O. VERDEGEM


Dénomination : O. VERDEGEM
Forme juridique :
N° entreprise : 401.057.287

Publication

13/05/2014
ÿþII IA111,1 181311 II II

Mad Word 11 I.



NEERGELEGD

30 APR, 2014

Koagefigeà'ACINE NT

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0401.057.287

Benaming

olun: O. VERDEGEM

(ver.L.ert)

ReCii'tsvot-rn Naamloze vennootschap

,7L

e& 9920 Lovendegem, Koning Leopoldstraat 82

(volledig adres)

Onderwerp akte Fusievoorstel

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL DD. 23 april 2014 OPGEMAAKT DOOR DE ' BESTUURSORGANEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "VERDOS" EN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "O. VERDEGEM'':

Op 23 april 2014 zijn de bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ''VERDOS' en de naamloze vennootschap "O. VERDEGEM'', in r gemeen overleg, overgegaan tot het opstellen van het voorstel van fusie door overneming, overeenkomstig artikel 693 W. Venn.

Overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het fusievoorstel ais volgt .

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE MN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overnemende vennootschap

Naam: VERDOS

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9950 Waarschoot, Daasdonk 4

Doel: (artikel 3 van de statuten)

"De vennootschap heeft als doel:

A/ Alle activiteiten die behoren tot het domein van vastgoedmakelaardij; dit behelst het bemiddelen bij de aankoop, de verkoop, de verhuring, de verkaveling, en het onder regime van horizontale mede-eigendom brengen van aile soorten onroerende goederen (zoals huizen, appartementen, gronden, commerciële panden, industriepanden, en andere) en van handelsfondsen.

B/ Het schaften van waarden van alle soorten onroerend goed en van handelsfondsen en huurwaarden.

C/ De activiteiten van projectontwikkelaar; dit behelst onder meer het ontwerpen en bouwen van appartementsgebouwen, kantoren, winkels en bedrijfsgebouwen, met de bedceling deze op plan, in aanbouw of afgewerkt te verkopen.

D/ De activiteiten van verzekeringsmakelaar (verzekeringstussenpersoon), alsook activiteiten van bemiddelaar bij het plaatsen van leningen en beleggingen, en dit in de zin van de Wet van 27 maart 1995 betreffende de verzeke rings- en herverzekeringsbemiddeing en de distributie van verzekeringen.

De vennootschap zal de activiteiten vermeld onder punt A tot en met D slechts kunnen uitcefenen indien zij daartoe over de nodige erkenningen/vergunningen beschikt.

I t.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen,

i" hi" eda r van cie .." ,i notan he Jersciju)n(th "

Op de laatste blz van I. Lok " retineidan %Co:, " -" -" iden te vc.i.de9a-%,norcligen

- 0.-9d d d: mon ien E

a" ii h11(Idlç 1. "



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/0512014--Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; jn dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

lV.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk cf samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

2. De over te nemen vennootschap

Naam: O. VERDEGEM

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 9920 Lovendegem, Koning LeopoldStraat 82

Doel: (artikel 3 van de statuten)

"De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, de handel in het groot en in het klein, de vertegenwoordiging, de invoer en uitvoer van agrarische grondstoffen/producten, veevoeders, peulvruchten, veekoeken en meststoffen; de fabricatie van meststoffen en van aile meel, voeders, koeken en stoffen bestemd voor dierenvoeding, alsook kippen-, varkens- en rundskwekerijen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren vn een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ock, van Belgische of buitenlandse, bestaande cf nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Bijlagen bij hei Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

AI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Met toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettélijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het %/lek van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IV.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

, Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op ,

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doet.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet"

B. DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

1. Huidige situatie

a. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERDOS" heeft thans een kapitaal van zeven miljoen driehonderd achtendertigduizend euro (E 7.338.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd vierenvijftig (2.354) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één tweeduizend driehonderd vierenvijftigste (1/2.354ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie wordt de waarde van de vennootschap bepaald op twee miljoen achthonderd negenenzeventigduizend achthonderd achtenvijftig euro zesenzestig cent (¬ 2.879.858,66).

De waarde van één aandeel wordt aldus met het oog op onderhavige fusie bepaald op afgerond duizend tweehonderd drieëntwintig euro negenendertig cent (E 1.223,39):

b. De naamloze vennootschap "O. VERDEGEM" heeft thans een kapitaal van vier miljoen negenhonderd achtenvijftigduizend euro (E 4.958.000,00), vertegenwoordigd door negenduizend zeshonderd dertig (9.630) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één negenduizend zeshonderd dertigste (1/9.630ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie wordt de waarde van de vennootschap bepaáld op één miljoen achthonderd tweeënzestigduizend zevenhonderd tweeëndertig euro en één cent (E 1.862.732,01).

De waarde van één aandeel wordt aldus met het oog op onderhavige fusie bepaald op afgerond honderd drieënnegentig euro drieënveertig cent (E 193,43).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. Ruilverhouding

Aangezien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERDOS" (overnemende vennootschap) eigenares is van vierduizend negenhonderd zestig (4.960) aandelen van de overgenomen vennootschap, vindt er overeenkomstig artikel 703 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen, geen omruiling plaats van de aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de overgenomen vennootschap, die worden gehouden door de overnemende vennootschap.

Alsdan zal aan de overige aandeelhouders van de naamloze vennootschap "0,VERDEGEM " in ruil voor hun aandelen van laatstgenoemde vennootschap, zijnde in totaal vierduizend zeshonderd zeventig (4.670) aandelen, tweehonderd negenentachtig (289) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, van de overnemende vennootschap toegekend worden.

De verdeling van deze tweehonderd negenentachtig (289) nieuw te creëren aandelen tussen de voormelde aandeelhouders zal gebeuren a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de over te nemen vennootschap "O.VERDEGEM".

Er is geen opleg verschuldigd.

C. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De in totaal tweehonderd negenentachtig (289) nieuw te creëren kapitaalaandelen van de overnemende vennootschap die aan de aandeelhouders van voormelde vierduizend zeshonderd zeventig (4.670) aandelen van de overgenomen vennootschap worden toegekend in ruil voor hun vierduizend zeshonderd zeventig (4.670) aandelen van de overgenomen vennootschap, worden als volgt uitgereikt:

Binnen de drie maanden na de publicatie van het fusiebesluit in de elektronische Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad, tekenen de zaakvoerders van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de

overnemende vennootschap de volgende gegevens aan:

-de identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap;

-het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan deze aandeelhouders toekomt;

-de datum van he fusiebesluit

Deze inschrijving wordt door de zaakvoerders namens de overnemende vennootschap en door de vennoten

of hun gevolmachtigde ondertekend.

Tegelijkertijd zullen de zaakvoerders van de overnemende vennootschap de fusieverrichting in het register van aandelen van de overgenomen vennootschap inschrijven.

D. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST

De in totaal tweehonderd negenentachtig (289) nieuwe aandelen, gecreëerd ter gelegenheid van de fusie, zullen deelnemen in het resultaat, zoals de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap en dit vanaf 1 januari 2014.

E. DE DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE , VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de over te nemen vennootschap, gaat over naar de overnemende vennootschap en dit op basis van de jaarrekening per 31 december 2013.

Alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 januari 2014 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

F. DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er zijn in de over te nemen vennootschap "O. VERDEGEM", geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Buiten de kapitaalaandelen heeft de over te nemen vennootschap geen effecten uitgegeven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De nieuwe kapitaalaandelen die ingevolge de fusie worden uitgegeven door de overnemende vennootschap "VERDOS'", zueri dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande kapitaalaandelen van de overnemende vennootschap.

G. BIJZONDERE BEZOLDIGING TOEGEKEND AAN DE BEDRIJFSREVISOR BELAST MET HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 W. VENN. BEDOELDE VERSLAG

De bestuursorganen van de over te nemen vennootschap respectievelijk de overnemende vennootschap hebben besloten om aan hun algemene vergaderingen van aandeelhouders respectievelijk vennoten voor te stellen om afstand te doen van het revisoraal verslag in toepassing van artikel 695 §1 laatste lid van het Wetboek van vennootschappen zodat er dientengevolge geen bijzondere bezoldiging zal verschuldigd zijn aan een bedrijfsrevisor voor de redactie van dit verslag.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Vander Donckt Roobrouck Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "VRC

Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 A bus 42, zal het verslag opmaken in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

H. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN IDE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN.

Aan de leden van de bestuursorganen van de ovememende vennootschap respectievelijk de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

I. WIJZIGING STATUTEN VAN IDE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

In de statuten van de overnemende vennootschap zulten onder meer volgende artikelen gewijzigd worden:

het artikel met betrekking tot het kapitaal en aantal aandelen zal aangepast worden;

- het doel van de overnemende vennootschap zal, indien nodig, aangepast worden niet ondermeer de activiteiten van de overgenomen vennootschap die nog niet in het doel van de overnemende vennootschap zijn vervat;

- eventueel kan een bijkomende kapitaalverhoging voorgesteld worden om het kapitaal in een rond bedrag in euro te verkrijgen;

J. VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET VLAAMS BODEMDECREET

De voorgestelde fusie houdt een overdracht in van volgende onroerende goederen:

GEMEENTE LOVENDEGEM, Koning Leopoldstraat

1/ Een woonhuis, op en met medegaande grond, gelegen te 9920 Lovendegem, Koning Leopoldstraat 83; gekadastreerd of dit geweest zijnde onder 44452 Lovendegem, 2de afdeling, sectie B, nummer 15425, met een oppervlakte van 02A.

2/ Een veevoederfabriek met aanhorigheden, op en met medegaande grond, gelegen te 9920 Lovendegem Koning Leopoldstraat +82 (deel B1631T), gekadastreerd of dit geweest zijnde onder 44452 Lovendegem, 2de afdeling, sectie B, nummer 1541F, met een oppervlakte van 39A 24CA.

Partijen verwijzen naar de door OVAM afgeleverde bodemattesten de dato 27/03/2014 en 03/04/2014 met betrekking tot voormelde onroerende goederen, toebehorend aan de over te nemen vennootschap VERDÉGEM".

De inhoud van het bodemattest betreffende het kadastraal perceel 15425 - attest dat werd afgeleverd op 27 maart 2014 luidt als volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

a

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

isicogronden kunnen slechts overgedragen worden ars er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht,

" 2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdrachtovam.be.

3 Ais er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet, Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet,

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aen haar verstrekte gegevens."

De inhoud van het bodemattest betreffende het kadastraal perceel 1641F - attest dat werd afgeleverd op 3 april 2014 - luidt als volgt

"2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Extra informatie

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 30.01.2004.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Extra informatie

DATUM: 30.01.2004

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek, Onderzoekslocatie gelegen aan de Koning Leopoldstraat 82 te

Lovendegem

AUTEUR: DLV Belgium CVBA

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan : de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdrachtovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.banzage"

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de , aandeelhouders/vennoten aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijk karakter mag niet geschonden worden.

De streefdatum voor de goedkeuring door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 30 juni , 2014.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, elk voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

De gedelegeerd bestuurder

Luk VERDEGEM

«ttLenetart "f)ti e_)civ')Q.-(2

Bkilagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/0512014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van L (le " reti-ne/den RcLu ' I 110erla',2 " -...L1 van UL: Ir r et de nolans reIi, .n ck persoo)fi (e; " "

" " " -L,egd de lec,-" " " " ... " ,00n ien " -. ,-<." " ^,ct den te vegir-t4.-'n.'ioordigen

" r-,n ntSç- -

03/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 11111111I1,1j1j1111111111

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblat





e.nc- E LEG D

2 4 MI 2014

RÉCHTBAr.K.e..._N

KOOPHANDELWKNT

Ondernerningsnr 0401.057.287

Benaming

(voluit) O. VERDEGEM

(verkort):

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: KONING LEOPOLDSTRAAT 82 - 9920 LOVENDEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte: GERUISLOZE FUSIE

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Bernard Vanderplaetsen Geassocieerd Notaris te Lovendegem op 23 juni 2014, hetgeen volgt. Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Verdos, niet zetel te 9950 Waarschoot, Daasdonk 4, waarbij volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

De buitengewone algemene vergadering van de over te nemen vennootschap "0. VERDEGEM" en de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap "VERDOS" worden gezamenlijk gehouden om te beraadslagen en te besluiten over de volgende agendapunten:

1/Kennisname en bespreking van de hierna gemelde stukken, waarvan de aandeelhouders/vennoten de mogelijkheid hebben gekregen deze kosteloos te verkrijgen:

-het fusievoorstel, opgesteld in gezamenlijk overleg door de bestuursorganen van aile bij de fusieverrichting betrokken vennootschappen op drieëntwintig april tweeduizend veertien, en door deze vennootschappen op dertig april tweeduizend veertien ook neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Gent en bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertien mei daarna, onder nummer 14098298 (voor wat betreft de overnemende vennootschap) en 14098297 (voor wat betreft de over te nemen vennootschap);

-de jaarrekeningen en in de mate deze opgemaakt werden, de verslagen van de bestuurders/zaakvoerders en van de commissarissen over de laatste drie boekjaren van de bij de fusie betrokken vennootschappen;

-de verslagen van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap en van een bedrijfsrevisor aangesteld door de overnemende vennootschap, opgesteld in toepassing van artikel 313 §1 van het Wetboek van vennootschappen, aangaande de inbreng in nature ingevolge fusie.

Kennisname van artikel 694 in fine van het Wetboek van vennootschappen, dat bepaalt wat volgt:

"Indien aile vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden in elke bij de fusie betrokken vennootschap hiermee hebben ingestemd, is het verslag bepaald in het eerste lid niet vereist" Kennisname van artikel 695 §1 in fine van het Wetboek van vennootschappen, dat bepaalt wat volgt:

"Indien aile vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van aile vennootschappen die aan de fusie deelnemen hiermee hebben ingestemd, is deze paragraaf niet van toepassing,"

Voorstel tot toepassing van voormeld artikel 694 in fine en 695 §1 in fine van het Wetboek van vennootschappen, waarbij de aandeelhouders / vennoten afzien van de fusieverslaggeving.

2/Fusiebesluit waarbij de naamloze vennootschap "O. VERDEGEM", voornoemd, bil wijze van fusie door overneming wordt overgenomen door de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "VERDOS", volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden zoals bepaald in het fusievoorstel, en goedkeuring van de hiermee gepaard gaande verrichtingen, met name:

Ontbinding zonder vereffening van de over te nemen vennootschap "O. VERDEGEM", met het oog op de fusie door overneming;

- Eerste kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap te weten ten belope van negenhonderd en drieduizend driehonderd achttien euro drieënzestig cent (¬ 903.318,63), om het kapitaal te brengen van zeven

miljoen driehonderd achtendertigduizend euro 7.338.000,00) op acht miljoen tweehonderd

éénenveertigduizend driehonderd achttien euro drieënzestig cent (¬ 8.241,318,63), met een uitgiftepremie van één miljoen vijfhonderd en éénduizend achtentwintig euro twintig cent (¬ 1.501.028,20) welke geboekt wordt op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", door creatie en uitgifte van in totaal tweehonderd negenentachtig (289) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en toekenning aan de aandeelhouders van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

over te nemen vennootschap van deze nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap; bepaling van de' rechten van deze nieuwe aandelen;

- Vaststelling van de eigendomsoverdracht van het vermogen van de over te nemen vennootschap "O. VERDEGEM", op de overnemende vennootschap 'VERDOS";

- Boekhoudkundige verwerking.

Vaststelling verdwijning overgenomen vennootschap.

3/ In de overnemende vennootschap: kapitaalverhoging met één miljoen vijfhonderd en éénduizend achtentwintig euro twintig cent (¬ 1.501.028,20) om het kapitaal te brengen van acht miljoen tweehonderd eenenveertigduizend driehonderd achttien euro drieënzestig cent (¬ 8.241,318,63) op negen miljoen zevenhonderd tweeënveertigduizend driehonderd zesenveertig euro drieëntachtig cent (¬ 9.742.346,83) door inlijving van de naar aanleiding van de fusie ontstane uitgiftepremie ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen,

4/ Vaststelling van de verwezenlijking van de voornoemde kapitaalverhogingen in de overnemende vennootschap "VERDOS".

5/ Verdubbeling van de aandelen van de overnemende vennootschap "VERDOS" door omruiling van één bestaand aandeel tegen twee nieuwe aandelen.

Tenslotte besluit de vergadering naar aanleiding van de verdubbeling van de aandelen, de aandelen te her-nummeren, en dit als volgt:

- de heer Erik VERDEGEM, voornoemd, is titularis van 2.643 aandelen, genummerd van één (1) tot en met tweeduizend zeshonderd drieënveertig (2.643);

- de heer Luk VERDEGEM, voornoemd, is titularis van 2.643 aandelen, genummerd van tweeduizend zeshonderd vierenveertig (2.644) tot en met vijfduizend tweehonderd zesentachtig (5,286),

8/ Aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de genomen besluiten.

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit artikel vijf, eerste alinea van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negen miljoen zevenhonderd tweeënveertigduizend driehonderd zesenveertig euro drieëntachtig cent (¬ 9.742.346,83). Het is verdeeld in vijfduizend tweehonderd zesentachtig (5286) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

71 Ontslag van en kwijting aan de bestuurders van de over te nemen vennootschap "O.VERDEGEM"

De vergadering stelt, ingevolge de fusie, met ingang van heden het ontslag vast van de voltallige raad van bestuur van de overgenomen vennootschap. De goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap alsmede voor de vaste vertegenwoordiger van de vennootschap-bestuurder, en dit voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode van één januari tweeduizend veertien tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie.

8/ Opdracht tot coördinatie van de statuten van de overnemende vennootschap  VERDOS" en tot uitvoering van de genomen besluiten - volmachten,

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigden, de hierna genoemde personen, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146 bus 1:

-Mevrouw Liesbeth DE BRUYNE.

-Mevrouw Natalie VAN. HAVER.

-Mevrouw Sarah VERKIMPE.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Erika Redel. Hierbij neergelegd: de expeditie der akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 08.03.2014, NGL 31.03.2014 14082-0224-016
01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 21.06.2013 13219-0492-016
16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 14.06.2011 11158-0569-016
27/04/2011 : GE014122
25/06/2010 : GE014122
25/06/2010 : GE014122
26/06/2009 : GE014122
01/07/2008 : GE014122
09/07/2007 : GE014122
02/07/2007 : GE014122
29/06/2005 : GE014122
22/06/2004 : GE014122
02/07/2003 : GE014122
02/07/2003 : GE014122
29/06/2002 : GE014122
06/07/2001 : GE014122
04/07/2001 : GE014122
03/07/1999 : GE014122
07/07/1998 : GE14122
01/07/1992 : GE14122
18/07/1989 : GE14122
30/06/1989 : GE14122
01/01/1988 : GE14122
01/01/1986 : GE14122

Coordonnées
O. VERDEGEM

Adresse
KONING LEOPOLDSTRAAT 82 9920 LOVENDEGEM

Code postal : 9920
Localité : LOVENDEGEM
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande