OAZIZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OAZIZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.809.714

Publication

08/11/2011
ÿþ MoG 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 5 OKT, 2011

RECHTBfzi>jAN

KOOPHAND t* GENT

'11167956

Voc behot

aan

Belgi Staaf.

Ondernemingsnr : 834.809.714

Benaming

(voluit) : OAZIZ

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leenstraat 12, 9070 Destelbergen (Neusden)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING ONTBINDING - BENOEMING VEREFFENAAR

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 03 oktober 2011, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "OAZIZ", met zetel te 9070 Destelbergen (Heusden), Leenstraat 12, ondernemingsnummer 834.809.714, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

1/ Ontbinding van de vennootschap

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden na kennis te hebben genomen van de hierna volgende verslagen:

a. Verslag zaakvoerder

Alle aanwezige vennoten erkennen een afschrift te hebben ontvangen van het verslag van de zaakvoerders

de dato 26 september 2011.

Bij dit verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd de dato 31 augustus 2011.

b. Verslag bedrijfsrevisor

Alle aanwezige vennoten erkennen een afschrift te hebben ontvangen van het verslag van de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, over deze staat. Dit verslag vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden woordelijk als volgt:

"5. BESLUIT

Het bestuursorgaan van de BVBA OAZIZ heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding, een staat van actief en passief per 31 augustus 2011 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 61.977,78 EUR en een netto-actief t.b.v. 61.069,39 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap, onder voorbehoud van de niet geboekte voorziening voor de kosten van ontbinding en vereffening, zoals ereloon revisor, ereloon accountant, ereloon notaris, publicatiekosten, afrekening verzekerings- en andere contracten en werkingskosten tijdens vereffening, die kan geraamd worden op 2.500,00 EUR. Inclusief correcties bedraagt het netto-actief 58.569,39 EUR.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele BTW- en belastingscontroles.

Voormelde staat geeft dan ook, onder voorbehoud dat de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer.

Wevelgem, 30 september 2011

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin"

Beide verslagen blijven bij deze akte gehecht.

c. Ontbinding en vereffening van de vennootschap.

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en haar vereffening vanaf heden.

2/ Beëindiging van het mandaat van de zaakvoerders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de zaakvoeders, zijnde de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter "PRINSOM", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer DE SOMERE Philippe, en de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar Frans recht "DOLIANE", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer DUPOMMIER Alain, allen voornoemd.

De vergadering verleent de zaakvoerders kwijting voor hun beheer.

3/ Benoeming van een vereffenaar

De vergadering stelt voor te benoemen als vereffenaar:

de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter "PRIKSOM", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer DE SOMERE Philippe, beiden voornoemd.

Dit voorstel zal worden voorgelegd ter goedkeuring en homologatie aan de Rechtbank van Koophandel. Genoemde vereffenaar zal slechts in functie treden vanaf de bevestiging van zijn benoeming door de rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 184 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

4f Bevoegdheden en emolumenten van de vereffenaar

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in artikel 186 van het wetboek van vennootschappen; hij mag alle handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het wetboek van vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, zijn macht overdragen aan iedere persoon die hij zal aanduiden.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

5/ machtiging

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter "PRINSOM", zaakvoerder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer DE SOMERE Philippe, voornoemd, voor de vervulling van de formaliteiten aangaande het indienen van het verzoekschrift tot aanstelling van de vereffenaar bij de bevoegde rechtbank.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 03 oktober 2011

Rb .ut trwa I1 oc - a~~

t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/04/2011
ÿþMee" Mad 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

111

" 11051115*

NEERGELEGD

2 4 -Q3- 2011

RECHT VAN

KOOPHAI ~ GENT

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : OAZIZ

o 1 14 %oeS" puly

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Zetel : Leenstraat 12, te 9070 Destelbergen (Heusden) Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 22 maart 2011, die eerstdaags zal worden geregisteerd, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vennootschap "OAZIZ" werd opgericht met de volgende kenmerken :

OPRICHTERS

1) De heer DE SOMERE Philippe Margareta Georges, bedrijfsleider, geboren te Gent op 01 mei 1976,

ongehuwd, wonende te 9070 Destelbergen (Heusden), Leenstraat 12,

identiteitskaartnummer 591-0118768-45,

rijksregister nummer 86.03.09-095.07.

2) De heer DUPOMMIER Alain André François, bedrijfsleider, geboren te Arras (Frankrijk) op 25 mei 1953, echtgenoot van mevrouw COSTET Cendrine Jeanne Solange, wonende te 55300 Saint-Miciel (Frankrijk), Avenue des Roches 17,

paspoortnummer 07RF67691, rijksregistemummer 1530562041063/92;

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen naar frans recht, blijkens huwelijkscontract verleden voor meester Guy Drouet, geassocieerd notaris te Saint-Michiel (Frankrijk) op 17 augustus 1995.

3) De heer DE THAY Jeroen, bedrijfsleider, geboren te Gent op 20 april 1979, identiteitskaartnummer 5911229805-44, rijksregistemummer 79.04.20-067.50,

en zijn echtgenote mevrouw DE VREESE Magali Annick Isa Alexia, secretaresse, geboren te Gent op 16 juni 1978, identiteitskaartnummer 590-8482233-94, rijksregistemummer 78.06.16-096.37, samenwonende te 9070 Destelbergen, Stationsstraat 12;

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen met onverdeeldmaking van de besparingen en met vennootschap beperkt tot één onroerend goed, blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Fabienne Fevery, te Gent, op 09 maart 2005.

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "OAZIZ".

ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9070 Destelbergen (Heusden), Leenstraat 12. DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening, het stellen van commerciële handelingen in de ruimste zin van het woord, die betrekking hebben op grondstoffen, producten (halffabricaten en afgewerkte producten) en derivaten, van natuurlijke en/of van synthetische oorsprong. Elke opsomming van dergelijke commerciële handelingen is niet exhaustief.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00).

Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, op naam, zonder vermelding van nominale waarde,

_dieleder_éénlduizendste_ van. het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- de heer DE SOMERE Philippe, voornoemd sub 1), doet inbreng in geld van een bedrag van achtendertigduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 38.250,00), volledig volstort, waarvoor hem vijfhonderd en tien (510) aandelen worden toegekend ; deze inschrijving is gebeurd met eigen gelden;

- de heer DUPOMMIER Alain, voornoemd sub 2), doet inbreng in geld van een bedrag van tweeëntwintig duizend vijfhonderd euro (E 22.500,00), volledig volstort, waarvoor hem driehonderd (300) aandelen worden toegekend; deze inschrijving is gebeurd met eigen gelden;

- de heer DE THAY Jeroen en mevrouw DE VREESE Magali, voornoemd sub 3), doen inbreng in geld van een bedrag van veertienduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 14.250,00), volledig volstort, waarvoor hen honderd negentig (190) aandelen worden toegekend, deze inschrijving is gebeurd met gemeenschappelijke gelden;

totaal: duizend (1.000) aandelen

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen op eigen verantwoordelijkheid de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoe-'men en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste woensdag van de maand juni van elk jaar, te 14 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een plaats die wordt aangeduid in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan éénlvierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot zaakvoerders:

1) de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter "PRINSOM", met zetel te 9070

Destelbergen (Heusden), Leenstraat 12, ondememingsnummer 834648970 RPR;

Opgericht bij akte verreden voor notaris Michel Willems, te Gent, op 08 maart 2011, neergelegd ter griffie

van de rechtbank van koophandel van Gent op achttien maart daarna, en die eerstdaags zal gepubliceerd

worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad;

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger:

de heer DE SOMERE Philippe, voornoemd,

en dit vanaf heden voor een onbepaalde duur;

2) de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar Frans recht "DOUANE", met zetel te 55300 Saint-Mihiel (Frankrijk), Avenue des Roches 17, ingeschreven in het handelsregister RSC te Bar-Le-Duc met nummer TGI "numéro de gestion" 53114013500017;

Opgericht bij onderhandse akte, opgemaakt op 18 maart 2011, aangeboden ter publicatie in de Echo de la Meuse;

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger:

d- .

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad r de heer DUPOMMIER Alain, voornoemd,

en dit voor een periode die begint op heden en eindigt op 30 juni 2018.

Hun mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vèôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2011.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de heer GOOSSENS Geert, accountant-belastingconsulent, wonende te 9050 Gent (Gentbrugge), Raf Verhaeghestraat 79/2, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 9050 GENT (Gentbrugge), Raf Verhaeststraat 79 bus 2, evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

afschrift oprichtingsakte dd.22 maart 2011



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2016 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
OAZIZ

Adresse
LEENSTRAAT 12 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande