O.M.G.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : O.M.G.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.025.163

Publication

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.06.2013, NGL 27.06.2013 13218-0581-009
07/02/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iI; tlL/l i d"Al,r.f&

VAN KOOPHANDEL

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11,01

*13023

2 8 JAN. 2013

'DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0892.025.163

Benaming (voluit) : O.M.G.

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commandidaire Vennootschap.

Zetel : Benedenstraat 17

9340 Lede (Impe)

Onderwerp akte :OMZETTING IN BESLOTEN VENNOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - ONTSLAG & BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 20 december 2012, geregistreerd te: Aalst, 1° kantoor op 28 december 2012, boek 938, blad 29, vak 7, blijkt dat volgende beslissingen; werden genomen door de buitengewone algemene vergadering van vennoten:

Eerste beslissing: Kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met; zeventienduizend zeshonderd euro (17.600¬ ,-), om het aldus te brengen van duizend (1.000¬ ) euro; op achttienduizend zeshonderd (18.600e)euro.

Op deze kapitaalsverhoging wordt volledig ingeschreven door de komparanten in verhouding', tot hun aandelenbezit.

De inschrijvers verklaren dat op deze kapitaalsverhoging in speciën werd ingeschreven en; afbetaald tot beloop van vijfduizend tweehonderd (5.200¬ ) euro door storting in geld, zodat dei vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van vijfduizend tweehonderd euro (5.200¬ ,-) euro! beschikt.

Voormeid bedrag is voor het verlijden van onderhavige akte gedeponeerd op een een;

bijzondere rekening bij de ING Bank geopend op naam van de vennootschap. "

Het bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 20 december 2012, is aan mij, notaris, overhandigd om aan deze akte te worden gehecht.

Tweede beslissing: Wijziging doel

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het; verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel toelicht, met; een samenvattende staat waarop het aktief en passief van de vennootschap werden samengevat!; afgesloten per 30 september 2012, hetzij minder dan drie maanden tevoren; ieder aanwezige;: vennoot erkent kennis te hebben genomen van dit verslag.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap als volgt uit te breiden:

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening en voor rekening van derden:

1. Bezoek aan horeca zaken voor het voeren van promotie van artikelen ;

2. De organisatie van evenementen i.v.m. de promotie van artikelen;

3. Alle werkzaamheden voor raadgeving in verband meet verkooppromotie, coördinatie, planning;; en aanwerving ;

4. Aile werkzaamheden voor organisatie van manifestaties, sport-, ontspannings- end' reclamegebeurtenissen ;

5. Alle werkzaamheden voor prospectie ;

6. Optreden als tussenpersoon in de handel;

7. Onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten;, .uitrusten, laten ombouwen, laten verfraaien, in huur, erfpacht, opstal of leasing geven of

8 nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden erri ruilen, doch alleen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

9. Aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening, evenals de werking ervan.

10. Aile financiële, commerciële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

11. Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten (inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst ..) in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van die aard is dat de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken,

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

12. Zij kan ook functie van bestuurder, directieraadslid of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

13. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen, het nemen van deelnemingen of het verrichten van investeringen;

14. het waarnemen van aile bestuurdersopdrachten, mandaten van vereffenaar, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

15. Het verstrekken van waarborgen ten gunste van derden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Derde beslissing : Verslagen

De voorzitter geeft de vergadering kennis van de inhoud van het verslag van zaakvoerder de dato 21 november 2012 met daarbijgevoegde staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2012 hetzij minder dan drie maanden voordien, welk verslag het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag de dato 21 november 2012 van de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor te Roeselare, daartoe aangewezen door de zaakvoerder en die over de bovengenoemde staat van activa en passiva verslag uitgebracht heeft.

De besluiten van de externe accountant luiden als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van hef netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Comm.V O.M.G. werd opgesteld

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stelten bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige vetwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 76, 523, 67 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

Voorafgaandelijk aan het besluit tot omzetting zou het kapitaal worden verhoogd met 17.600,00 EUR om hef te brengen van 1.000, 00 EUR op 18.600, 00 EUR, door een inbreng in geld.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de Comm. V O.M.G. in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

Iedere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen gezien hij er voorafgaandelijk een exemplaar van ontvangen heeft.

Vierde beslissing : omzetting

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de Gewone Commandidaire Vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang van heden.

Vijfde beslissing: Ontslag Zaakvoerder

De vergadering besluit het ontslag van de zaakvoerder in functie van de gewone commanditaire vennootschap te aanvaarden, van de heer Nico RUELL, voornoemd.

Zesde beslissing: Benoeming van zaakvoerder.

Wordt als statutaire zaakvoerder benoemd, de heer Nico RUELL voornoemd, dewelke verklaart te aanvaarden.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Zijn mandaat is bezoldigd.

Zevende beslissing: Goedkeuring van de statuten van de Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid.

De vergadering stelt de statuten van de Besloten vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid als volgt vast

Bl STATUTEN.

TITEL I. BENAMING-ZETEL-DOEL-DUUR.

Artikel 1: Aard

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid onder de naam O.M.G.

Artikel 2: Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9340 Lede (Impe), Benedenstraat 17.

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening en voor rekening van derden:

" Alle werkzaamheden voor raadgeving in verband met verkooppromotie, coördinatie, planning en aanwerving;

" Alle werzaamheden voor organisatie van manifestaties, sport ontspannings- en reclamegebeurtenissen;

" Alle werkzaamheden voor prospectie;

" Optreden als tussenpersoon in de handel;

" Aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening, evenals de werking ervan.

" Alle financiële, commerciële, industriële, burgerlijke, roe-rende en onroerende handelingen of verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maat-schappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken

" Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten (inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst ...) in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van die aard is dat de realisatie ervan haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook;

" Zij kan ook functie van bestuurder, directieraadslid of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen

" Het verstrekken van waarborgen ten gunste van derden,

" Bezoek aan horeca zaken voor het voeren van promotie van artikelen ;

" De organisatie van evenementen i.v.m, de promotie van artikelen ;

" Onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, laten verfraaien, in huur, erfpacht, opstal of leasing geven of

" nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen, doch alleen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

" het bevorderen van de oprichting van vennootschappen, het nemen van deelnemingen of het verrichten van investeringen;

" het waarnemen van alle bestuurdersopdrachten, mandaten van vereffenaar, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1992 en het Koninklijk Besluit van 29 november 1993, De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4 : Duur,

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd.

TITEL Il. KAPITAAL.

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600¬ ) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL III. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING  TOE-ZICHT.

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 29, 30 en 31 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels,

Artikel 9; Bestuur.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap: de heer Nico RUELL, wonende te 9340 Lede, Benedenstraat 17.

Het mandaat van zaakvoerder zal bezoldigd zijn.

Artikel 12: Vertegenwoordigingsbevoegdheid,

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 33 van deze statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 15: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde zaterdag van de maand juni te 10 uur.

Artikel 16: Bileenroepinq.

De zaakvoerder kan zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Wanneer alle vennoten, obligatiehouders, certificaathouders, zaakvoerders en commissarissen aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten, zonder dat de formaliteiten inzake oproeping voorzien in het Wetboek van vennootschappen werden nageleefd. Deze algemene vergadering kan dan rechtsgeldig beraadslagen voor zover zij er unaniem mee instemt de algemene vergadering te houden zonder oproeping en akkoord gaat met de voorgestelde agenda.

Schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Artikel 17: Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken. Artikel 17/bis: Elektronische algemene vergadering

In de gevallen waarin de oproeping dit uitdrukkelijk bepaalt, hebben de aandeelhouders het recht om op afstand deel te nemen aan een gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel.

Dit elektronisch communicatiemiddel moet de aandeelhouder in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken, alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om zijn vraagrecht uit te oefenen,

ln voorkomend geval bepaalt hetzij de oproeping, hetzij een door de aandeelhouder raadpleegbaar document waarnaar de oproeping verwijst (zoals bijvoorbeeld de website van de vennootschap) tevens op welke wijzen de vennootschap de hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, zal controleren en waarborgen, alsook op welke wijze(n) zij zal vaststellen dat een aandeelhouder aan de algemene

,z

à Vóor-

a behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vergadering deelneemt en als aanwezig zal worden beschouwd, Daarnaast bevatten zowel de oproeping als de website van de vennootschap een heldere en nauwkeurige beschrijving van de procedures die de aandeelhouders dienen na te leven om op afstand deel te nemen aan de vergadering, Teneinde de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan de oproeping (of het document waarnaar de oproeping verwijst) tevens bijkomende voorwaarden stellen.

De aandeelhouders die in voorkomend geval op afstand willen deelnemen aan de algemene vergadering, dienen de formaliteiten te vervullen om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Wanneer de aandeelhouders op afstand deelnemen aan de algemene vergadering, worden zij geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De notulen van de vergadering vermelden de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname en/of stemming op afstand hebben verhinderd of verstoord.

Het op grond van dit artikel verleende recht om op afstand deel te nemen aan een algemene vergadering geldt niet voor de [eden van het bureau, de bestuurders en de commissaris(sen).

TITEL V. INVENTARIS - JAARREKENING.

Artikel 18: Boeklaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 20: Ontbinding.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatrégelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld, Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten, commissaris(sen) en zaakvoerder(s).

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-aktief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 22 : Vereffening.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

TITEL VU. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

Artikel 29: Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot ais een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 30: Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging,

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL,

BIJLAGEN:-afschrift van de akte-wijziging - coordinatie statuten; - verslagen zaakvoerder &

bedrijfsrevisor; -staat van aktief en passief.

Getekend Stéphane Meert, instrumenterend notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

17/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koolo~h ef

~annd 2011

te Leuven, de ®® ,

DE GRIFFIER;

Griffie

IIIIIIIIIII!U11111111101,111111111

Vo behc aan Eelç Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0892.025.163

Benaming

(voluit) : O.M.G.

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : LEUVENSESTEENWEG 281 BUS 1 3370 BOUTERSEM

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering dd 31.12.2010 wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer RUELL NICO.

De voorzitter stelt vast dat alle aandeelhouders, die samen alle aandelen bezitten, aanwezig of geldig

vertegenwoordigd zijn en er geen obligatiehouders zijn zodat de vergadering geldig kan beraadslagen over de agendapunten niettegenstaande de wettelijke formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering niet werden nageleefd.

1.VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Hierbij wordt unaniem beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar onderstaand adres vanaf

1 januari 2011 wegens verhuis:

Benedenstraat 17

9340 Lede ( Impe )

O.M.G COMM.V.

ZAAKVOERDER - AANDEELHOUDER

RUELL NICO

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te ve: tegenwoordgan

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 31.08.2016 16548-0284-010

Coordonnées
O.M.G.

Adresse
BENEDENSTRAAT 17 9340 IMPE

Code postal : 9340
Localité : Impe
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande