OCTIES & C°

BV CVBA


Dénomination : OCTIES & C°
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 431.034.247

Publication

06/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 31.01.2014 14025-0464-016
21/01/2013
ÿþ uod Word =

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

a

~

Ondernemingsnr : 0431'034.247

Benaming

OCTIES & C°

(verkort)

BANK

VAN KOOPHANDEL

_ 2013

DENDERMONDE

~~

n'oe

Rechtsvorm Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Plezantstraat 14 te 9220 Hamme

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERLENGING BOEKJAAR  WIJZIGING ALGEMENE VERGADERING - AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GENONIEN BESUSS1NG.

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats te Dendermonde, de 26 december 2012, dragende de melding "Geregistreerd 2 bladen geen verzendingen te Dendermonde I op 3 januari 2013, registratie 5 boek 125 blad 5 vak 10 ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25), getekend E.A.Inspecteur M.KINDERMANS", houdende de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkhefd `OCTIES & C'', met zetel te 9220 Hamme, Plezantstraat 14 opgericht onder de vorm van een Naamloze Vennootschap met benaming "D.M.G.", bij akte verleden voor Notaris Ludo Joris te Londerzeel op achtentwintig april negentienhonderd zevenentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zestien mei daarna onder nummer 870516-5, waarvan de statuten meerrnaals werden gewijzigd en voor het laatst bij akte verieden voor ondergetekende notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op tweeëntwintig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf januari tweeduizend en twaalf onder nummer 12008885, Waarvan het vennootschapsdossier wordt bijgehouden op de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde onder het rechtspersonenregister nummer 0431.034.247, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. VERLENGING VAN HET BOEKJAAR EN WIJZIGING GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De algemene vergadering beslist bij éénparigheid van stemmen dat het lopend maatschappelijk boekjaar, begonnen op één januari tweeduizend en twaalf zal afgesloten worden op dertig juni tweeduizend dertien in plaats van op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Betreffende de daaropvolgende boekjaren besluit de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen dat het maatschappelijke boekjaar zal lopen van één juli van ieder jaar tot dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Vervolgens beslist de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen dat de gewone algemene vergadering van vennoten vanaf heden en ook voor het lopend boekjaar zal gehouden worden opvilftinn december om vijftien uur. Do eerstvolgende gewone algemene vergadering zal gehouden worden op vijftien december tweeduizend dertien.

2_ AANPASSING VAN ARTIKEL DRIEENTVVINTIG EN ZEVENENTWINTIG VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist bij éénparigheid van stemmen om de artikelen drieëntwintig en zevenentwintig van de statuten aan te passen aan de hiervoren genomen beslissingen.

De tekst van het artikel drieëntwintig van de statuten zal thans luiden als volgt:

"Artikel 23- Dag, uur anplaats

De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering gennamd, zal ieder jaar worden bijeengeroepen op vijftien december om vijftien uur; indien die dag een wettelijke feestdag in, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Bij een dringende aangelegenheid kan te allen tijde een bijzondere algemene vergadering bijeengeroepen worden.

De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping."

De tekst van artikel zevenentwintig van de statuten zal thans luiden ais volgt:

"Artikel 27 - Boekjaar - jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één Juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar."

_ STATUTEN

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de Notaris te gelasten met de uitwerking en de i neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

A,' Voor« behouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie akte -3 volmachten -gecodrdineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 28.08.2012 12474-0022-018
11/01/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

áRIFFiF EziFr:!-r . r .1 <;_l VAN KOOPHAIlDÈL

2 9, 12. 2011

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

DENDERMONDE

Griffie

IllitilM11,1,1V1)31111111,11,111111

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

0431.034.247

OCTIES & C°

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9220 Hamme, Plezantstraat 14

(volledig adres) VERHOGING VAN HET KAPITAAL DOOR INBRENG IN NATURA  UITGIFTE VAN NIEUWE AANDELEN - AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLISSING.

Onderwerp akte :



Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats Dendermonde, op tweeëntwintig december tweeduizend en elf, dragende de melding "Geregistreerd zes bladen geen verzendingen te Dendermonde I op 27 december 2011. Reg. 5 boek 121 blad 7 vak 10. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). De Ontvanger (getekend) M.KINDERMANS", houdende de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'OCTIES & C'', met zetel te 9220 Hamme, Plezantstraat 14, opgericht onder de vorm van een Naamloze Vennootschap met benaming "D.M.G.", bij akte verleden voor Notaris Ludo Joris te Londerzeel op achtentwintig april negentienhonderd zevenentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zestien mei daarna onder nummer 870516-5, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor ondergetekende notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op elf maart tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig maart daarna onder nummer 20100330/046026. Waarvan het vennootschapsdossier wordt bijgehouden op de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde onder het rechtspersonenregister nummer 0431.034.247, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen: 1. VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR EN BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 423 § 1 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Comparanten stellen vast dat overeenkomstig artikel 423 § 1 tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen een verslag werd opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verheyden, Heyvaert en Co" met zetel te 9200

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Dendermonde, Sint Gillislaan 6 Bus 1, vertegenwoordigd door de heer Geert Heyvaert,op twintig december tweeduizend en elf, welk verslag aan deze wordt gehecht.

Comparanten, vertegenwoordigd zoals gezegd, stellen vast dat overeenkomstig artikel 423 § 1, derde lid van het Wetboek van Vennootschappen een bijzonder verslag door de Raad van Bestuur werd opgesteld op twintig december tweeduizend en elf, omtrent de inbreng in natura, waarvan een exemplaar, aan deze wordt gehecht. 2. EERSTE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om het vast kapitaal een eerste maal te verhogen met een bedrag van tweehonderd achtenvijftig duizend achthonderd achtentachtig euro negenenzestig cent (258.888,69 EUR) om het te brengen van zeshonderd zestig duizend euro (660.000,00 EUR) op negenhonderd achttienduizend achthonderd achtentachtig euro negenzestig cent (918.888,69 EUR) door inbreng in natura van het hierna vermeld onroerend goed en door uitgifte van afgerond twintigduizend vierhonderd en één (20.401) nieuwe aandelen zonder vermelding van de waarde, uitgegeven tegen de prijs van zesendertig euro vijftien cent (36,15 EUR) per aandeel, waarbij deze prijs een uitgiftepremie omvat van drieëntwintig euro zesenveertig cent (23,46 EUR) per aandeel en waarbij het totaal bedrag van deze uitgiftepremies, zijnde afgerond vierhonderd achtenzeventig duizend zeshonderd en elf euro éénendertig cent (478.611,31 EUR), moet bestemd worden voor een onbeschikbare passiefrekening "uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het kapitaal de waarborg voor derden uitmaakt en waarover slechts kan worden beschikt door een besluit van de algemene vergadering overeenkomstig de voorwaarden gesteld door het Wetboek van Vennootschappen voor statutenwijzigingen.

BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN

Stad Antwerpen

In een appartementsgebouw gestaan en gelegen te 2000 Antwerpen, Hoogstraat 19/21A, gekend ten kadaster vierde afdeling, sectie D nummer 305/T, groot volgens titel duizend driehonderd vijfentachtig vierkante meter: I. in de entiteit gebouw spaans huis: het appartement nummer 3 (drie) zijnde quadriplex, verbonden door een privatieve trap

Il. in de entiteit parking:

A. de autostaanplaats nummer 28 (achtentwintig) gelegen in de kelderverdieping "Kelder -2"

B. de kelder nummer 2 (twee), definitief verbonden met autostaanplaats nummer 28 (achtentwintig).

C. de wijnkelder nummer 5 (vijf).

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE INBRENG VAN DE ONROERENDE GOEDEREN

1. De hierboven beschreven goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich bevinden, zonder waarborg

van maat, hoe groot het verschil ook moge wezen, met alle actieve en passieve, durende en niet-voortdurende,

zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden.

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge De inbrenggenietende vennootschap heeft geen aanspraak op vergoeding of prijsvermindering wegens verschil in maat, al overtrof dit één twintigste, noch wegens het bestaan van zicht- of niet-zichtbare erfdienstbaarheden of verborgen gebreken, noch wegens ongeschiktheid van de grond of van de ondergrond, en ze verzaakt elke vordering uit dien hoofde.

2. De inbrenggenietende vennootschap zal met heden de eigendom en het genot bekomen door het opstrijken van de huurgelden van de bij deze ingebrachte onroerende goederen.

3. De inbrenggenietende vennootschap is gehouden van heden af de onroerende voorheffing en de andere zakelijke lasten met betrekking tot de ingebrachte goederen te voldoen.

4. De inbrenggenietende vennootschap draagt bij in de gemeenschappelijke kosten van het gebouw en de bewoning vanaf de ingenottreding.

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Voormelde inbreng in natura van de hierboven beschreven goederen, wordt nader beschreven en gewaardeerd in het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verheyden, Heyvaert en Co" met zetel te 9200 Dendermonde, Sint Gillislaan 6 Bus 1, vertegenwoordigd door de heer Geert Heyvaert, op twintig december tweeduizend en elf, waarvan het besluit luidt als volgt:

"9. BESLUIT.

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OCTIES & C"" bestaat uit een inbreng in natura van onroerende goederen gelegen te 2000 Antwerpen, Hoogstraat 19/21A voor een bedrag van in totaal zevenhonderd zevenendertig duizend vijfhonderd euro (737.500,00 EUR) door de naamloze vennootschap "DELTAGRAM CONSULTING".

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit afgerond twintigduizend vierhonderd en één (20.401)

aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "OCTIES & C"" bestaat zonder vermelding van de nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld met het oog op de kapitaalverhoging door inbreng in natura in de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid"'OCTIES &

C"" en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

Dendermonde, 20 december 2011;

Burg. BVBA Verheyden, Heyvaert en Co,

vertegenwoordigd door Geert Heyvaert,

bedrijfsrevisor."

3. DE UITGIFTE VAN AANDELEN

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om twintigduizend vierhonderd en één (20.401) aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten als de bestaande aandelen, uit te geven en toe te kennen aan de inbrenger.

Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt daarop vast dat de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven, dat alle twintigduizend vierhonderd en één (20.401) nieuwe aandelen volstort zijn en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot negenhonderd en achttienduizend achthonderd achtentachtig euro negenzestig cent (918.888,69 EUR).

4. TWEEDE KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het vast kapitaal een tweede maal te verhogen met een bedrag van van vierhonderd achtenzeventig duizend zeshonderd en elf euro éénendertig cent (478.611,31 EUR), om het te brengen van negenhonderd en achttienduizend achthonderd achtentachtig euro negenzestig cent (918.888,69 EUR) op één miljoen driehonderd zevenennegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 1.397.500,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door inlijving van de onbeschikbare passiefrekening "uitgiftepremies" ten belope van vierhonderd achtenzeventig duizend zeshonderd en elf euro éénendertig cent (478.611,31 EUR).

5. AANPASSING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten aan te passen

aan de hiervoor genomen beslissingen.

Dienvolgens besluit de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten te

vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het vaste kapitaal bedraagt één miljoen

driehonderd zevenennegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 1.397.500,00).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeënzeventig duizend vierhonderd en één (72.401) aandelen zonder

vermelding van de waarde, die elk één/tweeënzeventig duizend vierhonderd en éénste deel van het kapitaal

vertegenwoordigen. Het vaste kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene

vergadering.

Het veranderlijk kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijk uittreding of

uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder da

t de statuten gewijzigd hoeven te worden.

De aandelen zijn op naam."

6. COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de Notaris te gelasten met de uitwerking en de

neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten

van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

-bijzonder verslag van het bestuursorgaan

-verslag van de bedrijfsrevisor

- volmachten

-gecoördineerde statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

NOTARIS ASTRID DE WULF

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 12.08.2011 11400-0192-014
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 25.08.2010 10442-0243-031
22/07/2009 : DET000447
14/07/2008 : DET000447
31/07/2007 : DET000447
14/02/2007 : DET000447
07/08/2006 : DET000447
05/10/2005 : DET000447
03/08/2005 : DET000447
05/10/2004 : DET000447
13/07/2004 : DET000447
22/12/2003 : DET000447
21/10/2003 : DET000447
14/07/2003 : DET000447
03/03/2003 : DET000447
16/09/2002 : BL599415
10/07/2001 : BL599415
04/08/1999 : BL599415
30/12/1995 : DE44461
22/01/1994 : DE44461
25/01/1990 : DE44461
29/06/1988 : AN263721
06/05/1988 : AN263721
16/05/1987 : BL491561

Coordonnées
OCTIES & C°

Adresse
PLEZANTSTRAAT 14 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande