OAK TREE PUBLIC AFFAIRS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : OAK TREE PUBLIC AFFAIRS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 847.260.059

Publication

18/07/2012
ÿþ}

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 9 JULI 2012

Griffie

I*iaisssaz* II

bel ai Be Sta

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : OAK TREE PUBLIC AFFAIRS

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Ladeuze I bus A, 9680 Maarkedal

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting OAK TREE PUBLIC AFFAIRS

De volgende personen

De heer NACHTERGAELE Joris Maurits Omer, wonende te 9680 Maarkedal, Ladeuze 1A, geboren te Oudenaarde op 21 augustus 1977, rijksregisternummer 770821 145-25), echtgenoot van mevrouw

De Brauwere Ilse, met wie hij gehuwd is onder het stelsel der scheiding van goederen blijkens akte verleden voor notaris Christophe Blindeman te Gent, vervangend zijn ambtsgenoot notaris Jan Bael te Gent, wettelijk verhinderd, op 10 juli 2003, niet gewijzigd tot op heden.

en

Mevrouw VAN WELDEN Marleen Alice, wonende te 9700 Oudenaarde, Nestor De Tièrestraat 126, geboren te Oudenaarde op 27 april 1955, rijksregisternummer 550427 216-60, thans niet gehuwd,

hebben op 6 juli 2012 besloten een vennootschap onder firma op te richten.

OPRICHTING EN INBRENGEN

Vorm van de vennootschap

De ondergetekenden richten bij deze tussen hen een vennootschap onder firma op.

Naam

Er wordt een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming "OAK TREE PUBLIC AFFAIRS",

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9680 Maarkedal, Ladeuze 1A,

Kapitaal Aandelen

Het volledig geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd euro (100,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen, elk met een fractiewaarde van een/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben nagemelde inbreng gedaan, volledig volgestort.

Inbreng in geld

1, De heer NACHTERGAELE Joris, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van

negennegentig euro (99,00 EUR), waarvoor hem negennegentig (99) aandelen worden toegekend.

2. Mevrouw VAN WELDEN Marleen, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van één euro (1,00

EUR), waarvoor haar één (1) aandeel wordt toegekend.

STATUTEN

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een vennootschap onder firma.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij draagt de naam "OAK TREE PUBLIC AFFAIRS".

De benaming zal steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de bewoording "vennootschap onder firma"

of afgekort "V.O.F.".

Behoudens uitdrukkelijk afwijkende bepaling in deze statuten wordt de vennootschap beheerst door de

bepalingen van artikel 18 tot en met 42 en artikel 201 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, ook al heeft één

enkele vennoot getekend, mits dit met de gemeenschappelijke naam geschied is.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden,

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening van de vennootschap te zijn aangegaan.

Indien er meer dan twee vennoten zijn, blijft de vennootschap verder bestaan tussen de overblijvende vennoten in geval van opzegging door één vennoot aan de vennootschap gedaan, na uitkering van het scheidingsaandeel aan de uittredende vennoot, overeenkomstig artikel 9, Deze opzegging dient te gebeuren bij aangetekend schrijven.

Zetel

De zetel van de vennootschap Is gevestigd te 9680 Maarkedal, Ladeuze 1A.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse taalgebied en het

tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Consulting en adviesverlening met betrekking tot public affairs, internationale en Europese

aangelegenheden, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in

vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid en organisaties op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, wetgeving en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding en dergelijke.

De organisatie van evenementen, beurzen, vakbeurzen en allerhande manifestaties, alsook alle daarmede samenhangende activiteiten,

De bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel problemen van juridische, administratieve, organisatorische, financiele of technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in medebeheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het ter beschikking stellen enlof verhuren van goederen tegen vergoeding, van gebouwen, lokalen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten.

Het uivoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, assistentie op gebied van management, engineering en consulting, juridisch, commercieel, technisch, administratief, financieel, beheer en advies.

De hiervoor vermelde activiteiten en omschrijvingen dienen in de ruimste zin te worden geinterpreteerd voor zoveel de eventuele benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden ais bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden ais managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holdingen instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten, Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de

wetgeving terzake.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

Kapitaal - Aandelen

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd euro (100,00 EUR) en wordt

vertegenwoordigd door honderd aandelen, elk met een fractiewaarde van één/honderdste (11100ste) van

het maatschappelijk kapitaal.

De aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de

eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap ais

eigenaar is aangewezen.

Hij die het vruchtgebruik bezit van een aandeel, oefent de rechten uit die zijn verbonden aan dit aandeel.

Overdracht van aandelen

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de (evenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden van zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft, indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Wanneer géen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door alle andere vennoten, voor zover dit wettelijk mogelijk is.

Indien er slechts 2 vennoten zijn, heeft het uittreden van één vennoot de ontbinding van de vennootschap tot gevolg indien de overdrager geen overnemer heeft gevonden die aanvaard werd door de andere vennoot binnen de termijn van één jaar vanaf het aangetekend schrijven waarin de vennoot heeft meegedeeld dat hij wenst uit te treden.

De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de formaliteiten inzake overdracht van de schuldvordering en andere onlichamelijke rechten z oals voorzien in artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek,

Onbekwaamheid

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook langdurig verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging voor de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 8.

Overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot,

Indien er meer dan twee vennoten waren, blijft zij voortbestaan onder de levende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikel 11 en 13 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende dewelke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap. In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de venncotschap mogen hinderen op welke wijze ook.

Indien er slechts 2 vennoten zijn, heeft het overlijden van één vennoot de ontbinding van de vennootschap tot gevolg indien de overlevende vennoot geen andere vennoot heeft gevonden binnen de termijn van één jaar vanaf het overlijden van de vennoot.

Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt indien de wet dat

vereist.

Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of

gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen

beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij

boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Vergoeding vennoten

Bij beslissing van de vennoten met twee derden meerderheid kan aan iedere vennoot, bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien

is voor de verdeling van de winsten.

Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart om negentien uur op de maatschappelijke zetel. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om negentien uur.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste vijftien dagen vôôr de vergadering bij de post afgegeven moet zijn tenzij de bestemmeling individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Deze brief moet de agenda vermelden.

Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echte drager zijn van meer dan één mandaat.

Ontbinding - Vereffening

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent (50%) van het kapitaal belopen, In dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittr dende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 8 hiervoor. In geval van ontbinding wordt een vereffenaar benoemd overeenkomstig artikel 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikel 11 en 13 van onderhavige statuten.

Tevens kunnen de vennoten kiezen voor ontbinding en vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184§5 Wetboek van Vennootschappen op voorwaarde dat alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn op de algemene vergadering en er geen vereffenaar wordt aangeduid en tevens geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vannomtschappen. De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf volgens de verhoudingen bepaald in artikel 11 en 13 van onderhavige statuten.

Voor alles wat niet uitdrukkelijk in deze statuten geregeld is, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

)

Aanvang werking en afsluiting eerste boekjaar

De vennootschap vangt haar werking aan op 6 juli 201g..

Het eerste boekjaar vangt aan op 6 juli 201j, en loopt tot 30 september 2013.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal plaats vinden op vrijdag 21 maart 2014.

Zaakvoerder

Tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt aangesteld de heer NACHTERGAELE Joris,

OvornomehandeUngenvó&updohdng- BokraohUging

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtig door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt en dit vanaf 1 juli 2O12.

Volmacht

De oprichters geven bij deze volmacht aan cvba AB Partners Oudenaarde, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, gekend onder het ondememingsnummer 0473.997.329 evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het algemeen, ook qua aansluiting sociale kassen en btw-administratie, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Voor eensluidend uittreksel,

Nachtergaele Joris,

Tegelijk hierbij neergelegd, de oprichtingsakte van de vennootschap onde finmm.ÓAK TREE PUBLIC AFFAIRS.

Voor-

hehoudon

aan het

Belgisch

Stamtsbieu

Clà

Clà

e

Clà

Clà

eq

oo

arg



.

Clà

:~

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OAK TREE PUBLIC AFFAIRS

Adresse
LADEUZE 1, BUS A 9680 MAARKEDAL

Code postal : 9680
Localité : Etikhove
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande