splitsing van Dymo BVBA, met maatschappelijke zetel te industriepark-Noord 30, bus 85, 9100 Sint-Niklaas, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0405.025.280 (Rechtspersonenregister Dendermonde), door overneming door (i) NWL Belgium Production BVBA, met maatschappelijke zetel te industriepark-Noord 30, bus 85, 9100 Sint-Niklaas, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0840.231.321 (Rechtspersonenregister Dendermonde) en (ii) NWL Belgium Services BVBA, een voorstel tot partiële splitsing neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde. De buitengewone algemene vergaderingen van Dymo BVBA, NWL Belgium Production BVBA en NWL Belgium Services BVBA die over de voorgenomen partiële splitsing zullen beraadslagen en beslissen, zulten ten vroegste zes weken na voormelde neerlegging dd. 15 februari 2012, zijnde op 30 maart 2012, gehouden worden.

De neerlegging van het voorstel tot partiële splitsing werd bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch; Staatsblad van 28 februari 2012. Het voorstel tot partiële splitsing werd bij ulttreksel bekendgemaakt in de, bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 maart 2012.

In het voorstel tot partiële splitsing werd verkeerdelijk vermeld dat:

- de boekwaarde van Manufacturing 95.220.691,06 EUR (zijnde evenwel de totale boekwaarde van de activa zonder rekening te houden met de boekwaarde van de passiva) bedroeg. Zoals immers blijkt uit de staat van activa en passiva van Dymo BVBA en van Manufacturing per 31 december 2011, in bijlage gehecht aan het, voorstel tot partiële splitsing, bedraagt de boekwaarde van Manufacturing per 31 december 2011,; 84.558.849,40 EUR (zijnde de totale boekwaarde van de activa verminderd met de boekwaarde van de passiva). Op basis hiervan zullen, in het kader van de partiële splitsing, 455.842 nieuwe aandelen in NWL' Belgium Production BVBA aan de enige vennoot van Dymo BVBA worden toegekend; en

- de boekwaarde van Services 4.426.934,12 EUR (zijnde evenwel de totale boekwaarde van de activa zonder rekening te houden met de boekwaarde van de passiva) bedroeg. Zoals immers blijkt uit de staat van activa en passiva van Dymo BVBA en van Services per 31 december 2011, in bijlage gehecht aan het voorstel tot partiële splitsing, bedraagt de boekwaarde van Services per 31 december 2011, 133.016,90 EUR (zijnde de totale boekwaarde van de activa verminderd met de boekwaarde van de passiva). Op basis hiervan zullen, in het kader van de partiële splitsing, 717 nieuwe aandelen in NWL Belgium Services BVBA aan de enige vennoot van Dymo BVBA warden toegekend.

Jim Bauwens

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/03/2012
ÿþbi

E St

IIiI 1II I II 1111111111111 II I 1111111111111

*iaosseoz"

r`"_.. ~. L.

J1j:4 a;

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

cntrnzFi l t 'FK i I

VAN KOOP èteJ EL

2 8 FEB 201Z DEVDERMOieiÉ

nwa Wad

Ondernemingsnr : 0640.232.509

Benaming

(voluit) : NWL Belgium Services

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriepark-Noord 30, bus 85, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot partiële splitsing

Op 15 februari 2012 werd, met het oog op de partiële splitsing van Dymo BVBA, met maatschappelijke zetel te Industriepark-Noord 30, bus 85, 9100 Sint-Niklaas, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0405.025.280 (Rechtspersonenregister Dendermonde), door overneming door (i) NWL Belgium Production BVBA, met maatschappelijke zetel te Industriepark-Noord 30, bus 85, 9100 Sint-Niklaas, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0840,231.321 (Rechtspersonenregister Dendermonde) en (ii) NWL Belgium Services BVBA, een voorstel tot partiële splitsing neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde, De buitengewone algemene vergaderingen van Dymo BVBA, NWL Belgium Production BVBA en NWL Belgium Services BVBA die over de voorgenomen partiële splitsing zullen beraadslagen en beslissen, zullen ten vroegste zes weken na voormelde neerlegging dd. 15 februari 2012 gehouden kunnen worden.

e

tn

Volgend op voormelde neerlegging, volgt hieronder ook een uittreksel uil voormeld voorstel tot partiële

splitsing:

ta

I

e

T

W De voorgestelde partiële splitsing is door het Wetboek van vennootschappen omschreven als een "met

splitsing gelijkgestelde verrichting", waarbij, overeenkomstig artikel 677 en  mutatis mutandis -- de artikelen 728 tot 741 van het Wetboek van vennootschappen,

-het afgesplitste vermogen van de partieel te splitsen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, wordt overgedragen aan de verkrijgende vennootschap;

-nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap worden toegekend aan de vennoten van de partieel te

~., splitsen vennootschap, in verhouding tot hun aandeelhouderschap in de partieel te splitsen vennootschap; en

dit

-zonder dat de partieel te splitsen vennootschap ontbonden wordt.

Dit voorstel tot partiële splitsing strekt er meer in het bijzonder toe om een partiële splitsing door te voeren van Dymo door overneming (i) door NWL Production van de productieactiviteiten die Dymo voert, zoals hieronder nader omschreven (hierna "Manufacturing" genoemd) enerzijds en (ii) door NWL Services van de dienstverleningsactiviteiten die Dymo voert, zoals hieronder nader omschreven (hierna "Services" genoemd) anderzijds.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dymo, met maatschappelijke zetel te Industriepark-Noord 30, bus 85, 9100 Sint-Niklaas, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0405.025.280 (Rechtspersonenregister Dendermonde), partieel te splitsen vennootschap (hierna "Dymo" genoemd), de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NWL Belgium Production, met maatschappelijke zetel te Industriepark-Noord 30, bus 85, 9100 Sint-Niklaas, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0840.231.321 (Rechtspersonenregister Dendermonde) (hierna "NWL Production" genoemd) en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NWL Belgium Services, met maatschappelijke zetel te Industriepark-Noord 30, bus 85, 9100 Sint-Niklaas, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0840.232.509 (Rechtspersonenregister Dendermonde) (hierna "NWL Services" genoemd), verkrijgende vennootschappen, verklaren dat ze dit voorstel tot partiële splitsing ter goedkeuring aan hun respectieve buitengewone algemene vergaderingen zullen voorleggen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders van Dymo, NWL Production en NWL Services verbinden zich er wederzijds toe om ai hetgeen in hun macht ligt te doen met het oog op de verwezenlijking van de bovengenoemde partiële splitsing.

Dit voorstel tot partiële splitsing zal, niet eerder dan zes weken na de neerlegging ervan op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde, aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van Dymo, NWL Production en NWL Services ter goedkeuring worden voorgelegd. indien het voorstel tot partiële splitsing geldig wordt goedgekeurd door de buitengewone algemene vergaderingen van Dymo, NWL Production en NWL Services, zal (i) Manufacturing, zowel de rechten als de verplichtingen, worden overgedragen aan NWL Production en (H) Services, zowel de rechten ais de verplichtingen, worden overgedragen aan NWL Services, waarbij nieuwe aandelen in NWL Production en NWL Services zullen worden toegekend aan de enige vennoot van Dymo, en dit zonder dat Dymo ontbonden wordt.

1. RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIËLE SPLITSING DEELNEMEN

1,1. De partieel te splitsen vennootschap: Dymo BVBA

Maatschappelijke benaming: Dymo

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel: Industriepark-Noord 30, bus 85, 9100 Sint-Niklaas

Ondernemingsnummer: 0405.025.280 (Rechtspersonenregister Dendermonde)

BTW-nummer: BE 0405.025.280

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, de marketing, de ontwikkeling, de vervaardiging, de in- en uitvoer, de distributie, de verkoop, de verhuring en elke andere vorm van rechtstreekse en onrechtstreekse productie, reproductie en exploitatie van alle middelen voor het weergeven en bewaren van inlichtingen, identificatiemachines, adresseermachines, labeling machines en allerlei soorten bureelbenodigdheden, plastiek producten, inbindsystemen en publiciteits- en promotiemateriaal alsmede elektronisch, video- en computermateriaal.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag tevens persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken tot zekerheid van verbintenissen van alle verbonden vennootschappen.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen."

Gelet op de partiële splitsing, stelt de zaakvoerder van Dymo aan haar buitengewone algemene vergadering voor om het maatschappelijk doel van Dymo als volgt te wijzigen:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van dertien, alleen of in samenwerking met derden, de registratie, het gebruik, de aankoop, verwerving of overdracht van alle soorten intellectuele eigendomsrechten, zoals, maar niet beperkt tot, vennootschaps- en handelsnamen, intemetdomeinnamen, logos, handelsmerken, handelsmerkaanvragen, ontwerpen, octrooien, octrooiaanvragen, auteursrechten, auteursrechtaanvragen, licenties, uitvindingen, vergunningen, know-how, technologie en rechten op software.

Met het oog daarop, kan de vennootschap samenwerken met, participeren in, of op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, deelnemen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan leningen toestaan, ongeacht de aard, de omvang of de duur. Ze kan zowel haar eigen verbintenissen als verbintenissen van derden waarborgen, onder meer, door het stellen van een borg of het vestigen van een hypotheek of pand op haar goederen, daaronder begrepen de handelszaak.

De vennootschap kan de functies uitoefenen van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in vennootschappen en verenigingen. Ze kan over deze vennootschappen en verenigingen toezicht uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan, in het algemeen, aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken."

1.2. De verkrijgende vennootschappen: NWL Belgium Production BVBA en NWL Belgium Services BVBA

1.2.1. NWL Belgium Production BVBA

Maatschappelijke benaming: NWL Belgium Production

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel: Industriepark-Noord 30, bus 85, 9100 Sint-Niklaas

Ondernemingsnummer: 0840.231.321 (Rechtspersonenregister Dendermonde)

BTW-nummer: BE 0840.231.321

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel, in België, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, de productie, samenstelling of vervaardiging van producten door gebruik te maken van technieken of expertise inzake producten die typerend zijn voor de metaal-, werktuigen- of elektrische constructiesector en aile andere wijzen van productie en reproductie van reproductie- en opslagmethoden van informatie, identificatiemachines, adresmachines, etiketteringmachines en alle andere soorten van kantooruitrusting, plastic voorwerpen, inbindsystemen, publicitair materiaal en promotiemateriaal, alsook elektronische, video en computeruitrusting.

Met het oog daarop, kan de vennootschap samenwerken met, participeren in, of op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, deelnemen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan leningen toestaan, ongeacht de aard, de omvang of de duur. Ze kan zowel haar eigen verbintenissen als verbintenissen van derden waarborgen, onder meer, door het stellen van een borg of het vestigen van een hypotheek of pand op haar goederen, daaronder begrepen de handelszaak.

De vennootschap kan de functies uitoefenen van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in vennootschappen en verenigingen. Ze kan over deze vennootschappen en verenigingen toezicht uitoefenen.

De vennootschap kan, in het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken."

1.2.2. NWL Belgium Services BVBA

Maatschappelijke benaming: NWL Belgium Services

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel: Industriepark-Noord 30, bus 85, 9100 Sint-Niklaas

Ondernemingsnummer: 0840.232.509 (Rechtspersonenregister Dendermonde)

BTW-nummer: BE 0840.232.509

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, het uitoefenen van activiteiten op het vlak van onderzoek & ontwikkeling en het voeren van studies inzake metalen producten, thermoplastische of doorhardende plastic of ieder ander materiaal bestaande uit deze materialen of enig vervangend materiaal waarvan de productie gebruik maakt van technieken of expertise inzake producten die typerend zijn voor de metaal-, werktuigen- of elektrische constructiesector.

Met het oog daarop, kan de vennootschap samenwerken met, participeren in, of op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, deelnemen in andere vennootschappen en zonder enige beperking algemene administratieve, ondersteunende en warehousinggerelateerde diensten en advies verlenen aan andere vennootschappen van de groep.

De vennootschap kan leningen toestaan, ongeacht de aard, de omvang of de duur. Ze kan zowel haar eigen verbintenissen als verbintenissen van derden waarborgen, onder meer, door het stellen van een borg of het vestigen van een hypotheek of pand op haar goederen, daaronder begrepen de handelszaak.

De vennootschap kan de functies uitoefenen van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in vennootschappen en verenigingen. Ze kan over deze vennootschappen en verenigingen toezicht uitoefenen.

De vennootschap kan, in het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken."

2,TOEKENNING VAN NIEUWE AANDELEN 1N DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP EN, IN VOORKOMEND GEVAL, HET BEDRAG VAN DE OPLEG

In het kader van de partiële splitsing, zullen aan de enige vennoot van Dymo nieuwe aandelen in NWL Production en NWL Services worden toegekend.

De zaakvoerders van Dymo, NWL Production en NWL Services hebben daarbij besloten om, bij het bepalen van het aantal nieuwe aandelen in NWL Production en NWL Services dat zal worden toegekend aan de enige vennoot van Dymo respectievelijk (i) de boekwaarde van Manufacturing en Services per 31 december 2011 en (ii) de fractiewaarde van de aandelen in NWL Production en NWL Services te gebruiken.

NWL Production en NWL Services werden slechts opgericht op 10 oktober 2011 en voeren bijgevolg nog geen wezenlijke activiteiten. Aangezien Dymo, NWL Production en NWL Services deel uitmaken van dezelfde groep, is er bovendien geen risico op enige benadeling van minderheidsaandeelhouders.

Op basis van het voorgaande, kan het aantal nieuwe aandelen in NWL Production en NWL Services dat zal worden toegekend aan de enige vennoot van Dymo als volgt berekend worden:

2.1. NWL Production

2.1.1. Boekwaarde van Manufacturing

De berekening is enerzijds gebaseerd op de boekwaarde van Manufacturing per 31 december 2011.

Zoals blijkt uit de staat van activa en passiva van Dymo en van Manufacturing per 31 december 2011 (zie onder punt 9), bedraagt de boekwaarde van Manufacturing per 31 december 2011, 95.220.691,06 EUR.

De boekwaarde van Manufacturing per 31 december 2011 bedraagt; 95.220.691,06 EUR.

2.1.2. Fractiewaarde van de aandelen in NWL Production

e

De berekening is anderzijds gebaseerd op de fractiewaarde van de aandelen in NWL Production;

Maatschappelijk kapitaal van NWL Production: 18.550 EUR

185,50 EUR

Aantal aandelen in NWL Production 100

N

rl

N De fractiewaarde van de aandelen in NWL Production bedraagt 185,50 EUR. N2,1.3. Eigenlijke berekening

Op basis van de boekwaarde van Manufacturing per 31 december 2011 en van de fractiewaarde van de

et aandelen in NWL Production, berekend zoals hierboven aangegeven, kan het aantal nieuwe aandelen in NWL Production dat zal worden toegekend aan de enige vennoot van Dymo als volgt berekend worden;

et 95.220.691,06 EUR

513.319

185,50 EUR

Aan de bijgevolg vennoot van enigeDymo zullen bi 513.319 nieuwe aandelen in NWL Production worden

jg 9

P: toegekend.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

2.2. NWL Services

DL

et 2.2.1. Boekwaarde van Services

De berekening is enerzijds gebaseerd op de boekwaarde van Services per 31 december 2011.

Zoals blijkt uit de staat van activa en passiva van Dymo en van Services per 31 december 2011 (zie onder punt 9), bedraagt de boekwaarde van Services per 31 december 2011, 4.426.934,12 EUR.

De boekwaarde van Services per 31 december 2011 bedraagt: 4.426.934,12 EUR.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

2.2.2. Fractiewaarde van de aandelen in NWL Services

De berekening is anderzijds gebaseerd op de fractiewaarde van de aandelen in NWL Services:

Maatschappelijk kapitaal van NWL Services: 18.560 EUR

=185,50 EUR

Aantal aandelen in NWL Services 100

De fractiewaarde van de aandelen in NWL Services bedraagt 185,50 EUR.

2.2.3. Eigenlijke berekening

Op basis van de boekwaarde van Services per 31 december 2011 en van de fractiewaarde van de aandelen in NWL Services, berekend zoals hierboven aangegeven, kan het aantal nieuwe aandelen in NWL Services dat zal worden toegekend aan de enige vennoot van Dymo als volgt berekend worden:

4.426.934,12 EUR

= 23.864

185,50 EUR

Aan de enige vennoot van Dymo zullen bijgevolg 23.864 nieuwe aandelen in NWL Services worden toegekend.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

3. WIJZE WAAROP DE AANDELEN 1N DE VERKRIJGENDE. VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

3.1. NWL Production

De 513.319 nieuwe aandelen in NWL Production zijn aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

Deze 513.319 nieuwe aandelen in NWL Production zullen ingeschreven worden in het aandelenregister van NWL Production.

3.2. NWL Services

De 23.864 nieuwe aandelen in NWL Services zijn aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

Deze 23.864 nieuwe aandelen in NWL Services zullen ingeschreven worden in het aandelenregister van NWL Services.

4. DATUM VANAF WELKE DE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

4.1. NWL Production

De 513.319 nieuwe aandelen in NWL Production geven recht om vanaf de datum van hun uitgifte te delen in de winst van het boekjaar dat een aanvang nam op 10 oktober 2011 en dat zal eindigen op 31 december 2012.

4.2. NWL Services

De 23.864 nieuwe aandelen in NWL Services geven recht om vanaf de datum van hun uitgifte te delen in de winst van het boekjaar dat een aanvang nam op 10 oktober 2011 en dat zal eindigen op 31 december 2012.

5. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

De partiële splitsing zal een boekhoudkundige uitwerking hebben op 1 april 2012 om 00.00 uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

6. RECHTEN DIE DE VERKR1JGENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HE EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De enige vennoot van Dymo heeft geen bijzondere rechten. Er zijn bovendien geen houders van andere effecten dan aandelen.

7. BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARISSEN VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 731 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN VOORGESTELDE VERSLAG

De vennoten van Dymo, NWL Production en NWL Services hebben, overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen, afgezien van, onder meer, artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen, in zoverre dit naar het verslag van de commissaris verwijst. Het in artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen voorgestelde verslag van de commissaris van Dymo, NWL Production eh NWL Services zal dan ook niet worden opgesteld.

8. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIËLE SPLITSING DEELNEMEN

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van Dymo, NWL Production en NWL Services,

9. NAUWKEURIGE BESCHRIJVING VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET AFGESPLITSTE VERMOGEN

9.i . Manufacturing

Manufacturing omvat, op basis van de staat van activa en passiva van Dymo en van Manufacturing afgesloten per 31 december 2011, de activa en passiva vermeld in Bijlage 1. Het omvat tevens de werknemers vermeld in Bijlage 2.

9.2. Services

Services omvat, op basis van de staat van activa en passiva van Dymo en van Services afgesloten per 31 december 2011, de activa en passiva vermeld in Bijlage 1. Het omvat tevens de werknemers vermeld in Bijlage 2.

10, VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

Alle 477.540 aandelen in Dymo worden, op datum van dit voorstel tot partiële splitsing, aangehouden door Dymo Holdings BVBA, met maatschappelijke zetel te Industriepark-Noord 30, bus 85, 9100 Sint-Niklaas, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0877.244.838 (Rechtspersonenregister Dendermonde).

Aan Dymo Holdings BVBA zullen, in het kader van de partiële splitsing, bijgevolg alle 513.319 nieuwe aandelen in NWL Production en alle 23.864 nieuwe aandelen in NWL Services toegekend worden.

11. BODEMSANERING

Overeenkomstig het Vlaams decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (hierna het "Bodemdecreet" genoemd) wordt een partiële splitsing door overneming beschouwd ais een "overdracht van gronden" waarvoor door de overdrager van deze gronden een procedure moet gevolgd worden.

Deze procedure verschilt naargelang het gaat om een risicogrond  zijnde een grond waarop nu of in het verleden een risico-activiteit wordt of werd uitgeoefend of een risico-inrichting is of was gevestigd die potentieel bodemverontreiniging kan veroorzaken en die aangeduid wordt in bijlage I bij het Besluit van de Vlaamse regering van 6 februari 1991 houdende vaststelling van het Vlaams reglement betreffende de milieuvergunning (hierna "VLAREM I" genoemd)  dan wel een niet-risicogrond.

"

"

Voor-

. behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Voor de overdracht van een niet-risicogrond volstaat de aanwezigheid van een bodemattest. Dit bodemattest moet door de overdrager van de grond bij de OVAM aangevraagd worden. De overdrager is verplicht de inhoud van dit bodemattest mee te delen aan de overnemer.

Voor de overdracht van een risicogrond moet daarentegen een bijzondere procedure gevolgd worden. De nakoming daarvan blijkt uit de inhoud van het bodemattest dat voor de desbetreffende grond wordt afgeleverd.

Ingevolge de voorgenomen partiële splitsing, zal het vastgoed gelegen te Sint-Niklaas van rechtswege in zijn totaliteit naar NWL Production overgaan. Deze overgang ten algemene titel omvat onder meer de volgende gronden die eigendom zijn van Dymo:

11.1. Overdracht van niet-risicogronden

De gronden die worden overgedragen met betrekking tot de volgende sites, die in het Vlaamse Gewest gelegen zijn, en zodoende binnen het territoriale toepassingsgebied van het Bodemdecreet vallen, worden beschouwd als niet-risicogronden, en beschikken derhalve over een bodemattest.

-een kantoorgebouw op en met grond, gelegen te Sint-Niklaas, Industriepark - Noord 30, met kadastrale referenties Sectie C, nummer 7521K, met een totale oppervlakte van 8.022 m2.

11.2. Overdracht van risicogronden

De hieronder vermelde gronden die worden" overgedragen en die in het Vlaamse Gewest gelegen zijn, en zodoende binnen het territoriale toepassingsgebied van het Bodemdecreet vallen, worden beschouwd als risicogronden aangezien er een risico-activiteit wordt of werd uitgeoefend of een risico-inrichting op gevestigd is of was. Thans bepaalt de lijst in bijlage I bij VLAREM I voor welke inrichtingen en activiteiten een oriënterend bodemonderzoek vereist is bij de overdracht ervan.

- een nijverheidsgebouw op en met grond, gelegen te Sint-Niklaas, Industriepark - Noord 29, met kadastrale referenties Sectie C, nummer 752/H, met een totale oppervlakte van 20.684 m2; en

- een nijverheidsgebouw op en met grond, gelegen te Sint-Niklaas, Industriepark - Noord 30, met kadastrale referenties Sectie C, nummer 684)5, met een totale oppervlakte van 26.664 m2.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Jim Bauwens

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/02/2012
ÿþw Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111lI~IIIII~M~~I~I~VNVIV~

*12046682

bo a

B4

st~

FFIE RECH7B

VAN KOOPHANDEL

15 FEB. 2012

DENDERMONDE

Gt ii~ rc

Ondernemingsnr : 0840.232.509

Benaming

(voluit) : NWL Belgium Services

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriepark-Noord 30, bus 85, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel tot partiële splitsing

Neerlegging van het voorstel tot partiële splitsing overeenkomstig artikel 677 juncto artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen met het oog op de partiële splitsing van Dymo BVBA, met maatschappelijke zetel te Industriepark-Noord 30, bus 85, 9100 Sint-Niklaas, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0405.025.280 (Rechtspersonenregister Dendermonde), door overneming door (i) NWL Belgium Production BVBA, met maatschappelijke zetel te Industriepark-Noord 30, bus 85, 9100 Sint-Niklaas, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0840.231.321, (Rechtspersonenregister Dendermonde) en (ii) NWL Belgium Services BVBA.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/10/2011
ÿþ Mal 2.1

12,3 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



,0 1K

VAN KOOPHANDEL





IA 1u11 II IIII 1 3 OKT 2011

*11161467*





DENDEFiONDE

C





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming cio" 2.39, , 50)

(voluit) : NWL BELGIUM SERVICES

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriepark-Noord 30, bus 85, te 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : OPRICHTINGSAKTE - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek (1030 Brussel), op datum van tien oktober tweeduizend en elf, neergelegd v66r registratie van de akte op het bevoegde Registratiekantoor, werd de oprichting vastgesteld van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NWL BELGIUM SERVICES", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-Noord 30, bus 85, en waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, in geld ingeschreven door de volgende vennoten :

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "DYMO HOLDINGS", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-Noord 30 bus 85, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0877.244.838 (RPR Dendermonde).

2. De vennootschap naar het recht van de staat Delaware "DYMO EUROPE HOLDINGS LLC", met zetel te Wilmington, DE 19808 (Verenigde Staten van Amerika), 2711 Centerville Road, Suite 400.

Uitreksels uit de Statuten

Artikel 1. : Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "NWL Belgium Services".

Deze naam moet steeds  op alle akten, facturen, aankondigingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap - worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA".

Artikel 2 : Zetel

De zetel is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-Noord 30, bus 85.

Artikel 3.: Doel

De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, het uitoefenen van activiteiten op het vlak van onderzoek & ontwikkeling en het voeren van studies inzake metalen producten, thermoplastische of doorhardende plastic of ieder ander materiaal bestaande uit deze materialen of enig vervangend materiaal waarvan de productie gebruik maakt van technieken of expertise inzake producten die typerend zijn voor de metaal-, werktuigen- of elektrische constructiesector.

Met het oog daarop, kan de vennootschap samenwerken met, participeren in, of op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, deelnemen in andere vennootschappen en zonder enige beperking algemene administratieve, ondersteunende en warehousinggerelateerde diensten en advies verlenen aan andere vennootschappen van de groep.

De vennootschap kan leningen toestaan, ongeacht de aard, de omvang of de duur. Ze kan zowel haar eigen verbintenissen als verbintenissen van derden waarborgen, onder meer, door het stellen van een borg of het vestigen van een hypotheek of pand op haar goederen, daaronder begrepen de handelszaak.

De vennootschap kan de functies uitoefenen van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in vennootschappen en verenigingen. Ze kan over deze vennootschappen en verenigingen toezicht uitoefenen.

De vennootschap kan, in het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Artikel 4.: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 5.: Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door

honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, in geld ingeschreven als volgt :

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "DYMO HOLDINGS", voornoemd, die inschrijft op negenennegentig (99) aandelen;

2. De vennootschap naar het recht van de staat Delaware "DYMO EUROPE HOLDINGS LLC", voornoemd,

die inschrijft op één (1) aandeel;

TOTAAL: honderd (100) aandelen, voor de totale som van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬

18.550,00)

De aandelen werden genummerd van één (1) tot honderd (100).

Artikel 12. : Zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder(s) wordt/worden benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen

door de algemene vergadering en is/zijn steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten of

aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke

persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos

uitgeoefend.

Artikel 14.: Externe vertegenwoordiging

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigt/ vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als

eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij alleen optreden.

Artikel 15. : Bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kan/kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht

Artikel 19. : Gewone algemene vergadering

Elk jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de vierde woensdag van de maand mei om

dertien uur (13u00).

Artikel 32. : Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk

kalenderjaar.

Artikel 33.

Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste één/twintigste vooraf genomen tot vorming van het reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de

bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van

vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de

zaakvoerder(s).

Artikel 34. : Vereniging van alle aandelen in één hand

Wanneer de aandelen in één hand verenigd worden en deze enige vennoot een rechtspersoon is, en

wanneer binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden,

wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan

na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen

of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op de dag van de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op

eenendertig december tweeduizend en twaalf.

2. De eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden op de vierde woensdag van mei van 2013

om dertien uur.

BENOEMINGEN

De oprichters benoemen, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen als

zaakvoerder voor een onbepaalde duur:

De Heer John Kenneth STIPANCICH, van Amerikaanse nationaliteit [Paspoortnummer: 017808378],

geboren te New York (Verenigde Staten van Amerika) op 21 oktober 1968, wonend te 819 Foxhollow Run,

Milton, Georgia 3000 (Verenigde Staten).

Zijn opdracht wordt niet vergoed.

2. Benoeming van de commissaris(sen)

Voorbehouden aán het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Wordt tot commissaris benoemd:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coSperatiéve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERNST&YOUNG BEDRIJFSREVISOREN", met maatschappelijke zetel te 1831 Machelen (Diegem), De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door de Heer WUYTS Dany.

De vergoeding van de commissaris wordt vastgesteld in een buitengewone algemene vergadering, buiten de aanwezigheid van de Notaris.

De benoeming van bovenvermelde commissaris zal slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen zal hebben.

VERBINTENISSEN TEN NAME VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die door hen of één van hen voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor analytisch uittreksel

Paul MASELIS

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.09.2015, NGL 28.09.2015 15604-0304-035

Coordonnées
NWL BELGIUM SERVICES

Adresse
INDUSTRIEPARK-NOORD 30 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande